Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 1267 Паказана матэрыялаў: 651-700 |
Старонкі: « 1 2 ... 12 13 14 15 16 ... 25 26 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Моркву адварыце, пачысціце, нарэжце кубікамі. Агуркі нарэжце кубікамі. Цыбулю пачысціце, здрабніце. |
Яблыкі, агуркі і цыбулю нарэзаць кубікамі, дадаць цёрты хрэн; заправіць воцатам, соллю, алеем, упрыгожыць долькамі звараныў ўкрутую яйкаў і зелянінай. |
Агуркі нарэзаць кружкамі, цыбулю нарэзаць кольцамі, злучыць, паліць сланечнікавым алеем і перамяшаць |
Агуркі нарэзаць невялікімі кубікамі, рэдзьку ачысціць і нацерці на буйнай тарцы, пасыпаць цукрам. |
Мідыі прыпусціць у посудзе з зачыненым вечкам у невялікай колькасці вады ці малака з даданнем рэпчатай цыбулі, духмянага перцу гарошкам і лаўровага ліста на працягу 15-20 хвілін. |
Адвараныя мідыі і агуркі нарэзаць тонкімі лустачкамі. Цыбулю дробна пасекчы; змяшаць з астатнімі прадуктамі, дадаць цукар і заправіць алеем. |
Агуркі дробна нарэзаць, моркву нацерці на буйнай тарцы, капусту дробна нашаткаваць і расцерці. |
Свежую капусту тонка нашаткаваць і пасаліць. Дадаць нацёрты на буйнай тарцы салёны агурок, пасыпаць цукрам. |
Агуркі нарэжце кубікамі, салеру натрыце на буйнай тарцы, звараныя ўкрутую яйка дробна насечыце. |
Агуркі нарэзаць лустачкамі, дадаць нарэзаную кольцамі зялёную цыбулю. |
Прамыць і злёгку абсушыць зялёную цыбулю, дробна пасекчы, дадаць нарэзаныя кубікамі агуркі. |
Нарэзаць агуркі тонкімі кружкамі, пакласці ў салатніцу, пасыпаць сечанай зелянінай пятрушкі ці салеры, паліць алеем і ўпрыгожыць кольцамі рэпчатай цыбулі. |
Агуркі нарэзаць кружкамі, перац - саломкай, памідоры - долькамі, цыбулю нашаткаваць. |
Бурак і хрэн нацерці на буйнай тарцы, агуркі нарэзаць дробнымі кубікамі. |
Агуркі нарэзаць кружкамі, цыбулю - кольцамі. Бульбу адварыць, ачысціць і нарэзаць тонкімі кружкамі. |
Агуркі, цыбулю і яблыка нарэжце дробнымі кубікамі. Капусту нашаткуйце, пасыпце соллю і злёгку адцісніце. |
Адвараную і астыўшую капусту і агурок нарэзаць невялікімі кавалачкамі, змяшаць з дробна насечанымі цыбуляй, кропам ці пятрушкай, заправіць маянэзам. |
Агуркі, адвараную бульбу і цыбулю нарэзаць кубікамі, заправіць алеем і перамяшаць. |
Моркву нацерці на буйнай тарцы, агуркі і цыбулю дробна нарэзаць. Усё змяшаць, дадаць хрэн і заправіць маянэзам. |
Зялёную і рэпчатую цыбулю нарэзаць кольцамі, часнык нацерці на дробнай тарцы, агуркі нарэзаць кубікамі. |
Нарэзаць маласольныя агуркі кружкамі, зеляніна здрабніць, заправіць алеем і перамяшаць. |
Маласольныя агуркі нарэзаць кружкамі, паліць мёдам. |
Гарбуз, ачысціўшы, нацерці на буйнай тарцы. Агуркі і памідоры нарэзаць дробнымі кубікамі. Рэпчатую цыбулю, ачысціўшы, тонка парэзаць паўколамі. |
Астуджанае мяса нарэзаць кубікамі, марынаваны агурок - квадрацікамі, цыбулю - кольцамі. Усё перамяшаць разам з зелянінай пятрушкі. |
Агуркі і яблыкі ачысціць, нарэзаць саломкай, апырскаць цытрынавым сокам, дадаць чырвоную парэчку. Перамяшаць і паліць алеем. |
Агуркі нарэзаць лустачкамі, пасаліць, выкласці на талерку і заправіць сумессю з алею, цытрынавага соку і перцу, Перад падачай астудзіць. |
Агуркі памыць, ачысціць і тонка нарэзаць. Мяту здрабніць. Чырвоную цыбулю ачысціць ад шалупіны, нарэзаць паўколамі. Радыску нарэзаць кружочкамі. |
Агуркі ачысціць ад лупіны і нацерці на буйнай тарцы. Часнык растаўчы ці нацерці на дробнай тарцы. |
Агуркі ачысціць і нарэзаць брусочкамі ці кубікамі. Яечны жаўток добра расцерці, дадаць да яго расцёрты з соллю часнык, гатовую гарчыцу і смятану. |
Агуркі нарэзаць тонкімі кружкамі і выкласці на талерку. У воцаце растварыць соль і цукар і заправіць ім салату. Пасыпаць сечанай зелянінай. |
Агуркі тонка нарэзаць кружочкамі, выкласці ў салатнік, заліць смятанай, у якую дадаць соль, і пасыпаць дробна нарэзанай зелянінай. |
Ачысціць агуркі, нарэзаць тонкімі кружочкамі, пасыпаць соллю і даць сцячы соку на працягу 20 хвілін. |
Гародніну нарэзаць, перамяшаць, заправіць соллю, цукрам, цытрынавай кіслатой, смятанай. Пасыпаць сечанай зелянінай. |
Агуркі і памідоры нарэзаць кружочкамі, цыбулю пакрышыць, струкі фасолі нарэзаць саломкай і адварыць. |
Свежыя агуркі ачысціць, парэзаць долькамі і пагатаваць у падсоленай вадзе 10 хвілін. |
Агуркі ачысціць, нарэзаць лустачкамі і праварыць у салёнай вадзе 10 хвілін. |
Агуркі прамываем і наразаем брусочкамі даўжынёй 4 см. Злёгку солім і пакідаем на 30 хвілін, каб яны далі сок. |
Агуркі ачысціць ад скуркі, нарэзаць тонкімі лустачкамі, заправіць алеем, соллю, воцатам, перцам і даць пастаяць 2 гадзіны. |
З жоўтых агуркоў зрэзаць скурку, разрэзаць уздоўж напалову, выдаліць насенне, тонка нарэзаць папярок, злёгку пасаліць. |
Парэзаныя кубікамі агуркі злёгку пасаліць і даць ім пастаяць 10 хвілін. Дробна пасекчы вараныя яйкі. Расцерці зубчыкі часныку |
Агуркі ачысціць, нарэзаць і адварыць у падсоленай вадзе 10 хвілін. З жаўткоў, ёгурта і маянэза ўзбіць соус, дадаць соль, перац, палову прыгатаванага кропу. |
Яйкі нарэзаць тонкімі лустачкамі, агуркі ачысціць і пакрышыць, цыбулю нарэзаць тонкімі паўколамі, асцярожна перамяшаць, выкласці ў салатнік. |
Агуркі і яблыкі ачысціць і дробна нарэзаць, заліць маянэзам і перамяшаць. |
Агуркі, таматы і яйкі нарэзаць кружочкамі і выкласці ўперамешку на талерку, зверху пасыпаць зялёнай цыбуляй, пасаліць і заліць маянэзам. |
Агурок і грушы ачысціць ад скуркі і асяродку, нарэзаць дробнымі кубікамі, паліць цытрынавым сокам і перамяшаць з разынкамі, арэхамі і цукрам. |
Агуркі ачысціць ад скуркі, нарэзаць лустачкамі, дадаць нарэзаную зеляніну. |
Жэлацін развесці ў 1/2 шклянкі вады і даць пастаяць 30 хвілін. Затым заліць дзвюма шклянкамі кіпеню, працадзіць і астудзіць да пакаёвай тэмпературы. |
Нарэзаць вычышчаныя агуркі кубікамі, а салеру стужачкамі. Трохі пасаліць. Прыгатаваць прыправу. Ачысціць і хутка нацерці яблыка, каб яно не страціла колер. |
Бульбу і моркву адварыць, ачысціць і нарэзаць дробнымі кубікамі. Агуркі, памідоры і яблыкі нарэзаць тонкімі лустачкамі. Цыбулю дробна насекчы. |
Агуркі нацерці на буйнай тарцы, змяшаць з, нарэзанымі кубікамі, яблыкамі. Пасыпаць нарэзанымі палоскамі лісцяў шчаўя. |
|