Статыстыка |
Анлайн усяго: 2 Гасцей: 2 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 1267 Паказана матэрыялаў: 451-500 |
Старонкі: « 1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 25 26 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Бабы заліце халоднай вадой і пакіньце на 5 гадзін. Затым адварыце іх у падсоленай вадзе. |
Бабы ачысціць ад скуркі. Памідоры, цыбулю і яйкі нараэзаць кубікамі. Перамяшаць усе складнікі з запраўкай і ўпрыгожыць лісцем. |
Бабы адварыць у падсоленай вадзе, астудзіць, ачысціць ад лупіны. Яйка буйна насекчы, памідоры нарэзаць долькамі, цыбулю дробна нашаткаваць. |
Падрыхтаваныя бабы дробна нарэзаць, патушыць, змяшаць з салатнай запраўкай, дадаць дробна нарэзаную цыбулю і пасыпаць нарэзаным свежым чаборам. |
Падрыхтаваныя бабы дробна нарэзаць, патушыць, змяшаць з салатнай запраўкай, дадаць дробна нарэзаную цыбулю і пасыпаць нарэзанай пятрушкай. |
Падрыхтаваныя бабы дробна нарэзаць, патушыць, змяшаць з салатнай запраўкай, дадаць дробна нарэзаную цыбулю і пасыпаць нарэзаным кропам. |
Бабы адварыць у падсоленай вадзе. Затым адкінуць іх на друшляк і абліць халоднай вадой. |
Вымачыць бабы на працягу 6-12 гадзін, затым заліць іх свежай вадой і варыць з лаўровым лістом і цыбуляй на сярэднім агні 1 гадзіну (праз 30 хвілін пасаліць). |
Бурак сварыць, запекчы і здрабніць. Дадаць бабы, дробна нарэзаны агурок і нацёртую на буйнай тарцы моркву. |
Памідор і брынзу нарэзаць кубікамі, базілік здрабніць. Перамяшаць гародніну, заліць запраўкай і пасыпаць сечаным часныком. |
1. Адварыць бабы да гатовасці, прамыць, астудзіць.
2. Здрабніць арэхі. |
Агуркі (без скуркі і насення) нашаткаваць. Змяшаць іх з бабамі і здробненай цыбуляй. |
Давядзіце ваду ў невялікім рондалі да кіпення, злёгку пасаліце і пакладзіце ў рондаль разам з кармавымі бабамі. Варыце 1 хвіліну, затым зліце. Прамыйце ў халоднай вадзе. |
Бабы і іншую гародніну адварыць. Асобна ў вадзе з воцатам адварыць бурак. Моркву, бурак і бульбу нарэзаць дробнымі кавалачкамі. |
Бульбу ачысціць, адварыць у падсоленай вадзе. Фасоль перабраць, зрэзаць пладаножкі і хвосцікі, прыгатаваць на пару ці сварыць. Скласці гародніну ў друшляк, астудзіць пад халоднай праточнай вадой. |
Адцадзіць вадкасць з кансерваваных бабоў. Цыбулю ачысціць і нарэзаць тонкімі кольцамі, часнык вельмі дробна насекчы. |
Бабы адварыць спачатку ў вадзе без солі, а ў канцы варкі дадаць соль. Адкінуць на сіта, абліць халоднай вадой. |
1. Сварыць бабы і кукурузу, астудзіць. Адлучыць кукурузныя зерні ад катаха.
2. Нарэзаць кубікамі чэры, авакада, сыр. |
Прамыць і абсушыць салату, затым нарэзаць дробнымі кавалачкамі. Пачысціць моркву і нарэзаць тонкімі кружочкамі, адварыць да гатовасці ў невялікай колькасці злёгку падсоленай вады з даданнем гваздзікі. |
Струкі гарошку ачысціць ад прожылкаў, сварыць у падсоленым кіпені, дадаць цукар, працадзіць. |
Варым турэцкі гарох у злёгку падсоленай вадзе да гатовасці. Зліваем ваду, прамываем нут пад халоднай вадой. Выкладваем на талерку, даём абсохнуць. |
Вы ведаеце, што зялёных гарох можа быць не толькі кансерваваным, але і свежым? Калі вам атрымаецца займець (выгадаваць ці купіць) струкі маладога гарошку, то паспрабуйце яшчэ і такі рэцэпт, дзе ў салату кладзецца менавіта струкавы гарох |
1. Гарох заліць халоднай вадой, пакінуць прыкладна на гадзіну.
2. Мяту прамыць, адлучыць лісце. З фінікаў выцягнуць костачкі. |
Адварыць бульбу ў вялікім рондалі з кіпячай падсоленай вадой, затым зліць і астудзіць. Тым часам, адварыць яйкі на працягу 9 хвілін. Зліць і адразу акунуць у халодную ваду, затым ачысціць і парэзаць напалову. |
Яйкі сварыць укрутую, нарэзаць кубікамі, дадаць адвараныя, нарэзаныя моркву і бульбу. |
Грэцкія арэхі змясціць на 5-8 хвілін у духоўку, разагрэтую да 175 градусаў, а затым, не астуджаючы, адразу высыпаць у кубак з вінаградным алеем. |
Сварыце пасту ў кіпячай падсоленай вадзе да гатовасці. Зліце і абсушыце. |
Злучыць у рондалі гарох, часнык, размарын і трохі вады. Награваць некалькі хвілін, каб усё настаялася. Дадаць гарчыцу, воцат, аліўкавы алей, соль і перац па густу. |
Салёную трэску замачыць на 3 сутак, парэзаць на палоскі. Гарох, замочаны напярэдадні, адварыць у плыні 1, 5 гадзін (у хуткаварцы-30 хвілін), астудзіць, цыбулю парэзаць, спырскаць воцатам. |
Зрабіць запраўку. Пакласці цытрынавы сок і аліўкавы алей ў міску, ўзбіць венцам. Заправіць соллю і перцам. |
Зліць ваду з гароху. Зеляніну дробна нарэзаць, цыбулю, памідоры парэзаць кубікамі. |
Гарох заліць халоднай вадой і варыць 1,5-2 гадзіны да мяккасці, дадаўшы ў канцы варкі соль. |
Пасекчы бурак; зліць і прамыць нут і пакласці гародніну ў вялікую салатніцу. Дадаць разынкі. |
Асобна адварыць фасоль, гарох і сачавіцу. Рэпчатую цыбулю дробна нарэзаць і пасераваць на алеі. |
Падрыхтаваны гарох замачыць на некалькі гадзін у цёплай кіпячонай вадзе (можна на ноч). Сварыць з даданнем солі да мяккасці, не даючы разварыцца. |
Наліць ваду ў 2-літровы рондаль з тоўстым дном і закіпяціць. Пакласці прасяныя крупы, гарох, соль і чорны перац. Зняць рондаль і паставіць у бок на 30 хвілін, каб вада ўвабралася ў крупы і гарох. |
Карэнні салеры вымыць, ачысціць і дробна нарэзаць. Цыбулю рэпчатую ачысціць і дробна нашаткаваць, змяшаць з салерай і пасераваць у алеі. |
1. Нарэжце памідоры чэры на палоўкі.
2. Радыску нарэжце ўздоўж на палоўкі і потым на тонкія долькі. |
Гарох замачыць, адварыць, змяшаць са здробненай рэпчатай цыбуляй, алеем, воцатам, цукрам, перцам і соллю. |
Нут (турэцкі ці баранавы гарох), запраўлены рэзкімі затаўкамі з цытрынай, ператвараецца са звычайнага гароху ў пікантны, экзатычны інгрэдыент. |
Адкіньце на друшляк турэцкі гарох (нут). Саскрабіце скурку з кораня імбіра і нарэжце яго на тонкія, як папера, кружочкі. Затым гэтак жа тонка нарэжце гэтыя кружочкі саломкай. |
Пакладзіце сачавіцу ў ваду, заліце 1 1/2 шклянкамі вады. Давядзіце ваду да кіпення, затым зменшыце агонь і варыце на павольным агні, 30 хвілін ці да гатовасці. |
Вараную моркву і яйка нарэзаць дробнымі кубікамі, яблыка нацерці разам з лупінай. усе прадукты змяшаць і заправіць. |
Салата смачная, прыгожая. Асобна прыгатуйце інгрэдыенты салаты, асобна - запраўку. А змешвайце непасрэдна перад ежай. |
Калі да салатнага лісця дадаць нут, сушоныя вішні і моркву, то атрымаецца смачная салата. |
Простая салата, але па-свойму асаблівая і смачная! Салата з нута дапаможа разнастаіць звычайную вячэру ці абед. |
Такая салата рыхтуецца за лічаныя хвіліны, падаецца да мяса ці рыбы. |
Гарох ачысціць ад вусікаў, адварыць у вадзе з соллю і цукрам. Калі астыне, паліць соусам. |
Гарошак змяшаць з нацёртай на дробнай тарцы морквай, нарэзанай рэпчатай цыбуляй, зелянінай пятрушкі ці кропу. Заправіць нацёртай цытрынавай цэдрай, воцатам, алеем і соллю па густу. |
Асобна варыць гарох, моркву, бурак, бульбу. Гародніну ачысціць, нарэзаць кубікамі, злучыць з гарохам, нарэзанымі салёнымі агуркамі і заправіць алеем, воцатам, цукрам |
|