Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 1267 Паказана матэрыялаў: 1001-1050 |
Старонкі: « 1 2 ... 19 20 21 22 23 ... 25 26 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Капусту тонка нашаткаваць, яблыкі нацерці на буйнай тарцы. Вараную моркву і салодкі перац нарэзаць саломкай. Усё змяшаць, заліць сокам чырвонай парэчкі, пасыпаць цукрам, дадаць соль і перамяшаць. |
Моркву, яблыкі і перац нарэзаць кубікамі і паліць цытрынавым сокам. Капусту нашаткаваць і перацерці з соллю. |
Бурак ачысціць, нарэзаць саломкай, заліць марынадам. Праз 24 гадзіны выняць з марынаду і абсушыць на сіце. Капусту нашаткаваць. |
Капусту нарэзаць саломкай і 10 хвілін тушыць ва ўласным соку. Ядры арэхаў заліць кіпенем, праз 5 хвілін ваду зліць, ачысціць ядры ад плёнак і стаўчы. |
Капусту дробна нашаткаваць і расцерці. Цыбулю і яблыкі дробна нарэзаць. |
Капусту прамыйце, дробна нашаткуйце, ператрыце рукамі да вылучэння соку. |
Капусту нарэзаць дробнымі палоскамі, акуратна здрабніць і перамяшаць з марынадам. Пры жаданні заправіць маяранам, салерай і расцёртым кменам. |
Капусту тонка нашаткаваць, абліць кіпенем, адкінуць на друшляк, астудзіць, заправіць сокам, выціснутым з палоўкі цытрыны. |
Буйнае лісце пекінскай капусты разрэзаць на дзве-тры часткі, паліць салатнай запраўкай, перамяшаць, паскладаць у салатніцу і пасыпаць зялёнай цыбуляй. |
З качанчыка выдаліць сапсаванае лісце, капусту спаласнуць у вадзе, абсушыць, тонка нашаткаваць. |
Яйкі сварыць ўкрутую, астудзіць, ачысціць, затым дробна нарэзаць. Пекінскую капусту вымыць, абсушыць і разабраць на лісце. Агурок вымыць, затым дробна нарэзаць. |
Капусту і фенхель прамыць і вельмі дробна нарэзаць. Кальмары прамыць, варыць 3 хвіліны у падсоленай вадзе, дробна нарэзаць. |
Лісце капусты нашаткаваць. Слівы ачысціць ад костачак і нарэзаць тонкай лапшой (сушоныя слівы папярэдне замачыць). Арэхі стаўчы. |
Сырыя шампіньёны вымыць шчотачкай, нарэзаць тонкімі лустачкамі, замарынаваць у марынадзе з воцату, цукру, солі і алею. Тонкімі кольцамі нарэзаць цыбулю, памідоры і нашаткаваць капусту. |
Буйнае лісце пекінскай капусты разрэзаць на дзве-тры часткі, паліць салатнай запраўкай з алею, змяшанага з воцатам, перамяшаць, паскладаць у салатніцу і пасыпаць нарэзанай кольцамі зялёнай цыбуляй. |
Капусту нашаткаваць, дадаць дробна нарэзаны кроп і смажаны здробнены арахіс. |
Разрэзаць пекінскую капусту ўздоўж напалову, нарэзаць паўколамі шырынёй каля 0,5 см. Апельсін ачысціць ад лупіны, долькі нарэзаць лустачкамі. |
Бананы ачысціць, нарэзаць тоўстымі лустачкамі. Яблыкі ачысціць, выдаліць асяродак, нарэзаць долькамі. |
Капусту дробна нарэзаць, паліць марынадам і пасыпаць зелянінай. |
Абрэзаць верхнюю частку капусты і лісце. Выкарыстоўваюцца для салаты толькі сцеблы. Іх трэба ачысціць, вымыць і нарэзаць уздоўж а затым - палоскамі шырынёй у 1 см. |
Гародніну нарэзаць, але не дробна, сыр пакрышыць кавалачкамі 1 на 1 см. Трохі паперчыць, пасаліць і заправіць алеем. Перамяшаць. |
Тонка нашаткаваць капусту, цыбулю нарэзаць паўкольцамі. Капусту з цыбуляй пасаліць, дадаць цукар і воцат, перамяшаць. Дадаць папярэдне запараныя разынкі. |
Капусту і фенхель прамыць і нашаткаваць. Рэпчатую цыбулю нарэзаць паўколамі і пасераваць на алеі. |
Лісце капусты нашаткаваць. Слівы ачысціць ад костачак і нарэзаць тонкай лапшой (сушоныя слівы папярэдне замачыць). Арэхі стаўчы. |
Капусту тонка нашаткаваць. Агуркі, памідоры нарэзаць маленькімі кубікамі. Зеляніну пятрушкі дробна пасекчы. |
Злучыць усе прадукты. Добра перамяшаць. Падаць да стала. |
Капусту падзеліце на суквецці, вымыйце і апусціце ў халодную ваду, затым на працягу 10-15 хвілін адварыце ў падсоленай вадзе. Капусту пакіньце астываць у гэтым адвары, пасля адкіньце на друшляк і выкладзіце ў талерку. |
Капусту падзеліце на суквецці, вымыйце. Затым прыгатуйце марынад. Для гэтага ў літры вады развядзіце воцат, дадайце алей, дробна пасечаную цыбулю, перац, лаўровы ліст, цукар і соль. |
Падзеліце кветкавую капусту на суквецці. Добра прамыйце іх і затым адварыце на працягу 15 хвілін у падсоленай вадзе. Са стручкоў фасолі зніміце плёнку і выдаліце пражылкі. |
Нарэзаць дробнымі кубікамі вараныя моркву і рэпу. Дадаць зялёны гарошак і "букецікі" адваранай кветкавай капусты. |
Кветкавую капусту ачысціць ад лісточкаў і заліць на некаторы час халоднай вадой, злёгку падкісленай воцатам. Затым апусціць капусту ў падсолены і злёгку падсалоджаны кіпень і трымаць на слабым агні 15- 20 хвілін, сочачы за тым, каб яна не пераварылася. |
Вараную моркву ці рэпу нарэзаць лустачкамі, кветкавую капусту падзяліць на дробныя кавалачкі, спаржу нарэзаць кавалачкамі па 2,5-3 см, струкі фасолі - у форме ромба, памідоры і свежыя агуркі - лустачкамі. |
Кветкавую капусту, моркву і зялёны гарошак адварыце і дробна нарэжце. |
Капусту прамыць у салёнай вадзе і, паклаўшы ў халодную ваду, давесці да кіпення. Кіпень зліць, а капусту заліць чыстай вадой і варыць да гатовасці. Астудзіць у адвары і падзяліць на асобныя суквецці. |
Капусту і фасоль ачысціць, вымыць і адварыць па асобнасці ў падсоленай вадзе. Астудзіўшы, дробна нарэзаць. Шампіньёны вымыць, ачысціць, апусціць на 3-5 хвілін у кіпячую ваду, астудзіць і дробна нарэзаць. |
Капусту падзяліць на суквецці, адварыць у падсоленай вадзе з малаком, астудзіць, выкласці ў салатнік, паліць соусам і пасыпаць зелянінай. |
Кветкавую капусту прамыць, на 30 хвілін апусціць у салёную ваду, спаласнуць, адварыць, адкінуць на друшляк. Агуркі і яблыкі ачысціць, нарэзаць кубікамі, памідоры - кружкамі, моркву - тонкай саломкай, слівы падзяліць на палоўкі, выдаліць костачкі. |
Капусту прамыйце, падзеліце на дробныя суквецці. Цыбулю дробна пасечыце. |
Капусту падзеліце на невялікія суквецці, добра прамыйце і адварыце на працягу 5 хвілін у падсоленай вадзе. Сварыце ўкрутую яйкі і разрэжце іх на 4 часці. |
Капусту прамыйце, падзеліце на невялікія суквецці і натрыце іх на буйнай тарцы ці дробна парэжце. Цыбулю дробна пасечыце. Моркву памыйце, ачысціце ад скуркі і натрыце на буйнай тарцы. Агурок і радыску парэжце кружочкамі. |
Капусту прамыйце, падзеліце на суквецці, адварыце на працягу 15 хвілін у падсоленай вадзе. Гатовую капусту адкіньце на дуршлаг, даўшы вадзе сцячы. |
Кветкавую капусту прамыйце, падзеліце на суквецці і адварыце на працягу 10-15 хвілін у падсоленай вадзе, змяшанай з малаком. |
Капусту разабраць на суквецці і адварыць у падсоленай вадзе. Астудзіць. Затым узбіць з алеем кефір і гэтай сумессю заправіць капусту. Пасыпаць цукрам і пасаліць па густу. |
Капусту падзяліць на суквецці, адварыць у падсоленай вадзе і ў ёй жа даць астыць. Яблыкі, памідоры і агуркі нарэзаць дробнымі кавалачкамі, лісце салаты нашаткаваць. |
Капусту перабраць, прамыць, абліць кіпенем і дробна пасекчы. Моркву нацерці на буйнай тарцы. Агуркі дробна нарэзаць. Усё перамяшаць, пасаліць па густу і выкласці на талерку |
Вымытую і падзеленую на суквецці кветкавую капусту апусціць у кіпячую падсоленую ваду і варыць да мяккасці. |
Адварыць на пару 1 качан кветкавай капусты, разламанай на суквецці на працягу 4 хвілін. |
Качан капусты падзяліць на суквецці, памыць. Цыбулю памыць, зялёную частку дробна нарэзаць і адкласці. Галоўкі і белыя сцеблы таксама дробна нарэзаць. |
Бурак, не чысцячы, адварыць да гатовасці, астудзіць, ачысціць і нацерці на буйнай тарцы. |
Квашаную капусту нашаткаваць, дадаць бланшаваную здробненую крапіву, перамяшаць. Заправіць алеем ці смятанай. |
|