Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 1267
    Паказана матэрыялаў: 751-800
    Старонкі: « 1 2 ... 14 15 16 17 18 ... 25 26 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Сыр, агурок нарэзаць кубікамі, пакрышыць зеляніну, пасаліць і заправіць маянэзам.

    Салаты | Просмотров: 261 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Агурок чысцяць ад скуркі, а радыску - ад бацвіння і карэньчыкаў. Наразаюць агурок кружкамі ці паўкружкамі, заліваюць алеем і воцатам, соляць, змешваюць. Для ўпрыгожвання выкарыстоўваюць кружкі ці ружанькі з радыскі.

    Салаты | Просмотров: 284 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Малады кабачок нарэзаць дробнай лапшой, агуркі нарэзаць саломкай, цыбулю нашаткаваць.

    Салаты | Просмотров: 279 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Агуркі і памідоры нарэзаць тонкімі лустачкамі, перац - саломкай, цыбулю - паўколамі. Калі цыбуля вельмі вострая, то яе трэба перамяшаць з соллю, заліць вадой і пакінуць у ёй на 5-10 хвілін, пасля чаго адкінуць на друшляк, каб сцякла вада.

    Салаты | Просмотров: 236 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Агуркі, памідоры і яйкі нарэзаць кубікамі , пасыпаць сырам нацёртым на дробнай тарцы, пасаліць, заправіць алеем.

    Салаты | Просмотров: 267 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Агуркі нарэзаць лустачкамі. Яйкі адварыць укрутую і нарэзаць. Зеляніну дробна пасекчы.

    Салаты | Просмотров: 248 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Нарэжце агуркі кружочкамі, натрыце на тарцы моркву, рэдзьку, радыску і змяшайце іх.

    Салаты | Просмотров: 268 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Агуркі і радыску нарэжце тонкімі кружочкамі, пасаліце, заліце смятанай, пасыпце сечанай зялёнай цыбуляй, салатай і кропам.

    Салаты | Просмотров: 275 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    У місцы сярэдняга памеру злучыце разам воцат, ваду, соль, цукар. Калі цукар цалкам растворыцца, уліце сумесь у міску з нарэзанымі агуркамі, цыбуляй і перцам.

    Салаты | Просмотров: 188 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Зялёную і рэпчатую цыбулю нарэзаць кольцамі, часнык нацерці на дробнай тарцы, агуркі нарэзаць кубікамі.

    Салаты | Просмотров: 261 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Моркву нацерці на буйнай тарцы, агуркі і цыбулю дробна нарэзаць. Усё змяшаць, дадаць хрэн і капусту і заправіць маянэзам.

    Салаты | Просмотров: 212 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Агурок разрэзаць уздоўж, выняць мякаць - атрымаюцца лодачкі. Мякаць здрабніць, ад сыра адрэзаць 2 пласціны, астатні нацерці. Яйка, зеляніну здрабніць. Усё злучыць, заправіць маянэзам.

    Салаты | Просмотров: 262 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Растварыць цукар у вінным воцаце так, каб атрымаўся "сіроп". Падрыхтаваць маленькія агурочкі, вымыць, нарэзаць і выкласці ў міску, пасыпаць імбірам, апырскаць "сіропам" з воцату.

    Салаты | Просмотров: 242 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Агуркі ачысціць ад скуры, выдаліць насенне і нарэзаць тонкімі лустачкамі папярок. Заправіць сумессю з алею, воцату, чырвонага перцу і солі. Даць пастаяць некалькі гадзін.

    Салаты | Просмотров: 212 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Талерку для салаты нацерці часныком. Памідоры і агуркі нарэзаць тонкімі лустачкамі і пакласці на талерку пластамі, перасыпаючы іх дробна нарэзанай цыбуляй.

    Салаты | Просмотров: 237 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Адрозніваецца разнастайнасцю гародніны, якая ўваходзіць у яе склад. Гародніну дробна рэжуць і запраўляюць аліўкавым алеем і цытрынавым сокам.Салату рыхтуюць перад падачай на стол.

    Салаты | Просмотров: 254 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Агуркі парэзаць кубікамі, пасаліць, дадаць дробна нарэзаную зялёную цыбулю і перамяшаць са смятанай.

    Салаты | Просмотров: 283 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Яйкі сварыць укрутую, асобна здрабніць жаўткі і дробна нарэзаць бялкі. Агуркі нацерці на буйнай тарцы.

    Салаты | Просмотров: 261 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Агуркі ачысціць, нацерці на дробнай тарцы, адціснуць сок, заправіць агуркі воцатам, дадаць дробна нарэзаны часнык, смятану, соль, перац, алей.

    Салаты | Просмотров: 279 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Памідоры і агуркі, не чысцячы, нарэзаць лустачкамі, цыбулю нашаткаваць.

    Салаты | Просмотров: 211 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Агуркі вымыць, нарэзаць тонкімі кружочкамі, пасаліць, пакласці на 1 гадзіну пад гнёт. Агурочны сок зліць, агуркі акуратна адціснуць праз марлю.

    Салаты | Просмотров: 248 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Агуркі ачысціць, нацерці на буйнай тарцы. Сыр таксама нацерці на буйнай тарцы.

    Салаты | Просмотров: 270 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Агуркі разрэзаць уздоўж, выняць мякаць, пасекчы яе і змяшаць з нацёртымі на буйнай тарцы сырам і яблыкам. Атрыманую масу добра перамяшаць з пятрушкай і маянэзам і запоўніць ёю агуркі.

    Салаты | Просмотров: 242 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Ачысціць агуркі ад скуркі і, разрэзаўшы ўздоўж, выдаліць насенне. Напоўніць палоўкі агуркоў фаршам, накрыць іх пустымі палоўкамі, перавязаць ніткай і пакласці ў змазаную алеем форму

    Салаты | Просмотров: 201 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Агуркі, цыбулю-батун і салату добра вымыць, даць сцячы вадзе. Агуркі парэзаць буйнай габлюшкай, салату і цыбулю пасекчы. Пасаліць, перамяшаць, дадаць цукар, воцат, маянэз.

    Салаты | Просмотров: 244 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Папярэдне адварыць па асобнасці язык і бурак, ачысціць і нарэзаць дробнымі кубікамі. Салеру нарэзаць саломкай. Лісце салаты прамыць і парваць на кавалачкі.

    Салаты | Просмотров: 261 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Бурак і яблыкі нацерці на буйнай тарцы. Часнык нарэзаць тоненькай саломкай. Заліць алеем. Упрыгожыць зелянінай пятрушкі.

    Салаты | Просмотров: 198 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Нацерці на буйнай тарцы 3 сырых бурака сярэдніх памераў і 3 яблыка без лупіны.

    Салаты | Просмотров: 242 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Спячы ў духоўцы бурак, ачысціць яго, нарэзаць саломкай, пасаліць і пасыпаць перцам.

    Салаты | Просмотров: 206 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Бурак варыць каля 1 гадзіны, затым ачысціць і спячы ў духоўцы. Мяккі бурак нацерці на буйнай тарцы і шчыльна паскладаць у шкляны посуд.

    Салаты | Просмотров: 231 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Спелы бурак сярэдняй велічыні ачысціць ад рэштак лісцяў і каранёў, вымыць, сварыць, ачысціць, нарэзаць палоскамі таўшчынёй 4-5 мм, шчыльна паскладаць у посуд, заправіць па густу молатым чорным перцам, нарэзанай цыбуляй.

    Салаты | Просмотров: 222 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Бурак змяшаць з яблыкамі, нарэзанымі гэтак жа, як нарэзаны бурак, дадаць цукар і соль па густу. Заправіць алеем.

    Салаты | Просмотров: 242 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Марынаваны бурак пасыпаць цукрам і перамяшаць. Яблыкі ачысціць ад лупіны і насення і нарэзаць кубікамі.

    Салаты | Просмотров: 243 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Малады бурак з цёмнаафарбаванай мякаццю варыць 30-40 хвілін, астудзіць, ачысціць і нарэзаць кубікамі (1x1 см).

    Салаты | Просмотров: 244 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Для марынаду ў воцат дадаць гваздзіку, карыцу цытрынавую цэдру, лаўровы ліст, перац гарошкам, давесці да кіпення ў зачыненым посудзе, астудзіць і працадзіць.

    Салаты | Просмотров: 230 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Бурак адцадзіць, пасыпаць нарэзанай цыбуляй і паліць марынадам.

    Салаты | Просмотров: 278 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Бурак пакласці ў кіпячую ваду і варыць да гатовасці, астудзіць, ачысціць і нарэзаць лустачкамі, кубікамі, брусочкамі ці саломкай. Заліць гарачым марынадам на 1-2 см вышэй узроўня бурака.

    Салаты | Просмотров: 233 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Бурак нацерці на буйнай тарцы, паліць цытрынавым сокам і часткай алею.

    Салаты | Просмотров: 285 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Бурак ачысціць і нацерці на буйнай тарцы, цыбулю нарэзаць паўколамі, яблыкі - саломкай.

    Салаты | Просмотров: 260 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Сыры бурак і рэдзьку нацерці на буйнай тарцы. Яблыкі нарэзаць саломкай. Цыбулю нацерці ці дробна пасекчы.

    Салаты | Просмотров: 242 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Бурак і рэдзьку нацерці на буйнай тарцы, дадаць мёд, заправіць сокам. Пасыпаць кменам ці насеннем кропу.

    Салаты | Просмотров: 255 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Памыты і вычышчаны рабарбар нарэзаць папярок сцеблаў тонкімі лустачкамі, змяшаць з цукрам і паставіць на 30 хвілін у прахалоднае месца.

    Салаты | Просмотров: 218 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Сыры бурак нацерці на дробнай тарцы, паліць аліўкавым алеем з даданнем соку цытрыны.

    Салаты | Просмотров: 242 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Сыры бурак і моркву нацерці на буйнай тарцы, дадаць здробненыя часнык і арэхі, пасаліць, перамяшаць і заправіць алеем.

    Салаты | Просмотров: 267 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Хрэн і адвараны бурак здрабніце на буйнай тарцы, дадайце хрэн, пасіраваную цыбулю, соль, воцат, перамяшайце, запраўце маянэзам, гарчыцай.

    Салаты | Просмотров: 271 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Для запраўкі: у маленькім слоічку, які зачыняецца вечкам, злучыце алей, воцат, гарчыцу і часнык.

    Салаты | Просмотров: 252 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Адвараны і вычышчаны бурак пратрыце на тарцы. Астуджаны плаўлены сыр таксама пратрыце на тарцы змяшайце з бураком і дадайце тоўчаныя грэцкія арэхі і дробна нарэзаны часнык.

    Салаты | Просмотров: 256 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Бурак адварыць, нарэзаць лустачкамі, дадаць нацёрты на дробнай тарцы хрэн, пасыпаць кменам.

    Салаты | Просмотров: 299 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Вараны бурак нацерці на буйнай тарцы. Цыбулю нарэзаць кольцамі і абсмажыць у алеі.

    Салаты | Просмотров: 245 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Вараны ці печаны бурак нацерці на буйнай тарцы, пасаліць, паперчыць.

    Салаты | Просмотров: 284 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)