Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 1267
    Паказана матэрыялаў: 1001-1050
    Старонкі: « 1 2 ... 19 20 21 22 23 ... 25 26 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Капусту тонка нашаткаваць, яблыкі нацерці на буйнай тарцы. Вараную моркву і салодкі перац нарэзаць саломкай. Усё змяшаць, заліць сокам чырвонай парэчкі, пасыпаць цукрам, дадаць соль і перамяшаць.

    Салаты | Просмотров: 259 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2014 | Комментарии (0)

    Моркву, яблыкі і перац нарэзаць кубікамі і паліць цытрынавым сокам. Капусту нашаткаваць і перацерці з соллю.

    Салаты | Просмотров: 223 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2014 | Комментарии (0)

    Бурак ачысціць, нарэзаць саломкай, заліць марынадам. Праз 24 гадзіны выняць з марынаду і абсушыць на сіце. Капусту нашаткаваць.

    Салаты | Просмотров: 245 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2014 | Комментарии (0)

    Капусту нарэзаць саломкай і 10 хвілін тушыць ва ўласным соку. Ядры арэхаў заліць кіпенем, праз 5 хвілін ваду зліць, ачысціць ядры ад плёнак і стаўчы.

    Салаты | Просмотров: 227 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2014 | Комментарии (0)

    Капусту дробна нашаткаваць і расцерці. Цыбулю і яблыкі дробна нарэзаць.

    Салаты | Просмотров: 268 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2014 | Комментарии (0)

    Капусту прамыйце, дробна нашаткуйце, ператрыце рукамі да вылучэння соку.

    Салаты | Просмотров: 245 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2014 | Комментарии (0)

    Капусту нарэзаць дробнымі палоскамі, акуратна здрабніць і перамяшаць з марынадам. Пры жаданні заправіць маяранам, салерай і расцёртым кменам.

    Салаты | Просмотров: 237 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2014 | Комментарии (0)

    Капусту тонка нашаткаваць, абліць кіпенем, адкінуць на друшляк, астудзіць, заправіць сокам, выціснутым з палоўкі цытрыны.

    Салаты | Просмотров: 237 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2014 | Комментарии (0)

    Буйнае лісце пекінскай капусты разрэзаць на дзве-тры часткі, паліць салатнай запраўкай, перамяшаць, паскладаць у салатніцу і пасыпаць зялёнай цыбуляй.

    Салаты | Просмотров: 260 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2014 | Комментарии (0)

    З качанчыка выдаліць сапсаванае лісце, капусту спаласнуць у вадзе, абсушыць, тонка нашаткаваць.

    Салаты | Просмотров: 225 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2014 | Комментарии (0)

    Яйкі сварыць ўкрутую, астудзіць, ачысціць, затым дробна нарэзаць. Пекінскую капусту вымыць, абсушыць і разабраць на лісце. Агурок вымыць, затым дробна нарэзаць.

    Салаты | Просмотров: 253 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2014 | Комментарии (0)

    Капусту і фенхель прамыць і вельмі дробна нарэзаць. Кальмары прамыць, варыць 3 хвіліны у падсоленай вадзе, дробна нарэзаць.

    Салаты | Просмотров: 235 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2014 | Комментарии (0)

    Лісце капусты нашаткаваць. Слівы ачысціць ад костачак і нарэзаць тонкай лапшой (сушоныя слівы папярэдне замачыць). Арэхі стаўчы.

    Салаты | Просмотров: 264 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2014 | Комментарии (0)

    Сырыя шампіньёны вымыць шчотачкай, нарэзаць тонкімі лустачкамі, замарынаваць у марынадзе з воцату, цукру, солі і алею. Тонкімі кольцамі нарэзаць цыбулю, памідоры і нашаткаваць капусту.

    Салаты | Просмотров: 226 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2014 | Комментарии (0)

    Буйнае лісце пекінскай капусты разрэзаць на дзве-тры часткі, паліць салатнай запраўкай з алею, змяшанага з воцатам, перамяшаць, паскладаць у салатніцу і пасыпаць нарэзанай кольцамі зялёнай цыбуляй.

    Салаты | Просмотров: 242 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2014 | Комментарии (0)

    Капусту нашаткаваць, дадаць дробна нарэзаны кроп і смажаны здробнены арахіс.

    Салаты | Просмотров: 253 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2014 | Комментарии (0)

    Разрэзаць пекінскую капусту ўздоўж напалову, нарэзаць паўколамі шырынёй каля 0,5 см. Апельсін ачысціць ад лупіны, долькі нарэзаць лустачкамі.

    Салаты | Просмотров: 273 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2014 | Комментарии (0)

    Бананы ачысціць, нарэзаць тоўстымі лустачкамі. Яблыкі ачысціць, выдаліць асяродак, нарэзаць долькамі.

    Салаты | Просмотров: 224 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2014 | Комментарии (0)

    Капусту дробна нарэзаць, паліць марынадам і пасыпаць зелянінай.

    Салаты | Просмотров: 255 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2014 | Комментарии (0)

    Абрэзаць верхнюю частку капусты і лісце. Выкарыстоўваюцца для салаты толькі сцеблы. Іх трэба ачысціць, вымыць і нарэзаць уздоўж а затым - палоскамі шырынёй у 1 см.

    Салаты | Просмотров: 241 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2014 | Комментарии (0)

    Гародніну нарэзаць, але не дробна, сыр пакрышыць кавалачкамі 1 на 1 см. Трохі паперчыць, пасаліць і заправіць алеем. Перамяшаць.

    Салаты | Просмотров: 272 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2014 | Комментарии (0)

    Тонка нашаткаваць капусту, цыбулю нарэзаць паўкольцамі. Капусту з цыбуляй пасаліць, дадаць цукар і воцат, перамяшаць. Дадаць папярэдне запараныя разынкі.

    Салаты | Просмотров: 267 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2014 | Комментарии (0)

    Капусту і фенхель прамыць і нашаткаваць. Рэпчатую цыбулю нарэзаць паўколамі і пасераваць на алеі.

    Салаты | Просмотров: 248 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2014 | Комментарии (0)

    Лісце капусты нашаткаваць. Слівы ачысціць ад костачак і нарэзаць тонкай лапшой (сушоныя слівы папярэдне замачыць). Арэхі стаўчы.

    Салаты | Просмотров: 224 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2014 | Комментарии (0)

    Капусту тонка нашаткаваць. Агуркі, памідоры нарэзаць маленькімі кубікамі. Зеляніну пятрушкі дробна пасекчы.

    Салаты | Просмотров: 244 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2014 | Комментарии (0)

    Злучыць усе прадукты. Добра перамяшаць. Падаць да стала.

    Салаты | Просмотров: 239 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2014 | Комментарии (0)

    Капусту падзеліце на суквецці, вымыйце і апусціце ў халодную ваду, затым на працягу 10-15 хвілін адварыце ў падсоленай вадзе. Капусту пакіньце астываць у гэтым адвары, пасля адкіньце на друшляк і выкладзіце ў талерку.

    Салаты | Просмотров: 241 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2014 | Комментарии (0)

    Капусту падзеліце на суквецці, вымыйце. Затым прыгатуйце марынад. Для гэтага ў літры вады развядзіце воцат, дадайце алей, дробна пасечаную цыбулю, перац, лаўровы ліст, цукар і соль.

    Салаты | Просмотров: 250 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2014 | Комментарии (0)

    Падзеліце кветкавую капусту на суквецці. Добра прамыйце іх і затым адварыце на працягу 15 хвілін у падсоленай вадзе. Са стручкоў фасолі зніміце плёнку і выдаліце пражылкі.

    Салаты | Просмотров: 306 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2014 | Комментарии (0)

    Нарэзаць дробнымі кубікамі вараныя моркву і рэпу. Дадаць зялёны гарошак і "букецікі" адваранай кветкавай капусты.

    Салаты | Просмотров: 275 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2014 | Комментарии (0)

    Кветкавую капусту ачысціць ад лісточкаў і заліць на некаторы час халоднай вадой, злёгку падкісленай воцатам. Затым апусціць капусту ў падсолены і злёгку падсалоджаны кіпень і трымаць на слабым агні 15- 20 хвілін, сочачы за тым, каб яна не пераварылася.

    Салаты | Просмотров: 245 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2014 | Комментарии (0)

    Вараную моркву ці рэпу нарэзаць лустачкамі, кветкавую капусту падзяліць на дробныя кавалачкі, спаржу нарэзаць кавалачкамі па 2,5-3 см, струкі фасолі - у форме ромба, памідоры і свежыя агуркі - лустачкамі.

    Салаты | Просмотров: 247 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2014 | Комментарии (0)

    Кветкавую капусту, моркву і зялёны гарошак адварыце і дробна нарэжце.

    Салаты | Просмотров: 249 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2014 | Комментарии (0)

    Капусту прамыць у салёнай вадзе і, паклаўшы ў халодную ваду, давесці да кіпення. Кіпень зліць, а капусту заліць чыстай вадой і варыць да гатовасці. Астудзіць у адвары і падзяліць на асобныя суквецці.

    Салаты | Просмотров: 226 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2014 | Комментарии (0)

    Капусту і фасоль ачысціць, вымыць і адварыць па асобнасці ў падсоленай вадзе. Астудзіўшы, дробна нарэзаць. Шампіньёны вымыць, ачысціць, апусціць на 3-5 хвілін у кіпячую ваду, астудзіць і дробна нарэзаць.

    Салаты | Просмотров: 246 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2014 | Комментарии (0)

    Капусту падзяліць на суквецці, адварыць у падсоленай вадзе з малаком, астудзіць, выкласці ў салатнік, паліць соусам і пасыпаць зелянінай.

    Салаты | Просмотров: 270 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2014 | Комментарии (0)

    Кветкавую капусту прамыць, на 30 хвілін апусціць у салёную ваду, спаласнуць, адварыць, адкінуць на друшляк. Агуркі і яблыкі ачысціць, нарэзаць кубікамі, памідоры - кружкамі, моркву - тонкай саломкай, слівы падзяліць на палоўкі, выдаліць костачкі.

    Салаты | Просмотров: 248 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2014 | Комментарии (0)

    Капусту прамыйце, падзеліце на дробныя суквецці. Цыбулю дробна пасечыце.

    Салаты | Просмотров: 242 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2014 | Комментарии (0)

    Капусту падзеліце на невялікія суквецці, добра прамыйце і адварыце на працягу 5 хвілін у падсоленай вадзе. Сварыце ўкрутую яйкі і разрэжце іх на 4 часці.

    Салаты | Просмотров: 243 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2014 | Комментарии (0)

    Капусту прамыйце, падзеліце на невялікія суквецці і натрыце іх на буйнай тарцы ці дробна парэжце. Цыбулю дробна пасечыце. Моркву памыйце, ачысціце ад скуркі і натрыце на буйнай тарцы. Агурок і радыску парэжце кружочкамі.

    Салаты | Просмотров: 225 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2014 | Комментарии (0)

    Капусту прамыйце, падзеліце на суквецці, адварыце на працягу 15 хвілін у падсоленай вадзе. Гатовую капусту адкіньце на дуршлаг, даўшы вадзе сцячы.

    Салаты | Просмотров: 253 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2014 | Комментарии (0)

    Кветкавую капусту прамыйце, падзеліце на суквецці і адварыце на працягу 10-15 хвілін у падсоленай вадзе, змяшанай з малаком.

    Салаты | Просмотров: 293 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2014 | Комментарии (0)

    Капусту разабраць на суквецці і адварыць у падсоленай вадзе. Астудзіць. Затым узбіць з алеем кефір і гэтай сумессю заправіць капусту. Пасыпаць цукрам і пасаліць па густу.

    Салаты | Просмотров: 258 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2014 | Комментарии (0)

    Капусту падзяліць на суквецці, адварыць у падсоленай вадзе і ў ёй жа даць астыць. Яблыкі, памідоры і агуркі нарэзаць дробнымі кавалачкамі, лісце салаты нашаткаваць.

    Салаты | Просмотров: 269 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2014 | Комментарии (0)

    Капусту перабраць, прамыць, абліць кіпенем і дробна пасекчы. Моркву нацерці на буйнай тарцы. Агуркі дробна нарэзаць. Усё перамяшаць, пасаліць па густу і выкласці на талерку

    Салаты | Просмотров: 268 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2014 | Комментарии (0)

    Вымытую і падзеленую на суквецці кветкавую капусту апусціць у кіпячую падсоленую ваду і варыць да мяккасці.

    Салаты | Просмотров: 234 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2014 | Комментарии (0)

    Адварыць на пару 1 качан кветкавай капусты, разламанай на суквецці на працягу 4 хвілін.

    Салаты | Просмотров: 232 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2014 | Комментарии (0)

    Качан капусты падзяліць на суквецці, памыць. Цыбулю памыць, зялёную частку дробна нарэзаць і адкласці. Галоўкі і белыя сцеблы таксама дробна нарэзаць.

    Салаты | Просмотров: 278 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2014 | Комментарии (0)

    Бурак, не чысцячы, адварыць да гатовасці, астудзіць, ачысціць і нацерці на буйнай тарцы.

    Салаты | Просмотров: 279 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2014 | Комментарии (0)

    Квашаную капусту нашаткаваць, дадаць бланшаваную здробненую крапіву, перамяшаць. Заправіць алеем ці смятанай.

    Салаты | Просмотров: 294 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.07.2014 | Комментарии (0)