Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 4
    Гасцей: 4
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 1267
    Паказана матэрыялаў: 351-400
    Старонкі: « 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 25 26 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Запекчы ў духоўцы цэлую гародніну: перцы, баклажаны, памідоры, перац чылі. Зняць скурку, нарэзаць на сярэднія кавалачкі. Перац чылі дробна нарэзаць.

    Салаты | Просмотров: 240 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.10.2014 | Комментарии (0)

    Баклажан і храпкі нарэзаць саломкай, цыбулю - кольцамі, зеляніну і часнык здрабніць.

    Салаты | Просмотров: 240 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.10.2014 | Комментарии (0)

    Разагрэйце духоўку да 100 С. Змесціце памідоры разрэзаным бокам угару на бляху, злёгку пасыпце цукровай пудрай і стамляйце ў духоўцы 2-3 гадзіны (пакуль скурка не зморшчыцца).

    Салаты | Просмотров: 217 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.10.2014 | Комментарии (0)

    Кабачкі, баклажаны (са знятай скуркай і таўшчынёй 5 мм) і перац нарэзаць ромбікамі, цыбулю - кольцамі, паляндвіцу - буйна.

    Салаты | Просмотров: 266 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.10.2014 | Комментарии (0)

    Бярэм адзін вялікі баклажан. Рэжам яго на небуйныя аднолькавыя кубікі (прыкладна 2х2 см), солім па густу і абсмажваем, увесь час памешваючы, у невялікай колькасці алею (зусім не доўга - хвілін 5-7).

    Салаты | Просмотров: 245 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.10.2014 | Комментарии (0)

    Адварыць груцу. Баклажаны ачысціць і парэзаць кубікамі. Злёгку падсмажыць разам з дробна парэзанай цыбуляй і морквай.

    Салаты | Просмотров: 235 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.10.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны нарэзаць палоскамі, моркву - кружочкамі, мяса - кубікамі, крэс - кавалачкамі. Усё перамяшаць з гарошкам і кропам.

    Салаты | Просмотров: 257 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.10.2014 | Комментарии (0)

    Памыць баклажаны і выдаліць у іх пладаножкі. Не здымаючы скурку, нарэзаць лустачкамі таўшчынёй 1 см.

    Салаты | Просмотров: 259 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.10.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны парэзаць кубікамі і пасаліць. Кабачкі і памідоры таксама парэзаць кубікамі.

    Салаты | Просмотров: 270 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.10.2014 | Комментарии (0)

    Маленькі кавалачак сэрца замарынаваць на 1 суткі ў віне з маянэзам.

    Салаты | Просмотров: 248 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.10.2014 | Комментарии (0)

    Рэдзьку нацерці на буйнай тарцы, баклажаны нарэзаць кубікамі, чарнасліў (без костачак) - напалову, лісце - палоскамі, пятрушку здрабніць.

    Салаты | Просмотров: 222 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.09.2014 | Комментарии (0)

    Запекчы ў духоўцы ці на чыгуннай патэльні баклажаны.затым апусціць іх на 3 хвіліны у салёную ваду(зняць гаркату).

    Салаты | Просмотров: 253 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.09.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны запячыце ў духоўцы. Ачысціце ад скуркі і парэжце лустачкамі таўшчынёй 1 - 1,5 см.

    Салаты | Просмотров: 242 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.09.2014 | Комментарии (0)

    Суквецці памачыць ва ўзбітае яйка, абкачаць у сухарах і абсмажыць у алеі.

    Салаты | Просмотров: 254 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.09.2014 | Комментарии (0)

    Прыгатаваць баклажаны на грылі (ці на барбек’ю), увесь час паварочваючы, каб мякаць прыгатавалася, але засталася досыць шчыльнай, каб разрэзаць на кавалачкі.

    Салаты | Просмотров: 247 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.09.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны вымыць, не чысцячы, калі скурка не грубая, дробна нарэзаць, заліць вадой з соллю, алеем, пасыпаць молатым перцам і тоўчаным часныком і варыць на сярэднім агні, час ад часу памешваючы, да поўнага выпарэння вады.

    Салаты | Просмотров: 263 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.09.2014 | Комментарии (0)

    Вычышчаныя ад скуркі баклажаны нарэзаць лустачкамі і злёгку патушыць на патэльні, апусціўшы ў разагрэты алей.

    Салаты | Просмотров: 254 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.09.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны спячыце, выдаліце мякаць і дробна пасечыце. Затым дадайце салодкі перац, нарэзаны невялікімі кавалачкамі, алей, воцат, соль, перац, усё перамяшайце.

    Салаты | Просмотров: 276 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.09.2014 | Комментарии (0)

    Для запраўкі. У аліўкавы алей пакласці долькі цытрыны і даць настаяцца. Паперчыць і пасаліць.

    Салаты | Просмотров: 194 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.09.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны адварыць цалкам у падсоленай вадзе. Вараныя баклажаны нарэзаць кубікамі, змяшаць з варанай фасоллю і дробна нарэзанай цыбуляй, пасаліць, паперчыць, заправіць алеем.

    Салаты | Просмотров: 266 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.09.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны нарэзаць кольцамі, абсмажыць на алеі і даць яму сцячы.

    Салаты | Просмотров: 223 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.09.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны нарэзаць кружочкамі, пасаліць і пакінуць на паўгадзіны.

    Салаты | Просмотров: 242 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.09.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны нарэзаць кубікамі, абкачаць у муце і абсмажыць у алеі.

    Салаты | Просмотров: 218 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.09.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны ачысціць ад скуркі, нарэзаць лустачкамі таўшчынёй 5 мм і паскладаць у адзін пласт на патэльню.

    Салаты | Просмотров: 235 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.09.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны спячыце, астудзіце, ачысціце і дробна парэжце, затым пасмажце іх на алеі, бесперапынна памешваючы.

    Салаты | Просмотров: 254 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.09.2014 | Комментарии (0)

    Спячы на моцным агні 2 буйных баклажана, ачысціць, пакласці на талерку і нарэзаць іх на 6 ці 8 палосак.

    Салаты | Просмотров: 244 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.09.2014 | Комментарии (0)

    Вычышчаныя і нарэзаныя лустачкамі баклажаны адварыць. Дадаць нарэзаныя памідоры і цыбулю, заправіць і ўпрыгожыць зелянінай.

    Салаты | Просмотров: 246 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.09.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны нарэзаць паўкружочкамі, агурок і радыску - лустачкамі, базілік здрабніць.

    Салаты | Просмотров: 237 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.09.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны нарэзаць кубікамі, цыбулю - кольцамі, арэхі здрабніць. Перамяшаць ўсё з хмелі-сунелі і запраўкай.

    Салаты | Просмотров: 190 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.09.2014 | Комментарии (0)

    Разагрэць грыль. Абкачаць баклажаны ў алеі, заправіць соллю і перцам і раскласці на блясе, накрытай фальгой. Запякаць пад грылем 5-6 хвілін, перагортваючы.

    Салаты | Просмотров: 250 | Добавил: wawkalaki | Дата: 23.09.2014 | Комментарии (0)

    Свежыя баклажаны нарэзаць буйнай саломкай, пасаліць і пакінуць на 30 хвілін пад прэсам для выдалення гаркаты.

    Салаты | Просмотров: 248 | Добавил: wawkalaki | Дата: 23.09.2014 | Комментарии (0)

    Цыбулю нарэзаць кольцамі, моркву - кружочкамі, салеру і памідоры - лустачкамі, баклажаны - паўкружочкамі, часнык здрабніць.

    Салаты | Просмотров: 202 | Добавил: wawkalaki | Дата: 23.09.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны абмыць, ачысціць ад скуркі і нарэзаць лустамі, злёгку патушыць іх на патэльні, апусціць у разагрэты алей.

    Салаты | Просмотров: 246 | Добавил: wawkalaki | Дата: 23.09.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны спячыце, астудзіце ў зачыненым рондалі пры пакаёвай тэмпературы, ачысціце і ўзбіце венцам.

    Салаты | Просмотров: 237 | Добавил: wawkalaki | Дата: 23.09.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны спячы ў духоўцы да бронзавага колеру, час ад часу перагортваючы.

    Салаты | Просмотров: 270 | Добавил: wawkalaki | Дата: 23.09.2014 | Комментарии (0)

    Вычышчаныя баклажаны разрэзаць напалову ўздоўж. Сварыць іх да гатовасці на пару, астудзіць і нарэзаць саломкай. Бульбу і агурок нарэзаць кубікамі, зеляніну здрабніць.

    Салаты | Просмотров: 211 | Добавил: wawkalaki | Дата: 23.09.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны (без скуркі) нарэзаць лустачкамі і патушыць у алеі з базілікам.

    Салаты | Просмотров: 253 | Добавил: wawkalaki | Дата: 23.09.2014 | Комментарии (0)

    Для запраўкі здрабніць спелыя памідоры, зрабіць пюрэ з даданнем мяккага сыра, 1 г.л. гарчыцы, перцу молатага і солі.

    Салаты | Просмотров: 259 | Добавил: wawkalaki | Дата: 23.09.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны нашаткаваць невялікімі кубікамі, вымачыць у салёнай вадзе, адціснуць і абсмажыць у невялікай колькасці алею.

    Салаты | Просмотров: 261 | Добавил: wawkalaki | Дата: 23.09.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны (без скуркі) нарэзаць лустачкамі і злёгку патушыць у алеі.

    Салаты | Просмотров: 266 | Добавил: wawkalaki | Дата: 23.09.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны разрэзаць уздоўж напалову, затым кожную частку - на 8 "пальчыкаў", пасля чаго абсмажыць у гарачым алеі.

    Салаты | Просмотров: 232 | Добавил: wawkalaki | Дата: 23.09.2014 | Комментарии (0)

    Пасыпаць соллю кавалачкі баклажанаў і пакінуць на 30 хвілін. Зрабіць запраўку, змяшаўшы ўсе інгрэдыенты з воцатам і аліўкавым алеем, заправіць па густу.

    Салаты | Просмотров: 230 | Добавил: wawkalaki | Дата: 23.09.2014 | Комментарии (0)

    Нарэжце баклажан тонкімі лустачкамі, вышмаруйце аліўкавым алеем і смажце ў грылі 2-3 хвіліны з кожнага боку.

    Салаты | Просмотров: 234 | Добавил: wawkalaki | Дата: 23.09.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны, грудзінку і цыбулю нарэзаць невялікімі палоскамі, памідор - кружочкамі.

    Салаты | Просмотров: 245 | Добавил: wawkalaki | Дата: 23.09.2014 | Комментарии (0)

    Парэжце баклажаны на долькі. Апырскайце аліўкавым алеем. Пасмажце ў грылі да залацістага колеру.

    Салаты | Просмотров: 236 | Добавил: wawkalaki | Дата: 23.09.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны, яйка і ківі нарэзаць лустачкамі, зеляніну здрабніць. Змяшаць усё з гарошкам і фасоллю, заліць запраўкай і ўпрыгожыць зелянінай.

    Салаты | Просмотров: 226 | Добавил: wawkalaki | Дата: 23.09.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны ачысціць ад скуркі, нарэзаць лустачкамі і злёгку патушыць на патэльні ў разагрэтым аліўкавым алеі.

    Салаты | Просмотров: 297 | Добавил: wawkalaki | Дата: 22.09.2014 | Комментарии (0)

    Для запраўкі адварыць бульбу і корань салеры. Па асобнасці прыгатаваць са зваранай гародніны пюрэ (у кухонным камбайне ці працерці праз сіта).

    Салаты | Просмотров: 283 | Добавил: wawkalaki | Дата: 22.09.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны нарэзаць тонкімі лустачкамі, вяндліну - кубікамі, часнык здрабніць.

    Салаты | Просмотров: 259 | Добавил: wawkalaki | Дата: 21.09.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны нарэзаць кубікамі і замачыць у вадзе з даданнем соку цытрыны.

    Салаты | Просмотров: 241 | Добавил: wawkalaki | Дата: 21.09.2014 | Комментарии (0)