Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 1267 Паказана матэрыялаў: 701-750 |
Старонкі: « 1 2 ... 13 14 15 16 17 ... 25 26 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Вымыць агуркі і зняць з іх па спіралі лупіну. Вычышчаныя агуркі нарэзаць невялікімі брусочкамі, а лупіну - тоненькай саломкай, якую пасаліць, адціснуць з яе вільгаць і выкласці разам з агуркамі ў міску. Дадаць цукар і воцат, перамяшаць. |
Агуркі прамыць, дробна нарэзаць паўколамі. Нарэзаць кольцамі вычышчаную цыбулю і падсмажыць яе на алеі да залацістага колеру. |
Агуркі нарэзаць тонкімі кружкамі, крута перасыпаць соллю і пакласці пад гнёт на гадзіну. Спаласнуць, злёгку адціснуць рукамі, затым выкласці на талерку. |
1. Агуркі нарэзаць буйнымі брусочкамі.
2. Часнык і імбір ачысціць, здрабніць. |
Агуркі вымыць, нарэзаць тонкімі кружкамі, пасыпаць сечаным кропам, пасаліць па густу, апырскаць цытрынавым сокам. |
Агуркі нарэзаць тонкімі кружочкамі, пасаліць, заправіць воцатам ці алеем і гарчыцай, пасыпаць дробна нарэзаным кропам і паставіць на 5-6 хвілін у халадзільнік. |
Свежыя агуркі наразаюць кружочкамі, соляць. Зліваюць лішак соку і змешваюць агуркі з размятым тварагом, смятанай, нарэзанай кольцамі цыбуляй і молатым перцам. |
Агуркі і таматы нарэзаць тонкімі лустачкамі. Салатніцу працерці тоўчаным часныком і пакласці ў яе пластамі лустачкі агуркоў і таматаў, пасыпаючы кожны пласт дробна нарэзанай рэпчатай цыбуляй. |
Паскладаць у салатнік пластамі нацёрты на буйнай тарцы сыр, цёртыя агуркі і тонка нарэзаную зялёную салату. |
Свежыя агуркі ачысціць, выдаліць насенне, нарэзаць кубікамі і злёгку адварыць у падсоленай вадзе, падсушыць. |
Агуркі нарэзаць тонкімі лустачкамі і паскладаць на плоскую талерку. Вялікую цыбуліну нарэзаць кольцамі і заліць кіпенем, змяшаным з невялікай колькасцю воцату. |
Агуркі нарэзаць кружкамі, невялікія галоўкі рэпчатай цыбулі - кольцамі, пасаліць, паліць воцатам, перамяшаць і заправіць алеем. |
Агуркі нарэзаць лустачкамі, рэдзьку буйна нашаткаваць. Усё змяшаць і заліць марынадам № 1, у які дадаць трохі молатага перцу. |
Вычышчаныя агуркі нарэзаць кубікамі, дадаць вараны рыс, нарэзаную паўколамі рэпчатую цыбулю і марскую капусту. |
Агуркі і радыску нарэзаць кружкамі, зялёную цыбулю - кольцамі. Прадукты злучыць, пасаліць, перамяшаць і заправіць алеем. |
Агуркі нарэзаць кружкамі, памідоры - лустачкамі. Змяшаць з дробна нарэзаным часныком і зелянінай, пасаліць, заправіць алеем. |
Агуркі ачысціць і нарэзаць тонкай саломкай. Заліць мёдам, пасаліць, перамяшаць. |
Вычышчаныя агуркі дзяруць на тарцы, змешваюць з расцёртым часныком, падсольваюць, заліваюць кіслым малаком. |
Агуркі разрэзаць уздоўж на палоўкі і нарэзаць тонкімі лустачкамі, змяшаць з тонка нашаткаванай капустай і дробна нарэзаным лісцем пятрушкі ці салеры, пасаліць і заправіць алеем. |
Нашаткаваць капусту, пасыпаць соллю і расцерці рукамі. Агуркі дробна нарэзаць, змяшаць з капустай і насечанай зелянінай, заправіць маянэзам. |
Агуркі нарэзаць кубікамі, перамяшаць з зялёным гарошкам і нарэзанай кольцамі зялёнай цыбуляй, пасаліць, заправіць алеем. |
Агуркі нарэзаць тонкімі лустачкамі, лісце салаты - палоскамі, цыбулю - кольцамі, зеляніну здрабніць. |
Агуркі нарэзаць "лапшой", цыбулю нашаткаваць, часнык нацерці на дробнай тарцы. |
Гарбуз нарэзаць кубікамі і прыпусціць на працягу 15-20 хвілін. Свежыя агуркі нарэзаць кубікамі, перамяшаць з астыўшым гарбузом і дробна нарэзаным часныком, дадаць трохі молатага мушкатавага арэха, пасаліць. |
Сыры бурак нацерці на буйнай тарцы, дадаць цытрынавы сок, прагрэць у плыні 4-5 хвілін і астудзіць. |
Бульбу (лепш маладую) адварыць, астудзіць, ачысціць і нарэзаць кубікамі. |
Агуркі і памідоры нарэзаць кружочкамі, пасаліць. У салатнік ці талерку пакласці па 2 лустачкі свежай брынзы, на брынзу - кавалачкі сметанкавага масла |
Агуркі вымыць, нарэзаць тонкімі кружкамі, пасаліць і заправіць алеем, змяшаным з воцатам і гарчыцай. |
Агуркі нарэзаць кружкамі ці лустачкамі, агрэст разрэзаць на палоўкі ці, калі ён буйны, нарэзаць кружкамі. Моркву нацерці на дробнай тарцы. |
Агуркі нарэзаць дробнымі кубікамі. Яйкі адварыць укрутую і дробна нарэзаць. Часнык нацерці на дробнай тарцы. Зеляніну дробна пасекчы. |
Агуркі з далікатнай лупінай прамыць, з цвёрдай - ачысціць. Праверыць з абодвух канцоў, ці не горкія, - горкія часткі выдаліць. |
Свежыя агуркі вымыць, ачысціць, разрэзаць уздоўж, лыжкай асцярожна выняць асяродак з насеннем, пасаліць. Радыску нацерці на дробнай тарцы, пакінуўшы некалькі штук для ўпрыгожвання. |
Свежыя агуркі разрэзаць уздоўж, лыжкай выняць насенне, пасаліць і пакінуць на 1 гадзіну. |
Радыску вымыць, выдаліць бацвінне і хвосцікі. Радыску нарэзаць кружочкамі. Агуркі вымыць і таксама нарэзаць кружочкамі. |
Гародніну нарэзаць на свой густ, злучыць з астатнімі кампанентамі, за выключэннем часныку і воцату, і тушыць 15 хвілін. |
Агуркі нарэзаць тонкімі кружкамі, крута перасыпаць соллю і пакласці на гадзіну. Спаласнуць, злёгку адціснуць рукамі, затым пакласці на талерку. |
Замачыць фасоль на ноч у халоднай вадзе. Раніцай ваду змяніць, фасоль адварыць, адкінуць на сіта, астудзіць. Свежыя агуркі ачысціць ад скуркі і дробна нарэзаць, змяшаць з фасоллю. |
Вычышчаную і вымытую моркву тром на буйнай тарцы, агуркі чысцім і рэжам кубікамі. |
Навагу вымыць, абсушыць, пасаліць, абсмажыць у кіпячым алеі да гатовасці. Астудзіць, нарэзаць невялікімі кавалачкамі. Свежыя і салёныя агуркі нарэзаць маленькімі кубікамі. |
Філе навагі нарэзаць лустачкамі, агуркі дробна нарэзаць, змяшаць усё гэта з цыбуляй і запраўкай для салат. |
Філе навагі і агуркі нарэзаць лустачкамі. Цыбулю дробна нашаткаваць і змяшаць з рыбай і агуркамі. Заліць запраўкай па-ялцінску ці маянэзам. |
Селядзец пакладзіце ў рондаль, заліце нетлустым малаком і вымочвайце на працягу гадзіны. |
Агуркі вымыць, ачысціць, нарэзаць лустачкамі, дадаць здробнены часнык, макрыцу, смятану, кроп і соль. Падаваць, пасыпаўшы грэцкімі арэхамі. |
Ачысціць і нарэзаць кружкамі апельсіны. Нарэзаць кружкамі агуркі. Нарэзаць цыбулю тонкімі кружкамі і разабраць на асобныя кольцы. Цэлае лісце салаты пакласці ў салатніцы. |
Нарэзаныя струкі фасолі змяшаць з тонкімі лустачкамі свежых агуркоў. Заправіць салату соллю, смятанай ці алеем. Пасыпаць гатовую страву зелянінай кропу. |
Да салаты дадаць нарэзаны свежы агурок, некалькі сцяблінак маладога часныку і трохі дробна нарэзанага кропу. |
Агурок пакінуць у лупіне, разрэзаць уздоўж напалову. Вызваліць палоўкі агурка ад насення і нарэзаць яго тонкімі лустачкамі. |
Агуркі ачысціць ад скуркі і насення і нацерці на буйнай тарцы. Белую радыску (гатункі выцягнутай формы) ачысціць і нацерці на буйнай тарцы. Індыйскі кмен і кунжут падсмажыць без алею і буйна размалоць. |
Авакада вымыць, ачысціць ад лупіны, нарэзаць кубікамі. Агуркі і адвараную моркву нарэзаць гэтак жа. Усё злучыць, заправіць маянэзам і перамяшаць. |
Вялікія агуркі разрэзаць уздоўж на дзве палоўкі, а затым кавалачкамі ў выглядзе паўмесяца. Невялікія агуркі разрэзаць па дыяметры кружочкамі таўшчынёй 0,2 см. |
|