Статыстыка |
Анлайн усяго: 5 Гасцей: 5 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 1267 Паказана матэрыялаў: 201-250 |
Старонкі: « 1 2 3 4 5 6 7 ... 25 26 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Бульбу адварваем у мундзіры, астуджаем, чысцім, здрабняем дробным кубікам. |
Усе цвёрдыя інгрэдыенты парэзаць дробнымі кубікамі. |
Бульбу адварыце, астудзіце, ачысціце і парэжце дробнымі кубікамі. |
Адварыць фасоль (папярэдне замачыўшы на 12 гадзін). Парэзаць салёны агурок і зялёную цыбулю. |
Бульбу і моркву памыць і адварыць да гатовасці, 20-25 хвілін. Астудзіць, ачысціць. Моркву нарэзаць кубікамі. |
Смажанае мяса дзічыны нарэзаць тоненькімі лустачкамі. Бульбу адварыць і нарэзаць кубікамі. |
Бульбу вымыць, адварыць у мундзіры (30 хвілін), ачысціць, нарэзаць дробнымі кубікамі. |
Бульбу і моркву памыць, адварыць у мундзіры да гатовасці. Астудзіць і ачысціць. |
Вэнджаную рыбу адлучыць ад костак і здрабніць. |
Курыную паляндвіцу памыць. Заліць халоднай вадой. Пасаліць. Адварыць да гатовасці (30-40 хвілін). Астудзіць. |
Бульбу і яйкі адварваем, даём астыць і здрабняем дробным кубікам. |
Агуркі свежыя з вечара падрыхтаваць: кожны агурок разрэзаць уздоўж, паскладаць у рондаль, туды ж закінуць 5 зубчыкаў часныку і кроп. |
Адварыць ці падсмажыць курыцу, адварыць бульбу, яйкі. Мяса, бульбу, яйкі, агуркі, нарэзаць тонкімі лустачкамі, лісце зялёнай салаты дробна нашаткаваць. |
Адварыць ці падсмажыць тушку курыцы. Адлучыць мяса ад скуры і костак. |
Свіны язык замачыць на 1 гадзіну ў халоднай вадзе. Прамыць. Заліць халоднай вадой. Даць закіпець. Дадаць соль і перац. |
Заліць вымытыя яйкі халоднай вадой, пасаліць ваду і паставіць на агонь. Давесці да кіпення і варыць 8 хвілін укрутую. |
Лісце зялёнай салаты нарэзаць на кавалачкі і выслаць дно салатніцы. Вяндліну, вычышчаны агурок, бялкі вараных яйкаў дробна нарэзаць саломкай і перамяшаць. |
Адварваем бульбу і моркву. Даць гародніне астудзіцца, зняць скурку з бульбы і морквы, адкрыць слоік гарошку, сварыць укрутую яйкі, ачысціць іх, зняць зялёную скурку з агурка (толькі калі яна грубая), дастаць слоічак каперсаў іспанскай вытворчасці, адварыць кавалак добрай ялавічыны ў малой колькасці вады да мяккага стану. |
Гэта салата, вядома, прасцей па густу, чым класічны аліўе, але на кожны дзень яна вельмі нядрэнная. |
Вяндліну, курынае мяса, яйкі, цыбулю, агуркі нарэзаць дробнымі кубікамі (алівы - кружочкамі). |
Замест кансерваванага гарошку ў салату аліўе можна дадаць марынаваныя шампіньёны, яны выдатна спалучаюцца з адвараным языком і гароднінай! |
Памыць і адварыць да гатовасці бульбу і моркву, 25-30 хвілін. Закіпяціць імбрычак. Выкласці кальмары ў казан. |
Разбіваем яйкі ў шклянку блендэра ці адразу ў шкляны слоік (цалкам, нічога не падзяляючы, - зручней, не трэба думаць пра тое, куды дзяваць бялкі). |
Спаржавую фасоль адварыць 2-3 хвіліны, затым астудзіць і нарэзаць кубікамі. |
Бульбу вымыць, адварыць у лупіне (20-25 хвілін). Астудзіць, ачысціць і нарэзаць дробнымі кубікамі. |
Адварыце паляндвіцу курыцы ў падсоленай вадзе, астудзіце. Затым парэжце на тонкія брусочкі. |
Рыбу ачысціце ад костак і парэжце невялікімі брусочкамі. Бульбу адварыце, ачысціце і парэжце даўгаватымі пласцінкамі. |
Бульбу адварыце ужо вычышчанай у невялікай колькасці падсоленай вады. |
Капусту нашаткаваць саломкай. Моркву і яблыкі нацерці на буйнай тарцы. |
Добра вымыць і адварыць да гатовасці бульбу і моркву. Астудзіць. Ачысціць. |
Сварыце ў падсоленай вадзе да гатовасці бульбу, яйка сварыце ўкрутую. Дробна парэжце адвараную бульбу, пасечыце яйкі. Усё перамяшайце. |
Гародніну нарэзаць кубікамі, дадаць зялёны гарошак, па густу пасаліць і паперчыць. |
Бульбу, моркву, яйкі і агуркі пачысціць і дробна пасекчы. Мякаць курыцы не наразаць, а наскубці - так салата атрымліваецца значна далікатней. |
Ўсё парэзаць на кавалачкі і змяшаць з маянэзам Парада: такую салату аліўе нішчымную можна зрабіць і не ў пост са звычайным маянэзам. |
Свіны язык замачыць на 1-2 гадзіны ў халоднай вадзе. Прамыць. Заліць халоднай вадой. Даць закіпець. Дадаць соль і перац. |
Яйкі сварыць укрутую (прыкладна 8-9 хвілін з моманту закіпання вады), астудзіць, ачысціць ад шкарлупіны і нарэзаць кубікамі. |
Бульбу вымыць і адварыць у мундзіры да гатовасці. Астудзіць. Ачысціць і нарэзаць кубікамі. |
1. Бульбу, моркву, яйка адварыць, астудзіць.
2. Усе інгрэдыенты нарэзаць дробным кубікам, заправіць дамашнім маянэзам. |
1. Усе інгрэдыенты нарэзаць роўнымі вялікімі лустачкамі.
2. Выкладваць пластамі, прашмароўваючы кожны правансалем, перамяшаным з сечанымі каперсамі. |
1. Яйкі адварыць і астудзіць.
2. Усе інгрэдыенты нарэзаць кубікам, злучыць, заправіць маянэзам. |
Усе інгрэдыенты парэзаць кубікамі, перамяшаць, дадаць 150 г соуса для аліўе. |
У міску ці высокую шклянку для блендэра разбіць яйка, дадаць гарчыцу, соль і цукар. |
Тунец папярэдне пасаліць, замарынаваць у соевым соусе, затым нарэзаць кубікам і заправіць 1/2 соусам васабі. |
Усе інгрэдыенты нарэзаць кубікамі і пакласці на талерку, у тым ліку і парэзанае кубікамі жэле з агурка і салеры. |
Прыгатаваць дамашні маянэз з 1 ст. л. дыжонскай гарчыцы, 1 ст.л. белага віннага воцату, двух жаўткоў і солі (па густу). |
Усю гародніну нарэзаць "як звычайна" кубікам, пасаліць і паперчыць, перамяшаць, заправіць соусам айёлі, дадаць курыцу і ікру, зеляніну, перамяшаць і падаваць. |
1. Адварыць бульбу, моркву, гарох.
2. Пакласці інгрэдыенты фігурна на талерку. |
Спачатку трэба змяшаць усе інгрэдыенты для соуса. |
Усе прадукты нарэзаць дробным кубікам, заправіць маянэзам, перамяшаць. |
Усё наразалася кубікамі, змешвалася і запраўлялася маянэзам. Прастата вырабу і даступнасць інгрэдыентаў зрабілі гэту салату надзвычай папулярнай стравай у савецкія гады. |
|