Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 1267 Паказана матэрыялаў: 801-850 |
Старонкі: « 1 2 ... 15 16 17 18 19 ... 25 26 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Адвараныя бурак, салеру і салёныя агуркі нарэзаць брусочкамі ці тонкімі лустачкамі, заліць маянэзам, да якога дададзены таматавы соус. |
Нацерці на буйнай тарцы 2 сырых бурака. Дробна нарэзаць 1 шклянку слівы, вызваленай ад костачак. |
Вычышчаны бурак і разробленую на паляндвіцу рыбу наразаюць саломкай, цыбулю - паўколамі. Усё змешваюць і запраўляюць маянэзам. |
Вараны бурак ачысціць і нацерці на буйнай тарцы. Цыбулю нарэзаць саломкай. |
Бурак і рэдзьку ачысціце ад лупіны і натрыце на буйнай тарцы. Заліце чарнасліў кіпенем і пакіньце брыняць на 20-25 хвілін, затым зліце ваду і дробна нарэжце яго. |
Натрыце бурак і рэдзьку, дадайце дробна парэзаную цыбулю, запраўце алеем, злёгку падсаліце. |
Асобна спячы бурак і яблыкі. Бурак нацерці на буйнай тарцы, яблыкі расцерці ў пюрэ, дадаць цукар, карыцу і перамяшаць. |
Сварыце бурак у падсоленай вадзе, але так, каб ён не быў занадта мяккім. Добра прамыйце і пачысціце. Разрэжце на лустачкі, пакладзіце ў воцат і пастаўце ў халадзільнік на гадзіну-паўтары. |
Нацерці на буйнай тарцы вычышчаны вараны бурак і на дробнай тарцы - сыры, змяшаць з нарэзанай кольцамі зялёнай цыбуляй, дадаць соль і цукар па густу, заправіць алеем. |
Нацерці на тарцы буйны чырвоны бурак, дадаць алей, сталовы воцат і, зачыніўшы вечкам, тушыць. |
Вараны бурак нарэзаць кубікамі. Злучыць з ім нарэзаныя кубікамі салёныя і свежыя агуркі, зялёную цыбулю. Пасыпаць цукрам, соллю, паліць маянэзам. |
Вараны бурак і вычышчаныя яблыкі нарэзаць долькамі. Цыбулю нарэзаць кольцамі, ледзь-ледзь прысыпаць цукрам і пасераваць у алеі. |
Вараны бурак і свежыя яблыкі ачысціць і нацерці на буйнай тарцы. Дадаць вымытыя і прасушаныя разынкі, карыцу, мушкатавы арэх. Усё асцярожна перамяшаць, дадаць цукар і соль па густу. |
У страву на лісцях зялёнай салаты пакласці горкамі вараны бурак, нарэзаны тонкімі лустачкамі, вакол бурака змесцаваць асобнымі невялікімі букетамі свежыя яблыкі і прыпушчаную моркву, нарэзаныя лустачкамі. |
Бурак нарэжце саломкай, арэхі і зеляніну дробна пасечыце. Падрыхтаваныя інгрэдыенты салаты злучыце з парэчкай, дадайце алей, цукар і перамяшайце. |
Адварыць бурак, нарэзаць кружочкамі ці лустачкамі, заправіць воцатам і соевым соусам, паліць сланечнікавым алеем. |
Падрыхтаваны бурак запекчы ў духоўцы, ачысціць і нарэзаць саломкай. Чарнасліў прамыць і заліць кіпенем, дадаць цукар. |
Бурак адварыць, пачысціць і нацерці. Калі сухафрукты цвёрдыя, іх трэба папярэдне замачыць у гарачай вадзе, калі мяккія, то адразу парэзаць не вельмі дробна. |
Вараны ці печаны бурак нацерці на буйнай тарцы. Чарнасліў прамыць і заліць кіпенем, калі ён размягчыцца, нарэзаць папярок палоскамі. Здрабніць ядры грэцкіх арэхаў. |
Бурак спячы, ачысціць, нарэзаць саломкай. Чарнасліў вымыць, заліць крутым кіпенем так, каб вада пакрыла яго, і дадаць цукар. |
Печаны бурак нарэзаць лустачкамі, выкласці на талерку і пасыпаць карыцай. Паліць соевым соусам, змяшаным са сталовым хрэнам. |
Сыры бурак вымыць, ачысціць, нацерці на тарцы, змяшаць з хрэнам, пасаліць, пасаладзіць, закрасіць сокам цытрыны, заправіць смятанай, змяшанай з маянэзам у роўных колькасцях. |
Не вычышчаны ад скуркі бурак сварыць, астудзіць, ачысціць і нарэзаць тонкімі лустачкамі. Закіпяціць ваду з воцатам, дадаўшы па густу спецыі, соль, цукар. |
Сыры бурак чысцяць, труць на тарцы, апырскваюць воцатам. дадаюць цёрты хрэн, яблыкі, цукар і ўсё добра вымешваюць. |
Бурак адварыць у лупіне, астудзіць, ачысціць і нашаткаваць на буйнай тарцы. Фейхоа ачысціць ад скуркі і здрабніць. Арэхі вызваліць ад шкарлупіны і таксама здрабніць. |
Вараны бурак наразаюць саломкай, дадаюць дробна нарэзаны часнык і запраўляюць маянэзам. |
Вараны бурак, агуркі, сцябло цыбулі-парэі нарэзаць невялікімі кубікамі. Дадаць зялёны гарошак, Соль, цукар і перамяшаць. Заправіць алеем. Упрыгожыць зялёным гарошкам. |
Вараны бурак і агуркі нарэзаць кружкамі таўшчынёй 0,5 см, цыбулю нарэзаць тонкімі кольцамі. |
Вараны ці печаны бурак нацерці на буйнай тарцы ці прапусціць праз мясасечку, дадаць дробна нарэзаную цыбулю, кмен, пасаліць, паліць алеем і перамяшаць. |
Бурак адварыце, ачысціце, натрыце на буйнай тарцы, дадайце дробна нарэзаныя яблыкі сярэдніх памераў, распараныя разынкі, а таксама здробненыя і злёгку падсмажаныя ядры грэцкіх арэхаў. |
Ядры грэцкіх арэхаў разам з зелянінай каляндры і салодкім струкавым перцам прапусціць праз мясасечку ці здрабніць у блендэры, развесці вінным воцатам, дадаць расцёрты з соллю часнык, дробна нарэзаную зеляніну пятрушкі і перамяшаць, з нарэзаным кубікамі бураком. |
Бурак нарэжце тонкімі лустачкамі. Масліны нарэжце кольцамі і, пакінуўшы частку для афармлення, перамяшайце з бураком. |
Вараны бурак ачысціць і нацерці, змяшаць са слівамі, разрэзанымі на палоўкі, заправіць марынадам. Па жаданні дадаць цукар. |
Агуркі і вараны бурак нацерці на буйнай тарцы, дадаць дробна нарэзаную цыбулю-парэю і заліць маянэзам, да якога дададзена смятана і нацёрты хрэн. |
Вараныя бурак і моркву нарэзаць саломкай, а бульбу - кубікамі. Вычышчаны і вымыты корань салеры нацерці на тарцы з буйнымі адтулінамі. |
Бурак адварыць ці спячы, ачысціць і нарэзаць саломкай, дадаць нарэзаную саломкай вараную маладую бульбу, нарэзаную кольцамі зялёную цыбулю. |
Вараны ці печаны бурак нацерці на буйнай тарцы. Цыбулю нарэзаць тонкімі паўколамі. |
Вараны бурак нацерці на буйнай тарцы, цыбулю нарэзаць дробнымі кубікамі. Дадаць соль, кмен, воцат і алей, перамяшаць. |
Адвараны бурак ачысціць, нацерці на буйнай тарцы і заліць капусным расолам, дадаць цукар, нарэзаную тонкімі паўколамі рэпчатую цыбулю і перамяшаць. |
Печаны ці вараны бурак і кансерваваныя агуркі нацерці на буйнай тарцы, перамяшаць, заправіць алеем. |
Да цёртага на буйнай тарцы варанага ці печанага бурака дадаць нацёрты на дробнай тарцы часнык, каляндру, заправіць раслінным (лепш кукурузным) алеем, пасаліць і перамяшаць. |
Бурак трэба адварыць загадзя і астудзіць, затым націраем яго на тарцы, марынаваны агурок таксама націраем на тарцы, яйкі можна нацерці, а можна парэзаць, яблыка нацерці. |
Бурак адварыць, ачысціць, нацерці на буйнай тарцы, дадаць рэпчатую цыбулю, нарэзаную кубікамі, зялёны гарошак, соль (ці соевы соус) і хрэн, нацёрты на дробнай тарцы. |
Бурак прамыць, адварыць, ачысціць, нацерці на буйнай тарцы, дадаць кансерваваны зялёны гарошак, дробна нарэзаны свежы ці салёны агурок. Заправіць алеем. |
Бурак адварыце, ачысціце і натрыце на дробнай тарцы. Затым разамніце зерні граната, змяшайце з бураком, дадайце па густу цукар і запраўце алеем. |
Бурак запекчы ў духоўцы, ачысціць, нарэзаць саломкай, пасаліць, паперчыць, заправіць воцатам і алеем. |
Вараны бурак нацерці на буйнай тарцы. Журавіны прамыць і расцерці з цукрам, змяшаць з бураком. |
Вычышчаны бурак нарэжце саломкай. Дадайце молатыя журавіны, цукар, соль, запраўце цытрынавым сокам, перамяшайце. |
Вараны ці печаны бурак нацерці на буйнай тарцы, змяшаць з большай часткай здробненых грэцкіх арэхаў (частку арэхаў пакінуць для ўпрыгожвання салаты). |
Адвараны ці выпечаны бурак ачысціць, нацерці на буйнай тарцы. Дадаць гатовы хрэн і здробненыя (але не ў кашу) арэхі. |
|