Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 1267 Паказана матэрыялаў: 951-1000 |
Старонкі: « 1 2 ... 18 19 20 21 22 ... 25 26 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Моркву, яблыкі, рэдзьку ачысціць і нацерці на буйнай тарцы. Дадаць апельсінавы сок, цукровую пудру, трохі імбіра ці тоўчанай карыцы. |
Капусту тонка нашаткаваць, апарыць крутым кіпенем, накрыць вечкам, даць пастаяць 20-30 хвілін, затым адкінуць на друшляк. |
Сок змяшаць з мёдам, разабраць качан на асобнае лісце, падразаючы стволікі у храпкі. Выразаць стволікі з кожнага ліста. Тонкія часткі лісця скласці стопкай і тонка нашаткаваць. |
Вычышчаную чырвоную капусту (1 кг) дробна нашаткаваць, пакласці ў шкляную міску, пасаліць і пакінуць настаяцца 20-30 хвілін. Пасля гэтага апырскаць яе цытрынавым сокам (2 цытрыны) і аліўкавым алеем. |
Капусту шаткуем лапшой, пераціраем з соллю ў тазіку, перасыпаем цукрам і старанна змешваем. Бурак адварваем у лупіне, ачысціўшы, шаткуем, адціскаем сок, змешваем з воцатам і вадой і гэтай вадкасцю заліваем капусту, выкладзеную у 5-літровы слоік. |
Дробна нашаткуйце капусту. У рондаль наліце трохі гарачай вады, дадайце соль, цукар і выкладзіце капусту. Рондаль накрыйце вечкам і тушыце датуль, пакуль капуста на стане мяккай. |
Чырвонакачанную капусту нашаткаваць, заліць кіпенем, праз 20 хвілін адкінуць на друшляк, пасаліць, паліць паловай падрыхтаванага воцату і алею. |
Капусту дробна нашаткуйце, заліце кіпенем і праз 15 хвілін адкіньце на друшляк. Злёгку пасаліце, апырскайце цытрынавым сокам і паліце алеем. |
Нашаткаваць капусту і апарыць кіпенем, каб колер стаў больш яркім. Затым капусту адкінуць на друшляк, пасаліць і заправіць 3 - 4 лыжкамі алею і 2 - 3 лыжкамі воцату. Сварыць бульбачку, ачысціць, астудзіць і нарэзаць кубікамі. |
У сярэдзіну салатніцы на лісце зялёнай салаты пакласці горкай бланшаваную, тонка нашаткаваную чырвонакачанную капусту. |
Свежыя шчыльныя яблыкі мыюць, наразаюць тонкімі лустачкамі, выдаляючы пры гэтым насеннае гняздо, пладаножку і рэшткі кубачка. Корань хрэна старанна мыюць, чысцяць ад покрыўнага пласта і дзяруць на дробнай тарцы. |
Капусту нашаткуйце і паскладайце ў рондаль. Ачысціце ад скуркі яблыкі, выражце асяродак і натрыце на дробнай тарцы. У закіпеўшую ваду дадайце сок цытрыны ці воцат і пасаліце. |
Капусту дробна нашаткуйце, дадайце нешмат солі і ператрыце рукамі да вылучэння соку. Корань салеры ачысціце і натрыце на буйнай тарцы. |
Чырвонакачанную капусту нашаткаваць, нацерці з соллю, цыбулю рэпчатую нарэзаць саломкай, яблыкі і салёныя агуркі лустачкамі, салеру нацерці на тарцы. |
Капусту нашаткаваць, дадаць цёрты на дробнай тарцы ці прапушчаны скрозь прэс часнык, соль, цытрынавы сок, алей. |
Яйкі, звараныя ўсмятку, асцярожна чысцяць ад шкарлупіны. Акуратна разразаюць на дзве часткі і ўкладваюць на талерку. Нашаткаваную чырвонакачанную капусту злучаюць з дробна нарэзаным трыпутнікам, соляць. |
Капусту нашаткаваць і патушыць з яблычным сокам, соллю, цукрам, рэзкімі затаўкамі, воцатам. |
Капусту нашаткаваць, з яблыкаў выдаліць асяродак і нарэзаць іх саломкай. Гарчыцу расцерці з цёплым аліўкавым алеем. Затым дадаць цытрынавы сок і перамяшаць. |
Тонка нашаткаваную капусту трохі пасаліць, перацерці да вылучэння соку, дадаць здробнены часнык і нацёртыя на буйнай тарцы яблыкі. |
Капусту тонка нашаткаваць, апусціць у кіпень на 2-3 хвіліны, адкінуць на друшляк і астудзіць. |
Капусту нашаткаваць, трохі перацерці, каб яна стала мякчэй. Агуркі і вычышчаныя яблыкі нарэзаць брусочкамі. Цыбулю нарэзаць тонкімі паўколамі. |
Чырвонакачанную капусту ачысціць, апусціць на 10 хвілін у падсоленую ваду (30 г солі на 1 л вады), прамыць, разрэзаць уздоўж храпкі і нашаткаваць. |
Капусту тонка нашаткаваць і пасаліць, цыбулю нарэзаць тонкімі паўколамі, вычышчаныя яблыкі - саломкай; міндаль апарыць кіпенем, ачысціць ад скуркі, тонка нарэзаць. |
Нашаткаваную капусту змяшаць з мёдам, яблыкамі, вычышчанымі ад скуркі і асяродку і нарэзанымі на долькі, пасаліць. Заправіць аліўкавым алеем. |
У вялікай місцы ўзбіць воцат, алей, цукар, соль і перац. Дадаць нашаткаваную чырвонакачанную капусту і нарэзаную кружочкамі салеру. |
Капусту тонка нашаткаваць. Яблыкі і грушы ачысціць ад скуркі, выдаліць асяродак, нарэзаць саломкай. Змяшаць ўсе інгрэдыенты, салату пасаліць, заправіць мёдам і алеем. |
Капусту тонка нашаткаваць. Неабчышчаныя яблыкі нацерці на буйнай тарцы, выдаліўшы насенне. |
Капусту тонка нашаткаваць і перацерці да утварэння соку. Апельсіны і мандарыны падзяліць на долькі і ачысціць іх ад плёнкі. |
Капусту ачысціць ад верхняга лісця, выдаліць храпку, нашаткаваць, пасыпаць соллю, перацерці да з'яўлення соку. Скласці ў посуд, заліць воцатам. |
Капусту тонка нашаткаваць, апусціць у кіпячую ваду на 1-2 хвіліны, адкінуць на друшляк і абліць халоднай кіпячонай вадой. |
Капусту нашаткаваць, перац і цыбулю нарэзаць тонкімі паўколамі. Пакласці ў міску і перамяшаць. У маленькім рондалі нагрэць воцат з цукрам. Цукар павінен цалкам растварыцца. |
Капусту тонка нашаткуйце, дадайце трохі солі і ператрыце рукамі да вылучэння соку. Корань салеры ачысціце і натрыце на буйнай тарцы. |
Капусту тонка нашаткаваць. Злучыць з морквай, нацёртай на буйнай тарцы, і дробна нарэзанымі агуркамі, пасаліць. |
Лебяду старанна прамываюць і дробна наразаюць, дадаюць шаткаваную чырвонакачанную капусту, запраўляюць смятанай, соляць па густу. |
У рондаль з невялікай колькасцю кіпячай вады дадаць соль, цукар, нашаткаваную капусту, зачыніць вечкам і тушыць да размякчэння. |
Капусту нашаткаваць і перацерці з соллю да з'яўлення соку. Грыбы адварыць у падсоленай вадзе, дробна нарэзаць. Агуркі нарэзаць невялікімі кубікамі, рэпчатую цыбулю нашаткаваць. |
Капусту нашаткаваць, моркву нацерці на тарцы, сцеблы салеры нарэзаць тонкімі кружочкамі. У вялікай місцы перамяшаць капусту і моркву. |
Капусту нашаткаваць, трохі пасаліць, перацерці да утварэння соку. Вараныя грыбы нарэзаць саломкай, агуркі і цыбулю нарэзаць кубікамі. |
Тонка нашаткаваць капусту. Перамяшаць у друшляку нашаткаваную капусту з соллю. Пакласці талерку на капусту і паставіць на яе груз. |
Верхняе лісце з чырвонакачаннай капусты выдаліць. Унутранае лісце, аж да аднаго тонкага ліста, асцярожна выняць так, каб "чара" з чырвонага лісця засталася. Гэту "чару" асцярожна вымыць і даць ёй абсохнуць. |
Перамяшаць у вялікай місцы нашаткаваную капусту з нацёртай на буйнай тарцы морквай. |
Бурак нарэзаць тонкай саломкай і абсмажыць на алеі. Чырвонакачанную капусту тонка нашаткаваць і перамяшаць з гатовым бураком. |
Нашаткаваную чырвонакачанную капусту пасыпаць соллю і перцам. Пераціраць рукамі датуль, пакуль не пачне вылучацца сок і капуста не стане мяккай. |
Капусту дробна нашаткуйце, дадайце соль і ператрыце рукамі да вылучэння соку. Агуркі дробна парэжце і дадайце ў капусту. Усё перамяшайце, запраўце смятанай і гатовую салату выкладзіце ў глыбокую салатніцу. |
Капусту дробна нашаткуйце, пасаліце і ператрыце рукамі да вылучэння соку. Змяшайце алей і воцат і запраўце гэтым соусам салату. |
Чырвонакачанную капусту нарэзаць шашачкамі, бланшаваць і астудзіць. Кветкавую капусту адварваць 3-5 хвілін у падсоленай вадзе, астудзіць і падзяліць на дробныя суквецці. Рэпчатую цыбулю нарэзаць кольцамі. |
Нарэзаную дробнымі кубікамі цыбулю і здробнены часнык патушыць у аліўкавым алеі 3-5 хвілін. Капусту прамыць, дробна нарэзаць і дадаць да цыбулі і часныку. |
Капусту тонка нашаткаваць, расцерці драўлянай лыжкай, дадаць нарэзаную тонкімі паўколамі цыбулю, яблыкі, нарэзаныя саломкай, цёрты хрэн і цытрынавы сок. |
Капусту і цыбулю нашаткаваць, памідоры нарэзаць тонкімі лустачкамі. Падрыхтаваную гародніну перамяшаць, заправіць цытрынавым сокам і алеем, па густу пасаліць і ўпрыгожыць зелянінай. |
Капусту тонка нашаткаваць, моркву нацерці на буйнай тарцы ці нарэзаць саломкай, цыбулю-парэю нарэзаць кольцамі, дробна нарэзаць зеляніну каляндры. |
|