Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 1267 Паказана матэрыялаў: 1151-1200 |
Старонкі: « 1 2 ... 22 23 24 25 26 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Змяшаць жаўткі сырых яйкаў з гарчыцай і чырвоным перцам, дадаць мушкатавы арэх, цукар, соль, белы перац і ўзбіваць, паступова дадаючы вінаградны алей. |
Бурак сварыць і нарэзаць саломкай. Перац нарэзаць дробнымі кубікамі. Браколі падзяліць на дробныя суквецці, пакласці ў падсоленую кіпячую ваду і варыць да гатовасці, але так, каб капуста засталася моцнай, затым ваду зліць. |
Браколі заліць кіпенем, дадаць соль і цукар па густу і варыць да размякчэння. Яйкі сварыць укрутую. Адзін жаўток расцерці з цытрынавым сокам ці з воцатам, дадаць гарчыцу і, не спыняючы мяшаць, уліць алей, дадаць соль і цукар, а таксама дробна пасечаныя яйкі. |
Браколі адварыць у падсоленай вадзе і падзяліць на суквецці. Моркву адварыць асобна і дробна нарэзаць. Кмен заліць кіпенем і вытрымаць 20 хвілін. |
Браколі часткова размарозіць, дробна нарэзаць, апырскаць цытрынавым сокам, пасаліць і заправіць цукрам! Салеру прамыць, ачысціць, нацерці на буйнай тарцы, апырскаць цытрынавым сокам. Яблыка вымыць, ачысціць і дробна нарэзаць. |
Кмен заліць гарачай вадой і вытрымаць 20-30 хвілін. Браколі і моркву адварыць у падсоленай вадзе. Браколі выкласці на сіта, даць вадзе сцячы, падзяліць на часткі, даўжынёй 3-4 см. Моркву нацерці на буйнай тарцы. |
Браколі вымыць, падзяліць па суквеццях, сцеблы нарэзаць тоўстымі лустачкамі. Заліць кіпячай падсоленай вадой, пагатаваць прыкладна 5 хвілін, адцадзіць. |
Браколі прамыць, апусціць на некалькі хвілін у салёную ваду. Выняць, даць вадзе сцячы. Разрэзаць папярок маленькімі кавалачкамі. |
Галоўкі браколі вымыць, падзяліць на суквецці і пагатаваць на пару на працягу 5 хвілін. Акунуць памідоры ў кіпень, зняць з іх скурку, мякаць нарэзаць кубікамі. |
Браколі адварваць у падсоленай вадзе на працягу 5 хвілін, адцадзіць і астудзіць, разабраць на дробныя галінкі. Асобна адварыць моркву, астудзіць, нарэзаць кубікамі. |
Капусту адварыць у адкрытым посудзе з соллю і цукрам, працадзіць, выдаліць галінкі, паскладаць на талерку, пакрытую лісцем салаты, і заліць соусам. |
Галоўкі браколі вымыць, падзяліць на суквецці і праварыць на пару на працягу 5 хвілін, астудзіць і разабраць на дробныя галінкі. Цыбулю нарэзаць тонкімі паўколамі, алівы - кольцамі |
Браколі памыць і прасушыць, падзяліць на суквецці. Пакласці суквецці браколі ў кіпячы гароднінны булён і варыць на невялікім агні 5 хвілін. Затым шумоўкай выняць іх з рондаля і астудзіць. |
Браколі адварыць у падсоленай вадзе, адцадзіць і астудзіць, разабраць на дробныя галінкі. Бульбу, моркву і карані салеры адварыць, ачысціць і нарэзаць невялікімі кубікамі. |
Адлучыць суквецці браколі ад сцяблінак, прамыць і нарэзаць сцяблінкі. Пакласці іх у кіпячую падсоленую ваду і варыць 3-4 хвіліны. Затым пакласці суквецці і варыць яшчэ 2-3 хвіліны. Даць сцячы вадзе, прамыць у халоднай вадзе. |
Браколі адварваць у падсоленай вадзе на працягу 3 хвілін. Адкінуць на друшляк, затым абсушыць сурвэткай. Яйкі сварыць укрутую, астудзіць, ачысціць і разрэзаць на чвэртачкі. Памідоры разрэзаць уздоўж напалову. |
Галоўкі браколі вымыць, абсушыць і падзяліць на суквецці. Моркву ачысціць і нацерці на буйнай тарцы. Капусту, моркву, зялёны гарошак злучыць, дадаць соль, перац, кмен, перамяшаць і выкласці ў салатніцу. |
Галоўкі браколі вымыць, падзяліць на суквецці, апусціць у кіпячую падсоленую ваду на 5 хвілін. Астудзіць, абліўшы халоднай вадой. Кроп дробна нарэзаць. |
Капусту браколі адварыць у падсоленай вадзе, астудзіць і разабраць на дробныя галінкі. Моркву адварыць, ачысціць і нарэзаць тонкімі лустачкамі. |
Браколі заліць кіпенем, дадаць соль і цукар па густу і варыць да размякчэння. Яйкі сварыць укрутую. Адзін жаўток расцерці з цытрынавым сокам ці з воцатам, дадаць гарчыцу і, не спыняючы мяшаць, ўліць алей, дадаць соль і цукар, а таксама дробна пасечаныя яйкі. |
Браколі адварыць у падсоленай вадзе, дробна нарэзаць, выкласці ў салатніцу, паліць цытрынавым сокам. Яблыкі ачысціць, выдаліць асяродак, нарэзаць кубікамі. |
Бурак сварыць і нарэзаць саломкай. Перац нарэзаць дробнымі кубікамі. Браколі падзяліць на дробныя суквецці, пакласці ў падсоленую кіпячую ваду і варыць да гатовасці, але так, каб капуста засталася моцнай, затым ваду зліць. |
1. Яйкі нарэзаць кубікамі. Капусту - саломкай і перацерці з соллю.
2. Яблыка нацерці на буйнай тарцы. Яблыка змяшаць з капустай, апырскаць воцатам, прыбраць у халадзільнік на 10 хвілін. Перац нарэзаць кольцамі. Агуркі, памідоры - кружкамі. Моркву нацерці на буйнай тарцы. Сыр нарэзаць буйнай саломкай. |
Капусту нашаткаваць і перацерці з соллю да вылучэння соку. Дадаць цукар, цытрынавы сок, сок рабарбара і мёд. Усе інгрэдыенты перамяшаць. |
Шчыльны круглы вілок белакачаннай капусты ачысціць ад верхняга лісця і вымыць. Зрэзаць храпку так, каб вілок быў устойлівы. Акуратна адлучыць верхавіну (1/4 ці 1/5 частку вілка) і выразаць змесціва вілка, пакінуўшы таўшчыню сценкі прыкладна 0,5 см. |
Белакачанную капусту нашаткаваць, выкласці ў шырокі рондаль роўным пластом і заліць воцатам, паставіць на слабы агонь і паступова награваць пры бесперапынным памешванні. |
Капусту нарэзаць кубікамі, апарыць кіпенем і адціснуць рукамі. Нагрэць у рондалі алей (але ні ў якім разе не даводзіць да кіпення), апусціць у яго чырвоны перац, глютамат натрыю, капусту, трохі цукровага пяску, уліць цытрынавы сок і старанна перамяшаць. |
Нарэзаць лустачкамі вычышчаныя ад асяродку яблыкі, саломкай салеру, белакачанную капусту тонка нашаткаваць, злёгку пасаліць і перацерці. |
Капусту пасекчы, змяшаць са свежымі агуркамі і яблыкамі, нарэзанымі саломкай, і нашаткаванай зялёнай цыбуляй. Пасаліць, заправіць алеем і соевым соусам. |
Капусту дробна нашаткаваць, скласці ў міску і расцерці драўлянай лыжкай, яблыка разам з лупінай нарэзаць дробнымі лустачкамі, моркву нацерці на тарцы. Гародніну перамяшаць, заправіць соевым соусам і алеем. |
Змяшаць нашаткаваную капусту і нарэзаны дробнай саломкай зялёны перац, нарэзаны тонкімі паўколамі лук, мяса тунца. Заправіць маянэзам і соевым соусам. |
Капусту тонка нарэзаць, злёгку прысаліць, адціснуць рукамі і змяшаць з нарэзанай саломкай печаным бураком. Дадаць цукар, заправіць сумессю соевага соусу і алею, перамяшаць. |
Капусту дробна нашаткаваць, апельсіны нарэзаць на кавалачкі, заправіць сліўкамі. Дадаць соль па густу. |
Капусту нашаткаваць, злёгку пасаліць, перацерці да утварэння соку. Струкі перцу, цыбулі і неабчышчанае яблыка парэзаць тонкімі лустачкамі ці саломкай. |
Качан ачысціць, выразаць асяродак і тонка нашаткаваць. Часнык ачысціць, расцерці ў ступцы з дробкай солі і змяшаць з воцатам. |
Капусту нашаткаваць, затым расцерці да мяккасці, цыбулю і неабчышчаны гурок дробна парэзаць. Змяшаць прадукты, заправіць маянэзам. Упрыгожыць радыскай. |
Капусту нашаткаваць, расцерці, дадаць лустачкі памідораў, тонкія кольцы цыбулі-парэя, дробна нацёртую салеру, цытрынавы сок. Заправіць соевым соусам, упрыгожыць зелянінай салеры і пятрушкі |
Качан капусты нарэзаць тонкімі падоўжнымі кавалкамі, пакласці ў рондаль, паліць разведзеным воцатам, змяшаным з алеем, пасаліць і, памешваючы, трохі патушыць, каб капуста стала мяккай. |
Дробна нарэзаць невялікі качан капусты, зялёную цыбулю-батун, дадаць нацёртую на тарцы моркву, зялёны гарошак, дробна нарэзаныя агуркі, чорны перац па густу, усё перамяшаць і заправіць маянэзам, змяшаным з соевым соусам. |
Капусту нашаткаваць, расцерці ці выгрэць да мяккасці, апырскаць цытрынавым сокам, патрымаць 1 гадзіну ў прахалодным месцы. Дадаць кавалачкі апельсіна і цёртае яблыка, заправіць маянэзам і соевым соусам. |
Рабарбар і моркву нацерці на буйнай тарцы, цыбулю рэпчатую нашаткаваць. Падрыхтаваную гародніну злучыць з нашаткаванай і перацертай з соллю капустай, заправіць алеем з гарчыцай. |
Капусту нашаткаваць і перацерці з соллю, дадаць нарэзаныя тонкімі лустачкамі памідоры і яблыкі, нарэзаную тонкімі паўколамі цыбулю, алей і цытрынавы сок, дробку цукру. |
Капусту, яблыкі і агуркі нашаткаваць тонкай саломкай. Яйкі сварыць укрутую, астудзіць, бялкі нацерці на буйнай тарцы, жаўткі здрабніць. |
Капусту нашаткаваць, пасаліць, перацерці да атрымання соку, выкласці ў салатніцу, заправіць цытрынавай кіслатой і цукрам, даць настаяцца 30-40 хвілін. |
Капусту тонка нашаткаваць, паліць воцатам, перамяшаць і пакінуць на 5 хвілін. |
Капусту нашаткаваць і перацерці з соллю да вылучэння соку. Яблыкі нацерці на буйнай тарцы, цыбулю дробна нарэзаць. Усе прадукты перамяшаць. |
Капусту і яблыкі дзяруць на буйнай тарцы, дадаюць соль, цукар, сечаны кроп, запраўляюць смятанай. Упрыгожваюць салату радыскай. |
1. Капусту дробна нашаткаваць вострым нажом.
2. Моркву нацерці на сярэдняй тарцы. Моркву і капусту злучыць, перамяшаць, дадаць воцат, соль па густу, 0, 5 г. л. цукру. |
Капусту нашаткаваць, моркву нацерці на буйнай тарцы. Цыбулю нарэзаць кубікамі. |
Храпкі нацерці на буйнай тарцы. Памідор памыць, абсушыць і дробна нарэзаць. |
|