Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 1267
    Паказана матэрыялаў: 51-100
    Старонкі: « 1 2 3 4 ... 25 26 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Пятрушку насекчы, змяшаць з буйна нарэзаным лісцем салаты.

    Салаты | Просмотров: 86 | Добавил: wawkalaki | Дата: 21.06.2015 | Комментарии (0)

    Лісце крэс-салаты паскладаць у салатніцу, заправіць алеем, воцатам, перцам, соллю і гарчыцай.

    Салаты | Просмотров: 129 | Добавил: wawkalaki | Дата: 21.06.2015 | Комментарии (0)

    Салату мыеце, рэжаце на не занадта дробныя і, па магчымасці, роўныя стужачкі папярок ліста, затым кладзеце ў глыбокую міску і пасыпаеце соллю і таўчэце да з'яўлення соку.

    Салаты | Просмотров: 152 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.06.2015 | Комментарии (0)

    Жаўткі яйкаў расцерці і пасаліць. Дадаць да іх гарчыцу і воцат і паступова, бесперапынна памешваючы, увесці алей і смятану.

    Салаты | Просмотров: 113 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.06.2015 | Комментарии (0)

    Нарэзаць лісце салаты і цыбулю. Агуркі і радыску нарэзаць кружочкамі, усё перамяшаць,

    Салаты | Просмотров: 112 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.06.2015 | Комментарии (0)

    Лісце салаты здрабніць рукамі ці нержавеючым нажом, змяшаць з нарэзанай радыскай і сечаным кропам, заліць соусам.

    Салаты | Просмотров: 100 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.06.2015 | Комментарии (0)

    Вымытую і абсушаную зялёную салату нарэзаць і скласці ў міску.

    Салаты | Просмотров: 105 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.06.2015 | Комментарии (0)

    Падрыхтаванае лісце зялёнай салаты выкласці на талерку.

    Салаты | Просмотров: 93 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.06.2015 | Комментарии (0)

    Лісце салаты прамыць, абсушыць з дапамогай сурвэткі, нарэзаць.

    Салаты | Просмотров: 114 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.06.2015 | Комментарии (0)

    Гародніну і зеляніну дробна нарэзаць, дадаць алівы, спецыі, спырскаць воцатам і паліць алеем.

    Салаты | Просмотров: 171 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.06.2015 | Комментарии (0)

    Гародніну нарэзаць саломкай, алівы - напалову, пасаліць і паперчыць, заправіць алеем, цытрынавым сокам. Выкласці на лісце салаты.

    Салаты | Просмотров: 103 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.06.2015 | Комментарии (0)

    Рэпу нацерці на тарцы, моркву нарэзаць тонкімі стужачкамі.

    Салаты | Просмотров: 98 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.06.2015 | Комментарии (0)

    Апрацаваны балгарскі перац розных колераў і салату нарэзаць тонкай саломкай.

    Салаты | Просмотров: 152 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.06.2015 | Комментарии (0)

    Тапінамбур і моркву натрыце на тарцы.

    Салаты | Просмотров: 109 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.06.2015 | Комментарии (0)

    Старанна прамыць карняплоды, нацерці іх на дробнай тарцы.

    Салаты | Просмотров: 141 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.06.2015 | Комментарии (0)

    Гародніну пачысціць, здрабніць на буйнай тарцы.

    Салаты | Просмотров: 93 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.06.2015 | Комментарии (0)

    Тапінамбур вымыць, адварыць да гатовасці ў вялікай колькасці падсоленай вады, прыкладна 30 мін.

    Салаты | Просмотров: 107 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.06.2015 | Комментарии (0)

    Клубні тапінамбура старанна прамыць, нацерці на дробнай тарцы,

    Салаты | Просмотров: 124 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.06.2015 | Комментарии (0)

    Сырыя вычышчаныя клубні тапінамбура і яблыкі натрыце на буйнай тарцы (1:1),

    Салаты | Просмотров: 92 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.06.2015 | Комментарии (0)

    500 г клубняў тапінамбура ачысціце і натрыце на буйнай тарцы.

    Салаты | Просмотров: 123 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.06.2015 | Комментарии (0)

    Тапінамбур ачысціць, як маладую бульбу, прамыць, нацерці на буйнай тарцы,

    Салаты | Просмотров: 121 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.06.2015 | Комментарии (0)

    Тапінамбур ачысціць, заліць крутым кіпенем і адварваць на працягу 5 мінут.

    Салаты | Просмотров: 124 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.06.2015 | Комментарии (0)

    Тапінамбур ачысціць, як маладую бульбу, прамыць, нацерці на буйнай тарцы,

    Салаты | Просмотров: 122 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.06.2015 | Комментарии (0)

    400 г клубняў тапінамбура прамыйце пад праточнай вадой, ачысціце, натрыце на буйнай тарцы.

    Салаты | Просмотров: 120 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.06.2015 | Комментарии (0)

    Клубні тапінамбура старанна прамыць, нарэзаць тонкімі пласцінкамі, скласці ў салатніцу, абсыпаць нарэзанай зялёнай цыбуляй і насечанай зелянінай пятрушкі і кропу.

    Салаты | Просмотров: 113 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.06.2015 | Комментарии (0)

    400 г клубняў тапінамбура ачысціце, апусціце на 5 хвілін у халодную ваду з невялікай колькасцю воцату.

    Салаты | Просмотров: 120 | Добавил: wawkalaki | Дата: 18.06.2015 | Комментарии (0)

    Клубні добра памыць і нарэзаць тонкімі пласцінкамі, скласці ў салатніцу, абсыпаць зелянінай і даць настаяцца пад вечкам.

    Салаты | Просмотров: 108 | Добавил: wawkalaki | Дата: 18.06.2015 | Комментарии (0)

    3 клубня земляной грушы і адну моркву ачысціце,

    Салаты | Просмотров: 93 | Добавил: wawkalaki | Дата: 18.06.2015 | Комментарии (0)

    Вычышчаныя клубні тапінамбура дзяруць на буйнай тарцы,

    Салаты | Просмотров: 110 | Добавил: wawkalaki | Дата: 18.06.2015 | Комментарии (0)

    Тапінамбур і рэпу прамыць, ачысціць, нацерці на буйнай тарцы,

    Салаты | Просмотров: 87 | Добавил: wawkalaki | Дата: 18.06.2015 | Комментарии (0)

    Капусту дробна нашаткаваць, заліць кіпенем, вытрымаць да астывання, ваду зліць.

    Салаты | Просмотров: 104 | Добавил: wawkalaki | Дата: 18.06.2015 | Комментарии (0)

    Клубні тапінамбура пачысціць і парэзаць кубікамі ці невялікімі лустачкамі, адразу перамяшаць з воцатам і гарчыцай.

    Салаты | Просмотров: 110 | Добавил: wawkalaki | Дата: 18.06.2015 | Комментарии (0)

    Клубні тапінамбура ачысціць ад скуркі і нацерці на буйнай тарцы, пасля чаго адразу перамяшаць з цытрынавым сокам.

    Салаты | Просмотров: 105 | Добавил: wawkalaki | Дата: 18.06.2015 | Комментарии (0)

    400 г клубняў тапінамбура ачысціце, натрыце на буйнай тарцы,

    Салаты | Просмотров: 110 | Добавил: wawkalaki | Дата: 18.06.2015 | Комментарии (0)

    Змяшайце шклянку адваранага рысу са слоічкам пячонкі трэскі, дадайце здробненыя яйкі (3 штукі), вышмаруйце маянэзам, пасаліце і паперчыце па густу.

    Салаты | Просмотров: 144 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.01.2015 | Комментарии (0)

    Моркву і бульбу адварыць. Яйкі таксама сварыць. Пячонку трэскі дастаць са слоіка, папрамакаць сурвэткай лішняе масла і расцерці пячонку відэльцам.

    Салаты | Просмотров: 147 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.01.2015 | Комментарии (0)

    Пячонку трэскі, вараныя яйкі, ліст салаты нарэзаць кубікам, дадаць кукурузу, пасаліць, паперчыць. Усё добра перамяшаць.

    Салаты | Просмотров: 122 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.01.2015 | Комментарии (0)

    Гэта простая салата з пячонкі трэскі і кальмараў можа стаць як асобнай стравай, так і закускай, якую падаюць з абсмажанымі кавалачкамі хлеба ці ж чыпсамі.

    Салаты | Просмотров: 132 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.01.2015 | Комментарии (0)

    Бульбу нацерці на тарцы і выкласці першым пластом: Добра прамазаць маянэзам:

    Салаты | Просмотров: 121 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.01.2015 | Комментарии (0)

    Моркву і бульбу адварыць, астудзіць, ачысціць і нацерці на буйнай тарцы.

    Салаты | Просмотров: 143 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.01.2015 | Комментарии (0)

    Тушку кальмара прамыць, ачысціць ад плёнак і храсткоў, адварыць, парэзаць кубікамі. Яйкі адварыць.

    Салаты | Просмотров: 130 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.01.2015 | Комментарии (0)

    Белы хлеб (скарынкі зняць) нарэзаць кубікамі 1х1 см, калі ён вельмі свежы, то абсушыць без масла ў патэльні ці духоўцы 5 хвілін, затым злёгку абсмажыць на сметанкавым масле ці алеі ці ў іх сумесі.

    Салаты | Просмотров: 131 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.01.2015 | Комментарии (0)

    Дробна нарэжце зялёную цыбулю. Яйка сварыце, ачысціце, адлучыце бялкі ад жаўткоў.

    Салаты | Просмотров: 134 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.01.2015 | Комментарии (0)

    Кетчуп і маянэз неабходна адразу змяшаць у роўных прапорцыях.

    Салаты | Просмотров: 127 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.01.2015 | Комментарии (0)

    Гэта страва трохі нагадвае пластавую салату з пячонкі трэскі - ва ўсякім разе, кожны пласт спатрэбіцца перакітоўваць маянэзам.

    Салаты | Просмотров: 147 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.01.2015 | Комментарии (0)

    Пячонку трэскі дробна сячэм, яйкі і бульбу рэжам кубікамі, дадаем зялёны гарошак, дробна нарэзаную цыбулю (калі вы не любіце ў салатах сырую цыбулю, то можаце яе абсмажыць - атрымліваецца таксама смачна).

    Салаты | Просмотров: 140 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.01.2015 | Комментарии (0)

    Усю гародніну нарэзаць. Цыбулю, перац і агуркі - кружочкамі-кольцамі. Чэры - чвэртачкамі ці палоўкамі.

    Салаты | Просмотров: 138 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.01.2015 | Комментарии (0)

    Сварыце бульбачку і моркву. Астудзіце. Гародніну і сыр натрыце на буйнай тарцы.

    Салаты | Просмотров: 168 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.01.2015 | Комментарии (0)

    Капусту нацерці на буйнай тарцы.

    Салаты | Просмотров: 134 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.01.2015 | Комментарии (0)

    Бульбу адварыць, астудзіць, нацерці на буйнай тарцы, выкласці на плоскую талерку. Пры дапамозе нажа надаць форму трыкутніка. Вышмараваць трохі маянэзам.

    Салаты | Просмотров: 138 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.01.2015 | Комментарии (0)