Статыстыка |
Анлайн усяго: 2 Гасцей: 2 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 1267 Паказана матэрыялаў: 551-600 |
Старонкі: « 1 2 ... 10 11 12 13 14 ... 25 26 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
У вялікую міску выцісніце сок паловы цытрыны і заліце вадой, цэдру пакладзіце туды ж. |
У кіпячай падсоленай вадзе сварыце пасту да гатовасці. Тым часам, у невялікім слоіку змяшайце аліўкавы алей, воцат, здробнены часнык, соль і перац. |
Макароны адварваць у падсоленай вадзе на 1-2 хвіліны менш, чым паказана на пакаванні. Браколі разабраць на суквецці. |
У артышока зрэжце сцябло з ніжняй часткай. Ачысціце ад верхняга лісця і зрэжце ўсё грубае лісце. Сварыце ў кіпячай падсоленай вадзе 25-40 хвілін да гатовасці. |
Зрабіць кляр для грабешкоў. Пармезан, салеру, пятрушку, хлеб здрабніць у блендэры ў дробную дробку. |
1. Грэйпфруты і памяло чысцім ад скуркі і выразаем мякаць.
2. Артышокі рэжам на 6 долек. |
Памідоры на 10 секунд апусціць у кіпень, спаласнуць халоднай вадой, ачысціць ад скуркі і разрэзаць на 4 часці. |
Артышокі, памідоры, прамытыя каперсы і сыр кладзём у міску. |
Артышокі, цыбулю і рыбу нарэзаць кубікамі, моркву - кружочкамі, зеляніну здрабніць. Усё перамяшаць, заліць запраўкай і ўпрыгожыць лісцікамі зеляніны. |
Парэжце артышокі на 4 часці, выкладзіце ў рондаль і заліце вадой. Дадайце здробнены часнык, аліўкавы алей і 1 гарбатную лыжку солі. Рыхтуйце, не зачыняючы вечкам, на сярэднім агні да мяккасці, прыкладна 30 хвілін. |
Вострым нажом зрэзаць з артышока цвёрдае лісце, хвосцікі разрэзаць на 4 часці, пакласці ў міску і апырскаць сокам цытрыны. |
Адрэзаць сцеблы, адарваць непатрэбнае цвёрдае лісце, выдаліць верхавіну прыкладна на 2,5 см і калючкі ад пакінутага лісця (калі яны маюцца). |
1. Радыску нарэзаць кружочкамі. 2. Кансерваваныя артышокі прамыць. |
Адрэжце ад артышокаў прыкладна 2,5 см сцябла. Выдаліце вонкавае зялёнае лісце, пакінуўшы ўнутранае жоўтае. Адрэжце прыкладна 2 верхнія см лісця з "іголкамі". |
Зрабіць запраўку. Узбіць жаўткі і цукар, дадаць траціну шклянкі сухога белага віна і некалькі лыжак цёртай цытрынавай цэдры. |
У артышокаў адрэзаць сцябло і зняць 4-5 пластоў верхняга цёмна-зялёнага лісця. |
Вельмі старанна вымыць 12 буйных артышокаў, сырых. Артышокі адрозніваюцца дзіўнай здольнасцю збіраць і запасіць бруд. |
З артышокаў зрэжце грубае лісце. Вострым нажом зрэжце сцябло і верхавіну. Разрэжце напалову ўздоўж. Лыжкай вычысціце кудзелістыя часткі з цэнтра. |
Для салаты раю ўзяць кансерваваныя артышокі ў аліўкавым масле. Калі не любіце анчоусы, заменіце іх тунцом |
Свежыя і салёныя агуркі нарэзаць невялікімі кубікамі, памідоры - долькамі. |
Вымытыя агуркі парэзаць кружочкамі, перамяшаць з сечанай цыбуляй, злёгку апырскаць воцатам, паперчыць і пасаліць па густу, пакласці ў салатнік. |
Ачысціць 3-4 добрыя, свежыя агурка, зрэзаць канцы, паспрабаваць на густ, ці няма гаркаты. |
Вымытыя і вычышчаныя агуркі нарэзаць тонкімі лустачкамі, паскладаць у салатніцу. |
Вычышчаныя агуркі нарэзаць тонкімі лустачкамі, пакласці ў салатніцу. Перад самай падачай да стала агуркі злёгку пасаліць, пасыпаць па густу перцам і паліць смятанай, змяшанай з соллю і воцатам. |
Агуркі вымыць і ачысціць, нарэзаць тонкімі лустачкамі, паскладаць у салатніцу. |
Свежы агурок нарэзаць кубікамі, дадаць сечаную цыбулю і смятану, пасаліць. |
Нарэзаць агурок тонкімі кружочкамі і пакласці ў друшляк. Затым пасыпаць соллю, даць сцячы ўтварыўшамуся соку (каля паўгадзіны) і абсушыць на папяровых сурвэтках. |
Памідоры і агуркі нарэзаць кружочкамі (з памідораў можна папярэдне выдаліць насенне), пакласці горкай у салатніцу упярэмежку з агуркамі, пасыпаць соллю, перцам, паліць салатнай запраўкай ці смятанай і пасыпаць кропам. |
Вычышчаныя агуркі, памідоры наразаюць лустачкамі, цыбулю і часнык шаткуюць, соляць, змешваюць, укладваюць горкай у салатнік і паліваюць зверху смятанай. |
Памідоры і агуркі нарэжце кружочкамі. У цэнтр стравы пакладзіце шэраг памідораў, па баках выкладзіце агуркі. |
Маладыя агуркі нацерці буйнай соллю і абмыць у вадзе. Разрэзаць іх уздоўж на дзве палоўкі, а затым парэзаць на кавалачкі таўшчынёй 0,2 см у выглядзе лісцяў вярбы. |
Агуркі нарэзаць брусочкамі ці лустачкамі. Заліць соусам, да якога дадаць нацёрты часнык. |
Вымыты і неабчышчаны ад лупіны агурок нарэзаць кружочкамі, пакласці ў салатніцу, пасаліць і заліць сумессю з алею, воцату і гарчыцы. |
Вымыць агурок, нарэзаць тонкімі кружочкамі, пасаліць і размеркаваць па порцыях, заправіць воцатам (цытрынавым сокам), алеем і гарчыцай па густу, пасыпаць дробна нарэзаным кропам і вытрымаць 5-6 хвілін у халадзільніку. |
Лісце трыпутніка перабраць, вымыць, абсушыць, тонка нашаткаваць. Агуркі вымыць, абсушыць, нарэзаць саломкай. |
Вымытае маладое лісце трыпутніка спачатку пакладзіце ў падсоленую ваду (1 г. лыжка солі на 1 л вады), затым адкіньце на друшляк і пасечыце, змяшайце з агуркамі, нарэзанымі саломкай, дадайце сечаную рэпчатую цыбулю і варанае яйка, пасаліце, паперчыце, паліце соусам ці сыраваткай, пасыпце сечаным кропам. |
Рэдзьку і свежыя агуркі нарэзаць саломкай, дадаць нарэзаную тонкімі паўколамі рэпчатую цыбулю. |
Рэдзьку і свежыя агуркі нарэзаць саломкай, дадаць сечаную цыбулю, соль, перамяшаць і паліць гароднінным соусам. |
Рэдзьку і свежыя агуркі нарэзаць саломкай, дадаць нарэзаную тонкімі паўколамі рэпчатую цыбулю. |
Перабранае і прамытае лісце дзьмухаўца дробна наразаюць, дадаюць нашаткаваную зялёную цыбулю, соляць. |
Агуркі ачысціць, нарэзаць тонкімі кружочкамі, паліць мёдам. |
Агуркі ачысціць (дробныя можна не чысціць), нарэзаць тонкімі лустачкамі, пасаліць і перад падачай да стала заліць мёдам. |
Вычышчаныя і старанна прамытыя грыбы адварыць у падсоленай вадзе са спецыямі, зліць адвар, а грыбы нарэзаць невялікімі кубікамі. |
Свежыя агуркі чысцяць ад скуркі і наразаюць тонкімі кружкамі. Кладуць у салатніцу і пасыпаюць соллю. |
Свежыя агуркі нарэзаць тонкімі лустачкамі, дадаць буйна нарэзаную салату і ўсё заліць соусам, які складаецца з сумесі смятаны і маянэза. |
Ў вялікай ёмістасці старанна перамяшаць агуркі, дробна нарэзаную рэпчатую цыбулю, светлыя і цёмныя разынкі, мяту, здробнены кроп, паперчыць. |
Агуркі ачысціце і нарэжце невялікімі лустачкамі. Заліце смятанай, да якой загадзя дадайце нацёрты часнык. |
Агуркі, калі ў іх цвёрдая лупіна, ачысціць і нарэзаць брусочкамі ці лустачкамі. |
Агуркі нарэзаць брусочкамі ці лустачкамі. Заліць соусам, да якога дададзены нацёрты часнык. |
Рэпу нацерці на буйнай тарцы, змяшаць з нарэзанымі саломкай свежымі агуркамі. |
|