Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 1267 Паказана матэрыялаў: 101-150 |
Старонкі: « 1 2 3 4 5 ... 25 26 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Салату ўкладваем пластамі:
1.бялкі нацертыя на буйнай тарцы
2.сыр нацерты на дробнай тарцы |
Пацерці на сярэдняй тарцы ў розны посуд астуджаную бульбу, яйкі, яблыка, агуркі. Сыр пацерці на дробнай тарцы. |
Пячонку трэскі адлучаем ад тлушчу і здрабняем пры дапамозе відэльца. |
Яйкі адварыць укрутую і адлучыць бялкі ад жаўткоў. Жаўткі расцерці з маслам ад кансерваў, дадаць нацёрты на тарцы часнык, сечаную зеляніну. |
Цыбулю дробна нарэзаць. Пячонку расцерці відэльцам. Яйкі адварыць укрутую і адлучыць бялкі ад жаўткоў. |
Моркву адварыць да гатовасці ў падсоленай вадзе, затым астудзіць, ачысціць і дробна нацерці. |
Кавалачкі пячонкі трэскі, яйкі, агуркі (без скуры і насення), цыбулю дробна пасекчы, змяшаць і заправіць. |
Моркву і бульбу пакласці ў кіпячую ваду і адварыць у мундзіры да гатовасці. |
Бульбу, звараную ў мундзіры, пачысціць і парэзаць буйнымі кавалкамі. |
У рондалі змяшаць ваду з віном у суадносінах 1:1, дадаць лаўровы ліст, соль, перац і часнык. |
1. Ставім варыць яйкі ўкрутую, а пакуль зоймемся астатнім.
2. Адкрыем слоічак пячонкі трэскі і выкладзем пячонку на папяровыя сурвэткі, каб сцякло масла. |
Пячонку трэскі дробна пасекчы і злучыць з цёртым сырам. Пакінуты ў слоіку тлушч заправіць дробна нарэзаным часныком і сечанай зелянінай пятрушкі. |
Яйкі дробна пасекчы. Рэпчатую цыбулю дробна нарэзаць і спасераваць ( злёгку падсмажыць на патэльні ). |
Яйкі адварыць ўкрутую, астудзіць у халоднай вадзе і, ачысціўшы, парэзаць на палоўкі. Салату парваць на буйныя кавалкі. |
Яйкі адварыць укрутую, астудзіць у халоднай вадзе і пачысціць. Парэзаць яйкі і пячонку трэскі невялікімі кубікамі. Лісце салаты парваць рукамі на кавалкі. |
Агуркі і рэпчатую цыбулю дробна нарэзаць. Адвараную ў мундзіры бульбу і вараную моркву нарэзаць дробнымі кубікамі. |
Перапёлчыны яйкі сварыць ўкрутую, астудзіць і, пачысціўшы, парэзаць на палоўкі. Лісце салаты парваць на кавалкі. Зялёную цыбулю парэзаць кольцамі. |
Пячонку трэскі (без вадкасці) расцерці відэльцам. Агурок вымыць, ачысціць і вельмі дробна пасекчы. |
Рэпчатую цыбулю дробна нарэзаць. Пры жаданні можна апарыць нарэзаную цыбулю кіпенем – густ цыбулі стане мякчэй. |
Пячонку трэскі, звараныя ўкрутую яйкі пасекчы, цыбулю дробна нарэзаць, усё перамяшаць з кансервавым сокам (можна дадаць кавалачкі вэнджанай рыбы). |
Зялёную цыбулю дробна нарэзаць, звараныя ўкрутую яйкі ачысціць, адлучыць бялкі ад жаўткоў. |
Яйкі адварыць укрутую і адлучыць бялкі ад жаўткоў. Жаўткі расцерці з маслам ад кансерваў, дадаць нацёрты на тарцы часнык, сечаную зеляніну. |
Пячонку трэскі, яйкі пасекчы, цыбулю дробна нарэзаць, усё перамяшаць. |
Пячонку трэскі, таматы і агуркі нарэзаць лустачкамі, дадаць дробна нарэзаную зялёную цыбулю, соль, перац, заправіць тлушчам ад кансерваў. |
Пячонку разамніце відэльцам, не вымаючы са слоіка. Адварыце ўкрутую курыныя яйкі. Астудзіце і ачысціце. Ачысціце і памыйце цыбулю і моркву. |
Пячонку трэскі і агуркі нарэзаць лустачкамі, дадаць дробна нарэзаную зялёную цыбулю, соль, перац. |
Пячонку трэскі нарэзаць дробнымі кавалачкамі, памідоры і агуркі - лустачкамі, зялёную цыбулю нашаткаваць, усё злучыць, заправіць пакінутым у слоіку тлушчам, соллю, перцам. |
Пячонку трэскі, памідоры, агуркі дробна наразаюць, дадаюць дробна нарэзаную зеляніну, перац, соль. |
Бульбу адварыць у мундзіры, ачысціць, астудзіць і нарэзаць дробнымі лустачкамі. |
Яйка чысцяць і наразаюць дробнымі кубікамі (бялок аднаго яйка пакідаюць для ўпрыгожвання), бульбу і моркву адварваюць, чысцяць, астуджаюць і шаруюць на буйнай тарцы. |
Рэпчатую цыбулю ачысціце, нарэжце кольцамі, пасыпце цукрам, паліце воцатам і пакіньце на 30 хвілін. |
Пячонку трэскі нарэзаць дробнымі кавалачкамі, яйкі і рэпчатую цыбулю (ці зялёную) дробна насекчы, усё злучыць, заправіць соллю, перцам і тлушчам, пакінутым у слоіку, перамяшаць. |
Пячонку трэскі і крутое яйка нарэзаць буйнымі кавалкамі, цыбулю-парэю - дробна. |
Пячонку трэскі дробна пасекчы і злучыць з цёртым сырам. Пакінуты ў слоіку тлушч заправіць расцёртым часныком і зелянінай пятрушкі. |
Пячонку трэскі адлучыць ад тлушчу, расцерці відэльцам, змяшаць з дробна нарэзанымі варанымі яйкамі, дадаць дробна нарэзаную цыбулю (і рэпчатую, і зялёную) і старанна перамяшаць. |
Пячонку трэскі нарэзаць дробнымі кавалачкамі, яйкі і рэпчатую цыбулю (ці зялёную) дробна насекчы, |
Пячонку адлучыць ад тлушчу, нарэзаць кавалачкамі, таксама нарэзаць яечныя бялкі. |
Змяшаць здробненую трасковую пячонку, звараныя ўкрутую яйкі і рэпчатую цыбулю. |
Адварыць яйкі, зняць шкарлупіну і парэзаць невялікімі кавалачкамі. |
Зялёную цыбулю дробна нарэзаць. Агуркі нарэзаць кубікамі, памідоры - тонкімі лустачкамі. |
Нашаткаваць рэпчатую цыбулю, пакласці ў эмаляваны посуд, заліць разведзеным кіпячонай вадой воцатам, запраўленым па густу цукрам. |
Пячонку трэскі і звараныя ўкрутую яйкі пасекчы, цыбулю дробна нарэзаць, усё перамяшаць з кансервавым сокам. |
Яйкі чысцяць і наразаюць дробнымі кубікамі (бялок 1 яйкі пакідаюць для ўпрыгожвання), бульбу адварваюць, чысцяць, астуджаюць і шаруюць на буйнай тарцы. |
Нарэзаць: вычышчаную звараную бульбу - кубікамі, пячонку трэскі - невялікімі лустачкамі, дробна насекчы вараныя яйкі. |
Пячонку трэскі здрабніць. Зялёную цыбулю дробна нарэзаць. Яйкі сварыць, ачысціць, адлучыць бялкі ад жаўткоў. |
Бульбу пачысціць і адварыць у падсоленай вадзе. Астудзіць і нарэзаць кавалачкамі. |
Ачысціць агурок ад лупіны, дробна парэзаць. Здрабніць пячонку трэскі (пры адсутнасці такой можна з поспехам выкарыстоўваць кансерваванага ласося). |
Яйкі сварыць укрутую, астудзіць, ачысціць ад шкарлупіны, нарэзаць кубікамі. |
Агуркі і рэпчатую цыбулю дробна нарэзаць. Адвараную ў мундзіры бульбу і вараную моркву нарэзаць дробнымі кубікамі. |
Цыбулю дробна нарэзаць. Пячонку расцерці відэльцам. Яйкі адварыць укрутую і адлучыць бялкі ад жаўткоў. |
|