| Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 1267 Паказана матэрыялаў: 401-450 |
Старонкі: « 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 25 26 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Бурак ачысціць ад лупіны, нацерці на буйнай тарцы, заліць сумессю з алею і воцату і патушыць.
|
Бульбу адварыць у мундзіры і нарэзаць кубікамі. Памідоры парэзаць кружкамі ці долькамі, папярэдне ачысціўшы ад лупіны.
|
Баклажаны запекчы ў духоўцы на працягу 25 хвілін, ачысціць, парэзаць кубікамі, змяшаць з сечанымі грэцкімі арэхамі і цыбуляй, тоўчанай з соллю і часныком.
|
Баклажаны змясціць у разагрэтую да 220 С духоўку на 30 хвілін, пакуль лупіна не пачне тапырыцца.
|
Баклажаны спячы ў духоўцы, астудзіць і зняць з іх скурку. З салодкага перцу выразаць пладаножку.
|
Баклажаны і фасоль адварыць асобна ў падсоленай вадзе. Цыбулю нашаткаваць.
|
Баклажаны вымыць, абсушыць, ачысціць скурку і нарэзаць кружочкамі, таўшчынёй не больш за 1-1.5 см. Кожны кружочак баклажана абсмажыць у разагрэтым алеі.
|
Баклажаны нарэзаць кружочкамі, адціснуць сок, падсмажыць на алеі, астудзіць і нарэзаць кожную лустачку тонкімі долькамі.
|
Баклажан нарэзаць палоскамі, бульбу, цыбулю і радыску - невялікімі лустачкамі, зеляніну і шчаўе здрабніць.
|
Баклажаны нарэзаць кубікамі, адварыць, адкінуць на друшляк, дадаць нарэзаныя кубікамі памідоры, дробна нарэзаную зеляніну.
|
Баклажаны і салодкі перац спячы, ачысціць і нарэзаць кубікамі. Цыбулю і памідоры прапусціць праз мясасечку (ці здрабніць у блендэры), дадаць арэхі і перамяшаць.
|
Баклажаны вымыць, нарэзаць уздоўж пласцінамі таўшчынёй каля 5 мм. Кожную пласціну нарэзаць доўгай тонкай саломкай. Пасаліць, расцерці рукамі да вылучэння соку. Пакінуць на 25 хвілін у цёплым месцы.
|
Часнык растаўчы, змяшаць з ёгуртам, малаком, соллю, дробкай цукру, дадаць ром і ўзбіць да крэмападобнага стану.
|
Баклажаны вымыць, ачысціць ад скуркі, нарэзаць кружочкамі, пасыпаць соллю і пакінуць на 20 хвілін.
|
Баклажаны вымыць, прапусціць праз мясасечку з цыбуляй і прамытым бацвіннем гароху, дадаць алей і соль.
|
Баклажаны вымыць, не чысцячы, калі скурка не грубая, дробна нарэзаць, заліць падсоленай вадой, алеем, пасыпаць перцам і тоўчаным часныком і варыць на сярэднім агні, час, ад часу памешваючы, да поўнага выпарэння вады.
|
Баклажаны нарэзаць кружочкамі, абліць кіпенем, пасаліць і абсмажыць на алеі.
|
Баклажаны нарэзаць лустачкамі. Злёгку вышмараваць іх аліўкавым алеем і спячы ў духоўцы, адзін раз перавярнуўшы, да залацістага колеру і мяккасці.
|
Баклажаны ачысціць, нарэзаць кубікамі, заліць кіпячай падсоленай вадой (1/2 г. лыжкі солі на 1 шклянку вады). Варыць на працягу 5 хвілін, да размякчэння
|
Баклажаны падрыхтаваныя для салаты нарэзаць кружочкамі і абсмажыць на алеі. Даць сцячы алею.
|
Баклажаны рэжам спачатку ўздоўж, таўшчынёй 1 см, а потым па дыяганалі, каб атрымаліся такія доўгенькія палосачкі. Складваем ў ваду.
|
Баклажаны наразаюцца кубікам і замочваюцца ў вадзе з даданнем соку цытрыны.
|
Баклажаны запекчы ў духоўцы, астудзіць, ачысціць, нарэзаць саломкай.
|
Баклажаны разрэзаць уздоўж, пасаліць, падсушыць і падсмажыць на алеі. Астудзіўшы, нарэзаць кожны кавалак доўгай тонкай лапшой.
|
Баклажаны разрэзаць напалову ўздоўж і варыць на пару да гатовасці, астудзіць і нарэзаць саломкай.
|
Баклажан заліць кіпенем на 2-3 хвіліны, затым хутка зняць скурку, нарэзаць тонкімі лустачкамі, змяшаць са здробненымі цыбуляй і морквай.
|
Ачысціць баклажаны; нарэзаць кубікамі памерам з фундук. У перцаў зрэзаць донцы, выняць насенне, нарэзаць квадрацікамі.
|
Бяруцца баклажаны, рэжуцца кружочкамі, абсмажваюцца на алеі. Памідоры рэжуцца кружочкамі (пажадана, каб па дыяметры супадалі з баклажанамі).
|
Бабы замачыць на ноч. Вымачаныя бабы адварыць і астудзіць. Галоўку рэпчатай цыбулі і зеляніну дробна нарэзаць і дадаць да бабоў.
|
Калі вы жадаеце прыгатаваць больш нейтральную страву для ваты, паспрабуйце замест фасолі і сініх бабоў узяць 2 шклянкі прарошчаных бабоў мунг.
|
Неразмарожаныя бабы прыгатуйце па ўказаннях на пакаванні з даданнем солі.
|
Бабы заліць кіпенем, пасаліць, адварыць, адцадзіць, астудзіць, ачысціць ад скуркі. Памідоры, цыбулю і крута звараныя яйкі нарэзаць кубікамі.
|
Ачысціць і добра вымыць струкі бабоў, апусціць іх у кіпячую ваду і варыць да гатовасці.
|
Струкі бабоў ачысціце і добра вымыйце, апусціце іх у кіпячую салёную ваду і варыце да гатовасці. Астудзіце пад бруёй халоднай вады і дайце ёй сцячы.
|
Нарэзаць цыбулю кольцамі, часнык дробнымі кубікамі, патушыць на патэльні ў алеі на слабым агні.
|
Струкі сварыць у салёнай вадзе, астудзіць пад бруёй халоднай вады і даць абсохнуць.
|
Ў вялікай чары змяшаць крэс-салату, адвараныя і вычышчаныя бабы і разынкі, дадаць 3/4 усёй колькасці сыра, заправіць соллю і перцам, перамяшаць, выкласці ў салатнік, апырскаць аліўкавым алеем і цытрынавым сокам і пасыпаць цёртым сырам.
|
У зялёных бабоў выдаліць бакавыя жылкі і нарэзаць палоскамі даўжынёй 3-4 см.
|
Бабы ачысціць (выдаліць бакавыя жылкі), нарэзаць кавалачкамі шырынёй 3-4 см і адварыць у падсоленай вадзе да мяккасці.
|
Выняць бабы са слоіка і абсушыць на сіце. Дольку часныку вельмі дробна пасекчы.
|
Бабы мыем, варым ў падсоленай вадзе, астуджаем і здымаем скурку. Шампіньёны чысцім, мыем і рэжам лустачкамі.
|
Зялёныя бабы, гарошак, спаржу і кветкавую капусту адварыць па асобнасці, нарэзаць дробнымі кубікамі.
|
Бабы адварыць спачатку без солі. Калі яны будуць амаль гатовыя, дадаць соль.
|
Бабы патушыць з цыбуляй і лаўровым лістом. Зліць ваду, выняць бабы, астудзіць іх і заправіць.
|
Адвараныя бабы адкіньце на сіта, абліце халоднай вадой. Жаўткі разатрыце, змяшайце з аліўкавым алеем, цытрынавым сокам, соллю, цукрам і перцам.
|
Адвараныя бабы адкінуць на сіта, абліць халоднай вадой. Жаўткі расцерці, змяшаць з аліўкавым ці сланечнікавым алеем, цытрынавым сокам, соллю, цукрам і перцам.
|
Бабы патушыце да гатовасці з цыбуляй, часныком і лаўровым лістом. Зліце ваду. Выміце лаўровы ліст, цыбулю і часнык.
|
Бабы перабраць, прамыць і замачыць у халоднай вадзе на 12 гадзін. Варыць у гэтай жа вадзе з соллю і чаборам на слабым агні пад вечкам 1 гадзіну.
|
Латук нарэзаць кавалачкамі. Перамяшаць бабы з грыбамі, запраўкай і пасыпаць здробненай зелянінай.
|
Бабы замачыць і адварыць, моркву нацерці на буйнай тарцы, яблыка ачысціць і нарэзаць лустачкамі, салодкі перац тонка нашаткаваць.
|
|