Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 1267 Паказана матэрыялаў: 601-650 |
Старонкі: « 1 2 ... 11 12 13 14 15 ... 25 26 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Агуркі вымыць, ачысціць і нарэзаць тонкімі лустачкамі. Пакласці ў салатніцу, заліць соусам і пасыпаць дробна насечанай зелянінай. |
Агуркі і яблыкі нарэзаць брусочкамі ці саломкай, дадаць нарэзаную цыбулю і заліць соусам з эстрагону і гарчыцы. |
Агуркі і крутыя яйкі нарэзаць лустачкамі і пакласці ў салатніцу. Заліць смятанавым соусам і пасыпаць дробна нарэзаным кропам. |
Нарэзаць памідоры акуратнымі долькамі, а ўсе агуркі - кружочкамі. Сварыць яйка ўкрутую і таксама нарэзаць долькамі ці невялікімі кружочкамі. |
Мяса нарэзаць уздоўж валокнаў у выглядзе саломкі і асобна пасмажыць да гатовасці. |
Сыр цвёрдых гатункаў нарэзаць дробнымі кубікамі. Яблыкі вымыць, зрэзаць з іх скурку, выдаліць насенную скрыначку і парэзаць долькамі, агуркі - кавалачкамі. |
Зняць з агуркоў скурку, нарэзаць іх буйнымі лустачкамі, варыць у падсоленай содзе 10 хвілін, а потым абсушыць і заправіць сумессю з ёгурта, маянэза і ўзбітага яйка. |
Ачысціць агуркі ад лупіны, нарэзаць саломкай і 10 хвілін варыць у салёнай вадзе. Пакуль яны яшчэ цёплыя, зрабіць соус для салаты. |
Лісце лебяды прамыць, абліць кіпенем, дробна пасекчы, агуркі прамыць, ачысціць, нашаткаваць, дадаць алей, соль, змяшаць і ўпрыгожыць лісцікамі лебяды. |
Курыныя грудкі нарэзаць на тонкія палоскі. Агуркі нарэзаць паўколамі, дробна нарэзаць цыбулю. Мяса змяшаць з нарэзанымі агуркамі і цыбуляй. |
Курыцу адварыць на працягу 30- 40 хвілін, астудзіць і адлучыць мяса. Расскубаць яго на тонкія кавалкі. |
Агуркі і цыбулю нарэжце саломкай, пасаліце і паперчыце, паліце соусам ці маянэзам, пасыпце жоўтымі пялёсткамі кветак дзьмухаўца. |
Вымытыя сухія агуркі нарэзаць тонкімі лустачкамі, свежую белакачанную капусту і радыску пасячы, перамяшаць з сечаным лісцем пятрушкі ці салеры. |
Вычышчаныя агуркі нарэзаць тонкімі лустачкамі, дадаць здробненую календулу, цыбулю, кроп, смятану і перамяшаць. |
Маладыя кабачкі нарэзаць саломкай, змяшаць з нарэзанымі саломкай агуркамі, дадаць сечаную цыбулю і соль. |
Агуркі старанна вымыйце, ачысціце і нарэжце тонкімі лустачкамі. Пакладзіце ў салатніцу, заліце кефірам і пасыпце дробна насечанай зелянінай. |
Агуркі нарэзаць саломкай, перамяшаць з грачанай кашай, дадаць сечаны часнык і цыбулю, паліць маянэзам, пасыпаць зелянінай. |
Нарэжце саломкай свежыя агуркі, змяшайце іх з рассыпістай грачанай кашай, дадайце сечаныя часнык і цыбулю, паліце кефірам ці кісляком, пасыпце сечанай зелянінай салеры. |
Гарбуз і свежыя агуркі нарэзаць саломкай, дадаць соль. Паліць таматавым соусам з лісцем трускаўкі. |
Мякаць гарбуза і агуркі наразаюць саломкай, дадаюць дробна нарэзаныя вараныя яйкі, соль, усё змешваюць і запраўляюць маянэзам. |
Свежыя агуркі нарэзаць саломкай, вычышчаны гарбуз нацерці на буйнай тарцы, дадаць дробна нарэзаны бялок яйка, соль. |
Гарбуз і свежыя агуркі нарэжце саломкай, дадайце дробна нарэзаныя вараныя яйкі, соль, молаты перац, ўсё перамяшайце і запраўце маянэзам. |
Бурак нацерці на буйнай тарцы, дадаць цытрынавы сок, пагрэць 4-5 хвілін і астудзіць. |
Вымыты і вычышчаны ад лупіны агурок (калі малады, можна не чысціць) нарэзаць кружочкамі, пасаліць, пакласці ў салатніцу і заліць сумессю воцату і алею. |
Агуркі чысцяць ад скуркі і наразаюць кружкамі. Сыр наразаюць кубікамі ці труць на буйнай тарцы. Яйкі чысцяць і дробна сякуць. |
Агурок чысцяць ад скуркі, наразаюць кружкамі і змяшчаюць у салатніцу ці на талерку. |
Агуркі нарэзаць паўмесяцамі таўшчынёй 0,5 см, дадаць воцат, соевы соус, нарэзаную саломкай цыбулю, часнык, кунжутнае насенне і ўсё перамяшаць. |
З агурка зняць скурку, нарэзаць лустачкамі. Цыбулю нашаткаваць паўколамі, таматы нарэзаць долькамі. |
У першую чаргу трэба вымыць памідоры потым нарэзаць кубікамі, робім тое ж самае з агуркамі. Іх трэба нарэзаць кубікамі ці паўколамі (нарэзаных агуркоў і памідораў павінна быць прыкладна аднолькавая колькасць). |
Агуркі, яблыкі, моркву і салату нарэзаць тонкай саломкай. Усё перамяшаць, дадаць соль і цукар па густу, апырскаць цытрынавым сокам, заправіць смятанай. |
Агуркі вымыць халоднай вадой. Кожны агурок разрэзаць уздоўж на 4 часці. Радыску вымыць, нарэзаць тонкімі кружочкамі. |
1. Грыбы нарэжце тонкімі пласцінкамі.
2. Яйка сварыце, астудзіце, ачысціце і нарэжце кубікамі. |
Салёныя агуркі нарэзаць кубікамі, моркву нацерці, капусту дробна нашаткаваць і расцерці да мяккасці. |
Салёныя агуркі і яблыкі нарэзаць кубікамі, зялёную цыбулю тонка нашаткаваць. |
Нарэзаць агуркі і таматы, зялёную ці рэпчатую цыбулю. Дадаць алей, перац. Усе кампаненты добра перамяшаць. |
Агуркі і свежыя памідоры наразаюць тонкімі лустачкамі, дадаюць нарэзаную кольцамі рэпчатую ці шаткаваную зялёную цыбулю і паліваюць запраўкай. |
Рэдзьку прамыйце, ачысціце і натрыце габлюшкай. Пасыпце зелянінай. Пасля гэтага посуд з рэдзькай накрыйце вечкам і добранька страсяніце. |
Маладое лісце дзьмухаўца вымачыць у падсоленай вадзе 30 хвілін. Затым прамыць, нарэзаць і змяшаць з дробна нарэзаным лісцем сніткі, дробна нарэзанымі агуркамі і алеем. |
Вычышчаную рэдзьку нацерці на тарцы з буйнымі адтулінамі, пасаліць. |
Вычышчаную рэдзьку нацерці габлюшкай ці нарэзаць тонкімі пласцінкамі, пасыпаць соллю. |
Салёныя агуркі і мочаныя яблыкі нарэзаць лустачкамі, дадаць нарэзаную паўколамі рэпчатую цыбулю, заправіць алеем. |
Агуркі і грыбы нарэзаць кубікамі, востры перац - дробнымі кавалачкамі, усё змяшаць. Прыгатаваць густы марынад з тамата-пюрэ, гарчыцы, дробкі цукру, расцёртага з соллю часныку, алею і некалькіх кропель грыбнога марынаду. |
Часнык дробна нарэзаць, дадаць маянэз, леча, нарэзаныя агуркі, пасаліць. |
Часнык дробна нарэзаць, дадаць смятану ці маянэз. Замест часныку можна выкарыстоўваць цыбулю. |
Бурак ачысціць, нацерці, агуркі нарэзаць лустачкамі. Усё перамяшаць, дадаць смятану, хрэн, соль і цукар па густу. |
Вычышчаную бручку нацерці, дадаць дробна нарэзаную цыбулю, нарэзаныя лустачкамі агуркі, усё перамяшаць са смятанай і таматавай пастай, дадаць спецыі, дробна нарэзаную зеляніну. |
Агуркі і вычышчаныя ад лупіны яблыкі нарэзаць дробнымі кубікамі. Рэпчатую цыбулю дробна нарэзаць. |
Салёныя агуркі і яблыкі нарэзаць кубікамі, часнык нацерці на дробнай тарцы. Перамяшаць, пасаліць і заправіць алеем. |
Нарэзаць невялікімі кавалачкамі агуркі, вычышчанае ад асяродку яблыка, вараныя яйкі. |
Агуркі і яблыкі (ці таматы) нарэзаць кубікамі, часнык расцерці. Змяшаць, заправіць маянэзам і пасыпаць сечанай зелянінай. |
|