Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 2
    Гасцей: 2
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 1267
    Паказана матэрыялаў: 201-250
    Старонкі: « 1 2 3 4 5 6 7 ... 25 26 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Бульбу адварваем у мундзіры, астуджаем, чысцім, здрабняем дробным кубікам.

    Салаты | Просмотров: 288 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.12.2014 | Комментарии (0)

    Усе цвёрдыя інгрэдыенты парэзаць дробнымі кубікамі.

    Салаты | Просмотров: 283 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.12.2014 | Комментарии (0)

    Бульбу адварыце, астудзіце, ачысціце і парэжце дробнымі кубікамі.

    Салаты | Просмотров: 288 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.12.2014 | Комментарии (0)

    Адварыць фасоль (папярэдне замачыўшы на 12 гадзін). Парэзаць салёны агурок і зялёную цыбулю.

    Салаты | Просмотров: 281 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.12.2014 | Комментарии (0)

    Бульбу і моркву памыць і адварыць да гатовасці, 20-25 хвілін. Астудзіць, ачысціць. Моркву нарэзаць кубікамі.

    Салаты | Просмотров: 273 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.12.2014 | Комментарии (0)

    Смажанае мяса дзічыны нарэзаць тоненькімі лустачкамі. Бульбу адварыць і нарэзаць кубікамі.

    Салаты | Просмотров: 257 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.12.2014 | Комментарии (0)

    Бульбу вымыць, адварыць у мундзіры (30 хвілін), ачысціць, нарэзаць дробнымі кубікамі.

    Салаты | Просмотров: 269 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.12.2014 | Комментарии (0)

    Бульбу і моркву памыць, адварыць у мундзіры да гатовасці. Астудзіць і ачысціць.

    Салаты | Просмотров: 313 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.12.2014 | Комментарии (0)

    Вэнджаную рыбу адлучыць ад костак і здрабніць.

    Салаты | Просмотров: 264 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.12.2014 | Комментарии (0)

    Курыную паляндвіцу памыць. Заліць халоднай вадой. Пасаліць. Адварыць да гатовасці (30-40 хвілін). Астудзіць.

    Салаты | Просмотров: 243 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.12.2014 | Комментарии (0)

    Бульбу і яйкі адварваем, даём астыць і здрабняем дробным кубікам.

    Салаты | Просмотров: 210 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.12.2014 | Комментарии (0)

    Агуркі свежыя з вечара падрыхтаваць: кожны агурок разрэзаць уздоўж, паскладаць у рондаль, туды ж закінуць 5 зубчыкаў часныку і кроп.

    Салаты | Просмотров: 265 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.12.2014 | Комментарии (0)

    Адварыць ці падсмажыць курыцу, адварыць бульбу, яйкі. Мяса, бульбу, яйкі, агуркі, нарэзаць тонкімі лустачкамі, лісце зялёнай салаты дробна нашаткаваць.

    Салаты | Просмотров: 236 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.12.2014 | Комментарии (0)

    Адварыць ці падсмажыць тушку курыцы. Адлучыць мяса ад скуры і костак.

    Салаты | Просмотров: 277 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.12.2014 | Комментарии (0)

    Свіны язык замачыць на 1 гадзіну ў халоднай вадзе. Прамыць. Заліць халоднай вадой. Даць закіпець. Дадаць соль і перац.

    Салаты | Просмотров: 249 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.12.2014 | Комментарии (0)

    Заліць вымытыя яйкі халоднай вадой, пасаліць ваду і паставіць на агонь. Давесці да кіпення і варыць 8 хвілін укрутую.

    Салаты | Просмотров: 226 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.12.2014 | Комментарии (0)

    Лісце зялёнай салаты нарэзаць на кавалачкі і выслаць дно салатніцы. Вяндліну, вычышчаны агурок, бялкі вараных яйкаў дробна нарэзаць саломкай і перамяшаць.

    Салаты | Просмотров: 262 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.12.2014 | Комментарии (0)

    Адварваем бульбу і моркву. Даць гародніне астудзіцца, зняць скурку з бульбы і морквы, адкрыць слоік гарошку, сварыць укрутую яйкі, ачысціць іх, зняць зялёную скурку з агурка (толькі калі яна грубая), дастаць слоічак каперсаў іспанскай вытворчасці, адварыць кавалак добрай ялавічыны ў малой колькасці вады да мяккага стану.

    Салаты | Просмотров: 237 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.12.2014 | Комментарии (0)

    Гэта салата, вядома, прасцей па густу, чым класічны аліўе, але на кожны дзень яна вельмі нядрэнная.

    Салаты | Просмотров: 253 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.12.2014 | Комментарии (0)

    Вяндліну, курынае мяса, яйкі, цыбулю, агуркі нарэзаць дробнымі кубікамі (алівы - кружочкамі).

    Салаты | Просмотров: 232 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.12.2014 | Комментарии (0)

    Замест кансерваванага гарошку ў салату аліўе можна дадаць марынаваныя шампіньёны, яны выдатна спалучаюцца з адвараным языком і гароднінай!

    Салаты | Просмотров: 244 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.12.2014 | Комментарии (0)

    Памыць і адварыць да гатовасці бульбу і моркву, 25-30 хвілін. Закіпяціць імбрычак. Выкласці кальмары ў казан.

    Салаты | Просмотров: 248 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.12.2014 | Комментарии (0)

    Разбіваем яйкі ў шклянку блендэра ці адразу ў шкляны слоік (цалкам, нічога не падзяляючы, - зручней, не трэба думаць пра тое, куды дзяваць бялкі).

    Салаты | Просмотров: 245 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.12.2014 | Комментарии (0)

    Спаржавую фасоль адварыць 2-3 хвіліны, затым астудзіць і нарэзаць кубікамі.

    Салаты | Просмотров: 247 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.12.2014 | Комментарии (0)

    Бульбу вымыць, адварыць у лупіне (20-25 хвілін). Астудзіць, ачысціць і нарэзаць дробнымі кубікамі.

    Салаты | Просмотров: 278 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.12.2014 | Комментарии (0)

    Адварыце паляндвіцу курыцы ў падсоленай вадзе, астудзіце. Затым парэжце на тонкія брусочкі.

    Салаты | Просмотров: 290 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.12.2014 | Комментарии (0)

    Рыбу ачысціце ад костак і парэжце невялікімі брусочкамі. Бульбу адварыце, ачысціце і парэжце даўгаватымі пласцінкамі.

    Салаты | Просмотров: 285 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.12.2014 | Комментарии (0)

    Бульбу адварыце ужо вычышчанай у невялікай колькасці падсоленай вады.

    Салаты | Просмотров: 257 | Добавил: wawkalaki | Дата: 19.12.2014 | Комментарии (0)

    Капусту нашаткаваць саломкай. Моркву і яблыкі нацерці на буйнай тарцы.

    Салаты | Просмотров: 262 | Добавил: wawkalaki | Дата: 18.12.2014 | Комментарии (0)

    Добра вымыць і адварыць да гатовасці бульбу і моркву. Астудзіць. Ачысціць.

    Салаты | Просмотров: 234 | Добавил: wawkalaki | Дата: 18.12.2014 | Комментарии (0)

    Сварыце ў падсоленай вадзе да гатовасці бульбу, яйка сварыце ўкрутую. Дробна парэжце адвараную бульбу, пасечыце яйкі. Усё перамяшайце.

    Салаты | Просмотров: 255 | Добавил: wawkalaki | Дата: 18.12.2014 | Комментарии (0)

    Гародніну нарэзаць кубікамі, дадаць зялёны гарошак, па густу пасаліць і паперчыць.

    Салаты | Просмотров: 264 | Добавил: wawkalaki | Дата: 18.12.2014 | Комментарии (0)

    Бульбу, моркву, яйкі і агуркі пачысціць і дробна пасекчы. Мякаць курыцы не наразаць, а наскубці - так салата атрымліваецца значна далікатней.

    Салаты | Просмотров: 255 | Добавил: wawkalaki | Дата: 18.12.2014 | Комментарии (0)

    Ўсё парэзаць на кавалачкі і змяшаць з маянэзам Парада: такую салату аліўе нішчымную можна зрабіць і не ў пост са звычайным маянэзам.

    Салаты | Просмотров: 239 | Добавил: wawkalaki | Дата: 18.12.2014 | Комментарии (0)

    Свіны язык замачыць на 1-2 гадзіны ў халоднай вадзе. Прамыць. Заліць халоднай вадой. Даць закіпець. Дадаць соль і перац.

    Салаты | Просмотров: 239 | Добавил: wawkalaki | Дата: 18.12.2014 | Комментарии (0)

    Яйкі сварыць укрутую (прыкладна 8-9 хвілін з моманту закіпання вады), астудзіць, ачысціць ад шкарлупіны і нарэзаць кубікамі.

    Салаты | Просмотров: 260 | Добавил: wawkalaki | Дата: 18.12.2014 | Комментарии (0)

    Бульбу вымыць і адварыць у мундзіры да гатовасці. Астудзіць. Ачысціць і нарэзаць кубікамі.

    Салаты | Просмотров: 305 | Добавил: wawkalaki | Дата: 18.12.2014 | Комментарии (0)

    1. Бульбу, моркву, яйка адварыць, астудзіць.

    2. Усе інгрэдыенты нарэзаць дробным кубікам, заправіць дамашнім маянэзам.

    Салаты | Просмотров: 257 | Добавил: wawkalaki | Дата: 18.12.2014 | Комментарии (0)

    1. Усе інгрэдыенты нарэзаць роўнымі вялікімі лустачкамі.

    2. Выкладваць пластамі, прашмароўваючы кожны правансалем, перамяшаным з сечанымі каперсамі.

    Салаты | Просмотров: 243 | Добавил: wawkalaki | Дата: 18.12.2014 | Комментарии (0)

    1. Яйкі адварыць і астудзіць.

    2. Усе інгрэдыенты нарэзаць кубікам, злучыць, заправіць маянэзам.

    Салаты | Просмотров: 230 | Добавил: wawkalaki | Дата: 18.12.2014 | Комментарии (0)

    Усе інгрэдыенты парэзаць кубікамі, перамяшаць, дадаць 150 г соуса для аліўе.

    Салаты | Просмотров: 241 | Добавил: wawkalaki | Дата: 18.12.2014 | Комментарии (0)

    У міску ці высокую шклянку для блендэра разбіць яйка, дадаць гарчыцу, соль і цукар.

    Салаты | Просмотров: 245 | Добавил: wawkalaki | Дата: 18.12.2014 | Комментарии (0)

    Тунец папярэдне пасаліць, замарынаваць у соевым соусе, затым нарэзаць кубікам і заправіць 1/2 соусам васабі.

    Салаты | Просмотров: 243 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.12.2014 | Комментарии (0)

    Усе інгрэдыенты нарэзаць кубікамі і пакласці на талерку, у тым ліку і парэзанае кубікамі жэле з агурка і салеры.

    Салаты | Просмотров: 224 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.12.2014 | Комментарии (0)

    Прыгатаваць дамашні маянэз з 1 ст. л. дыжонскай гарчыцы, 1 ст.л. белага віннага воцату, двух жаўткоў і солі (па густу).

    Салаты | Просмотров: 208 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.12.2014 | Комментарии (0)

    Усю гародніну нарэзаць "як звычайна" кубікам, пасаліць і паперчыць, перамяшаць, заправіць соусам айёлі, дадаць курыцу і ікру, зеляніну, перамяшаць і падаваць.

    Салаты | Просмотров: 232 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.12.2014 | Комментарии (0)

    1. Адварыць бульбу, моркву, гарох.

    2. Пакласці інгрэдыенты фігурна на талерку.

    Салаты | Просмотров: 222 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.12.2014 | Комментарии (0)

    Спачатку трэба змяшаць усе інгрэдыенты для соуса.

    Салаты | Просмотров: 241 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.12.2014 | Комментарии (0)

    Усе прадукты нарэзаць дробным кубікам, заправіць маянэзам, перамяшаць.

    Салаты | Просмотров: 244 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.12.2014 | Комментарии (0)

    Усё наразалася кубікамі, змешвалася і запраўлялася маянэзам. Прастата вырабу і даступнасць інгрэдыентаў зрабілі гэту салату надзвычай папулярнай стравай у савецкія гады.

    Салаты | Просмотров: 288 | Добавил: wawkalaki | Дата: 17.12.2014 | Комментарии (0)