Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 1267 Паказана матэрыялаў: 501-550 |
Старонкі: « 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 25 26 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Зрэзаўшы з катаха кукурузы зерне, рыхтаваць яго на пару 5 хвілін, затым астудзіць. Цыбулю дробна нарэаць. Радыску парэзаць на тонкія лустачкі. |
Замачыць на ноч гарох, затым сварыць яго з лаўровым лістом. Зліць ваду і з паловы гароху зрабіць пюрэ. Квашаную капусту таксама сварыць з лаўровым лістом. |
Яшчэ адзін просты рэцэпт, які прэтэндуе на званне "салаты здароўя". Праўда, маянэз не гэтак ужо карысны, але ўсё астатняе - вылучна |
Моркву адварыць. Яблыка ачысціць ад лупіны і асяродку. Нарэзаць усё тонкімі лустачкамі, дадаць гарошак, соль, цукар, маянэз і асцярожна перамяшаць. |
Нарэзаны кубікамі сыр, насечаныя яйкі і мякаць сардзін змяшаць з гарошкам, заправіць маянэзам, змяшаным з гарчыцай і чырвоным молатым перцам, і ўпрыгожыць палоскамі чырвонага салодкага перцу і зелянінай пятрушкі. |
Зялёны кансерваваны гарошак адкінуць на друшляк, даць сцячы вадкасці. |
Гарошак адцадзіць ад расола. Дадаць да яго нарэзаныя тонкімі лустачкамі яблыкі разам з насеннем і скуркай, а таксама нарэзаную тонкай саломкай салеру. |
Яшчэ адзін незаменны рэцэпт для сітуацыі "госці на парозе". І гарошак, і сыр напэўна знойдуцца ў халадзільніку. І таму з іх можна прыгатаваць вельмі смачную салату. |
Моркву нацерці на дробнай тарцы, дадаць зялёны гарошак, змяшаць з дробна насечанай зелянінай - кропам, мятай, базілікам, заправіць невялікай колькасцю маянэза. |
Грыбы нарэзаць дробнымі кубікамі, змяшаць з кансерваваным зялёным гарошкам, заправіць сумессю смятаны і маянэза, упрыгожыць сечаным вараным яйкам, кружочкамі памідора ці чырвонага перцу. |
Яшчэ адзін рэцэпт салаты з кансерваваным зялёным гарошкам - салата з даданнем капусты. Не рэцэпт, а скарбніца вітамінаў. Прычым, аднолькава падыходзіць як для зімовага, так і для летняга стала (і капуста, і гарошак даступныя ў любую пару года). |
Свежы гарошак адварыць у падсоленай вадзе (не зачыняючы вечкам - так захоўваецца яго колер), адкінуць на друшляк. Яблыкі і цыбулю ачысціць, нарэзаць дробнымі кубікамі. |
Цыбулю нарэзаць кольцамі, прамыць, дадаць да гарошку, паліць смятанай, перамяшаць, падаць, заправіўшы перцам і воцатам. |
Белую і чорную рэдзьку ачысціць і нацерці на буйнай тарцы. Перамяшаць, дадаць кансерваваны зялёны гарошак, дробна нарэзаныя пёры зялёнай цыбулі і сечаную зеляніну пятрушкі і кропу. |
Марынаваны бурак нацерці на буйнай тарцы. Моркву адварыць і дробна нарэзаць, цыбулю дробна пасекчы. |
Свежы гарошак адварыць у падсоленай вадзе і астудзіць, кансерваваны - падсушыць. Агуркі і памідоры нарэзаць кубікамі. Усе прадукты змяшаць, пасаліць. |
Малады гарошак змяшаць з нацёртай на буйнай тарцы морквай і сечанай зелянінай кропу і пятрушкі. |
Гэты рэцэпт салаты з зялёным гарошкам апынецца запатрабаваным, як толькі з'явіцца маладая бульба. Бо пагадзіцеся, што яна валодае асаблівым густам. А таму і салата атрымаецца таксама асабліва смачнай. |
Гарох замачыць у халоднай вадзе на 24 гадзіны, працадзіць праз друшляк, дадаючы соду і старанна падтрасаючы, каб сода абвалакла гарох. |
Разаграваем духавую шафу да 220 С. Цыбулю чысцім і наразаем клінамі. Баклажаны наразаем 2-см кавалачкамі. У міску закладваем баклажаны разам з цыбуляй, паліваем аліўкавым алеем, запраўляем соллю і чорным перцам і добра змешваем. |
Змяшаць фасоль, гарох, часнык, соль, перац, пятрушку, мяту і аліўкавы алей. |
Заліце бабы і гарох халоднай вадой і пакіньце на ноч, пасля чаго прамыйце і адварыце асобна, затым прамыйце халоднай вадой, абсушыце, дайце астыць. |
Адварыць папярэдне замочаны гарох і даць яму астыць. Ачысціць ад скуркі і насення салёныя агуркі, нашаткаваць іх, злучыць з гарохам, дадаць дробна нарэзаную цыбулю, молаты перац, соль. |
Папярэдне замочаны гарох адварыць і астудзіць. Салёныя агуркі ачысціць ад скуркі і насення, нашаткаваць, злучыць з гарохам, дадаць дробна нарэзаную рэпчатую цыбулю і зеляніну, заправіць усё алеем, соллю, перцам і перамяшаць. |
Папярэдне замочаны гарох адварыце і астудзіце. Салёныя агуркі ачысціце ад скуркі, насення і нашаткуйце, злучыце з гарохам, дадайце дробна нарэзаную цыбулю, усё запраўце алеем, соллю, рэзкімі затаўкамі і перамяшайце. |
Гарох замачыць, адварыць, змяшаць са здробненай рэпчатай цыбуляй, алеем, воцатам, цукрам, перцам, соллю. |
Рэпу і моркву ачысціце, сварыце і нарэжце кубікамі. Рэпчатую цыбулю нарэжце дробнымі кубікамі і абліце кіпенем. |
Прамыйце рыс, перамяшайце з гарохам і адварыце ў падсоленай вадзе. |
Гарох патушыць і падаць на стол разам з салатнай запраўкай. Пры выкарыстанні маянэза малады гарох трэба марынаваць з 2-3 сталовымі лыжкамі воцату ці цытрынавага соку. |
Вараную моркву і яйка нарэзаць дробнымі кубікамі, яблыка нацерці разам з лупінай. Усе прадукты змяшаць і заправіць. |
Гарох накот і моркву варыць у падсоленай вадзе да гатовасці на слабым агні. |
Рэпу і моркву чысцяць, адварваюць, частку наразаюць кубікамі, а частку (для ўпрыгожвання) - фігуркамі з дапамогай адмысловага нажа. |
Пакладзіце гарох у цяжкі рондаль, заліце 1 л вады і варыце на слабым агні на працягу 1.5 - 2 гадзін, калі вы выкарыстоўвалі турэцкі гарошак, ці 0.5 гадзіны, калі рыхтуеце звычайны гарох. |
Баклажаны, яблыка і цыбулю нарэзаць лустачкамі, чарнасліў і зеляніну здрабніць. |
Гарох адварыць, злучыць з вычышчанымі і нарэзанымі кубікамі яблыкамі і адваранай морквай. Пасаліць, заправіць смятанай ці маянэзам, пасыпаць зелянінай. |
Салата з гародніны і грабешкоў, сакрэт якой знаходзіцца ў сумесі японскіх спецый, якімі яна шчодра пасыпаецца. |
Рыбу варыць у сумесі вады і белага віна з соллю 15 хвілін, не вымаць, пакуль не астыне. Астыўшую рыбу падзяліць на кавалачкі. Лусканы зялёны гарошак патушыць 15 хвілін, затым апырскаць цытрынавым сокам. |
Гарох трэба будзе замачыць у вадзе на ноч ці хоць бы на 6 гадзін. Для пачатку прасушыце гарох пасля замочвання, зліваючы старую ваду. |
Салата з кансерваванага зялёнага гарошку прыйдзецца вельмі дарэчы для гарачага летняга дня. |
Багатая бялком, карысная і смачная салата, якая можа стаць выдатным варыянтам здаровай вячэры. |
Змяшаць гарошак, кукурузу (без вадкасці), грэцкія арэхі і маянэз. Усё добра змешваюць, па густу дадаюць перац, перакладаюць у салатнік і ўпрыгожваюць галінкамі пятрушкі і ягадамі журавін. |
Гэты рэцэпт спатрэбіцца нам у халодную пару года, калі свежай гародніны не так ужо і шмат. |
Гарох адварыць. Яблыкі і вараную моркву ачысціць і нарэзаць. |
Для салаты спатрэбіцца самая хадавая гародніна: памідоры, агуркі, морква і цыбуля. Таксама дадаецца ў гароднінную салату нут (турэцкі гарох). |
У невялікай місцы змяшайце рыбны соус, воцат і трысняговы цукар, пакуль цукар не растворыцца. |
Ачысціць артышокі. Разрэзаць на чвэртачкі. У кіпячую ваду ўліць сок 1/2 цытрыны, пасаліць і дадаць артышокі. Зачыніць вечкам і варыць на сярэднім агні каля 20 хвілін. |
Прамываем салатнае лісце. Прасушваем. Агурок рэжам саломкай, памідоры напалову. |
Фасоль адварыць да гатовасці паводле інструкцыі на пакаванні. Цыбулю пачысціць і нарэзаць тонкімі паўколамі. |
Тонка нарэжце шалот і перакладзіце ў міску. Заліце цытрынавым сокам. |
Адварыць асобна моркву, струкавую фасоль, артышокі і зялёны гарошак. |
|