Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 1267 Паказана матэрыялаў: 751-800 |
Старонкі: « 1 2 ... 14 15 16 17 18 ... 25 26 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Сыр, агурок нарэзаць кубікамі, пакрышыць зеляніну, пасаліць і заправіць маянэзам. |
Агурок чысцяць ад скуркі, а радыску - ад бацвіння і карэньчыкаў. Наразаюць агурок кружкамі ці паўкружкамі, заліваюць алеем і воцатам, соляць, змешваюць. Для ўпрыгожвання выкарыстоўваюць кружкі ці ружанькі з радыскі. |
Малады кабачок нарэзаць дробнай лапшой, агуркі нарэзаць саломкай, цыбулю нашаткаваць. |
Агуркі і памідоры нарэзаць тонкімі лустачкамі, перац - саломкай, цыбулю - паўколамі. Калі цыбуля вельмі вострая, то яе трэба перамяшаць з соллю, заліць вадой і пакінуць у ёй на 5-10 хвілін, пасля чаго адкінуць на друшляк, каб сцякла вада. |
Агуркі, памідоры і яйкі нарэзаць кубікамі , пасыпаць сырам нацёртым на дробнай тарцы, пасаліць, заправіць алеем. |
Агуркі нарэзаць лустачкамі. Яйкі адварыць укрутую і нарэзаць. Зеляніну дробна пасекчы. |
Нарэжце агуркі кружочкамі, натрыце на тарцы моркву, рэдзьку, радыску і змяшайце іх. |
Агуркі і радыску нарэжце тонкімі кружочкамі, пасаліце, заліце смятанай, пасыпце сечанай зялёнай цыбуляй, салатай і кропам. |
У місцы сярэдняга памеру злучыце разам воцат, ваду, соль, цукар. Калі цукар цалкам растворыцца, уліце сумесь у міску з нарэзанымі агуркамі, цыбуляй і перцам. |
Зялёную і рэпчатую цыбулю нарэзаць кольцамі, часнык нацерці на дробнай тарцы, агуркі нарэзаць кубікамі. |
Моркву нацерці на буйнай тарцы, агуркі і цыбулю дробна нарэзаць. Усё змяшаць, дадаць хрэн і капусту і заправіць маянэзам. |
Агурок разрэзаць уздоўж, выняць мякаць - атрымаюцца лодачкі. Мякаць здрабніць, ад сыра адрэзаць 2 пласціны, астатні нацерці. Яйка, зеляніну здрабніць. Усё злучыць, заправіць маянэзам. |
Растварыць цукар у вінным воцаце так, каб атрымаўся "сіроп". Падрыхтаваць маленькія агурочкі, вымыць, нарэзаць і выкласці ў міску, пасыпаць імбірам, апырскаць "сіропам" з воцату. |
Агуркі ачысціць ад скуры, выдаліць насенне і нарэзаць тонкімі лустачкамі папярок. Заправіць сумессю з алею, воцату, чырвонага перцу і солі. Даць пастаяць некалькі гадзін. |
Талерку для салаты нацерці часныком. Памідоры і агуркі нарэзаць тонкімі лустачкамі і пакласці на талерку пластамі, перасыпаючы іх дробна нарэзанай цыбуляй. |
Адрозніваецца разнастайнасцю гародніны, якая ўваходзіць у яе склад. Гародніну дробна рэжуць і запраўляюць аліўкавым алеем і цытрынавым сокам.Салату рыхтуюць перад падачай на стол. |
Агуркі парэзаць кубікамі, пасаліць, дадаць дробна нарэзаную зялёную цыбулю і перамяшаць са смятанай. |
Яйкі сварыць укрутую, асобна здрабніць жаўткі і дробна нарэзаць бялкі. Агуркі нацерці на буйнай тарцы. |
Агуркі ачысціць, нацерці на дробнай тарцы, адціснуць сок, заправіць агуркі воцатам, дадаць дробна нарэзаны часнык, смятану, соль, перац, алей. |
Памідоры і агуркі, не чысцячы, нарэзаць лустачкамі, цыбулю нашаткаваць. |
Агуркі вымыць, нарэзаць тонкімі кружочкамі, пасаліць, пакласці на 1 гадзіну пад гнёт. Агурочны сок зліць, агуркі акуратна адціснуць праз марлю. |
Агуркі ачысціць, нацерці на буйнай тарцы. Сыр таксама нацерці на буйнай тарцы. |
Агуркі разрэзаць уздоўж, выняць мякаць, пасекчы яе і змяшаць з нацёртымі на буйнай тарцы сырам і яблыкам. Атрыманую масу добра перамяшаць з пятрушкай і маянэзам і запоўніць ёю агуркі. |
Ачысціць агуркі ад скуркі і, разрэзаўшы ўздоўж, выдаліць насенне. Напоўніць палоўкі агуркоў фаршам, накрыць іх пустымі палоўкамі, перавязаць ніткай і пакласці ў змазаную алеем форму |
Агуркі, цыбулю-батун і салату добра вымыць, даць сцячы вадзе. Агуркі парэзаць буйнай габлюшкай, салату і цыбулю пасекчы. Пасаліць, перамяшаць, дадаць цукар, воцат, маянэз. |
Папярэдне адварыць па асобнасці язык і бурак, ачысціць і нарэзаць дробнымі кубікамі. Салеру нарэзаць саломкай. Лісце салаты прамыць і парваць на кавалачкі. |
Бурак і яблыкі нацерці на буйнай тарцы. Часнык нарэзаць тоненькай саломкай. Заліць алеем. Упрыгожыць зелянінай пятрушкі. |
Нацерці на буйнай тарцы 3 сырых бурака сярэдніх памераў і 3 яблыка без лупіны. |
Спячы ў духоўцы бурак, ачысціць яго, нарэзаць саломкай, пасаліць і пасыпаць перцам. |
Бурак варыць каля 1 гадзіны, затым ачысціць і спячы ў духоўцы. Мяккі бурак нацерці на буйнай тарцы і шчыльна паскладаць у шкляны посуд. |
Спелы бурак сярэдняй велічыні ачысціць ад рэштак лісцяў і каранёў, вымыць, сварыць, ачысціць, нарэзаць палоскамі таўшчынёй 4-5 мм, шчыльна паскладаць у посуд, заправіць па густу молатым чорным перцам, нарэзанай цыбуляй. |
Бурак змяшаць з яблыкамі, нарэзанымі гэтак жа, як нарэзаны бурак, дадаць цукар і соль па густу. Заправіць алеем. |
Марынаваны бурак пасыпаць цукрам і перамяшаць. Яблыкі ачысціць ад лупіны і насення і нарэзаць кубікамі. |
Малады бурак з цёмнаафарбаванай мякаццю варыць 30-40 хвілін, астудзіць, ачысціць і нарэзаць кубікамі (1x1 см). |
Для марынаду ў воцат дадаць гваздзіку, карыцу цытрынавую цэдру, лаўровы ліст, перац гарошкам, давесці да кіпення ў зачыненым посудзе, астудзіць і працадзіць. |
Бурак адцадзіць, пасыпаць нарэзанай цыбуляй і паліць марынадам. |
Бурак пакласці ў кіпячую ваду і варыць да гатовасці, астудзіць, ачысціць і нарэзаць лустачкамі, кубікамі, брусочкамі ці саломкай. Заліць гарачым марынадам на 1-2 см вышэй узроўня бурака. |
Бурак нацерці на буйнай тарцы, паліць цытрынавым сокам і часткай алею. |
Бурак ачысціць і нацерці на буйнай тарцы, цыбулю нарэзаць паўколамі, яблыкі - саломкай. |
Сыры бурак і рэдзьку нацерці на буйнай тарцы. Яблыкі нарэзаць саломкай. Цыбулю нацерці ці дробна пасекчы. |
Бурак і рэдзьку нацерці на буйнай тарцы, дадаць мёд, заправіць сокам. Пасыпаць кменам ці насеннем кропу. |
Памыты і вычышчаны рабарбар нарэзаць папярок сцеблаў тонкімі лустачкамі, змяшаць з цукрам і паставіць на 30 хвілін у прахалоднае месца. |
Сыры бурак нацерці на дробнай тарцы, паліць аліўкавым алеем з даданнем соку цытрыны. |
Сыры бурак і моркву нацерці на буйнай тарцы, дадаць здробненыя часнык і арэхі, пасаліць, перамяшаць і заправіць алеем. |
Хрэн і адвараны бурак здрабніце на буйнай тарцы, дадайце хрэн, пасіраваную цыбулю, соль, воцат, перамяшайце, запраўце маянэзам, гарчыцай. |
Для запраўкі: у маленькім слоічку, які зачыняецца вечкам, злучыце алей, воцат, гарчыцу і часнык. |
Адвараны і вычышчаны бурак пратрыце на тарцы. Астуджаны плаўлены сыр таксама пратрыце на тарцы змяшайце з бураком і дадайце тоўчаныя грэцкія арэхі і дробна нарэзаны часнык. |
Бурак адварыць, нарэзаць лустачкамі, дадаць нацёрты на дробнай тарцы хрэн, пасыпаць кменам. |
Вараны бурак нацерці на буйнай тарцы. Цыбулю нарэзаць кольцамі і абсмажыць у алеі. |
Вараны ці печаны бурак нацерці на буйнай тарцы, пасаліць, паперчыць. |
|