Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 1267
    Паказана матэрыялаў: 501-550
    Старонкі: « 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 25 26 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Зрэзаўшы з катаха кукурузы зерне, рыхтаваць яго на пару 5 хвілін, затым астудзіць. Цыбулю дробна нарэаць. Радыску парэзаць на тонкія лустачкі.

    Салаты | Просмотров: 307 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.09.2014 | Комментарии (0)

    Замачыць на ноч гарох, затым сварыць яго з лаўровым лістом. Зліць ваду і з паловы гароху зрабіць пюрэ. Квашаную капусту таксама сварыць з лаўровым лістом.

    Салаты | Просмотров: 249 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.09.2014 | Комментарии (0)

    Яшчэ адзін просты рэцэпт, які прэтэндуе на званне "салаты здароўя". Праўда, маянэз не гэтак ужо карысны, але ўсё астатняе - вылучна

    Салаты | Просмотров: 288 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.09.2014 | Комментарии (0)

    Моркву адварыць. Яблыка ачысціць ад лупіны і асяродку. Нарэзаць усё тонкімі лустачкамі, дадаць гарошак, соль, цукар, маянэз і асцярожна перамяшаць.

    Салаты | Просмотров: 308 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.09.2014 | Комментарии (0)

    Нарэзаны кубікамі сыр, насечаныя яйкі і мякаць сардзін змяшаць з гарошкам, заправіць маянэзам, змяшаным з гарчыцай і чырвоным молатым перцам, і ўпрыгожыць палоскамі чырвонага салодкага перцу і зелянінай пятрушкі.

    Салаты | Просмотров: 311 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.09.2014 | Комментарии (0)

    Зялёны кансерваваны гарошак адкінуць на друшляк, даць сцячы вадкасці.

    Салаты | Просмотров: 266 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.09.2014 | Комментарии (0)

    Гарошак адцадзіць ад расола. Дадаць да яго нарэзаныя тонкімі лустачкамі яблыкі разам з насеннем і скуркай, а таксама нарэзаную тонкай саломкай салеру.

    Салаты | Просмотров: 260 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.09.2014 | Комментарии (0)

    Яшчэ адзін незаменны рэцэпт для сітуацыі "госці на парозе". І гарошак, і сыр напэўна знойдуцца ў халадзільніку. І таму з іх можна прыгатаваць вельмі смачную салату.

    Салаты | Просмотров: 250 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.09.2014 | Комментарии (0)

    Моркву нацерці на дробнай тарцы, дадаць зялёны гарошак, змяшаць з дробна насечанай зелянінай - кропам, мятай, базілікам, заправіць невялікай колькасцю маянэза.

    Салаты | Просмотров: 240 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.09.2014 | Комментарии (0)

    Грыбы нарэзаць дробнымі кубікамі, змяшаць з кансерваваным зялёным гарошкам, заправіць сумессю смятаны і маянэза, упрыгожыць сечаным вараным яйкам, кружочкамі памідора ці чырвонага перцу.

    Салаты | Просмотров: 225 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.09.2014 | Комментарии (0)

    Яшчэ адзін рэцэпт салаты з кансерваваным зялёным гарошкам - салата з даданнем капусты. Не рэцэпт, а скарбніца вітамінаў. Прычым, аднолькава падыходзіць як для зімовага, так і для летняга стала (і капуста, і гарошак даступныя ў любую пару года).

    Салаты | Просмотров: 199 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.09.2014 | Комментарии (0)

    Свежы гарошак адварыць у падсоленай вадзе (не зачыняючы вечкам - так захоўваецца яго колер), адкінуць на друшляк. Яблыкі і цыбулю ачысціць, нарэзаць дробнымі кубікамі.

    Салаты | Просмотров: 263 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.09.2014 | Комментарии (0)

    Цыбулю нарэзаць кольцамі, прамыць, дадаць да гарошку, паліць смятанай, перамяшаць, падаць, заправіўшы перцам і воцатам.

    Салаты | Просмотров: 253 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.09.2014 | Комментарии (0)

    Белую і чорную рэдзьку ачысціць і нацерці на буйнай тарцы. Перамяшаць, дадаць кансерваваны зялёны гарошак, дробна нарэзаныя пёры зялёнай цыбулі і сечаную зеляніну пятрушкі і кропу.

    Салаты | Просмотров: 223 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.09.2014 | Комментарии (0)

    Марынаваны бурак нацерці на буйнай тарцы. Моркву адварыць і дробна нарэзаць, цыбулю дробна пасекчы.
    Салаты | Просмотров: 205 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.09.2014 | Комментарии (0)

    Свежы гарошак адварыць у падсоленай вадзе і астудзіць, кансерваваны - падсушыць. Агуркі і памідоры нарэзаць кубікамі. Усе прадукты змяшаць, пасаліць.

    Салаты | Просмотров: 236 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.09.2014 | Комментарии (0)

    Малады гарошак змяшаць з нацёртай на буйнай тарцы морквай і сечанай зелянінай кропу і пятрушкі.

    Салаты | Просмотров: 205 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.09.2014 | Комментарии (0)

    Гэты рэцэпт салаты з зялёным гарошкам апынецца запатрабаваным, як толькі з'явіцца маладая бульба. Бо пагадзіцеся, што яна валодае асаблівым густам. А таму і салата атрымаецца таксама асабліва смачнай.

    Салаты | Просмотров: 276 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.09.2014 | Комментарии (0)

    Гарох замачыць у халоднай вадзе на 24 гадзіны, працадзіць праз друшляк, дадаючы соду і старанна падтрасаючы, каб сода абвалакла гарох.

    Салаты | Просмотров: 252 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.09.2014 | Комментарии (0)

    Разаграваем духавую шафу да 220 С. Цыбулю чысцім і наразаем клінамі. Баклажаны наразаем 2-см кавалачкамі. У міску закладваем баклажаны разам з цыбуляй, паліваем аліўкавым алеем, запраўляем соллю і чорным перцам і добра змешваем.

    Салаты | Просмотров: 232 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.09.2014 | Комментарии (0)

    Змяшаць фасоль, гарох, часнык, соль, перац, пятрушку, мяту і аліўкавы алей.

    Салаты | Просмотров: 251 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.09.2014 | Комментарии (0)

    Заліце бабы і гарох халоднай вадой і пакіньце на ноч, пасля чаго прамыйце і адварыце асобна, затым прамыйце халоднай вадой, абсушыце, дайце астыць.

    Салаты | Просмотров: 217 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.09.2014 | Комментарии (0)

    Адварыць папярэдне замочаны гарох і даць яму астыць. Ачысціць ад скуркі і насення салёныя агуркі, нашаткаваць іх, злучыць з гарохам, дадаць дробна нарэзаную цыбулю, молаты перац, соль.

    Салаты | Просмотров: 248 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.09.2014 | Комментарии (0)

    Папярэдне замочаны гарох адварыць і астудзіць. Салёныя агуркі ачысціць ад скуркі і насення, нашаткаваць, злучыць з гарохам, дадаць дробна нарэзаную рэпчатую цыбулю і зеляніну, заправіць усё алеем, соллю, перцам і перамяшаць.

    Салаты | Просмотров: 252 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.09.2014 | Комментарии (0)

    Папярэдне замочаны гарох адварыце і астудзіце. Салёныя агуркі ачысціце ад скуркі, насення і нашаткуйце, злучыце з гарохам, дадайце дробна нарэзаную цыбулю, усё запраўце алеем, соллю, рэзкімі затаўкамі і перамяшайце.

    Салаты | Просмотров: 214 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.09.2014 | Комментарии (0)

    Гарох замачыць, адварыць, змяшаць са здробненай рэпчатай цыбуляй, алеем, воцатам, цукрам, перцам, соллю.

    Салаты | Просмотров: 233 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.09.2014 | Комментарии (0)

    Рэпу і моркву ачысціце, сварыце і нарэжце кубікамі. Рэпчатую цыбулю нарэжце дробнымі кубікамі і абліце кіпенем.

    Салаты | Просмотров: 265 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.09.2014 | Комментарии (0)

    Прамыйце рыс, перамяшайце з гарохам і адварыце ў падсоленай вадзе.

    Салаты | Просмотров: 238 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.09.2014 | Комментарии (0)

    Гарох патушыць і падаць на стол разам з салатнай запраўкай. Пры выкарыстанні маянэза малады гарох трэба марынаваць з 2-3 сталовымі лыжкамі воцату ці цытрынавага соку.

    Салаты | Просмотров: 231 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.09.2014 | Комментарии (0)

    Вараную моркву і яйка нарэзаць дробнымі кубікамі, яблыка нацерці разам з лупінай. Усе прадукты змяшаць і заправіць.

    Салаты | Просмотров: 223 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.09.2014 | Комментарии (0)

    Гарох накот і моркву варыць у падсоленай вадзе да гатовасці на слабым агні.

    Салаты | Просмотров: 239 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.09.2014 | Комментарии (0)

    Рэпу і моркву чысцяць, адварваюць, частку наразаюць кубікамі, а частку (для ўпрыгожвання) - фігуркамі з дапамогай адмысловага нажа.

    Салаты | Просмотров: 200 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.09.2014 | Комментарии (0)

    Пакладзіце гарох у цяжкі рондаль, заліце 1 л вады і варыце на слабым агні на працягу 1.5 - 2 гадзін, калі вы выкарыстоўвалі турэцкі гарошак, ці 0.5 гадзіны, калі рыхтуеце звычайны гарох.

    Салаты | Просмотров: 277 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.09.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны, яблыка і цыбулю нарэзаць лустачкамі, чарнасліў і зеляніну здрабніць.

    Салаты | Просмотров: 258 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.09.2014 | Комментарии (0)

    Гарох адварыць, злучыць з вычышчанымі і нарэзанымі кубікамі яблыкамі і адваранай морквай. Пасаліць, заправіць смятанай ці маянэзам, пасыпаць зелянінай.

    Салаты | Просмотров: 273 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.09.2014 | Комментарии (0)

    Салата з гародніны і грабешкоў, сакрэт якой знаходзіцца ў сумесі японскіх спецый, якімі яна шчодра пасыпаецца.

    Салаты | Просмотров: 247 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.09.2014 | Комментарии (0)

    Рыбу варыць у сумесі вады і белага віна з соллю 15 хвілін, не вымаць, пакуль не астыне. Астыўшую рыбу падзяліць на кавалачкі. Лусканы зялёны гарошак патушыць 15 хвілін, затым апырскаць цытрынавым сокам.

    Салаты | Просмотров: 274 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.09.2014 | Комментарии (0)

    Гарох трэба будзе замачыць у вадзе на ноч ці хоць бы на 6 гадзін. Для пачатку прасушыце гарох пасля замочвання, зліваючы старую ваду.

    Салаты | Просмотров: 244 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.09.2014 | Комментарии (0)

    Салата з кансерваванага зялёнага гарошку прыйдзецца вельмі дарэчы для гарачага летняга дня.

    Салаты | Просмотров: 239 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.09.2014 | Комментарии (0)

    Багатая бялком, карысная і смачная салата, якая можа стаць выдатным варыянтам здаровай вячэры.

    Салаты | Просмотров: 263 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.09.2014 | Комментарии (0)

    Змяшаць гарошак, кукурузу (без вадкасці), грэцкія арэхі і маянэз. Усё добра змешваюць, па густу дадаюць перац, перакладаюць у салатнік і ўпрыгожваюць галінкамі пятрушкі і ягадамі журавін.

    Салаты | Просмотров: 265 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.09.2014 | Комментарии (0)

    Гэты рэцэпт спатрэбіцца нам у халодную пару года, калі свежай гародніны не так ужо і шмат.

    Салаты | Просмотров: 262 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.09.2014 | Комментарии (0)

    Гарох адварыць. Яблыкі і вараную моркву ачысціць і нарэзаць.

    Салаты | Просмотров: 243 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.09.2014 | Комментарии (0)

    Для салаты спатрэбіцца самая хадавая гародніна: памідоры, агуркі, морква і цыбуля. Таксама дадаецца ў гароднінную салату нут (турэцкі гарох).

    Салаты | Просмотров: 250 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.09.2014 | Комментарии (0)

    У невялікай місцы змяшайце рыбны соус, воцат і трысняговы цукар, пакуль цукар не растворыцца.

    Салаты | Просмотров: 246 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.09.2014 | Комментарии (0)

    Ачысціць артышокі. Разрэзаць на чвэртачкі. У кіпячую ваду ўліць сок 1/2 цытрыны, пасаліць і дадаць артышокі. Зачыніць вечкам і варыць на сярэднім агні каля 20 хвілін.

    Салаты | Просмотров: 220 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.09.2014 | Комментарии (0)

    Прамываем салатнае лісце. Прасушваем. Агурок рэжам саломкай, памідоры напалову.

    Салаты | Просмотров: 244 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.09.2014 | Комментарии (0)

    Фасоль адварыць да гатовасці паводле інструкцыі на пакаванні. Цыбулю пачысціць і нарэзаць тонкімі паўколамі.

    Салаты | Просмотров: 179 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.09.2014 | Комментарии (0)

    Тонка нарэжце шалот і перакладзіце ў міску. Заліце цытрынавым сокам.

    Салаты | Просмотров: 247 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.09.2014 | Комментарии (0)

    Адварыць асобна моркву, струкавую фасоль, артышокі і зялёны гарошак.

    Салаты | Просмотров: 270 | Добавил: wawkalaki | Дата: 04.09.2014 | Комментарии (0)