Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 1267
    Паказана матэрыялаў: 551-600
    Старонкі: « 1 2 ... 10 11 12 13 14 ... 25 26 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    У вялікую міску выцісніце сок паловы цытрыны і заліце вадой, цэдру пакладзіце туды ж.

    Салаты | Просмотров: 257 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.09.2014 | Комментарии (0)

    У кіпячай падсоленай вадзе сварыце пасту да гатовасці. Тым часам, у невялікім слоіку змяшайце аліўкавы алей, воцат, здробнены часнык, соль і перац.

    Салаты | Просмотров: 255 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.09.2014 | Комментарии (0)

    Макароны адварваць у падсоленай вадзе на 1-2 хвіліны менш, чым паказана на пакаванні. Браколі разабраць на суквецці.

    Салаты | Просмотров: 253 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.09.2014 | Комментарии (0)

    У артышока зрэжце сцябло з ніжняй часткай. Ачысціце ад верхняга лісця і зрэжце ўсё грубае лісце. Сварыце ў кіпячай падсоленай вадзе 25-40 хвілін да гатовасці.

    Салаты | Просмотров: 210 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.09.2014 | Комментарии (0)

    Зрабіць кляр для грабешкоў. Пармезан, салеру, пятрушку, хлеб здрабніць у блендэры ў дробную дробку.

    Салаты | Просмотров: 238 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.09.2014 | Комментарии (0)

    1. Грэйпфруты і памяло чысцім ад скуркі і выразаем мякаць.

    2. Артышокі рэжам на 6 долек.

    Салаты | Просмотров: 219 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.09.2014 | Комментарии (0)

    Памідоры на 10 секунд апусціць у кіпень, спаласнуць халоднай вадой, ачысціць ад скуркі і разрэзаць на 4 часці.

    Салаты | Просмотров: 207 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.09.2014 | Комментарии (0)

    Артышокі, памідоры, прамытыя каперсы і сыр кладзём у міску.

    Салаты | Просмотров: 210 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.09.2014 | Комментарии (0)

    Артышокі, цыбулю і рыбу нарэзаць кубікамі, моркву - кружочкамі, зеляніну здрабніць. Усё перамяшаць, заліць запраўкай і ўпрыгожыць лісцікамі зеляніны.

    Салаты | Просмотров: 233 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.09.2014 | Комментарии (0)

    Парэжце артышокі на 4 часці, выкладзіце ў рондаль і заліце вадой. Дадайце здробнены часнык, аліўкавы алей і 1 гарбатную лыжку солі. Рыхтуйце, не зачыняючы вечкам, на сярэднім агні да мяккасці, прыкладна 30 хвілін.

    Салаты | Просмотров: 239 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.09.2014 | Комментарии (0)

    Вострым нажом зрэзаць з артышока цвёрдае лісце, хвосцікі разрэзаць на 4 часці, пакласці ў міску і апырскаць сокам цытрыны.

    Салаты | Просмотров: 233 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.09.2014 | Комментарии (0)

    Адрэзаць сцеблы, адарваць непатрэбнае цвёрдае лісце, выдаліць верхавіну прыкладна на 2,5 см і калючкі ад пакінутага лісця (калі яны маюцца).

    Салаты | Просмотров: 241 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.09.2014 | Комментарии (0)

    1. Радыску нарэзаць кружочкамі. 2. Кансерваваныя артышокі прамыць.

    Салаты | Просмотров: 185 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.09.2014 | Комментарии (0)

    Адрэжце ад артышокаў прыкладна 2,5 см сцябла. Выдаліце вонкавае зялёнае лісце, пакінуўшы ўнутранае жоўтае. Адрэжце прыкладна 2 верхнія см лісця з "іголкамі".

    Салаты | Просмотров: 243 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.09.2014 | Комментарии (0)

    Зрабіць запраўку. Узбіць жаўткі і цукар, дадаць траціну шклянкі сухога белага віна і некалькі лыжак цёртай цытрынавай цэдры.

    Салаты | Просмотров: 261 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.09.2014 | Комментарии (0)

    У артышокаў адрэзаць сцябло і зняць 4-5 пластоў верхняга цёмна-зялёнага лісця.

    Салаты | Просмотров: 246 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.09.2014 | Комментарии (0)

    Вельмі старанна вымыць 12 буйных артышокаў, сырых. Артышокі адрозніваюцца дзіўнай здольнасцю збіраць і запасіць бруд.

    Салаты | Просмотров: 242 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.09.2014 | Комментарии (0)

    З артышокаў зрэжце грубае лісце. Вострым нажом зрэжце сцябло і верхавіну. Разрэжце напалову ўздоўж. Лыжкай вычысціце кудзелістыя часткі з цэнтра.

    Салаты | Просмотров: 216 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.09.2014 | Комментарии (0)

    Для салаты раю ўзяць кансерваваныя артышокі ў аліўкавым масле. Калі не любіце анчоусы, заменіце іх тунцом

    Салаты | Просмотров: 250 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.09.2014 | Комментарии (0)

    Свежыя і салёныя агуркі нарэзаць невялікімі кубікамі, памідоры - долькамі.

    Салаты | Просмотров: 267 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.09.2014 | Комментарии (0)

    Вымытыя агуркі парэзаць кружочкамі, перамяшаць з сечанай цыбуляй, злёгку апырскаць воцатам, паперчыць і пасаліць па густу, пакласці ў салатнік.

    Салаты | Просмотров: 275 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.09.2014 | Комментарии (0)

    Ачысціць 3-4 добрыя, свежыя агурка, зрэзаць канцы, паспрабаваць на густ, ці няма гаркаты.

    Салаты | Просмотров: 237 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.09.2014 | Комментарии (0)

    Вымытыя і вычышчаныя агуркі нарэзаць тонкімі лустачкамі, паскладаць у салатніцу.

    Салаты | Просмотров: 238 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.09.2014 | Комментарии (0)

    Вычышчаныя агуркі нарэзаць тонкімі лустачкамі, пакласці ў салатніцу. Перад самай падачай да стала агуркі злёгку пасаліць, пасыпаць па густу перцам і паліць смятанай, змяшанай з соллю і воцатам.

    Салаты | Просмотров: 253 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.09.2014 | Комментарии (0)

    Агуркі вымыць і ачысціць, нарэзаць тонкімі лустачкамі, паскладаць у салатніцу.

    Салаты | Просмотров: 217 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.09.2014 | Комментарии (0)

    Свежы агурок нарэзаць кубікамі, дадаць сечаную цыбулю і смятану, пасаліць.

    Салаты | Просмотров: 219 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.09.2014 | Комментарии (0)

    Нарэзаць агурок тонкімі кружочкамі і пакласці ў друшляк. Затым пасыпаць соллю, даць сцячы ўтварыўшамуся соку (каля паўгадзіны) і абсушыць на папяровых сурвэтках.

    Салаты | Просмотров: 257 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.09.2014 | Комментарии (0)

    Памідоры і агуркі нарэзаць кружочкамі (з памідораў можна папярэдне выдаліць насенне), пакласці горкай у салатніцу упярэмежку з агуркамі, пасыпаць соллю, перцам, паліць салатнай запраўкай ці смятанай і пасыпаць кропам.

    Салаты | Просмотров: 245 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.09.2014 | Комментарии (0)

    Вычышчаныя агуркі, памідоры наразаюць лустачкамі, цыбулю і часнык шаткуюць, соляць, змешваюць, укладваюць горкай у салатнік і паліваюць зверху смятанай.

    Салаты | Просмотров: 257 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.09.2014 | Комментарии (0)

    Памідоры і агуркі нарэжце кружочкамі. У цэнтр стравы пакладзіце шэраг памідораў, па баках выкладзіце агуркі.

    Салаты | Просмотров: 267 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.09.2014 | Комментарии (0)

    Маладыя агуркі нацерці буйнай соллю і абмыць у вадзе. Разрэзаць іх уздоўж на дзве палоўкі, а затым парэзаць на кавалачкі таўшчынёй 0,2 см у выглядзе лісцяў вярбы.

    Салаты | Просмотров: 230 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.09.2014 | Комментарии (0)

    Агуркі нарэзаць брусочкамі ці лустачкамі. Заліць соусам, да якога дадаць нацёрты часнык.

    Салаты | Просмотров: 231 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.09.2014 | Комментарии (0)

    Вымыты і неабчышчаны ад лупіны агурок нарэзаць кружочкамі, пакласці ў салатніцу, пасаліць і заліць сумессю з алею, воцату і гарчыцы.

    Салаты | Просмотров: 263 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.09.2014 | Комментарии (0)

    Вымыць агурок, нарэзаць тонкімі кружочкамі, пасаліць і размеркаваць па порцыях, заправіць воцатам (цытрынавым сокам), алеем і гарчыцай па густу, пасыпаць дробна нарэзаным кропам і вытрымаць 5-6 хвілін у халадзільніку.

    Салаты | Просмотров: 240 | Добавил: wawkalaki | Дата: 01.09.2014 | Комментарии (0)

    Лісце трыпутніка перабраць, вымыць, абсушыць, тонка нашаткаваць. Агуркі вымыць, абсушыць, нарэзаць саломкай.

    Салаты | Просмотров: 239 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.08.2014 | Комментарии (0)

    Вымытае маладое лісце трыпутніка спачатку пакладзіце ў падсоленую ваду (1 г. лыжка солі на 1 л вады), затым адкіньце на друшляк і пасечыце, змяшайце з агуркамі, нарэзанымі саломкай, дадайце сечаную рэпчатую цыбулю і варанае яйка, пасаліце, паперчыце, паліце соусам ці сыраваткай, пасыпце сечаным кропам.

    Салаты | Просмотров: 260 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.08.2014 | Комментарии (0)

    Рэдзьку і свежыя агуркі нарэзаць саломкай, дадаць нарэзаную тонкімі паўколамі рэпчатую цыбулю.
    Салаты | Просмотров: 251 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.08.2014 | Комментарии (0)

    Рэдзьку і свежыя агуркі нарэзаць саломкай, дадаць сечаную цыбулю, соль, перамяшаць і паліць гароднінным соусам.

    Салаты | Просмотров: 219 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.08.2014 | Комментарии (0)

    Рэдзьку і свежыя агуркі нарэзаць саломкай, дадаць нарэзаную тонкімі паўколамі рэпчатую цыбулю.

    Салаты | Просмотров: 239 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.08.2014 | Комментарии (0)

    Перабранае і прамытае лісце дзьмухаўца дробна наразаюць, дадаюць нашаткаваную зялёную цыбулю, соляць.

    Салаты | Просмотров: 252 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.08.2014 | Комментарии (0)

    Агуркі ачысціць, нарэзаць тонкімі кружочкамі, паліць мёдам.

    Салаты | Просмотров: 262 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.08.2014 | Комментарии (0)

    Агуркі ачысціць (дробныя можна не чысціць), нарэзаць тонкімі лустачкамі, пасаліць і перад падачай да стала заліць мёдам.

    Салаты | Просмотров: 273 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.08.2014 | Комментарии (0)

    Вычышчаныя і старанна прамытыя грыбы адварыць у падсоленай вадзе са спецыямі, зліць адвар, а грыбы нарэзаць невялікімі кубікамі.

    Салаты | Просмотров: 251 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.08.2014 | Комментарии (0)

    Свежыя агуркі чысцяць ад скуркі і наразаюць тонкімі кружкамі. Кладуць у салатніцу і пасыпаюць соллю.

    Салаты | Просмотров: 240 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.08.2014 | Комментарии (0)

    Свежыя агуркі нарэзаць тонкімі лустачкамі, дадаць буйна нарэзаную салату і ўсё заліць соусам, які складаецца з сумесі смятаны і маянэза.

    Салаты | Просмотров: 256 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.08.2014 | Комментарии (0)

    Ў вялікай ёмістасці старанна перамяшаць агуркі, дробна нарэзаную рэпчатую цыбулю, светлыя і цёмныя разынкі, мяту, здробнены кроп, паперчыць.

    Салаты | Просмотров: 222 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.08.2014 | Комментарии (0)

    Агуркі ачысціце і нарэжце невялікімі лустачкамі. Заліце смятанай, да якой загадзя дадайце нацёрты часнык.

    Салаты | Просмотров: 261 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.08.2014 | Комментарии (0)

    Агуркі, калі ў іх цвёрдая лупіна, ачысціць і нарэзаць брусочкамі ці лустачкамі.

    Салаты | Просмотров: 248 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.08.2014 | Комментарии (0)

    Агуркі нарэзаць брусочкамі ці лустачкамі. Заліць соусам, да якога дададзены нацёрты часнык.

    Салаты | Просмотров: 260 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.08.2014 | Комментарии (0)

    Рэпу нацерці на буйнай тарцы, змяшаць з нарэзанымі саломкай свежымі агуркамі.

    Салаты | Просмотров: 241 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.08.2014 | Комментарии (0)