Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 1267 Паказана матэрыялаў: 901-950 |
Старонкі: « 1 2 ... 17 18 19 20 21 ... 25 26 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Моркву нацерці на дробнай тарцы, змяшаць з нарэзанай кубікамі мякаццю апельсіна, паліць алеем і пасыпаць вычышчанымі і абсмажанымі ў алеі семечкамі. |
Моркву нашаткаваць і заліць марынадам, дадаўшы молаты перац. |
Моркву нацерці на буйнай тарцы, дадаць хрэн і нарэзанае палоскамі лісце зялёнай салаты, пасаліць, заправіць алеем і перамяшаць. Выкласці на лісце зялёнай салаты. |
Моркву і яблыкі нацерці на буйнай тарцы. Дадаць цукар, цытрынавы сок, тоўчаныя арэхі, кмен і перамяшаць. |
Сырую моркву, нашаткаваную на адмысловай тарцы тонкімі палоскамі, змяшаць з соевым соусам, воцатам, дадаць цукар і перац. Часнык расцерці з соллю. |
Моркву і яблыка прамыць, ачысціць, у яблыка выдаліць асяродак. Яблыка і моркву нацерці на буйнай тарцы. |
Моркву добра прамыць, ачысціць, нацерці на буйнай тарцы. Яблыкі прамыць, ачысціць ад насення і нарэзаць саломкай разам са скуркай. Паскладаць моркву і яблыкі на талерку, узбоч пакласці прамытае і насечанае лісце дзьмухаўца, паліць усё сумессю смятаны з алеем. |
Моркву і яблыкі без лупіны нацерці на тарцы, заправіць цытрынавым сокам ці невялікай колькасцю воцату і цукру. |
Моркву і яблыкі нацерці на дробнай тарцы, дадаць здробненыя арэхі, пасаліць, перамяшаць. Заправіць алеем. |
Разынкі перабраць, прамыць і замачыць у кіпячонай вадзе на 25-30 хвілін. Падрыхтаваныя моркву і яблыкі нарэзаць тонкай саломкай, злучыць з разынкамі, цукрам, соллю, цытрынавым сокам і перамяшаць. |
Моркву нацерці на дробнай тарцы, дадаць вычышчаныя і нацёртыя на буйнай тарцы яблыкі, паліць смятанай і перамяшаць. Дадаць трохі разведзенага воцату і трохі цукру. |
Моркву нацерці на дробнай тарцы. Яблыкі, апельсіны і бананы нарэзаць кубікамі, змяшаць з морквай, разынкамі і здробненымі арэхамі, дадаць пшанічнае вотруб'е і мёд. Сумесь накрыць і даць пастаяць 30 хвілін |
Моркву, яблыкі і салеру нашаткаваць і змяшаць. Рэзкія затаўкі не дадаваць. |
Ачысціць моркву, разрэзаць па даўжыні і выдаліць асяродак. Памыць моркву і даць сцячы вадзе. |
Нашаткаваную моркву змяшаць з яблычным мусам. Рэзкія затаўкі не дадаваць. |
Вычышчаную моркву нарэзаць кубікамі і патушыць. Спаржу адварыць асобна. Пасля астуджэння спаржу нарэзаць кавалачкамі, змяшаць з морквай і гарошкам, пасаліць і заправіць алеем, пасыпаць зелянінай. |
Нарэзаную саломкай моркву заліць вадой, зачыніць рондаль вечкам і паставіць на агонь. |
Моркву нацерці на тарцы, злёгку пасаліць і дадаць трохі воцату, пакінуць на 2-3 гадзіны, потым лішні сок зліць. Цыбулю падсмажыць у соевым алеі да цёмна-залацістага колеру, пасля чаго цыбулю выдаліць, а гарачым алеем паліць моркву і адразу дадаць цёрты часнык і чырвоны молаты перац. |
Фасоль замачыць у халоднай вадзе на 6-8 гадзін. Ваду зліць, фасоль прамыць і адварыць. Сырую моркву ачысціць, нацерці на дробнай тарцы, змяшаць з фасоллю і дробна нарэзанай цыбуляй, дадаць соль, цукар і воцат. |
Моркву адварыць да паўгатовнасці, астудзіць, ачысціць, нарэзаць саломкай, хутка абсмажыць на вялікім агні ў алеі з рэзкімі затаўкамі (кменам, перцам, гваздзікай). |
Нацерці на тарцы 2 морквы, 2 яблыка, 1/3 цытрыны, змяшаць цытрыну з 1-2 ст. лыжкамі мёда. Усё перамяшаць. |
Сырую моркву нацерці на дробнай тарцы, дадаць цёрты хрэн, соль і цукар. Заправіць алеем і перамяшаць. |
Моркву нацерці на буйнай тарцы, заправіць сокам і цукрам ці мёдам. |
Прамытыя і абсушаныя чыстай сурвэткай кошыкі календулы дробна сякуць. Вычышчаную сырую моркву і рэпчатую цыбулю дробна сякуць. Злучаюць і запраўляюць алеем, соляць па густу. |
Моркву нацерці на буйнай тарцы, дадаць нарэзаны саломкай салёны агурок, сечаны часнык, трыпутнік, соль. |
Моркву нацерці на буйнай тарцы, змяшаць з мёдам. Прамытыя і апараныя кіпенем разынкі, дробна нарэзаную курагу і чарнасліў без костачак, вычышчаныя і нарэзаныя яблыкі злучыць з морквай. |
Моркву нацерці на дробнай тарцы, дадаць ягады парэчкі, заправіць алеем і перамяшаць. Упрыгожыць салату галінкай парэчкі. |
Нарэзаць моркву тонкімі лустачкамі па дыяганалі. У патэльні разагрэць аліўкавы алей, выкласці моркву ў адзін пласт, пасаліць і паперчыць, пасыпаць 3 галінкамі размарына і абсмажыць абапал. |
Моркву нарэзаць саломкай, цыбулю - кольцамі, лісце салаты - палоскамі, дадаць нарэзаныя долькамі памідоры, пасаліць, перамяшаць, заправіць цытрынавым сокам і алеем. |
Моркву нацерці на тарцы, дадаць нарэзанае тонкімі палоскамі лісце рэдзькі, цыбулю, нарэзаную кольцамі, цёрты на дробнай тарцы часнык, пасаліць, заправіць алеем і перамяшаць. |
Вычышчаную сырую моркву шаруюць на буйнай тарцы. Перабранае і прамытае ў некалькіх водах лісце маці-і-мачахі дробна наразаюць. Запраўляюць кефірам, соляць. |
Вараную моркву і агуркі нарэзаць кубікамі. Дадаць кроп, соль і цукар, перамяшаць. Заправіць алеем. |
Ражкі адварыць, змяшаць з нарэзанай кубікамі варанай морквай. Дадаць нарэзаныя кубікамі агуркі і зялёны гарошак; Пасаліць і перамяшаць. |
Моркву нацерці, паліць алеем і выкласці ў салатніцу. На вяршыні салатнай горкі збудаваць пучок з самага дробнага лісця часныку. |
Маладое лісце дзьмухаўцоў прамыць у праточнай вадзе ці замачыць у халоднай вадзе на 10 хвілін, адкінуць на сіта і нарэзаць палоскамі. |
Моркву ачысціць, прамыць, нацерці на тарцы. Маладое лісце лебяды прамыць, дробна пасекчы, змяшаць з морквай, дадаць соль. |
Нацерці на тарцы моркву і кабачкі (у роўных колькасцях), дадаць пятрушку, кроп, алей і цытрынавы сок. |
Моркву нацерці на дробнай тарцы, змяшаць з ягадамі агрэста, разрэзанымі на палоўкі, заправіць цукровай пудрай ці мёдам. |
Курагу на 20 хвілін заліць гарачай вадой, затым дробна нарэзаць, змяшаць з нацёртай морквай і здробненымі арэхамі. Заправіць алеем. |
Добра перамяшайце нацёртую моркву, здробненыя ядры грэцкіх арэхаў і 2 ст. лыжкі мёда. |
Моркву і яблыкі ачысціць, прамыць, нацерці на буйнай тарцы. Лісце крапівы перабраць, прамыць, пасекчы, дадаць соль, злёгку расцерці. Прадукты злучыць, змяшаць з кефірам. |
Ачысціць і памыць моркву, нарэзаць тонкімі кружочкамі. Пасераваць белую частку сцябла цыбулі-парэя, нарэзанай кружочкамі, і часнык, нарэзаны саломкай, дадаць туды лаўровы ліст, перац, цукар і воцат і давесці да кіпення. |
Пастарнак, моркву і яблыкі нарэзаць тонкай саломкай ці нацерці на буйнай тарцы. Пасыпаць соллю, апырскаць цытрынавым сокам і перамяшаць. |
Моркву нацерці на дробнай тарцы, дадаць варэнне пакласці горкай у салатніцу, упрыгожыць ягадамі журавін і пасыпаць падсмажанымі сечанымі арэхамі. |
Морквы сярэдняй велічыні і невялікія рэпы ачысціць і нацерці на буйнай тарцы. Дадаць 2 сталовых лыжкі сланечнікавага алею. Размяшаць. Упрыгожыць кавалачкамі морквы і рэпы. |
Моркву і радыску, нацёртыя на буйнай тарцы, змяшаць з нарэзанай кольцамі цыбуляй. Пасаліць, заправіць воцатам ці цытрынавым сокам і алеем. |
Нацерці на дробнай тарцы вычышчаную моркву і карані пятрушкі. Дадаць па густу соль, цукар, дробна нарэзаную зеляніну пятрушкі і перамяшаць з алеем. |
Вараную моркву нарэзаць кубікамі, цыбулю нарэзаць кольцамі. Дадаць зялёны гарошак. Перамяшаць алей з цытрынавым сокам і заправіць салату. |
Вараную моркву нарэзаць дробнымі кубікамі, злучыць з нарэзанай кольцамі зялёнай цыбуляй, дадаць воцат, пасаліць і перамяшаць. Заправіць алеем. |
Моркву ачысціць і нацерці на буйнай тарцы, грэцкія арэхі пасекчы, усё змяшаць, заправіць смятанай і выкласці ў салатнік. |
|