Статыстыка |
Анлайн усяго: 2 Гасцей: 2 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 1267 Паказана матэрыялаў: 1051-1100 |
Старонкі: « 1 2 ... 20 21 22 23 24 25 26 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Квашаную капусту змяшаць з нарэзаным саломкай ці буйна нацёртым гарбузом, нарэзанымі лустачкамі яблыкамі. |
Бульбу і салеру сварыць асобна, дробна нарэзаць, дадаць квашаную капусту, сырую нарэзаную цыбулю, алей, глютамат натрыю, соль і цукар па густу, затым перамяшаць. |
Яблыкі парэзаць саломкай ці кубікамі, салеру (корань) нацерці на буйнай тарцы, цыбулю нашаткаваць. |
Капусту здрабніць, заправіць цукрам, хрэн нацерці на дробнай тарцы, цыбулю дробна нашаткаваць, усё перамяшаць, заправіць маянэзам і цукрам, упрыгожыць дробна нарэзанай зелянінай. |
З фінікаў выдаліць костачкі, дробна нарэзаць, разынкі прамыць гарачай вадой і прасушыць. Усе прадукты перамяшаць і заправіць. Калі трэба, да капусты дадаць 1-2 ст. лыжкі цытрынавага соку. |
Капусту змяшаць з варанай фасоллю. З вымачанага селядца выдаліць косткі, паляндвіцу нарэзаць невялікімі кавалачкамі і пакласці ў салату. |
Салеру (корань) нацерці на буйнай тарцы, пятрушку (зеляніна) ці кроп пасекчы. Да капусты дадаць салеру, алей, соевы соус, перамяшаць і пасыпаць зелянінай. |
Квашаную капусту змяшаць з цёртай морквай ці бураком, дадаць нарэзанае лустачкамі яблыка, заправіць цукрам, сумессю алею і соевага соусу. |
Квашаную капусту дробна нарэзаць, дадаць дробна насечаныя цыбулю і агуркі і ўсё гэта заліць запраўкай, прыгатаванай з расола, цукру, алея, соевага соуса. |
Шаткаваную квашаную капусту адціснуць, а калі яна занадта кіслая, прамыць астуджанай кіпячонай вадой, адкінуць на друшляк і даць сцячы вадзе. |
Капусту дробна нарэзаць, дадаць у яе падзелены на долькі апельсін, прамытыя разынкі і здробненыя (не вельмі дробна) арэхі. |
Квашаную капусту змяшаць са свежымі, марынаванымі ці кансерваванымі абрыкосамі, заправіць соллю, перцам і кіслым сокам, дадаць маянэз, змяшаны з глютаматам натрыю, кмен. |
Капусту змяшаць з рэпчатай нарэзанай цыбуляй, нацёртым на буйнай тарцы яблыкам, алеем, соевым соусам і заправіць цукрам (занадта кіслую капусту прамыць у халоднай вадзе). |
Капусту буйна нарэзаць і заправіць чырвоным перцам і сланечнікавым алеем. Салату можна ўпрыгожыць 3-4 тонкімі лустачкамі цытрыны. |
Бульбу адварыць, парэзаць кубікамі. Дадаць квашаную капусту, сланечнікавы алей. Усё добра перамяшаць. |
Капусту адціснуць. Грыбы прамыць, дробна нарэзаць і абсмажыць у алеі. |
Рэдзьку ачысціце і натрыце на буйнай тарцы, цыбулю дробна пасячыце і дадайце капусту. Усё пасаліце, перамяшайце з раслінным алеем і цукрам. |
Змяшаць квашаную капусту з цёртай морквай і рэдзькай, дадаць тоўчаныя арэхі. |
Квашаную капусту, нарэзаную паўколамі цыбулю, марынаваны вінаград, дробна нарэзанае свежае яблыка, масліны без костачак перамяшаць і заправіць алеем. |
Дадаць да капусты нацёртыя на буйнай тарцы яблыкі, здробнены часнык, заправіць карыцай, перамяшаць. |
Капусту злёгку адціснуць ад расола. Дадаць цыбулю, нарэзаную паўколамі, цёртыя на буйнай тарцы яблыкі і хрэн, заправіць салату алеем. |
Квашаную капусту змяшаць з дробна нарэзанымі яблыкамі, дадаць нарэзаную цыбулю, радыску, нацёрты на буйнай тарцы, здробнены часнык. |
Квашаную капусту злёгку адціснуць. Нарэзаць тонкай саломкай яблыкі, злучыць іх з прамытай капустай і журавінамі. |
Некалькі лісцяў свежай капусты прамыць і пакласці на талерку. Нарэзаную паўколамі цыбулю, нарэзаныя долькамі яблыкі і апельсіны перамяшаць з квашанай капустай. |
Квашаную капусту адціснуць ці прамыць (калі кіслая), дадаць нарэзаныя лустачкамі яблыкі, нацёртыя на буйнай тарцы сырыя бурак, моркву, заправіць цукрам і пакласці ў салатніцу. |
Ачысціце яблыкі ад скуркі, выражце асяродак і дробна нарэжце іх. Гэтак жа дробна пасечыце цыбулю. Ачысціце і натрыце на буйнай тарцы моркву. |
Капусту злучыць з перабранымі прамытымі журавінамі, нарэзаным тонкімі лустачкамі яблыкам, нарэзанай кольцамі цыбуляй, дадаць цукар і добра перамяшаць. |
Капусту злёгку адціснуць ад расола. Яблыкі ачысціць, нарэзаць тонкімі лустачкамі, змяшаць з капустай. |
Капусту прамыць (калі кіслая), змяшаць з нарэзанай кольцамі зялёнай і дробна нарэзанай рэпчатай цыбуляй, цукрам і маленькімі шампіньёнамі, разрэзанымі на чвэртачкі, заправіць аліўкавым алеем. |
Квашаную капусту злёгку адціснуць і дадаць нарэзаны палоскамі распараны чарнасліў і тоўчаныя грэцкія арэхі. Заправіць цукрам і алеем. |
Капусту адкінуць на друшляк і даць сцячы расолу. Цыбулю вельмі дробна нарэзаць, злучыць з капустай, дадаць насенне кропу ці кмена, паперчыць. |
Адцісніце сок з капусты і выкладзіце яе у глыбокую міску. Фінікі нарэжце невялікімі кавалачкамі. Разынкі прамыйце, трохі распарце і злучыце з капустай. |
Капусту адціснуць, агуркі нарэзаць кубікамі, цыбулю нарэзаць паўколамі. Усё перамяшаць, заправіць алеем, паперчыць. |
Капусту змяшаць з цёртай на буйнай тарцы рэдзькай, дадаць дробна нарэзаную цыбулю, кмен, цукар. |
Квашаную капусту адціснуць, дадаць нацёртую на буйнай тарцы моркву і здробненую зеляніну салеры. |
Капусту злучыць з нацёртай на буйнай тарцы морквай, нарэзанымі саломкай агуркамі, пасыпаць цукрам і старанна перамяшаць. |
Капусту адціснуць, са сліў і вішань выдаліць костачкі. Усе прадукты змяшаць, заправіць алеем. |
Капусту пасыпаць кменам і заправіць кукурузным алеем. |
Капусту змяшаць з цыбуляй, нарэзанай паўколамі, дадаць журавіны, перамяшаць з бурачным сокам і заправіць алеем. |
Гарбуз нацерці на буйнай тарцы, капусту адціснуць. Дадаць алей, перамяшаць. |
Лісце маладога бурака нарэзаць саломкай, а хвосцікі праварыць 3-4 хвіліны, астудзіць і дробна нарэзаць. |
Капусту адціснуць, дадаць у расол цукар. Бурак нарэзаць саломкай і патушыць у падсалоджаным капусным расоле 5 хвілін, працадзіць, астудзіць і злучыць з нарэзанай тонкімі долькамі разам з лупінай цытрынай і нарэзанай паўколамі цыбуляй. |
Капусту адціснуць. Бурак нарэзаць саломкай і патушыць у капусным расоле 5 хвілін. |
Квашаную капусту змяшаць з варанай бульбай, нарэзанай кубікамі, дробна нарэзанай цыбуляй, дадаць журавіны і заправіць салату алеем. |
Квашаную капусту змяшаць з цукрам і алеем. Дадаць у салату свежую ці мочаную брусніцу. |
Апельсіны падзяліць на долькі і нарэзаць іх лустачкамі. Цыбулю нарэзаць паўколамі і абліць кіпенем. |
Капусту злёгку прамыйце пад бруёй вады, адцісніце. Выкладзіце ў міску і дадайце абрыкосы. Уліце сок, узбітыя сліўкі, маянэз, пасаліце, паперчыце, пасыпце кменам. |
Квашаную капусту адкіньце на друшляк, каб сок сцёк, затым перакладзіце ў глыбокую міску. Яблыкі ачысціце ад скуркі, выражце асяродак і нарэжце тонкімі долькамі ці вялікімі кубікамі. Для таго каб яблыкі не пацямнелі, адразу змяшайце іх з капустай. Вяндліну нарэжце саломкай і дадайце да капусты. |
Цыбулю ачысціць, дробна нарэзаць. Моркву нацерці на тарцы, у яблыкаў выдаліць асяродак з насеннем і таксама нацерці іх на тарцы. |
Качаны квашанай капусты (без храпак) разрэзаць на квадратныя кавалачкі, пакласці ў эмаляваны, драўляны ці фаянсавы посуд і заліць марынадам. |
|