Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 3
    Гасцей: 3
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 1267
    Паказана матэрыялаў: 151-200
    Старонкі: « 1 2 3 4 5 6 ... 25 26 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Яйкі адварыць укрутую і адлучыць бялкі ад жаўткоў. Жаўткі расцерці з маслам ад кансерваў, дадаць нацёрты на тарцы часнык, сечаную зеляніну.

    Салаты | Просмотров: 286 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.01.2015 | Комментарии (0)

    Зялёную цыбулю дробна нарэзаць. Агуркі нарэзаць кубікамі, памідоры - тонкімі лустачкамі.

    Салаты | Просмотров: 241 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.01.2015 | Комментарии (0)

    Агуркі і рэпчатую цыбулю дробна нарэзаць. Адвараную ў мундзіры бульбу і вараную моркву нарэзаць дробнымі кубікамі.

    Салаты | Просмотров: 281 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.01.2015 | Комментарии (0)

    Яйка ачысціць, нацерці на буйнай тарцы. Сыр нацерці на буйнай тарцы.

    Салаты | Просмотров: 304 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.01.2015 | Комментарии (0)

    З пячонкі трэскі зліць тлушч, здрабніць. Яйкі і кроп пасекчы. Цыбулю дробна нашаткаваць.

    Салаты | Просмотров: 274 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.01.2015 | Комментарии (0)

    Яйкі адварыць ўкрутую. Тым часам авакада разрэзаць на палоўкі. Выдаліўшы костачку, выняць мякаць лыжкай. Пустыя палоўкі апырскаць цытрынавым сокам.

    Салаты | Просмотров: 301 | Добавил: wawkalaki | Дата: 10.01.2015 | Комментарии (0)

    Пячонку трэскі расцерці відэльцам, дадаць дробна парэзаныя яйкі, цыбулю, цёрты на дробнай тарцы сыр.

    Салаты | Просмотров: 285 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.01.2015 | Комментарии (0)

    Курыныя яйкі сварыць укрутую, астудзіць у халоднай вадзе і ачысціць.

    Салаты | Просмотров: 272 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.01.2015 | Комментарии (0)

    Пячонку трэскі дробна пасекчы, яйкі і бульбу пачысціць і нарэзаць дробнымі кубікамі.

    Салаты | Просмотров: 300 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.01.2015 | Комментарии (0)

    Пячонку адлучыць ад тлушчу, здрабніць, змяшаць з вараным рысам, нарэзанымі кубікамі яйкамі, варанай морквай і заправіць маянэзам.

    Салаты | Просмотров: 284 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.01.2015 | Комментарии (0)

    Адварыць крэветкі ў кіпячай падсоленай вадзе на працягу 1-1,5 хвілін.

    Салаты | Просмотров: 268 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.01.2015 | Комментарии (0)

    Бульбу адварыць у мундзіры да гатовасці. Затым астудзіць і, пачысціўшы, парэзаць кубікамі разам з салёнымі агуркамі. Дробна нарэзаць капусту.

    Салаты | Просмотров: 256 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.01.2015 | Комментарии (0)

    Яйкі адварыць ўкрутую, астудзіць у халоднай вадзе і пачысціць. Адкласці бялок аднаго яйка для ўпрыгожвання, астатнія яйкі парэзаць кубікамі.

    Салаты | Просмотров: 246 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.01.2015 | Комментарии (0)

    Яйкі сварыць ўкрутую, астудзіць і, пачысціўшы, нацерці на буйнай тарцы.

    Салаты | Просмотров: 255 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.01.2015 | Комментарии (0)

    Агурок, ачысціўшы ад лупіны, парэзаць невялікімі кубікамі. Сыр дробна нацерці.

    Салаты | Просмотров: 286 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.01.2015 | Комментарии (0)

    Каб прыгатаваць хлебныя чыпсы, хлеб папярэдне замарозіць. Нарэзаць хлеб вельмі тонкімі лустачкамі, загарнуць краі і пакласці на бляху.

    Салаты | Просмотров: 306 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.01.2015 | Комментарии (0)

    Свежазвараную бульбу астудзіць, ачысціць і нарэзаць тонкімі лустачкамі, гэтак жа нарэзаць салёныя агуркі.

    Салаты | Просмотров: 277 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.01.2015 | Комментарии (0)

    Яйкі сварыць, астудзіць, ачысціць і дробна нарэзаць. Цыбуліну ачысціць і таксама дробна нарэзаць.

    Салаты | Просмотров: 298 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.01.2015 | Комментарии (0)

    Пячонку трэскі і яечныя бялкі дробна пасекчы.

    Салаты | Просмотров: 303 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.01.2015 | Комментарии (0)

    Цыбулю нарэзаць паўколамі. Змяшаць ваду з воцатам і цукрам, заліць дадзенай сумессю цыбулю.

    Салаты | Просмотров: 243 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.01.2015 | Комментарии (0)

    Нарэзаць яйкі, дадаць астатнія інгрэдыенты і заправіць усё маянэзам, дадаўшы перац і свежую зеляніну.

    Салаты | Просмотров: 238 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.01.2015 | Комментарии (0)

    Пячонку трэскі дробна пасекчы, вараныя вычышчаныя бульбу і яйкі нарэзаць кубікамі, дадаць зялёны гарошак, нашаткаваць рэпчатую і зялёную цыбулю.

    Салаты | Просмотров: 285 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.01.2015 | Комментарии (0)

    Яйкі адварыць ўкрутую, астудзіць у халоднай вадзе і пачысціць. Рыс адварыць да гатовасці ў падсоленай вадзе, затым астудзіць.

    Салаты | Просмотров: 227 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.01.2015 | Комментарии (0)

    Курыныя яйкі сварыць укрутую, астудзіць, пачысціць і буйна нацерці.

    Салаты | Просмотров: 278 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.01.2015 | Комментарии (0)

    Салата атрымліваецца даволі вострай, таму ў залежнасці ад вашых прыхільнасцяў выкарыстоўвайце больш востры сыр ці наадварот.

    Салаты | Просмотров: 260 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.01.2015 | Комментарии (0)

    Для падрыхтоўкі начыння яйка дробна насекчы, змяшаць са здробненымі салёнымі каперсамі, зелянінай пятрушкі і зялёнай цыбуляй.

    Салаты | Просмотров: 292 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.01.2015 | Комментарии (0)

    Вычышчаную бульбу нарэзаць дробнымі кубікамі і сварыць у падсоленай вадзе, затым адцадзіць.

    Салаты | Просмотров: 297 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.12.2014 | Комментарии (0)

    Ўсе інгрэдыенты нарэзаць дробнымі кубікамі, добра перамяшаць, пасаліць, паперчыць, заліць маянэзам і зноў добра перамяшаць.

    Салаты | Просмотров: 281 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.12.2014 | Комментарии (0)

    Бульбу адварыць у лупіне, астудзіць, ачысціць, нарэзаць дробнымі кубікамі.

    Салаты | Просмотров: 303 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.12.2014 | Комментарии (0)

    Яйкі сварыць укрутую, астудзіць і пачысціць. Рыс прамыць, сварыць да мяккасці, адкінуць на друшляк і спаласнуць халоднай кіпячонай вадой.

    Салаты | Просмотров: 270 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.12.2014 | Комментарии (0)

    Ў асобным посудзе адварыць паляндвіцу курыцы. Гатовае мяса птушкі нарэзаць тонкімі палоскамі.

    Салаты | Просмотров: 308 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.12.2014 | Комментарии (0)

    1. Размарозіць крабавыя палачкі.

    2. Памыць і адварыць бульбу ў мундзіры і моркву. Астудзіць і пачысціць.

    Салаты | Просмотров: 279 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.12.2014 | Комментарии (0)

    Адварыць бульбу і моркву, астудзіць, ачысціць. Парэзаць на кубікі.

    Салаты | Просмотров: 249 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.12.2014 | Комментарии (0)

    Мяса курыцы нарэзаць лустачкамі. Яйкі сварыць укрутую, астудзіць, ачысціць, нарэзаць долькамі.

    Салаты | Просмотров: 279 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.12.2014 | Комментарии (0)

    Сварыць курыцу, адлучыць мякаць ад скуры, нарэзаць з паляндвіцы (грудкі) тонкія лустачкі белай мякаці для ўпрыгожвання салаты, а астатнюю мякаць - дробнымі кубікамі.

    Салаты | Просмотров: 334 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.12.2014 | Комментарии (0)

    Салата сталічная рыхтуецца з птушкай ці дзічынай.

    Салаты | Просмотров: 285 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.12.2014 | Комментарии (0)

    Вараную ці смажаную курыцу, адвараную вычышчаную бульбу, агуркі свежыя ці салёныя і яйкі, звараныя ўкрутую, нарэзаць тонкімі лустачкамі, дадаць нарэзанае лісце зялёнай салаты.

    Салаты | Просмотров: 290 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.12.2014 | Комментарии (0)

    Мякаць смажанай ці адваранай птушкі і гародніну рэжуць дробнымі лустачкамі, усё змешваюць і запраўляюць маянэзам ці маянэзам са смятанай.

    Салаты | Просмотров: 304 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.12.2014 | Комментарии (0)

    Усе інгрэдыенты наразаем кубікамі і запраўляем смятанай.

    Салаты | Просмотров: 249 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.12.2014 | Комментарии (0)

    Нарэзаць бланкетамі паляндвіцы смажанага добрага рабчыка і змяшаць з бланкетамі адваранай, не рассыпістай бульбы і лустачкамі свежых агуркоў, дадаць каперсы і алівы і заліць вялікай колькасцю соуса правансаль, з даданнем соі кабуль.

    Салаты | Просмотров: 265 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.12.2014 | Комментарии (0)

    Кавалачкі вараных лангустаў змяшаць з насечаным крутым яйкам, невялікімі кавалачкамі варанай бульбы і зялёным гарошкам.

    Салаты | Просмотров: 291 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.12.2014 | Комментарии (0)

    Для яе выкарыстоўваецца толькі мяса птушкі. Да мяса дадайце гародніну сярэдняй велічыні, нарэзаную вельмі тонка: бульбу, цыбулю, моркву, агуркі марынаваныя, яблыка, кансерваваны зялёны гарошак.

    Салаты | Просмотров: 271 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.12.2014 | Комментарии (0)

    Курыную паляндвіцу памыць, заліць халоднай вадой. Давесці да кіпення.

    Салаты | Просмотров: 305 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.12.2014 | Комментарии (0)

    Парэзаць усё, што можна, на больш ці меней аднолькавыя кавалачкі і перамяшаць з маянэзам.

    Салаты | Просмотров: 268 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.12.2014 | Комментарии (0)

    Бульбу, мяса ці каўбасу, агуркі наразаюць кубікамі.

    Салаты | Просмотров: 291 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.12.2014 | Комментарии (0)

    Яйкі адварыць укрутую і дробна нарэзаць. Адвараную ў мундзіры бульбу, каўбасу і агуркі нарэзаць кубікамі.

    Салаты | Просмотров: 231 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.12.2014 | Комментарии (0)

    У вялікую міску парэжце адвараную моркву, яблыка, салёныя агуркі і свежы агурок (спачатку пачысціць яго ад лупіны), дадайце зялёны гарошак.

    Салаты | Просмотров: 298 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.12.2014 | Комментарии (0)

    Бульбу адварыць у мундзіры, астудзіць, ачысціць, нарэзаць вельмі дробнымі кубікамі. Краба адварыць у падсоленай вадзе, астудзіць, дробна нарэзаць.

    Салаты | Просмотров: 317 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.12.2014 | Комментарии (0)

    Замест адваранага мяса ці каўбасы я выкарыстоўваю мяса запечанай у духоўцы птушкі.

    Салаты | Просмотров: 299 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.12.2014 | Комментарии (0)

    Усе інгрэдыенты наразаем кубікамі і запраўляем маянэзам, соль па густу.

    Салаты | Просмотров: 319 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.12.2014 | Комментарии (0)