Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 1267
    Паказана матэрыялаў: 451-500
    Старонкі: « 1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 25 26 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Бабы заліце халоднай вадой і пакіньце на 5 гадзін. Затым адварыце іх у падсоленай вадзе.

    Салаты | Просмотров: 245 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.09.2014 | Комментарии (0)

    Бабы ачысціць ад скуркі. Памідоры, цыбулю і яйкі нараэзаць кубікамі. Перамяшаць усе складнікі з запраўкай і ўпрыгожыць лісцем.

    Салаты | Просмотров: 235 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.09.2014 | Комментарии (0)

    Бабы адварыць у падсоленай вадзе, астудзіць, ачысціць ад лупіны. Яйка буйна насекчы, памідоры нарэзаць долькамі, цыбулю дробна нашаткаваць.

    Салаты | Просмотров: 265 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.09.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтаваныя бабы дробна нарэзаць, патушыць, змяшаць з салатнай запраўкай, дадаць дробна нарэзаную цыбулю і пасыпаць нарэзаным свежым чаборам.

    Салаты | Просмотров: 232 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.09.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтаваныя бабы дробна нарэзаць, патушыць, змяшаць з салатнай запраўкай, дадаць дробна нарэзаную цыбулю і пасыпаць нарэзанай пятрушкай.

    Салаты | Просмотров: 250 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.09.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтаваныя бабы дробна нарэзаць, патушыць, змяшаць з салатнай запраўкай, дадаць дробна нарэзаную цыбулю і пасыпаць нарэзаным кропам.

    Салаты | Просмотров: 250 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.09.2014 | Комментарии (0)

    Бабы адварыць у падсоленай вадзе. Затым адкінуць іх на друшляк і абліць халоднай вадой.

    Салаты | Просмотров: 237 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.09.2014 | Комментарии (0)

    Вымачыць бабы на працягу 6-12 гадзін, затым заліць іх свежай вадой і варыць з лаўровым лістом і цыбуляй на сярэднім агні 1 гадзіну (праз 30 хвілін пасаліць).

    Салаты | Просмотров: 244 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.09.2014 | Комментарии (0)

    Бурак сварыць, запекчы і здрабніць. Дадаць бабы, дробна нарэзаны агурок і нацёртую на буйнай тарцы моркву.

    Салаты | Просмотров: 222 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.09.2014 | Комментарии (0)

    Памідор і брынзу нарэзаць кубікамі, базілік здрабніць. Перамяшаць гародніну, заліць запраўкай і пасыпаць сечаным часныком.

    Салаты | Просмотров: 248 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.09.2014 | Комментарии (0)

    1. Адварыць бабы да гатовасці, прамыць, астудзіць.

    2. Здрабніць арэхі.

    Салаты | Просмотров: 227 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.09.2014 | Комментарии (0)

    Агуркі (без скуркі і насення) нашаткаваць. Змяшаць іх з бабамі і здробненай цыбуляй.

    Салаты | Просмотров: 251 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.09.2014 | Комментарии (0)

    Давядзіце ваду ў невялікім рондалі да кіпення, злёгку пасаліце і пакладзіце ў рондаль разам з кармавымі бабамі. Варыце 1 хвіліну, затым зліце. Прамыйце ў халоднай вадзе.

    Салаты | Просмотров: 307 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.09.2014 | Комментарии (0)

    Бабы і іншую гародніну адварыць. Асобна ў вадзе з воцатам адварыць бурак. Моркву, бурак і бульбу нарэзаць дробнымі кавалачкамі.

    Салаты | Просмотров: 293 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.09.2014 | Комментарии (0)

    Бульбу ачысціць, адварыць у падсоленай вадзе. Фасоль перабраць, зрэзаць пладаножкі і хвосцікі, прыгатаваць на пару ці сварыць. Скласці гародніну ў друшляк, астудзіць пад халоднай праточнай вадой.

    Салаты | Просмотров: 329 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.09.2014 | Комментарии (0)

    Адцадзіць вадкасць з кансерваваных бабоў. Цыбулю ачысціць і нарэзаць тонкімі кольцамі, часнык вельмі дробна насекчы.

    Салаты | Просмотров: 325 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.09.2014 | Комментарии (0)

    Бабы адварыць спачатку ў вадзе без солі, а ў канцы варкі дадаць соль. Адкінуць на сіта, абліць халоднай вадой.

    Салаты | Просмотров: 248 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.09.2014 | Комментарии (0)

    1. Сварыць бабы і кукурузу, астудзіць. Адлучыць кукурузныя зерні ад катаха.

    2. Нарэзаць кубікамі чэры, авакада, сыр.

    Салаты | Просмотров: 274 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.09.2014 | Комментарии (0)

    Прамыць і абсушыць салату, затым нарэзаць дробнымі кавалачкамі. Пачысціць моркву і нарэзаць тонкімі кружочкамі, адварыць да гатовасці ў невялікай колькасці злёгку падсоленай вады з даданнем гваздзікі.

    Салаты | Просмотров: 289 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.09.2014 | Комментарии (0)

    Струкі гарошку ачысціць ад прожылкаў, сварыць у падсоленым кіпені, дадаць цукар, працадзіць.

    Салаты | Просмотров: 272 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.09.2014 | Комментарии (0)

    Варым турэцкі гарох у злёгку падсоленай вадзе да гатовасці. Зліваем ваду, прамываем нут пад халоднай вадой. Выкладваем на талерку, даём абсохнуць.

    Салаты | Просмотров: 304 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.09.2014 | Комментарии (0)

    Вы ведаеце, што зялёных гарох можа быць не толькі кансерваваным, але і свежым? Калі вам атрымаецца займець (выгадаваць ці купіць) струкі маладога гарошку, то паспрабуйце яшчэ і такі рэцэпт, дзе ў салату кладзецца менавіта струкавы гарох

    Салаты | Просмотров: 234 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.09.2014 | Комментарии (0)

    1. Гарох заліць халоднай вадой, пакінуць прыкладна на гадзіну.

    2. Мяту прамыць, адлучыць лісце. З фінікаў выцягнуць костачкі.

    Салаты | Просмотров: 307 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.09.2014 | Комментарии (0)

    Адварыць бульбу ў вялікім рондалі з кіпячай падсоленай вадой, затым зліць і астудзіць. Тым часам, адварыць яйкі на працягу 9 хвілін. Зліць і адразу акунуць у халодную ваду, затым ачысціць і парэзаць напалову.

    Салаты | Просмотров: 284 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.09.2014 | Комментарии (0)

    Яйкі сварыць укрутую, нарэзаць кубікамі, дадаць адвараныя, нарэзаныя моркву і бульбу.

    Салаты | Просмотров: 263 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.09.2014 | Комментарии (0)

    Грэцкія арэхі змясціць на 5-8 хвілін у духоўку, разагрэтую да 175 градусаў, а затым, не астуджаючы, адразу высыпаць у кубак з вінаградным алеем.

    Салаты | Просмотров: 269 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.09.2014 | Комментарии (0)

    Сварыце пасту ў кіпячай падсоленай вадзе да гатовасці. Зліце і абсушыце.

    Салаты | Просмотров: 247 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.09.2014 | Комментарии (0)

    Злучыць у рондалі гарох, часнык, размарын і трохі вады. Награваць некалькі хвілін, каб усё настаялася. Дадаць гарчыцу, воцат, аліўкавы алей, соль і перац па густу.

    Салаты | Просмотров: 254 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.09.2014 | Комментарии (0)

    Салёную трэску замачыць на 3 сутак, парэзаць на палоскі. Гарох, замочаны напярэдадні, адварыць у плыні 1, 5 гадзін (у хуткаварцы-30 хвілін), астудзіць, цыбулю парэзаць, спырскаць воцатам.

    Салаты | Просмотров: 250 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.09.2014 | Комментарии (0)

    Зрабіць запраўку. Пакласці цытрынавы сок і аліўкавы алей ў міску, ўзбіць венцам. Заправіць соллю і перцам.

    Салаты | Просмотров: 279 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.09.2014 | Комментарии (0)

    Зліць ваду з гароху. Зеляніну дробна нарэзаць, цыбулю, памідоры парэзаць кубікамі.

    Салаты | Просмотров: 265 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.09.2014 | Комментарии (0)

    Гарох заліць халоднай вадой і варыць 1,5-2 гадзіны да мяккасці, дадаўшы ў канцы варкі соль.

    Салаты | Просмотров: 284 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.09.2014 | Комментарии (0)

    Пасекчы бурак; зліць і прамыць нут і пакласці гародніну ў вялікую салатніцу. Дадаць разынкі.

    Салаты | Просмотров: 226 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.09.2014 | Комментарии (0)

    Асобна адварыць фасоль, гарох і сачавіцу. Рэпчатую цыбулю дробна нарэзаць і пасераваць на алеі.

    Салаты | Просмотров: 257 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.09.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтаваны гарох замачыць на некалькі гадзін у цёплай кіпячонай вадзе (можна на ноч). Сварыць з даданнем солі да мяккасці, не даючы разварыцца.

    Салаты | Просмотров: 227 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.09.2014 | Комментарии (0)

    Наліць ваду ў 2-літровы рондаль з тоўстым дном і закіпяціць. Пакласці прасяныя крупы, гарох, соль і чорны перац. Зняць рондаль і паставіць у бок на 30 хвілін, каб вада ўвабралася ў крупы і гарох.

    Салаты | Просмотров: 245 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.09.2014 | Комментарии (0)

    Карэнні салеры вымыць, ачысціць і дробна нарэзаць. Цыбулю рэпчатую ачысціць і дробна нашаткаваць, змяшаць з салерай і пасераваць у алеі.

    Салаты | Просмотров: 289 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.09.2014 | Комментарии (0)

    1. Нарэжце памідоры чэры на палоўкі.

    2. Радыску нарэжце ўздоўж на палоўкі і потым на тонкія долькі.

    Салаты | Просмотров: 260 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.09.2014 | Комментарии (0)

    Гарох замачыць, адварыць, змяшаць са здробненай рэпчатай цыбуляй, алеем, воцатам, цукрам, перцам і соллю.

    Салаты | Просмотров: 267 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.09.2014 | Комментарии (0)

    Нут (турэцкі ці баранавы гарох), запраўлены рэзкімі затаўкамі з цытрынай, ператвараецца са звычайнага гароху ў пікантны, экзатычны інгрэдыент.

    Салаты | Просмотров: 245 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.09.2014 | Комментарии (0)

    Адкіньце на друшляк турэцкі гарох (нут). Саскрабіце скурку з кораня імбіра і нарэжце яго на тонкія, як папера, кружочкі. Затым гэтак жа тонка нарэжце гэтыя кружочкі саломкай.

    Салаты | Просмотров: 259 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.09.2014 | Комментарии (0)

    Пакладзіце сачавіцу ў ваду, заліце 1 1/2 шклянкамі вады. Давядзіце ваду да кіпення, затым зменшыце агонь і варыце на павольным агні, 30 хвілін ці да гатовасці.

    Салаты | Просмотров: 272 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.09.2014 | Комментарии (0)

    Вараную моркву і яйка нарэзаць дробнымі кубікамі, яблыка нацерці разам з лупінай. усе прадукты змяшаць і заправіць.

    Салаты | Просмотров: 287 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.09.2014 | Комментарии (0)

    Салата смачная, прыгожая. Асобна прыгатуйце інгрэдыенты салаты, асобна - запраўку. А змешвайце непасрэдна перад ежай.

    Салаты | Просмотров: 301 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.09.2014 | Комментарии (0)

    Калі да салатнага лісця дадаць нут, сушоныя вішні і моркву, то атрымаецца смачная салата.

    Салаты | Просмотров: 260 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.09.2014 | Комментарии (0)

    Простая салата, але па-свойму асаблівая і смачная! Салата з нута дапаможа разнастаіць звычайную вячэру ці абед.

    Салаты | Просмотров: 310 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.09.2014 | Комментарии (0)

    Такая салата рыхтуецца за лічаныя хвіліны, падаецца да мяса ці рыбы.

    Салаты | Просмотров: 287 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.09.2014 | Комментарии (0)

    Гарох ачысціць ад вусікаў, адварыць у вадзе з соллю і цукрам. Калі астыне, паліць соусам.

    Салаты | Просмотров: 251 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.09.2014 | Комментарии (0)

    Гарошак змяшаць з нацёртай на дробнай тарцы морквай, нарэзанай рэпчатай цыбуляй, зелянінай пятрушкі ці кропу. Заправіць нацёртай цытрынавай цэдрай, воцатам, алеем і соллю па густу.

    Салаты | Просмотров: 279 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.09.2014 | Комментарии (0)

    Асобна варыць гарох, моркву, бурак, бульбу. Гародніну ачысціць, нарэзаць кубікамі, злучыць з гарохам, нарэзанымі салёнымі агуркамі і заправіць алеем, воцатам, цукрам

    Салаты | Просмотров: 252 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.09.2014 | Комментарии (0)