Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 1267
    Паказана матэрыялаў: 101-150
    Старонкі: « 1 2 3 4 5 ... 25 26 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Салату ўкладваем пластамі:

    1.бялкі нацертыя на буйнай тарцы

    2.сыр нацерты на дробнай тарцы

    Салаты | Просмотров: 131 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.01.2015 | Комментарии (0)

    Пацерці на сярэдняй тарцы ў розны посуд астуджаную бульбу, яйкі, яблыка, агуркі. Сыр пацерці на дробнай тарцы.

    Салаты | Просмотров: 132 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.01.2015 | Комментарии (0)

    Пячонку трэскі адлучаем ад тлушчу і здрабняем пры дапамозе відэльца.

    Салаты | Просмотров: 132 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.01.2015 | Комментарии (0)

    Яйкі адварыць укрутую і адлучыць бялкі ад жаўткоў. Жаўткі расцерці з маслам ад кансерваў, дадаць нацёрты на тарцы часнык, сечаную зеляніну.

    Салаты | Просмотров: 139 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.01.2015 | Комментарии (0)

    Цыбулю дробна нарэзаць. Пячонку расцерці відэльцам. Яйкі адварыць укрутую і адлучыць бялкі ад жаўткоў.

    Салаты | Просмотров: 133 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.01.2015 | Комментарии (0)

    Моркву адварыць да гатовасці ў падсоленай вадзе, затым астудзіць, ачысціць і дробна нацерці.

    Салаты | Просмотров: 135 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.01.2015 | Комментарии (0)

    Кавалачкі пячонкі трэскі, яйкі, агуркі (без скуры і насення), цыбулю дробна пасекчы, змяшаць і заправіць.

    Салаты | Просмотров: 122 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.01.2015 | Комментарии (0)

    Моркву і бульбу пакласці ў кіпячую ваду і адварыць у мундзіры да гатовасці.

    Салаты | Просмотров: 125 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.01.2015 | Комментарии (0)

    Бульбу, звараную ў мундзіры, пачысціць і парэзаць буйнымі кавалкамі.

    Салаты | Просмотров: 130 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.01.2015 | Комментарии (0)

    У рондалі змяшаць ваду з віном у суадносінах 1:1, дадаць лаўровы ліст, соль, перац і часнык.

    Салаты | Просмотров: 135 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.01.2015 | Комментарии (0)

    1. Ставім варыць яйкі ўкрутую, а пакуль зоймемся астатнім.

    2. Адкрыем слоічак пячонкі трэскі і выкладзем пячонку на папяровыя сурвэткі, каб сцякло масла.

    Салаты | Просмотров: 127 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.01.2015 | Комментарии (0)

    Пячонку трэскі дробна пасекчы і злучыць з цёртым сырам. Пакінуты ў слоіку тлушч заправіць дробна нарэзаным часныком і сечанай зелянінай пятрушкі.

    Салаты | Просмотров: 150 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.01.2015 | Комментарии (0)

    Яйкі дробна пасекчы. Рэпчатую цыбулю дробна нарэзаць і спасераваць ( злёгку падсмажыць на патэльні ).

    Салаты | Просмотров: 140 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.01.2015 | Комментарии (0)

    Яйкі адварыць ўкрутую, астудзіць у халоднай вадзе і, ачысціўшы, парэзаць на палоўкі. Салату парваць на буйныя кавалкі.

    Салаты | Просмотров: 156 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.01.2015 | Комментарии (0)

    Яйкі адварыць укрутую, астудзіць у халоднай вадзе і пачысціць. Парэзаць яйкі і пячонку трэскі невялікімі кубікамі. Лісце салаты парваць рукамі на кавалкі.

    Салаты | Просмотров: 188 | Добавил: wawkalaki | Дата: 14.01.2015 | Комментарии (0)

    Агуркі і рэпчатую цыбулю дробна нарэзаць. Адвараную ў мундзіры бульбу і вараную моркву нарэзаць дробнымі кубікамі.

    Салаты | Просмотров: 169 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.01.2015 | Комментарии (0)

    Перапёлчыны яйкі сварыць ўкрутую, астудзіць і, пачысціўшы, парэзаць на палоўкі. Лісце салаты парваць на кавалкі. Зялёную цыбулю парэзаць кольцамі.

    Салаты | Просмотров: 149 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.01.2015 | Комментарии (0)

    Пячонку трэскі (без вадкасці) расцерці відэльцам. Агурок вымыць, ачысціць і вельмі дробна пасекчы.

    Салаты | Просмотров: 158 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.01.2015 | Комментарии (0)

    Рэпчатую цыбулю дробна нарэзаць. Пры жаданні можна апарыць нарэзаную цыбулю кіпенем – густ цыбулі стане мякчэй.

    Салаты | Просмотров: 146 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.01.2015 | Комментарии (0)

    Пячонку трэскі, звараныя ўкрутую яйкі пасекчы, цыбулю дробна нарэзаць, усё перамяшаць з кансервавым сокам (можна дадаць кавалачкі вэнджанай рыбы).

    Салаты | Просмотров: 155 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.01.2015 | Комментарии (0)

    Зялёную цыбулю дробна нарэзаць, звараныя ўкрутую яйкі ачысціць, адлучыць бялкі ад жаўткоў.

    Салаты | Просмотров: 128 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.01.2015 | Комментарии (0)

    Яйкі адварыць укрутую і адлучыць бялкі ад жаўткоў. Жаўткі расцерці з маслам ад кансерваў, дадаць нацёрты на тарцы часнык, сечаную зеляніну.

    Салаты | Просмотров: 149 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.01.2015 | Комментарии (0)

    Пячонку трэскі, яйкі пасекчы, цыбулю дробна нарэзаць, усё перамяшаць.

    Салаты | Просмотров: 126 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.01.2015 | Комментарии (0)

    Пячонку трэскі, таматы і агуркі нарэзаць лустачкамі, дадаць дробна нарэзаную зялёную цыбулю, соль, перац, заправіць тлушчам ад кансерваў.

    Салаты | Просмотров: 159 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.01.2015 | Комментарии (0)

    Пячонку разамніце відэльцам, не вымаючы са слоіка. Адварыце ўкрутую курыныя яйкі. Астудзіце і ачысціце. Ачысціце і памыйце цыбулю і моркву.

    Салаты | Просмотров: 137 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.01.2015 | Комментарии (0)

    Пячонку трэскі і агуркі нарэзаць лустачкамі, дадаць дробна нарэзаную зялёную цыбулю, соль, перац.

    Салаты | Просмотров: 156 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.01.2015 | Комментарии (0)

    Пячонку трэскі нарэзаць дробнымі кавалачкамі, памідоры і агуркі - лустачкамі, зялёную цыбулю нашаткаваць, усё злучыць, заправіць пакінутым у слоіку тлушчам, соллю, перцам.

    Салаты | Просмотров: 143 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.01.2015 | Комментарии (0)

    Пячонку трэскі, памідоры, агуркі дробна наразаюць, дадаюць дробна нарэзаную зеляніну, перац, соль.

    Салаты | Просмотров: 152 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.01.2015 | Комментарии (0)

    Бульбу адварыць у мундзіры, ачысціць, астудзіць і нарэзаць дробнымі лустачкамі.

    Салаты | Просмотров: 176 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.01.2015 | Комментарии (0)

    Яйка чысцяць і наразаюць дробнымі кубікамі (бялок аднаго яйка пакідаюць для ўпрыгожвання), бульбу і моркву адварваюць, чысцяць, астуджаюць і шаруюць на буйнай тарцы.

    Салаты | Просмотров: 140 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.01.2015 | Комментарии (0)

    Рэпчатую цыбулю ачысціце, нарэжце кольцамі, пасыпце цукрам, паліце воцатам і пакіньце на 30 хвілін.

    Салаты | Просмотров: 150 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.01.2015 | Комментарии (0)

    Пячонку трэскі нарэзаць дробнымі кавалачкамі, яйкі і рэпчатую цыбулю (ці зялёную) дробна насекчы, усё злучыць, заправіць соллю, перцам і тлушчам, пакінутым у слоіку, перамяшаць.

    Салаты | Просмотров: 151 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.01.2015 | Комментарии (0)

    Пячонку трэскі і крутое яйка нарэзаць буйнымі кавалкамі, цыбулю-парэю - дробна.

    Салаты | Просмотров: 153 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.01.2015 | Комментарии (0)

    Пячонку трэскі дробна пасекчы і злучыць з цёртым сырам. Пакінуты ў слоіку тлушч заправіць расцёртым часныком і зелянінай пятрушкі.

    Салаты | Просмотров: 131 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.01.2015 | Комментарии (0)

    Пячонку трэскі адлучыць ад тлушчу, расцерці відэльцам, змяшаць з дробна нарэзанымі варанымі яйкамі, дадаць дробна нарэзаную цыбулю (і рэпчатую, і зялёную) і старанна перамяшаць.

    Салаты | Просмотров: 117 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.01.2015 | Комментарии (0)

    Пячонку трэскі нарэзаць дробнымі кавалачкамі, яйкі і рэпчатую цыбулю (ці зялёную) дробна насекчы,

    Салаты | Просмотров: 106 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.01.2015 | Комментарии (0)

    Пячонку адлучыць ад тлушчу, нарэзаць кавалачкамі, таксама нарэзаць яечныя бялкі.

    Салаты | Просмотров: 130 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.01.2015 | Комментарии (0)

    Змяшаць здробненую трасковую пячонку, звараныя ўкрутую яйкі і рэпчатую цыбулю.

    Салаты | Просмотров: 135 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.01.2015 | Комментарии (0)

    Адварыць яйкі, зняць шкарлупіну і парэзаць невялікімі кавалачкамі.

    Салаты | Просмотров: 123 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.01.2015 | Комментарии (0)

    Зялёную цыбулю дробна нарэзаць. Агуркі нарэзаць кубікамі, памідоры - тонкімі лустачкамі.

    Салаты | Просмотров: 106 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.01.2015 | Комментарии (0)

    Нашаткаваць рэпчатую цыбулю, пакласці ў эмаляваны посуд, заліць разведзеным кіпячонай вадой воцатам, запраўленым па густу цукрам.

    Салаты | Просмотров: 136 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.01.2015 | Комментарии (0)

    Пячонку трэскі і звараныя ўкрутую яйкі пасекчы, цыбулю дробна нарэзаць, усё перамяшаць з кансервавым сокам.

    Салаты | Просмотров: 110 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.01.2015 | Комментарии (0)

    Яйкі чысцяць і наразаюць дробнымі кубікамі (бялок 1 яйкі пакідаюць для ўпрыгожвання), бульбу адварваюць, чысцяць, астуджаюць і шаруюць на буйнай тарцы.

    Салаты | Просмотров: 111 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.01.2015 | Комментарии (0)

    Нарэзаць: вычышчаную звараную бульбу - кубікамі, пячонку трэскі - невялікімі лустачкамі, дробна насекчы вараныя яйкі.

    Салаты | Просмотров: 122 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.01.2015 | Комментарии (0)

    Пячонку трэскі здрабніць. Зялёную цыбулю дробна нарэзаць. Яйкі сварыць, ачысціць, адлучыць бялкі ад жаўткоў.

    Салаты | Просмотров: 149 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.01.2015 | Комментарии (0)

    Бульбу пачысціць і адварыць у падсоленай вадзе. Астудзіць і нарэзаць кавалачкамі.

    Салаты | Просмотров: 137 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.01.2015 | Комментарии (0)

    Ачысціць агурок ад лупіны, дробна парэзаць. Здрабніць пячонку трэскі (пры адсутнасці такой можна з поспехам выкарыстоўваць кансерваванага ласося).

    Салаты | Просмотров: 104 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.01.2015 | Комментарии (0)

    Яйкі сварыць укрутую, астудзіць, ачысціць ад шкарлупіны, нарэзаць кубікамі.

    Салаты | Просмотров: 94 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.01.2015 | Комментарии (0)

    Агуркі і рэпчатую цыбулю дробна нарэзаць. Адвараную ў мундзіры бульбу і вараную моркву нарэзаць дробнымі кубікамі.

    Салаты | Просмотров: 104 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.01.2015 | Комментарии (0)

    Цыбулю дробна нарэзаць. Пячонку расцерці відэльцам. Яйкі адварыць укрутую і адлучыць бялкі ад жаўткоў.

    Салаты | Просмотров: 107 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.01.2015 | Комментарии (0)