Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 1267
    Паказана матэрыялаў: 251-300
    Старонкі: « 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 25 26 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Зняць скуру з карася, мяса адлучыць ад костак і разрэзаць на маленькія кавалачкі.

    Салаты | Просмотров: 256 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.12.2014 | Комментарии (0)

    Адваранае белае мяса астудзіце і парэжце тонкімі лустачкамі.

    Салаты | Просмотров: 256 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.12.2014 | Комментарии (0)

    Дробна нарэжце цыбулю і абсмажце ў смятанкавым масле. Адварыце сасіскі, ачысціце іх ад плёнкі, парэжце кружкамі.

    Салаты | Просмотров: 261 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.12.2014 | Комментарии (0)

    Добра прамыць бульбу і моркву. Заліць халоднай вадой і давесці да кіпення. Зрабіць сярэдні агонь і варыць гародніну да гатовасці.

    Салаты | Просмотров: 280 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.12.2014 | Комментарии (0)

    Трусінае мяса адварыце ў падсоленай вадзе з цыбулінай, астудзіце. Затым парэжце саломкай.

    Салаты | Просмотров: 245 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.12.2014 | Комментарии (0)

    Свініну адварыце ў салёнай вадзе, натрыце перцам і часныком. Парэжце мяса тонкімі лустачкамі.

    Салаты | Просмотров: 239 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.12.2014 | Комментарии (0)

    Мякаць свініны адварыце ў падсоленай вадзе, астудзіце і нарэжце кубікамі.

    Салаты | Просмотров: 268 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.12.2014 | Комментарии (0)

    Рыс прамыйце і заліце невялікай колькасцю вады. Давядзіце да кіпення, накрыйце вечкам і варыце на павольным агні да гатовасці. Затым адкіньце рыс на сіта і прамыйце халоднай вадой.

    Салаты | Просмотров: 262 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.12.2014 | Комментарии (0)

    Адвараныя мясныя прадукты парэжце невялікімі кубікамі, тонкай саломкай і паўкруглымі лустачкамі.

    Салаты | Просмотров: 276 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.12.2014 | Комментарии (0)

    Ялавічыну парэжце дробнымі кубікамі. Адварыце бульбачку, яйкі. Астудзіце, ачысціце гэтыя прадукты. Бульбу парэжце саломкай. Яйкі здрабніце.

    Салаты | Просмотров: 271 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.12.2014 | Комментарии (0)

    Селядца ачысціце ад скуры і костак, здрабніце. Салёныя грыбы парэжце невялікімі долькамі, злучыце з селядцом.

    Салаты | Просмотров: 271 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.12.2014 | Комментарии (0)

    Філе індычкі адварыце ў невялікай колькасці падсоленай вады. Дайце трохі астыць і парэжце тонкімі лустачкамі.

    Салаты | Просмотров: 263 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.12.2014 | Комментарии (0)

    Мяса індычкі адварыце ў падсоленай вадзе, затым выміце з булёна і астудзіце. Парэжце яго тонкімі лустачкамі.

    Салаты | Просмотров: 217 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.12.2014 | Комментарии (0)

    Мяса краба парэжце тонкай саломкай. Бульбу ачысціце і адварыце ў падсоленай вадзе.

    Салаты | Просмотров: 225 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.12.2014 | Комментарии (0)

    Адварыце яйкі і бульбу, астудзіце і ачысціце. Парэжце прадукты на тонкія лустачкі, змяшайце з фасоллю.

    Салаты | Просмотров: 242 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.12.2014 | Комментарии (0)

    Мяса адварыце цэлым кавалкам у невялікай колькасці вады. Пасля таго як вада закіпіць, булён пасаліце і дадайце вычышчаную цыбуліну.

    Салаты | Просмотров: 234 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    Маладую бульбу адварыце ў лупіне, астудзіце, акуратна зніміце тонкую лупіну і парэжце бульбу невялікімі брусочкамі. Вараныя яйкі таксама парэжце.

    Салаты | Просмотров: 227 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    Крэветкі адварыце ў падсоленай вадзе з цыбулінай, затым ачысціце. Здрабніце іх вострым нажом.

    Салаты | Просмотров: 245 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    Мякаць свініны парэжце маленькімі кубікамі і выкладзіце на дно неметалічнага посуду.

    Салаты | Просмотров: 278 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    Замачыце пячонку на 2-3 гадзіны ў малацэ, не саліце яе. Пасмажце пячонку ў алеі.

    Салаты | Просмотров: 253 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    Рыс адварыце ў невялікай колькасці падсоленай вады. Затым адкіньце на сіта і прамыйце халоднай вадой, каб рыс не склеіўся.

    Салаты | Просмотров: 247 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    Мяса курыцы адварыце, астудзіце і здрабніце. Рыс старанна прамыйце і варыце ў невялікай колькасці падсоленай вады да гатовасці.

    Салаты | Просмотров: 282 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    Марынаваную паляндвіцу рыбы парэжце тонкай саломкай. Адварыце рыс у падсоленым малацэ, але не разварвайце яго. Затым працэдзіце рыс і астудзіце. Яйкі адварыце і парэжце кубікамі.

    Салаты | Просмотров: 280 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    Адварыце па асобнасці наступныя прадукты: бульбу, яйкі, мяса птушкі. Астудзіце і нарэжце саломкай. Прамыйце вадой перац і кабачкі, парэжце іх тонкай саломкай.

    Салаты | Просмотров: 249 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    Вараную ялавічыну нарэжце лустачкамі. Адварыце яйкі і здрабніце іх.

    Салаты | Просмотров: 269 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    Вяндліну парэжце дробнымі кубікамі. Адварыце бульбу і яйкі, затым астудзіце і ачысціце.

    Салаты | Просмотров: 268 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    Мяса курыцы адварыце ў невялікай колькасці падсоленай вады, астудзіце і парэжце яго тонкай саломкай.

    Салаты | Просмотров: 233 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    Тушаную пячонку парэжце дробнай саломкай. Агуркі прамыйце халоднай вадой і нарэжце кубікамі.

    Салаты | Просмотров: 227 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    Бульбу адварыце ў лупіне, затым астудзіце і ачысціце. Адварыце таксама яйкі, ачысціце.

    Салаты | Просмотров: 248 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    Яйкі і бульбу адварыце, астудзіце, ачысціце і парэжце невялікімі кубікамі.

    Салаты | Просмотров: 275 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    Трусінае мяса пасаліце, паперчыце, натрыце часныком. Патушыце на сярэднім агні.

    Салаты | Просмотров: 239 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    Адварваем у падсоленай вадзе курыную грудку, бульбу ў мундзіры і яйкі (усё па асобнасці).

    Салаты | Просмотров: 276 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    Вызваленую ад костак рыбу здрабніце. Каўбасу парэжце кубікамі, змяшайце з рыбай у глыбокім посудзе.

    Салаты | Просмотров: 236 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    Смажанае мяса парэжце лустачкамі. Бульбу адварыце, ачысціце і дайце ёй час астыць.

    Салаты | Просмотров: 242 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    Маладую бульбу адварыце ў лупіне, затым астудзіце і парэжце кубікамі.

    Салаты | Просмотров: 264 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    Кальмары адварыце ў падсоленай вадзе. Ачысціце іх, парэжце невялікімі кубікамі.

    Салаты | Просмотров: 214 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    Адварыце рыс у вадзе, але не разварвайце яго. Працэдзіце рыс, дайце вадзе сцячы. Адварыце бульбу і яйкі. Ачысціце гэтыя прадукты і парэжце кубікамі.

    Салаты | Просмотров: 251 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    Філе адваранай трэскі нарэжце саломкай, змяшайце з адваранай бульбай, якую таксама парэжце саломкай.

    Салаты | Просмотров: 243 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    Адварыце свініну без костак у падсоленай вадзе, для водару дадайце лаўровы ліст і цыбуліну. Затым астудзіце мяса і парэжце яго тонкімі лустачкамі.

    Салаты | Просмотров: 240 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    Язык адварыце, затым пад бруёй халоднай вады ачысціце. Трохі астудзіце яго і нарэжце тонкімі лустачкамі.

    Салаты | Просмотров: 230 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    Для таго каб запекчы мяса, прыгатуйце цеста. Для гэтага растварыце ў вадзе соль, дадайце ў муку салёную ваду і замесіце цеста.

    Салаты | Просмотров: 269 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    Адвараную ялавічыну астудзіце і нарэжце тонкімі лустачкамі. Бульбу і яйкі адварыце, парэжце гэтыя прадукты невялікімі кубікамі.

    Салаты | Просмотров: 270 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    Адвараную ялавічыну без костак здрабніце. Адварыце маладую бульбу прама ў лупіне, астудзіце і затым ачысціце. Бульбу парэжце саломкай і змяшайце з мясам у зручным посудзе.

    Салаты | Просмотров: 231 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    Адваранае мяса парэжце тонкімі лустачкамі. У салёнай вадзе адварыце макароны.

    Салаты | Просмотров: 254 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    Селядзец ачысціце і выдаліце костачкі. Парэжце яго дробнымі кавалачкамі. Кальмары адварыце ў падсоленай вадзе на працягу 5 хвілін.

    Салаты | Просмотров: 244 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    Дробна нарэжце часнык, пакладзіце ў невялікую глыбокую салатніцу.

    Салаты | Просмотров: 259 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    Нацерці на дробнай тарцы моркву і старанна расцерці з тварагом.

    Салаты | Просмотров: 216 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    Рэдзьку ачысціць, нацерці на буйнай тарцы, дадаць тварог, змяшаны са смятанай і арэхамі, дабавіць соль,цукар, упрыгожыць зелянінай.

    Салаты | Просмотров: 265 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    Трускаўку ачысціце ад пладаножак, добра вымыйце і адкіньце на друшляк, даўшы сцячы вадзе.

    Салаты | Просмотров: 210 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    Дробна пасекчы зеляніну і часнык, перацерці з тварагом, дадаць смятану і малако, старанна перамяшаць.

    Салаты | Просмотров: 191 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)