Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 1267
    Паказана матэрыялаў: 801-850
    Старонкі: « 1 2 ... 15 16 17 18 19 ... 25 26 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Адвараныя бурак, салеру і салёныя агуркі нарэзаць брусочкамі ці тонкімі лустачкамі, заліць маянэзам, да якога дададзены таматавы соус.

    Салаты | Просмотров: 186 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Нацерці на буйнай тарцы 2 сырых бурака. Дробна нарэзаць 1 шклянку слівы, вызваленай ад костачак.

    Салаты | Просмотров: 237 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Вычышчаны бурак і разробленую на паляндвіцу рыбу наразаюць саломкай, цыбулю - паўколамі. Усё змешваюць і запраўляюць маянэзам.

    Салаты | Просмотров: 215 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Вараны бурак ачысціць і нацерці на буйнай тарцы. Цыбулю нарэзаць саломкай.

    Салаты | Просмотров: 282 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Бурак і рэдзьку ачысціце ад лупіны і натрыце на буйнай тарцы. Заліце чарнасліў кіпенем і пакіньце брыняць на 20-25 хвілін, затым зліце ваду і дробна нарэжце яго.

    Салаты | Просмотров: 220 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Натрыце бурак і рэдзьку, дадайце дробна парэзаную цыбулю, запраўце алеем, злёгку падсаліце.

    Салаты | Просмотров: 305 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Асобна спячы бурак і яблыкі. Бурак нацерці на буйнай тарцы, яблыкі расцерці ў пюрэ, дадаць цукар, карыцу і перамяшаць.

    Салаты | Просмотров: 225 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Сварыце бурак у падсоленай вадзе, але так, каб ён не быў занадта мяккім. Добра прамыйце і пачысціце. Разрэжце на лустачкі, пакладзіце ў воцат і пастаўце ў халадзільнік на гадзіну-паўтары.

    Салаты | Просмотров: 234 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Нацерці на буйнай тарцы вычышчаны вараны бурак і на дробнай тарцы - сыры, змяшаць з нарэзанай кольцамі зялёнай цыбуляй, дадаць соль і цукар па густу, заправіць алеем.

    Салаты | Просмотров: 262 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Нацерці на тарцы буйны чырвоны бурак, дадаць алей, сталовы воцат і, зачыніўшы вечкам, тушыць.

    Салаты | Просмотров: 237 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Вараны бурак нарэзаць кубікамі. Злучыць з ім нарэзаныя кубікамі салёныя і свежыя агуркі, зялёную цыбулю. Пасыпаць цукрам, соллю, паліць маянэзам.

    Салаты | Просмотров: 218 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Вараны бурак і вычышчаныя яблыкі нарэзаць долькамі. Цыбулю нарэзаць кольцамі, ледзь-ледзь прысыпаць цукрам і пасераваць у алеі.

    Салаты | Просмотров: 225 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Вараны бурак і свежыя яблыкі ачысціць і нацерці на буйнай тарцы. Дадаць вымытыя і прасушаныя разынкі, карыцу, мушкатавы арэх. Усё асцярожна перамяшаць, дадаць цукар і соль па густу.

    Салаты | Просмотров: 231 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    У страву на лісцях зялёнай салаты пакласці горкамі вараны бурак, нарэзаны тонкімі лустачкамі, вакол бурака змесцаваць асобнымі невялікімі букетамі свежыя яблыкі і прыпушчаную моркву, нарэзаныя лустачкамі.

    Салаты | Просмотров: 236 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Бурак нарэжце саломкай, арэхі і зеляніну дробна пасечыце. Падрыхтаваныя інгрэдыенты салаты злучыце з парэчкай, дадайце алей, цукар і перамяшайце.

    Салаты | Просмотров: 245 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Адварыць бурак, нарэзаць кружочкамі ці лустачкамі, заправіць воцатам і соевым соусам, паліць сланечнікавым алеем.

    Салаты | Просмотров: 212 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтаваны бурак запекчы ў духоўцы, ачысціць і нарэзаць саломкай. Чарнасліў прамыць і заліць кіпенем, дадаць цукар.

    Салаты | Просмотров: 243 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Бурак адварыць, пачысціць і нацерці. Калі сухафрукты цвёрдыя, іх трэба папярэдне замачыць у гарачай вадзе, калі мяккія, то адразу парэзаць не вельмі дробна.

    Салаты | Просмотров: 225 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Вараны ці печаны бурак нацерці на буйнай тарцы. Чарнасліў прамыць і заліць кіпенем, калі ён размягчыцца, нарэзаць папярок палоскамі. Здрабніць ядры грэцкіх арэхаў.

    Салаты | Просмотров: 237 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Бурак спячы, ачысціць, нарэзаць саломкай. Чарнасліў вымыць, заліць крутым кіпенем так, каб вада пакрыла яго, і дадаць цукар.

    Салаты | Просмотров: 245 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Печаны бурак нарэзаць лустачкамі, выкласці на талерку і пасыпаць карыцай. Паліць соевым соусам, змяшаным са сталовым хрэнам.

    Салаты | Просмотров: 236 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Сыры бурак вымыць, ачысціць, нацерці на тарцы, змяшаць з хрэнам, пасаліць, пасаладзіць, закрасіць сокам цытрыны, заправіць смятанай, змяшанай з маянэзам у роўных колькасцях.

    Салаты | Просмотров: 248 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Не вычышчаны ад скуркі бурак сварыць, астудзіць, ачысціць і нарэзаць тонкімі лустачкамі. Закіпяціць ваду з воцатам, дадаўшы па густу спецыі, соль, цукар.

    Салаты | Просмотров: 207 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Сыры бурак чысцяць, труць на тарцы, апырскваюць воцатам. дадаюць цёрты хрэн, яблыкі, цукар і ўсё добра вымешваюць.

    Салаты | Просмотров: 228 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Бурак адварыць у лупіне, астудзіць, ачысціць і нашаткаваць на буйнай тарцы. Фейхоа ачысціць ад скуркі і здрабніць. Арэхі вызваліць ад шкарлупіны і таксама здрабніць.

    Салаты | Просмотров: 269 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Вараны бурак наразаюць саломкай, дадаюць дробна нарэзаны часнык і запраўляюць маянэзам.

    Салаты | Просмотров: 258 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Вараны бурак, агуркі, сцябло цыбулі-парэі нарэзаць невялікімі кубікамі. Дадаць зялёны гарошак, Соль, цукар і перамяшаць. Заправіць алеем. Упрыгожыць зялёным гарошкам.

    Салаты | Просмотров: 216 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Вараны бурак і агуркі нарэзаць кружкамі таўшчынёй 0,5 см, цыбулю нарэзаць тонкімі кольцамі.

    Салаты | Просмотров: 220 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Вараны ці печаны бурак нацерці на буйнай тарцы ці прапусціць праз мясасечку, дадаць дробна нарэзаную цыбулю, кмен, пасаліць, паліць алеем і перамяшаць.

    Салаты | Просмотров: 207 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Бурак адварыце, ачысціце, натрыце на буйнай тарцы, дадайце дробна нарэзаныя яблыкі сярэдніх памераў, распараныя разынкі, а таксама здробненыя і злёгку падсмажаныя ядры грэцкіх арэхаў.

    Салаты | Просмотров: 226 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Ядры грэцкіх арэхаў разам з зелянінай каляндры і салодкім струкавым перцам прапусціць праз мясасечку ці здрабніць у блендэры, развесці вінным воцатам, дадаць расцёрты з соллю часнык, дробна нарэзаную зеляніну пятрушкі і перамяшаць, з нарэзаным кубікамі бураком.

    Салаты | Просмотров: 208 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Бурак нарэжце тонкімі лустачкамі. Масліны нарэжце кольцамі і, пакінуўшы частку для афармлення, перамяшайце з бураком.

    Салаты | Просмотров: 252 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Вараны бурак ачысціць і нацерці, змяшаць са слівамі, разрэзанымі на палоўкі, заправіць марынадам. Па жаданні дадаць цукар.

    Салаты | Просмотров: 275 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Агуркі і вараны бурак нацерці на буйнай тарцы, дадаць дробна нарэзаную цыбулю-парэю і заліць маянэзам, да якога дададзена смятана і нацёрты хрэн.

    Салаты | Просмотров: 215 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Вараныя бурак і моркву нарэзаць саломкай, а бульбу - кубікамі. Вычышчаны і вымыты корань салеры нацерці на тарцы з буйнымі адтулінамі.

    Салаты | Просмотров: 238 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Бурак адварыць ці спячы, ачысціць і нарэзаць саломкай, дадаць нарэзаную саломкай вараную маладую бульбу, нарэзаную кольцамі зялёную цыбулю.

    Салаты | Просмотров: 245 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Вараны ці печаны бурак нацерці на буйнай тарцы. Цыбулю нарэзаць тонкімі паўколамі.

    Салаты | Просмотров: 209 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Вараны бурак нацерці на буйнай тарцы, цыбулю нарэзаць дробнымі кубікамі. Дадаць соль, кмен, воцат і алей, перамяшаць.

    Салаты | Просмотров: 224 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Адвараны бурак ачысціць, нацерці на буйнай тарцы і заліць капусным расолам, дадаць цукар, нарэзаную тонкімі паўколамі рэпчатую цыбулю і перамяшаць.

    Салаты | Просмотров: 232 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Печаны ці вараны бурак і кансерваваныя агуркі нацерці на буйнай тарцы, перамяшаць, заправіць алеем.

    Салаты | Просмотров: 217 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Да цёртага на буйнай тарцы варанага ці печанага бурака дадаць нацёрты на дробнай тарцы часнык, каляндру, заправіць раслінным (лепш кукурузным) алеем, пасаліць і перамяшаць.

    Салаты | Просмотров: 227 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Бурак трэба адварыць загадзя і астудзіць, затым націраем яго на тарцы, марынаваны агурок таксама націраем на тарцы, яйкі можна нацерці, а можна парэзаць, яблыка нацерці.

    Салаты | Просмотров: 223 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Бурак адварыць, ачысціць, нацерці на буйнай тарцы, дадаць рэпчатую цыбулю, нарэзаную кубікамі, зялёны гарошак, соль (ці соевы соус) і хрэн, нацёрты на дробнай тарцы.

    Салаты | Просмотров: 226 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Бурак прамыць, адварыць, ачысціць, нацерці на буйнай тарцы, дадаць кансерваваны зялёны гарошак, дробна нарэзаны свежы ці салёны агурок. Заправіць алеем.

    Салаты | Просмотров: 244 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Бурак адварыце, ачысціце і натрыце на дробнай тарцы. Затым разамніце зерні граната, змяшайце з бураком, дадайце па густу цукар і запраўце алеем.

    Салаты | Просмотров: 236 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Бурак запекчы ў духоўцы, ачысціць, нарэзаць саломкай, пасаліць, паперчыць, заправіць воцатам і алеем.

    Салаты | Просмотров: 214 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Вараны бурак нацерці на буйнай тарцы. Журавіны прамыць і расцерці з цукрам, змяшаць з бураком.

    Салаты | Просмотров: 221 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Вычышчаны бурак нарэжце саломкай. Дадайце молатыя журавіны, цукар, соль, запраўце цытрынавым сокам, перамяшайце.

    Салаты | Просмотров: 237 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Вараны ці печаны бурак нацерці на буйнай тарцы, змяшаць з большай часткай здробненых грэцкіх арэхаў (частку арэхаў пакінуць для ўпрыгожвання салаты).

    Салаты | Просмотров: 236 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)

    Адвараны ці выпечаны бурак ачысціць, нацерці на буйнай тарцы. Дадаць гатовы хрэн і здробненыя (але не ў кашу) арэхі.

    Салаты | Просмотров: 211 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.07.2014 | Комментарии (0)