Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 1267
    Паказана матэрыялаў: 301-350
    Старонкі: « 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 25 26 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Рэпчатую цыбулю дробна нашаткаваць, часнык расцерці з соллю.

    Салаты | Просмотров: 266 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    Моркву ачысціць і нацерці на тарцы з дробнымі адтулінамі.

    Салаты | Просмотров: 240 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    Перамяшайце тварог з малаком, алеем, соллю і дробна нарэзанай радыскай.

    Салаты | Просмотров: 247 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    Дробна нарэзаць варанае яйка. Моркву нацерці на буйнай тарцы.

    Салаты | Просмотров: 224 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    Рэпчатую цыбулю дробна нашаткаваць, часнык расцерці з соллю.

    Салаты | Просмотров: 227 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    У тварог дадаць і перамяшаць парэзаны кубікамі перац і памідоры.

    Салаты | Просмотров: 207 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    У тварог дадаць і перамяшаць парэзаны кубікамі перац і памідоры.

    Салаты | Просмотров: 244 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    Яйкі сварыце ўкрутую, разрэжце напалову і выміце жаўткі. Затым жаўткі разатрыце са сметанкавым маслам і тварагом, пасаліце, пасыпце цукрам і дадайце садавіну і сечаную зеляніну.

    Салаты | Просмотров: 212 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    Тварог расцерці, дадаць сліўкі, трохі солі і цукру, масу добра расцерці.

    Салаты | Просмотров: 236 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    Рэдзьку ачысціце, натрыце на буйнай тарцы.

    Салаты | Просмотров: 211 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    Натрыце моркву на тарцы, тварог здрабніце і змяшайце.

    Салаты | Просмотров: 232 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    Тварог працерці праз сіта, дадаць мёд, моркву, нацёртую на буйнай тарцы, папярэдне прамытую і вычышчаную.

    Салаты | Просмотров: 230 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    Цыбулю нашаткаваць, змяшаць з расцёртым тварагом, дадаць малако, соль, усё старанна ўзбіць у міксеры ці ў блендэры.

    Салаты | Просмотров: 228 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    Змяшаць тварог з цытрынавым сокам і з кляновым сіропам (ці мёдам).

    Салаты | Просмотров: 214 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    Тварог прапусціце праз мясасечку, дадайце сліўкі, соль і цукар.

    Салаты | Просмотров: 214 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    Кальмары і тварог прапусціць праз мясасечку, дадаць растоўчаны часнык, соль і ўсё добра перамяшаць, выкласці горкай на талерку і паліць смятанай.

    Салаты | Просмотров: 208 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    Тварог змяшаць з кісляком, дадаць соль, цукар і атрыманую сумесь старанна ўзбіць.

    Салаты | Просмотров: 254 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    Зялёную цыбулю перабраць, прамыць, дробна нарэзаць і злучыць з тварагом.

    Салаты | Просмотров: 240 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    Зялёную цыбулю нарэзаць невялікімі кавалачкамі, дадаць соль, змяшаць з тварагом і смятанай.

    Салаты | Просмотров: 254 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    Сварыць гарбуз і расцерці яго.

    Салаты | Просмотров: 230 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    Тварог расцерці, дадаць сліўкі, трохі солі і цукру, масу добра расцерці да гушчыні смятаны.

    Салаты | Просмотров: 238 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    Расцерці авакада разам з тварагом і дадаць пабольш кропу.

    Салаты | Просмотров: 199 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    Тварог (пажадана тлусты) вельмі добра перамяшайце з малаком і соллю, так каб атрымалася аднастайная маса.

    Салаты | Просмотров: 231 | Добавил: wawkalaki | Дата: 16.12.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны ачысціць, прамыць, нарэзаць саломкай, сварыць да гатовасці на пару. Пасля гэтага астудзіць, дадаць соевы соус, кунжутны алей, воцат, соль.

    Салаты | Просмотров: 284 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.10.2014 | Комментарии (0)

    Спачатку падрыхтоўваем баклажаны, іх чысцяць, прамываюць, разразаюць уздоўж на дзве палоўкі.

    Салаты | Просмотров: 250 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.10.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны вымыйце, ачысціце, разрэжце ўздоўж і варыце да гатовасці.

    Салаты | Просмотров: 248 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.10.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны ачысціць, прамыць, разрэзаць напалову і варыць да гатовасці на пару. Астудзіць, нарэзаць саломкай, дадаць соевы соус, алей, глютамат натрыю.

    Салаты | Просмотров: 215 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.10.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны разрэзаць напалову ўздоўж і варыць на пару да гатовасці, астудзіць і нарэзаць саломкай.

    Салаты | Просмотров: 277 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.10.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтаваныя баклажаны адварыць да паўгатовасці, пакласці на гарачую патэльню, абсмажыць з усіх бакоў.

    Салаты | Просмотров: 245 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.10.2014 | Комментарии (0)

    Нарэзаныя кружочкамі баклажаны пасаліць і даць ім пастаяць 15-20 хвілін, каб знікла гарката, затым адціснуць ад соку і падсмажыць на алеі да гатовасці.

    Салаты | Просмотров: 269 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.10.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны спячыце, ачысціце, нарэжце невялікімі кубікамі, дадайце дробна нарэзаны часнык, алей, воцат і соль па густу. Агуркі ачысціце, пасаліце, нарэжце кубікамі.

    Салаты | Просмотров: 251 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.10.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтаваныя баклажаны разрэзаць уздоўж напалову і запекчы. Затым ачысціць, астудзіць, нарэзаць саломкай, паліць соевым соусам, воцатам, соевым алеем.

    Салаты | Просмотров: 246 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.10.2014 | Комментарии (0)

    Памідоры нарэзаць долькамі, цыбулю дробна парэзаць. Перац ачысціць ад насення і нарэзаць саломкай.

    Салаты | Просмотров: 259 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.10.2014 | Комментарии (0)

    Нарэзаныя кружочкамі баклажаны пасаліць і даць ім пастаяць 15-20 хвілін, каб выцякла гарката. Затым кружочкі баклажанаў адціснуць і падсмажыць на алеі да гатовасці.

    Салаты | Просмотров: 272 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.10.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны разрэзаць уздоўж, пасаліць, падсушыць і падсмажыць на алеі.

    Салаты | Просмотров: 241 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.10.2014 | Комментарии (0)

    Спячы і ачысціць 2 баклажана, даць астыць і нарэзаць кубікамі. Затым нарэзаць спечаны перац і памідоры.

    Салаты | Просмотров: 259 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.10.2014 | Комментарии (0)

    Нацерці на тарцы буйны чырвоны бурак, дадаць алей, сталовы воцат і, зачыніўшы вечкам, тушыць.

    Салаты | Просмотров: 273 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.10.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны вымыць, зрэзаць пладаножкі і донцы, пакласці ў кіпячую ваду, дадаць соль і варыць на працягу 10 хвілін. Адкінуць на друшляк, астудзіць, нарэзаць кубікамі.

    Салаты | Просмотров: 263 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.10.2014 | Комментарии (0)

    Для запраўкі рэпчатую цыбулю нарэзаць паўколамі, абсмажыць у лыжцы алею да залацістага колеру і заліць гароднінным булёнам. Дадаць чырвоны партвэйн.

    Салаты | Просмотров: 236 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.10.2014 | Комментарии (0)

    Баклажан вымыць, запекчы ў духоўцы, разрэзаць напалову ўздоўж, выдаліць мякаць з насеннем і дробна насекчы.

    Салаты | Просмотров: 228 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.10.2014 | Комментарии (0)

    Фасоль замачыць у халоднай вадзе на 3 гадзіны, затым адварыць, адкінуць на друшляк, астудзіць.

    Салаты | Просмотров: 239 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.10.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны вымыць і нарэзаць тонкімі падоўжнымі лустачкамі, пасаліць, даць ім пастаяць 15-20 хвілін, адціснуць і падсмажыць.

    Салаты | Просмотров: 216 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.10.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны ачысціць ад скуркі, нарэзаць кружочкамі, пасаліць, даць пастаяць 15-20 хвілін і злёгку адціснуць.

    Салаты | Просмотров: 234 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.10.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны парэзаць кубікамі і пасмажыць на павольным агні і аліўкавым алеі да гатовасці.

    Салаты | Просмотров: 223 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.10.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны разрэзаць на долькі, апырскаць алеем і пасмажыць да залацістага колеру.

    Салаты | Просмотров: 266 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.10.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны (без скуркі) нарэзаць кружочкамі, пасаліць і даць пастаяць 20 хвілін, прамыць і злёгку адціснуць.

    Салаты | Просмотров: 240 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.10.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны абмыць, ачысціць ад скуркі, нарэзаць лустачкамі і злёгку патушыць на патэльні на разагрэтым алеі.

    Салаты | Просмотров: 256 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.10.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны ачысціць, нарэзаць лустачкамі, патушыць у алеі з дробна нарэзанай цыбуляй, астудзіць, змяшаць з зялёным гарошкам,

    Салаты | Просмотров: 231 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.10.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны спячы, зняць з іх скурку, нарэзаць тонкімі лустачкамі, паскладаць на маленькія талеркі.

    Салаты | Просмотров: 251 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.10.2014 | Комментарии (0)

    Гэтая страва рыхтавацца з маладых баклажанаў з заправамі. У баклажаны можна дадаць сталовы воцат (лепш перад самым ужываннем стравы).

    Салаты | Просмотров: 248 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.10.2014 | Комментарии (0)