Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 1267 Паказана матэрыялаў: 51-100 |
Старонкі: « 1 2 3 4 ... 25 26 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Пятрушку насекчы, змяшаць з буйна нарэзаным лісцем салаты. |
Лісце крэс-салаты паскладаць у салатніцу, заправіць алеем, воцатам, перцам, соллю і гарчыцай. |
Салату мыеце, рэжаце на не занадта дробныя і, па магчымасці, роўныя стужачкі папярок ліста, затым кладзеце ў глыбокую міску і пасыпаеце соллю і таўчэце да з'яўлення соку. |
Жаўткі яйкаў расцерці і пасаліць. Дадаць да іх гарчыцу і воцат і паступова, бесперапынна памешваючы, увесці алей і смятану. |
Нарэзаць лісце салаты і цыбулю. Агуркі і радыску нарэзаць кружочкамі, усё перамяшаць, |
Лісце салаты здрабніць рукамі ці нержавеючым нажом, змяшаць з нарэзанай радыскай і сечаным кропам, заліць соусам. |
Вымытую і абсушаную зялёную салату нарэзаць і скласці ў міску. |
Падрыхтаванае лісце зялёнай салаты выкласці на талерку. |
Лісце салаты прамыць, абсушыць з дапамогай сурвэткі, нарэзаць. |
Гародніну і зеляніну дробна нарэзаць, дадаць алівы, спецыі, спырскаць воцатам і паліць алеем. |
Гародніну нарэзаць саломкай, алівы - напалову, пасаліць і паперчыць, заправіць алеем, цытрынавым сокам. Выкласці на лісце салаты. |
Рэпу нацерці на тарцы, моркву нарэзаць тонкімі стужачкамі. |
Апрацаваны балгарскі перац розных колераў і салату нарэзаць тонкай саломкай. |
Тапінамбур і моркву натрыце на тарцы. |
Старанна прамыць карняплоды, нацерці іх на дробнай тарцы. |
Гародніну пачысціць, здрабніць на буйнай тарцы. |
Тапінамбур вымыць, адварыць да гатовасці ў вялікай колькасці падсоленай вады, прыкладна 30 мін. |
Клубні тапінамбура старанна прамыць, нацерці на дробнай тарцы, |
Сырыя вычышчаныя клубні тапінамбура і яблыкі натрыце на буйнай тарцы (1:1), |
500 г клубняў тапінамбура ачысціце і натрыце на буйнай тарцы. |
Тапінамбур ачысціць, як маладую бульбу, прамыць, нацерці на буйнай тарцы, |
Тапінамбур ачысціць, заліць крутым кіпенем і адварваць на працягу 5 мінут. |
Тапінамбур ачысціць, як маладую бульбу, прамыць, нацерці на буйнай тарцы, |
400 г клубняў тапінамбура прамыйце пад праточнай вадой, ачысціце, натрыце на буйнай тарцы. |
Клубні тапінамбура старанна прамыць, нарэзаць тонкімі пласцінкамі, скласці ў салатніцу, абсыпаць нарэзанай зялёнай цыбуляй і насечанай зелянінай пятрушкі і кропу. |
400 г клубняў тапінамбура ачысціце, апусціце на 5 хвілін у халодную ваду з невялікай колькасцю воцату. |
Клубні добра памыць і нарэзаць тонкімі пласцінкамі, скласці ў салатніцу, абсыпаць зелянінай і даць настаяцца пад вечкам. |
3 клубня земляной грушы і адну моркву ачысціце, |
Вычышчаныя клубні тапінамбура дзяруць на буйнай тарцы, |
Тапінамбур і рэпу прамыць, ачысціць, нацерці на буйнай тарцы, |
Капусту дробна нашаткаваць, заліць кіпенем, вытрымаць да астывання, ваду зліць. |
Клубні тапінамбура пачысціць і парэзаць кубікамі ці невялікімі лустачкамі, адразу перамяшаць з воцатам і гарчыцай. |
Клубні тапінамбура ачысціць ад скуркі і нацерці на буйнай тарцы, пасля чаго адразу перамяшаць з цытрынавым сокам. |
400 г клубняў тапінамбура ачысціце, натрыце на буйнай тарцы, |
Змяшайце шклянку адваранага рысу са слоічкам пячонкі трэскі, дадайце здробненыя яйкі (3 штукі), вышмаруйце маянэзам, пасаліце і паперчыце па густу. |
Моркву і бульбу адварыць. Яйкі таксама сварыць. Пячонку трэскі дастаць са слоіка, папрамакаць сурвэткай лішняе масла і расцерці пячонку відэльцам. |
Пячонку трэскі, вараныя яйкі, ліст салаты нарэзаць кубікам, дадаць кукурузу, пасаліць, паперчыць. Усё добра перамяшаць. |
Гэта простая салата з пячонкі трэскі і кальмараў можа стаць як асобнай стравай, так і закускай, якую падаюць з абсмажанымі кавалачкамі хлеба ці ж чыпсамі. |
Бульбу нацерці на тарцы і выкласці першым пластом: Добра прамазаць маянэзам: |
Моркву і бульбу адварыць, астудзіць, ачысціць і нацерці на буйнай тарцы. |
Тушку кальмара прамыць, ачысціць ад плёнак і храсткоў, адварыць, парэзаць кубікамі. Яйкі адварыць. |
Белы хлеб (скарынкі зняць) нарэзаць кубікамі 1х1 см, калі ён вельмі свежы, то абсушыць без масла ў патэльні ці духоўцы 5 хвілін, затым злёгку абсмажыць на сметанкавым масле ці алеі ці ў іх сумесі. |
Дробна нарэжце зялёную цыбулю. Яйка сварыце, ачысціце, адлучыце бялкі ад жаўткоў. |
Кетчуп і маянэз неабходна адразу змяшаць у роўных прапорцыях. |
Гэта страва трохі нагадвае пластавую салату з пячонкі трэскі - ва ўсякім разе, кожны пласт спатрэбіцца перакітоўваць маянэзам. |
Пячонку трэскі дробна сячэм, яйкі і бульбу рэжам кубікамі, дадаем зялёны гарошак, дробна нарэзаную цыбулю (калі вы не любіце ў салатах сырую цыбулю, то можаце яе абсмажыць - атрымліваецца таксама смачна). |
Усю гародніну нарэзаць. Цыбулю, перац і агуркі - кружочкамі-кольцамі. Чэры - чвэртачкамі ці палоўкамі. |
Сварыце бульбачку і моркву. Астудзіце. Гародніну і сыр натрыце на буйнай тарцы. |
Капусту нацерці на буйнай тарцы. |
Бульбу адварыць, астудзіць, нацерці на буйнай тарцы, выкласці на плоскую талерку. Пры дапамозе нажа надаць форму трыкутніка. Вышмараваць трохі маянэзам. |
|