Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 1267 Паказана матэрыялаў: 301-350 |
Старонкі: « 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 25 26 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Рэпчатую цыбулю дробна нашаткаваць, часнык расцерці з соллю. |
Моркву ачысціць і нацерці на тарцы з дробнымі адтулінамі. |
Перамяшайце тварог з малаком, алеем, соллю і дробна нарэзанай радыскай. |
Дробна нарэзаць варанае яйка. Моркву нацерці на буйнай тарцы. |
Рэпчатую цыбулю дробна нашаткаваць, часнык расцерці з соллю. |
У тварог дадаць і перамяшаць парэзаны кубікамі перац і памідоры. |
У тварог дадаць і перамяшаць парэзаны кубікамі перац і памідоры. |
Яйкі сварыце ўкрутую, разрэжце напалову і выміце жаўткі. Затым жаўткі разатрыце са сметанкавым маслам і тварагом, пасаліце, пасыпце цукрам і дадайце садавіну і сечаную зеляніну. |
Тварог расцерці, дадаць сліўкі, трохі солі і цукру, масу добра расцерці. |
Рэдзьку ачысціце, натрыце на буйнай тарцы. |
Натрыце моркву на тарцы, тварог здрабніце і змяшайце. |
Тварог працерці праз сіта, дадаць мёд, моркву, нацёртую на буйнай тарцы, папярэдне прамытую і вычышчаную. |
Цыбулю нашаткаваць, змяшаць з расцёртым тварагом, дадаць малако, соль, усё старанна ўзбіць у міксеры ці ў блендэры. |
Змяшаць тварог з цытрынавым сокам і з кляновым сіропам (ці мёдам). |
Тварог прапусціце праз мясасечку, дадайце сліўкі, соль і цукар. |
Кальмары і тварог прапусціць праз мясасечку, дадаць растоўчаны часнык, соль і ўсё добра перамяшаць, выкласці горкай на талерку і паліць смятанай. |
Тварог змяшаць з кісляком, дадаць соль, цукар і атрыманую сумесь старанна ўзбіць. |
Зялёную цыбулю перабраць, прамыць, дробна нарэзаць і злучыць з тварагом. |
Зялёную цыбулю нарэзаць невялікімі кавалачкамі, дадаць соль, змяшаць з тварагом і смятанай. |
Сварыць гарбуз і расцерці яго. |
Тварог расцерці, дадаць сліўкі, трохі солі і цукру, масу добра расцерці да гушчыні смятаны. |
Расцерці авакада разам з тварагом і дадаць пабольш кропу. |
Тварог (пажадана тлусты) вельмі добра перамяшайце з малаком і соллю, так каб атрымалася аднастайная маса. |
Баклажаны ачысціць, прамыць, нарэзаць саломкай, сварыць да гатовасці на пару. Пасля гэтага астудзіць, дадаць соевы соус, кунжутны алей, воцат, соль. |
Спачатку падрыхтоўваем баклажаны, іх чысцяць, прамываюць, разразаюць уздоўж на дзве палоўкі. |
Баклажаны вымыйце, ачысціце, разрэжце ўздоўж і варыце да гатовасці. |
Баклажаны ачысціць, прамыць, разрэзаць напалову і варыць да гатовасці на пару. Астудзіць, нарэзаць саломкай, дадаць соевы соус, алей, глютамат натрыю. |
Баклажаны разрэзаць напалову ўздоўж і варыць на пару да гатовасці, астудзіць і нарэзаць саломкай. |
Падрыхтаваныя баклажаны адварыць да паўгатовасці, пакласці на гарачую патэльню, абсмажыць з усіх бакоў. |
Нарэзаныя кружочкамі баклажаны пасаліць і даць ім пастаяць 15-20 хвілін, каб знікла гарката, затым адціснуць ад соку і падсмажыць на алеі да гатовасці. |
Баклажаны спячыце, ачысціце, нарэжце невялікімі кубікамі, дадайце дробна нарэзаны часнык, алей, воцат і соль па густу. Агуркі ачысціце, пасаліце, нарэжце кубікамі. |
Падрыхтаваныя баклажаны разрэзаць уздоўж напалову і запекчы. Затым ачысціць, астудзіць, нарэзаць саломкай, паліць соевым соусам, воцатам, соевым алеем. |
Памідоры нарэзаць долькамі, цыбулю дробна парэзаць. Перац ачысціць ад насення і нарэзаць саломкай. |
Нарэзаныя кружочкамі баклажаны пасаліць і даць ім пастаяць 15-20 хвілін, каб выцякла гарката. Затым кружочкі баклажанаў адціснуць і падсмажыць на алеі да гатовасці. |
Баклажаны разрэзаць уздоўж, пасаліць, падсушыць і падсмажыць на алеі. |
Спячы і ачысціць 2 баклажана, даць астыць і нарэзаць кубікамі. Затым нарэзаць спечаны перац і памідоры. |
Нацерці на тарцы буйны чырвоны бурак, дадаць алей, сталовы воцат і, зачыніўшы вечкам, тушыць. |
Баклажаны вымыць, зрэзаць пладаножкі і донцы, пакласці ў кіпячую ваду, дадаць соль і варыць на працягу 10 хвілін. Адкінуць на друшляк, астудзіць, нарэзаць кубікамі. |
Для запраўкі рэпчатую цыбулю нарэзаць паўколамі, абсмажыць у лыжцы алею да залацістага колеру і заліць гароднінным булёнам. Дадаць чырвоны партвэйн. |
Баклажан вымыць, запекчы ў духоўцы, разрэзаць напалову ўздоўж, выдаліць мякаць з насеннем і дробна насекчы. |
Фасоль замачыць у халоднай вадзе на 3 гадзіны, затым адварыць, адкінуць на друшляк, астудзіць. |
Баклажаны вымыць і нарэзаць тонкімі падоўжнымі лустачкамі, пасаліць, даць ім пастаяць 15-20 хвілін, адціснуць і падсмажыць. |
Баклажаны ачысціць ад скуркі, нарэзаць кружочкамі, пасаліць, даць пастаяць 15-20 хвілін і злёгку адціснуць. |
Баклажаны парэзаць кубікамі і пасмажыць на павольным агні і аліўкавым алеі да гатовасці. |
Баклажаны разрэзаць на долькі, апырскаць алеем і пасмажыць да залацістага колеру. |
Баклажаны (без скуркі) нарэзаць кружочкамі, пасаліць і даць пастаяць 20 хвілін, прамыць і злёгку адціснуць. |
Баклажаны абмыць, ачысціць ад скуркі, нарэзаць лустачкамі і злёгку патушыць на патэльні на разагрэтым алеі. |
Баклажаны ачысціць, нарэзаць лустачкамі, патушыць у алеі з дробна нарэзанай цыбуляй, астудзіць, змяшаць з зялёным гарошкам, |
Баклажаны спячы, зняць з іх скурку, нарэзаць тонкімі лустачкамі, паскладаць на маленькія талеркі. |
Гэтая страва рыхтавацца з маладых баклажанаў з заправамі. У баклажаны можна дадаць сталовы воцат (лепш перад самым ужываннем стравы). |
|