Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 1267
    Паказана матэрыялаў: 401-450
    Старонкі: « 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 25 26 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Бурак ачысціць ад лупіны, нацерці на буйнай тарцы, заліць сумессю з алею і воцату і патушыць.

    Салаты | Просмотров: 212 | Добавил: wawkalaki | Дата: 21.09.2014 | Комментарии (0)

    Бульбу адварыць у мундзіры і нарэзаць кубікамі. Памідоры парэзаць кружкамі ці долькамі, папярэдне ачысціўшы ад лупіны.

    Салаты | Просмотров: 278 | Добавил: wawkalaki | Дата: 21.09.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны запекчы ў духоўцы на працягу 25 хвілін, ачысціць, парэзаць кубікамі, змяшаць з сечанымі грэцкімі арэхамі і цыбуляй, тоўчанай з соллю і часныком.

    Салаты | Просмотров: 252 | Добавил: wawkalaki | Дата: 21.09.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны змясціць у разагрэтую да 220 С духоўку на 30 хвілін, пакуль лупіна не пачне тапырыцца.

    Салаты | Просмотров: 298 | Добавил: wawkalaki | Дата: 21.09.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны спячы ў духоўцы, астудзіць і зняць з іх скурку. З салодкага перцу выразаць пладаножку.

    Салаты | Просмотров: 246 | Добавил: wawkalaki | Дата: 21.09.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны і фасоль адварыць асобна ў падсоленай вадзе. Цыбулю нашаткаваць.

    Салаты | Просмотров: 263 | Добавил: wawkalaki | Дата: 21.09.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны вымыць, абсушыць, ачысціць скурку і нарэзаць кружочкамі, таўшчынёй не больш за 1-1.5 см. Кожны кружочак баклажана абсмажыць у разагрэтым алеі.

    Салаты | Просмотров: 243 | Добавил: wawkalaki | Дата: 21.09.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны нарэзаць кружочкамі, адціснуць сок, падсмажыць на алеі, астудзіць і нарэзаць кожную лустачку тонкімі долькамі.

    Салаты | Просмотров: 288 | Добавил: wawkalaki | Дата: 21.09.2014 | Комментарии (0)

    Баклажан нарэзаць палоскамі, бульбу, цыбулю і радыску - невялікімі лустачкамі, зеляніну і шчаўе здрабніць.

    Салаты | Просмотров: 250 | Добавил: wawkalaki | Дата: 21.09.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны нарэзаць кубікамі, адварыць, адкінуць на друшляк, дадаць нарэзаныя кубікамі памідоры, дробна нарэзаную зеляніну.

    Салаты | Просмотров: 269 | Добавил: wawkalaki | Дата: 21.09.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны і салодкі перац спячы, ачысціць і нарэзаць кубікамі. Цыбулю і памідоры прапусціць праз мясасечку (ці здрабніць у блендэры), дадаць арэхі і перамяшаць.

    Салаты | Просмотров: 243 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.09.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны вымыць, нарэзаць уздоўж пласцінамі таўшчынёй каля 5 мм. Кожную пласціну нарэзаць доўгай тонкай саломкай. Пасаліць, расцерці рукамі да вылучэння соку. Пакінуць на 25 хвілін у цёплым месцы.

    Салаты | Просмотров: 271 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.09.2014 | Комментарии (0)

    Часнык растаўчы, змяшаць з ёгуртам, малаком, соллю, дробкай цукру, дадаць ром і ўзбіць да крэмападобнага стану.

    Салаты | Просмотров: 222 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.09.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны вымыць, ачысціць ад скуркі, нарэзаць кружочкамі, пасыпаць соллю і пакінуць на 20 хвілін.

    Салаты | Просмотров: 279 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.09.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны вымыць, прапусціць праз мясасечку з цыбуляй і прамытым бацвіннем гароху, дадаць алей і соль.

    Салаты | Просмотров: 256 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.09.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны вымыць, не чысцячы, калі скурка не грубая, дробна нарэзаць, заліць падсоленай вадой, алеем, пасыпаць перцам і тоўчаным часныком і варыць на сярэднім агні, час, ад часу памешваючы, да поўнага выпарэння вады.

    Салаты | Просмотров: 221 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.09.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны нарэзаць кружочкамі, абліць кіпенем, пасаліць і абсмажыць на алеі.

    Салаты | Просмотров: 208 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.09.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны нарэзаць лустачкамі. Злёгку вышмараваць іх аліўкавым алеем і спячы ў духоўцы, адзін раз перавярнуўшы, да залацістага колеру і мяккасці.

    Салаты | Просмотров: 253 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.09.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны ачысціць, нарэзаць кубікамі, заліць кіпячай падсоленай вадой (1/2 г. лыжкі солі на 1 шклянку вады). Варыць на працягу 5 хвілін, да размякчэння

    Салаты | Просмотров: 243 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.09.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны падрыхтаваныя для салаты нарэзаць кружочкамі і абсмажыць на алеі. Даць сцячы алею.

    Салаты | Просмотров: 247 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.09.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны рэжам спачатку ўздоўж, таўшчынёй 1 см, а потым па дыяганалі, каб атрымаліся такія доўгенькія палосачкі. Складваем ў ваду.

    Салаты | Просмотров: 252 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.09.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны наразаюцца кубікам і замочваюцца ў вадзе з даданнем соку цытрыны.

    Салаты | Просмотров: 249 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.09.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны запекчы ў духоўцы, астудзіць, ачысціць, нарэзаць саломкай.

    Салаты | Просмотров: 220 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.09.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны разрэзаць уздоўж, пасаліць, падсушыць і падсмажыць на алеі. Астудзіўшы, нарэзаць кожны кавалак доўгай тонкай лапшой.

    Салаты | Просмотров: 273 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.09.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны разрэзаць напалову ўздоўж і варыць на пару да гатовасці, астудзіць і нарэзаць саломкай.

    Салаты | Просмотров: 234 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.09.2014 | Комментарии (0)

    Баклажан заліць кіпенем на 2-3 хвіліны, затым хутка зняць скурку, нарэзаць тонкімі лустачкамі, змяшаць са здробненымі цыбуляй і морквай.

    Салаты | Просмотров: 249 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.09.2014 | Комментарии (0)

    Ачысціць баклажаны; нарэзаць кубікамі памерам з фундук. У перцаў зрэзаць донцы, выняць насенне, нарэзаць квадрацікамі.

    Салаты | Просмотров: 228 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.09.2014 | Комментарии (0)

    Бяруцца баклажаны, рэжуцца кружочкамі, абсмажваюцца на алеі. Памідоры рэжуцца кружочкамі (пажадана, каб па дыяметры супадалі з баклажанамі).

    Салаты | Просмотров: 269 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.09.2014 | Комментарии (0)

    Бабы замачыць на ноч. Вымачаныя бабы адварыць і астудзіць. Галоўку рэпчатай цыбулі і зеляніну дробна нарэзаць і дадаць да бабоў.

    Салаты | Просмотров: 274 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.09.2014 | Комментарии (0)

    Калі вы жадаеце прыгатаваць больш нейтральную страву для ваты, паспрабуйце замест фасолі і сініх бабоў узяць 2 шклянкі прарошчаных бабоў мунг.

    Салаты | Просмотров: 243 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.09.2014 | Комментарии (0)

    Неразмарожаныя бабы прыгатуйце па ўказаннях на пакаванні з даданнем солі.

    Салаты | Просмотров: 269 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.09.2014 | Комментарии (0)

    Бабы заліць кіпенем, пасаліць, адварыць, адцадзіць, астудзіць, ачысціць ад скуркі. Памідоры, цыбулю і крута звараныя яйкі нарэзаць кубікамі.

    Салаты | Просмотров: 242 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.09.2014 | Комментарии (0)

    Ачысціць і добра вымыць струкі бабоў, апусціць іх у кіпячую ваду і варыць да гатовасці.

    Салаты | Просмотров: 226 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.09.2014 | Комментарии (0)

    Струкі бабоў ачысціце і добра вымыйце, апусціце іх у кіпячую салёную ваду і варыце да гатовасці. Астудзіце пад бруёй халоднай вады і дайце ёй сцячы.

    Салаты | Просмотров: 272 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.09.2014 | Комментарии (0)

    Нарэзаць цыбулю кольцамі, часнык дробнымі кубікамі, патушыць на патэльні ў алеі на слабым агні.

    Салаты | Просмотров: 264 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.09.2014 | Комментарии (0)

    Струкі сварыць у салёнай вадзе, астудзіць пад бруёй халоднай вады і даць абсохнуць.

    Салаты | Просмотров: 220 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.09.2014 | Комментарии (0)

    Ў вялікай чары змяшаць крэс-салату, адвараныя і вычышчаныя бабы і разынкі, дадаць 3/4 усёй колькасці сыра, заправіць соллю і перцам, перамяшаць, выкласці ў салатнік, апырскаць аліўкавым алеем і цытрынавым сокам і пасыпаць цёртым сырам.

    Салаты | Просмотров: 244 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.09.2014 | Комментарии (0)

    У зялёных бабоў выдаліць бакавыя жылкі і нарэзаць палоскамі даўжынёй 3-4 см.

    Салаты | Просмотров: 234 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.09.2014 | Комментарии (0)

    Бабы ачысціць (выдаліць бакавыя жылкі), нарэзаць кавалачкамі шырынёй 3-4 см і адварыць у падсоленай вадзе да мяккасці.

    Салаты | Просмотров: 261 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.09.2014 | Комментарии (0)

    Выняць бабы са слоіка і абсушыць на сіце. Дольку часныку вельмі дробна пасекчы.

    Салаты | Просмотров: 230 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.09.2014 | Комментарии (0)

    Бабы мыем, варым ў падсоленай вадзе, астуджаем і здымаем скурку. Шампіньёны чысцім, мыем і рэжам лустачкамі.

    Салаты | Просмотров: 260 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.09.2014 | Комментарии (0)

    Зялёныя бабы, гарошак, спаржу і кветкавую капусту адварыць па асобнасці, нарэзаць дробнымі кубікамі.

    Салаты | Просмотров: 237 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.09.2014 | Комментарии (0)

    Бабы адварыць спачатку без солі. Калі яны будуць амаль гатовыя, дадаць соль.

    Салаты | Просмотров: 250 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.09.2014 | Комментарии (0)

    Бабы патушыць з цыбуляй і лаўровым лістом. Зліць ваду, выняць бабы, астудзіць іх і заправіць.

    Салаты | Просмотров: 230 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.09.2014 | Комментарии (0)

    Адвараныя бабы адкіньце на сіта, абліце халоднай вадой. Жаўткі разатрыце, змяшайце з аліўкавым алеем, цытрынавым сокам, соллю, цукрам і перцам.

    Салаты | Просмотров: 266 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.09.2014 | Комментарии (0)

    Адвараныя бабы адкінуць на сіта, абліць халоднай вадой. Жаўткі расцерці, змяшаць з аліўкавым ці сланечнікавым алеем, цытрынавым сокам, соллю, цукрам і перцам.

    Салаты | Просмотров: 257 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.09.2014 | Комментарии (0)

    Бабы патушыце да гатовасці з цыбуляй, часныком і лаўровым лістом. Зліце ваду. Выміце лаўровы ліст, цыбулю і часнык.

    Салаты | Просмотров: 244 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.09.2014 | Комментарии (0)

    Бабы перабраць, прамыць і замачыць у халоднай вадзе на 12 гадзін. Варыць у гэтай жа вадзе з соллю і чаборам на слабым агні пад вечкам 1 гадзіну.

    Салаты | Просмотров: 287 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.09.2014 | Комментарии (0)

    Латук нарэзаць кавалачкамі. Перамяшаць бабы з грыбамі, запраўкай і пасыпаць здробненай зелянінай.

    Салаты | Просмотров: 255 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.09.2014 | Комментарии (0)

    Бабы замачыць і адварыць, моркву нацерці на буйнай тарцы, яблыка ачысціць і нарэзаць лустачкамі, салодкі перац тонка нашаткаваць.

    Салаты | Просмотров: 192 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.09.2014 | Комментарии (0)