Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 1267 Паказана матэрыялаў: 351-400 |
Старонкі: « 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 25 26 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Запекчы ў духоўцы цэлую гародніну: перцы, баклажаны, памідоры, перац чылі. Зняць скурку, нарэзаць на сярэднія кавалачкі. Перац чылі дробна нарэзаць. |
Баклажан і храпкі нарэзаць саломкай, цыбулю - кольцамі, зеляніну і часнык здрабніць. |
Разагрэйце духоўку да 100 С. Змесціце памідоры разрэзаным бокам угару на бляху, злёгку пасыпце цукровай пудрай і стамляйце ў духоўцы 2-3 гадзіны (пакуль скурка не зморшчыцца). |
Кабачкі, баклажаны (са знятай скуркай і таўшчынёй 5 мм) і перац нарэзаць ромбікамі, цыбулю - кольцамі, паляндвіцу - буйна. |
Бярэм адзін вялікі баклажан. Рэжам яго на небуйныя аднолькавыя кубікі (прыкладна 2х2 см), солім па густу і абсмажваем, увесь час памешваючы, у невялікай колькасці алею (зусім не доўга - хвілін 5-7). |
Адварыць груцу. Баклажаны ачысціць і парэзаць кубікамі. Злёгку падсмажыць разам з дробна парэзанай цыбуляй і морквай. |
Баклажаны нарэзаць палоскамі, моркву - кружочкамі, мяса - кубікамі, крэс - кавалачкамі. Усё перамяшаць з гарошкам і кропам. |
Памыць баклажаны і выдаліць у іх пладаножкі. Не здымаючы скурку, нарэзаць лустачкамі таўшчынёй 1 см. |
Баклажаны парэзаць кубікамі і пасаліць. Кабачкі і памідоры таксама парэзаць кубікамі. |
Маленькі кавалачак сэрца замарынаваць на 1 суткі ў віне з маянэзам. |
Рэдзьку нацерці на буйнай тарцы, баклажаны нарэзаць кубікамі, чарнасліў (без костачак) - напалову, лісце - палоскамі, пятрушку здрабніць. |
Запекчы ў духоўцы ці на чыгуннай патэльні баклажаны.затым апусціць іх на 3 хвіліны у салёную ваду(зняць гаркату). |
Баклажаны запячыце ў духоўцы. Ачысціце ад скуркі і парэжце лустачкамі таўшчынёй 1 - 1,5 см. |
Суквецці памачыць ва ўзбітае яйка, абкачаць у сухарах і абсмажыць у алеі. |
Прыгатаваць баклажаны на грылі (ці на барбек’ю), увесь час паварочваючы, каб мякаць прыгатавалася, але засталася досыць шчыльнай, каб разрэзаць на кавалачкі. |
Баклажаны вымыць, не чысцячы, калі скурка не грубая, дробна нарэзаць, заліць вадой з соллю, алеем, пасыпаць молатым перцам і тоўчаным часныком і варыць на сярэднім агні, час ад часу памешваючы, да поўнага выпарэння вады. |
Вычышчаныя ад скуркі баклажаны нарэзаць лустачкамі і злёгку патушыць на патэльні, апусціўшы ў разагрэты алей. |
Баклажаны спячыце, выдаліце мякаць і дробна пасечыце. Затым дадайце салодкі перац, нарэзаны невялікімі кавалачкамі, алей, воцат, соль, перац, усё перамяшайце. |
Для запраўкі. У аліўкавы алей пакласці долькі цытрыны і даць настаяцца. Паперчыць і пасаліць. |
Баклажаны адварыць цалкам у падсоленай вадзе. Вараныя баклажаны нарэзаць кубікамі, змяшаць з варанай фасоллю і дробна нарэзанай цыбуляй, пасаліць, паперчыць, заправіць алеем. |
Баклажаны нарэзаць кольцамі, абсмажыць на алеі і даць яму сцячы. |
Баклажаны нарэзаць кружочкамі, пасаліць і пакінуць на паўгадзіны. |
Баклажаны нарэзаць кубікамі, абкачаць у муце і абсмажыць у алеі. |
Баклажаны ачысціць ад скуркі, нарэзаць лустачкамі таўшчынёй 5 мм і паскладаць у адзін пласт на патэльню. |
Баклажаны спячыце, астудзіце, ачысціце і дробна парэжце, затым пасмажце іх на алеі, бесперапынна памешваючы. |
Спячы на моцным агні 2 буйных баклажана, ачысціць, пакласці на талерку і нарэзаць іх на 6 ці 8 палосак. |
Вычышчаныя і нарэзаныя лустачкамі баклажаны адварыць. Дадаць нарэзаныя памідоры і цыбулю, заправіць і ўпрыгожыць зелянінай. |
Баклажаны нарэзаць паўкружочкамі, агурок і радыску - лустачкамі, базілік здрабніць. |
Баклажаны нарэзаць кубікамі, цыбулю - кольцамі, арэхі здрабніць. Перамяшаць ўсё з хмелі-сунелі і запраўкай. |
Разагрэць грыль. Абкачаць баклажаны ў алеі, заправіць соллю і перцам і раскласці на блясе, накрытай фальгой. Запякаць пад грылем 5-6 хвілін, перагортваючы. |
Свежыя баклажаны нарэзаць буйнай саломкай, пасаліць і пакінуць на 30 хвілін пад прэсам для выдалення гаркаты. |
Цыбулю нарэзаць кольцамі, моркву - кружочкамі, салеру і памідоры - лустачкамі, баклажаны - паўкружочкамі, часнык здрабніць. |
Баклажаны абмыць, ачысціць ад скуркі і нарэзаць лустамі, злёгку патушыць іх на патэльні, апусціць у разагрэты алей. |
Баклажаны спячыце, астудзіце ў зачыненым рондалі пры пакаёвай тэмпературы, ачысціце і ўзбіце венцам. |
Баклажаны спячы ў духоўцы да бронзавага колеру, час ад часу перагортваючы. |
Вычышчаныя баклажаны разрэзаць напалову ўздоўж. Сварыць іх да гатовасці на пару, астудзіць і нарэзаць саломкай. Бульбу і агурок нарэзаць кубікамі, зеляніну здрабніць. |
Баклажаны (без скуркі) нарэзаць лустачкамі і патушыць у алеі з базілікам. |
Для запраўкі здрабніць спелыя памідоры, зрабіць пюрэ з даданнем мяккага сыра, 1 г.л. гарчыцы, перцу молатага і солі. |
Баклажаны нашаткаваць невялікімі кубікамі, вымачыць у салёнай вадзе, адціснуць і абсмажыць у невялікай колькасці алею. |
Баклажаны (без скуркі) нарэзаць лустачкамі і злёгку патушыць у алеі. |
Баклажаны разрэзаць уздоўж напалову, затым кожную частку - на 8 "пальчыкаў", пасля чаго абсмажыць у гарачым алеі. |
Пасыпаць соллю кавалачкі баклажанаў і пакінуць на 30 хвілін. Зрабіць запраўку, змяшаўшы ўсе інгрэдыенты з воцатам і аліўкавым алеем, заправіць па густу. |
Нарэжце баклажан тонкімі лустачкамі, вышмаруйце аліўкавым алеем і смажце ў грылі 2-3 хвіліны з кожнага боку. |
Баклажаны, грудзінку і цыбулю нарэзаць невялікімі палоскамі, памідор - кружочкамі. |
Парэжце баклажаны на долькі. Апырскайце аліўкавым алеем. Пасмажце ў грылі да залацістага колеру. |
Баклажаны, яйка і ківі нарэзаць лустачкамі, зеляніну здрабніць. Змяшаць усё з гарошкам і фасоллю, заліць запраўкай і ўпрыгожыць зелянінай. |
Баклажаны ачысціць ад скуркі, нарэзаць лустачкамі і злёгку патушыць на патэльні ў разагрэтым аліўкавым алеі. |
Для запраўкі адварыць бульбу і корань салеры. Па асобнасці прыгатаваць са зваранай гародніны пюрэ (у кухонным камбайне ці працерці праз сіта). |
Баклажаны нарэзаць тонкімі лустачкамі, вяндліну - кубікамі, часнык здрабніць. |
Баклажаны нарэзаць кубікамі і замачыць у вадзе з даданнем соку цытрыны. |
|