Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 1267
    Паказана матэрыялаў: 851-900
    Старонкі: « 1 2 ... 16 17 18 19 20 ... 25 26 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Вараны ці печаны бурак нацерці на буйнай тарцы. Рэпчатую цыбулю нарэзаць дробнымі кубікамі і абсмажыць на алеі да залацістага колеру.

    Салаты | Просмотров: 282 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Вэнджаную курыцу нарэзаць невялікімі кубікамі. Вараны бурак нацерці на сярэдняй тарцы, дадаць да курыцы. Па аб'ёму бурака павінна быць у 1,5-2 разы больш курыцы.

    Салаты | Просмотров: 250 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Бурак спячы і ачысціць ад скуркі. Бульбу адварыць у лупіне, астудзіць і ачысціць. Фасоль адварыць. Нарэзаць бурак і бульбу кубікамі і змяшаць з варанай фасоллю і салодкім перцам, нарэзаным кубікамі. Пасаліць, паперчыць, заправіць алеем.

    Салаты | Просмотров: 242 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Вараны бурак і бульбу нарэзаць кубікамі, злучыць з абсмажанай на алеі цыбуляй, цёртым хрэнам, пасаліць, паперчыць, дадаць цытрынавы сок і перамяшаць.

    Салаты | Просмотров: 223 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Бурак спячы ці сварыць, ачысціць і нацерці на буйнай тарцы. Дадаць мочаную брусніцу, цукар, соль і перац. Перамяшаць і ўпрыгожыць брусніцай.

    Салаты | Просмотров: 272 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Вараны бурак ачысціць і нацерці на тарцы. Цыбулю здрабніць і дадаць да бурака разам з мочанай брусніцай.

    Салаты | Просмотров: 244 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Бурак адварыць ці запекчы, нацерці на буйнай тарцы. Прыгатаваць соус з тоўчаных арэхаў і часныку, дробна нарэзанай зеляніны каляндры, сухіх рэзкіх затавак, воцату.

    Салаты | Просмотров: 264 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Нацерці на тарцы сыры бурак. Пакласці ў рондаль, дадаць аліўкавы алей, воцат і, зачыніўшы вечкам, патушыць 5-20 хвілін. Баклажаны спячы, ачысціць і дробна пасячы.

    Салаты | Просмотров: 215 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Вараны бурак і салёныя агуркі нарэзаць дробнымі кубікамі, моркву нацерці на дробнай тарцы.

    Салаты | Просмотров: 252 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Бурак адварыць, ачысціць, нарэзаць дробнымі кубікамі ці нацерці на буйнай тарцы.

    Салаты | Просмотров: 203 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Бурак ачысціце, нарэжце дробнымі кубікамі і злучыце з лустачкамі ананаса.

    Салаты | Просмотров: 240 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Бурак запекчы ці адварыць, астудзіць, пачысціць. Нарэзаць кубікамі. З авакада выдаліць костачку, выняць мякаць і нарэзаць кубікамі.

    Салаты | Просмотров: 235 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Бурак спячы, ачысціць, нацерці на буйнай тарцы. Агуркі нарэзаць дробнымі кубікамі, цыбулю - кольцамі.

    Салаты | Просмотров: 254 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Гародніна, часнык, сыр праціраюцца на дробнай тарцы, цыбуля дробна рэжацца. Усё пасыпаецца соллю, пры жаданні - перцам, заліваецца сумессю смятаны з маянэзам і змешваецца.

    Салаты | Просмотров: 231 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Сварыць ці спячы ў духавой шафе бурак, ачысціць яго, нарэзаць саломкай ці нацерці на буйнай тарцы, пакласці ў страву, пасаліць.

    Салаты | Просмотров: 265 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Сыры бурак вымыйце, ачысціце, натрыце на буйнай тарцы. Дадайце нарэзаныя саломкай агуркі і радыску і нарэзаную долькамі алычу.

    Салаты | Просмотров: 260 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Бурак ачысціце і нарэжце доўгай саломкай. Бурачны адвар (1 шклянка) працэдзіце, дадайце соль, воцат, кмен, хрэн, цукар, давядзіце да кіпення, астудзіце.

    Салаты | Просмотров: 285 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Бурак спячы, ачысціць, нацерці на буйнай тарцы. Агуркі нарэзаць дробнымі кубікамі (калі агуркі таўстаскурыя - ачысціць), цыбулю - кольцамі.

    Салаты | Просмотров: 248 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Адвараны бурак нацерці на буйнай тарцы, дадаць часнык расцёрты з соллю, заправіць алеем ці маянэзам. Салату можна перайначыць, дадаўшы сечаны селядзец.

    Салаты | Просмотров: 245 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Бурачнае бацвінне нашаткаваць, а сам бурак запекчы ў духоўцы да размякчэння і нарэзаць лустачкамі. Хрэн нацерці на тарцы, цыбулю нарэзаць тонкімі кольцамі.

    Салаты | Просмотров: 278 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    2 небуйных вараных бурака ачысціць, нарэзаць саломкай. Стаўчы 0,5 галоўкі часныку, змяшаць з 1 ст. лыжкай цытрынавага соку (ці воцату) і 4 ст. лыжкамі смятаны, перамяшаць з бураком.

    Салаты | Просмотров: 270 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Сварыць, астудзіць і нацерці бурак на буйнай тарцы. Злёгку падсмажыць цыбулю на алеі.

    Салаты | Просмотров: 264 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Бурак і моркву прамыць, пачысціць, нацерці на дробнай тарцы, злучыць разам, дадаць здробненыя грэцкія арэхі і дробна нарэзаны часнык.

    Салаты | Просмотров: 248 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Бурак адварыць, нацерці на буйнай тарцы, дадаць абсмажаную на алеі цыбулю і арэхі, пасаліць.

    Салаты | Просмотров: 247 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Сталовы бурак сварыць у вадзе ці спячы ў духоўцы да мяккасці. Астыўшыя карняплоды ачысціць ад лупіны і нацерці на гародніннай тарцы.

    Салаты | Просмотров: 262 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Марскую капусту, нарэзаную моркву і бурак, нашаткаваную цыбулю і квашаныя агуркі заліваем марынадам на 8-10 гадзін (для падрыхтоўкі марынаду ў 2 шклянкі кіпеню дадаем цукар, соль, гваздзічку, лаўровы ліст і варым 10-15хвілін; затым астуджаем раствор і дадаем воцат).

    Салаты | Просмотров: 250 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Бурак памыць, выдаліць хвосцікі і адварыць да поўнай гатовасці. Гатовы бурак пакласці ў халодную ваду да поўнага астывання. Ачысціць. Парэзаць на невялікія долькі.

    Салаты | Просмотров: 281 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Адварыць бурак. Зліць адвар, пакінуўшы адну шклянку для соусу. Бурак астудзіць, ачысціць і нарэзаць брусочкамі. Змяшаць бурачны адвар з цытрынавым сокам і соллю і перцам, давесці да кіпення.

    Салаты | Просмотров: 231 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Бурак адварыць ці запекчы, нацерці на буйнай тарцы, растаўчы грэцкія арэхі, расцерці часнык з соллю і пякучым перцам, усё змяшаць, дадаць воцат і алей.

    Салаты | Просмотров: 268 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Бурак ачысціць, прамыць і нашаткаваць на буйнай тарцы. Часнык стаўчы і перамяшаць з бураком. Заліць цытрынавым сокам і смятанай і перамяшаць.

    Салаты | Просмотров: 275 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Дробна нарэзаную капусту солім, адціскаем, пакідаем на дзве гадзіны, затым змешваем яе з нарэзаным вараным бураком. Дадаем цукар, цытрынавы сок і запраўляем алеем.

    Салаты | Просмотров: 207 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Бурак нацерці на буйнай тарцы, дадаць дробна нарэзаны (ці нацёрты на дробнай тарцы) часнык, перац, воцат. Паставіць на вадзяную лазню на 20 хвілін.

    Салаты | Просмотров: 256 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Моркву нацерці на дробнай тарцы. Здрабніць ядры грэцкіх арэхаў, перамяшаць з морквай, ледзь пасаліць, заліць алеем і яшчэ раз перамяшаць.

    Салаты | Просмотров: 263 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Нацёртую на дробнай тарцы моркву змяшаць з тоўчаным часныком і здробненымі арэхамі, дадаць соль і цукар. Паліць алеем і перамяшаць.

    Салаты | Просмотров: 254 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Мыем і чысцім моркву, шаруем на дробнай тарцы, туды ж націраем часнык, пасаліць па густу і дадаць смятаны.

    Салаты | Просмотров: 228 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Моркву нацерці на буйнай тарцы, часнык - на дробнай. Прадукты злучыць, заправіць алеем і перамяшаць.

    Салаты | Просмотров: 260 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Моркву, салеру і яблыкі нацерці на буйнай тарцы, заправіць алеем, змяшаным з воцатам і соллю, паперчыць. Упрыгожыць зелянінай.

    Салаты | Просмотров: 253 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Моркву, салеру і яблыкі нашаткаваць, змяшаць з марынадам, дадаўшы па густу молаты перац.

    Салаты | Просмотров: 226 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Моркву і салеру нацерці на дробнай тарцы, дадаць соль, воцат, цукар і перамяшаць з алеем. Пасыпаць зелянінай.

    Салаты | Просмотров: 258 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Моркву нацерці на буйнай тарцы, дадаць нарэзаныя саломкай яблыкі, цытрынавы сок, цытрынавую цэдру і цукар. Усё старанна перамяшаць. Замест цытрынавага соку можна дадаць апельсінавы сок і цэдру.

    Салаты | Просмотров: 250 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Моркву старанна памыць і ачысціць. Яблыка вымыць, разрэзаць напалову і выдаліць насенне і асяродак. Нарэзаць моркву і яблыкі тонкай саломкай ці нацерці іх на тарцы.

    Салаты | Просмотров: 295 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Моркву і яблыкі нацерці на буйнай тарцы, хрэн - на дробнай. Дадаць соль і цукар па густу, перамяшаць.

    Салаты | Просмотров: 220 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Цыбулю, зеляніну пятрушкі і кропу нарэзаць. Яблыкі ачысціць ад скуркі і асяродку, нацерці на тарцы і злёгку пасыпаць цукрам. Моркву нацерці на тарцы і перамяшаць з зелянінай і яблыкамі.

    Салаты | Просмотров: 226 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Моркву нацерці на дробнай тарцы, яблыкі - на буйнай. Заправіць цытрынавым сокам, цёртай цытрынавай цэдрай, цукрам, соллю, алеем і перамяшаць.

    Салаты | Просмотров: 241 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Нацёртую на дробнай тарцы моркву злучыць з дробна нарэзанай цыбуляй, цёртым хрэнам, соллю, нарэзанай пятрушкай і заправіць цытрынавым сокам з алеем. Перамяшаць.

    Салаты | Просмотров: 227 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Моркву і рэдзьку нацерці на дробнай тарцы, яблыкі - на буйнай, злучыць. Дадаць расцёрты са свежай цэдрай часнык, заправіць цытрынавым сокам, пасаліць, перамяшаць.

    Салаты | Просмотров: 247 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Нацерці моркву і рэдзьку на буйнай тарцы, дадаць соль і цукар, перамяшаць. Гарчыцу расцерці з алеем і заправіць салату.

    Салаты | Просмотров: 265 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Сырую моркву нацерці на дробнай тарцы, змяшаць з дробна нарэзаным лісцем крапівы, здробненым часныком, арэхамі, дадаць цытрынавы сок і соль.

    Салаты | Просмотров: 229 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Вычышчаную сырую моркву шаруюць на дробнай тарцы, змешваюць з дробна нарэзаным лісцем крапівы, тоўчаным часныком і грэцкімі арэхамі. Запраўляюць маянэзам з цытрынавым сокам, упрыгожваюць зелянінай пятрушкі.

    Салаты | Просмотров: 232 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Моркву нацерці на дробнай тарцы, дадаць мёд, перамяшаць, пасыпаць дробнарубленымі арэхамі.

    Салаты | Просмотров: 242 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)