Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Салаты

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 1267
    Паказана матэрыялаў: 1101-1150
    Старонкі: « 1 2 ... 21 22 23 24 25 26 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Да капусты дадаць нацёртае на буйнай тарцы яблыка, дробна нарэзаныя салёныя агуркі і цыбулю, цукар. Усё перамяшаць і заправіць алеем.

    Салаты | Просмотров: 226 | Добавил: wawkalaki | Дата: 22.07.2014 | Комментарии (0)

    Буйна нарэзаць вараную бульбачку, квашаную капусту, дадаць дробна нарэзаныя цыбулю, яблыка, агурок, дадаць разынкі, усё перамяшаць, заправіць сланечнікавым алеем.

    Салаты | Просмотров: 264 | Добавил: wawkalaki | Дата: 22.07.2014 | Комментарии (0)

    Квашаную капусту(лепш купіць на рынку) заправіць смятанай (калі трэба вастрэй, то лепш узяць маянэз).

    Салаты | Просмотров: 214 | Добавил: wawkalaki | Дата: 22.07.2014 | Комментарии (0)

    Кальрабі нарэзаць лустачкамі ці саломкай, цыбулю - паўколамі, перамяшаць іх, заправіць алеем і злёгку абсмажыць.

    Салаты | Просмотров: 226 | Добавил: wawkalaki | Дата: 22.07.2014 | Комментарии (0)

    Кальрабі, яблыкі і агурок нашаткаваць, перамяшаць з марынадам і перакласці ў салатніцу. Упрыгожыць лустачкамі яблыкаў.

    Салаты | Просмотров: 234 | Добавил: wawkalaki | Дата: 22.07.2014 | Комментарии (0)

    Кальрабі ачысціце і нарэжце тонкай саломкай. Цыбулю дробна пасечыце. Усё змяшайце і запраўце алеем.

    Салаты | Просмотров: 231 | Добавил: wawkalaki | Дата: 22.07.2014 | Комментарии (0)

    Кальрабі вымыць, ачысціць, нашаткаваць. Хрэн вымыць, ачысціць, спаласнуць, нацерці на дробнай тарцы, дадаць у кальрабі, пакласці па густу соль і цукар.

    Салаты | Просмотров: 251 | Добавил: wawkalaki | Дата: 22.07.2014 | Комментарии (0)

    Вычышчаную кальрабі нацерці на буйнай тарцы, рэпчатую цыбулю дробна пасекчы, злучыць з кальрабі, дадаць цукар, сок цытрыны і заправіць алеем.

    Салаты | Просмотров: 227 | Добавил: wawkalaki | Дата: 22.07.2014 | Комментарии (0)

    Кальрабі і радыску нацерці на буйнай тарцы, цыбулю-парэй тонка нашаткаваць. Гародніну і грэцкія арэхі перамяшаць, заліць соусам і пасыпаць сечанымі яйкамі і зелянінай.

    Салаты | Просмотров: 246 | Добавил: wawkalaki | Дата: 22.07.2014 | Комментарии (0)

    Кальрабі адварыць да мяккасці ў падсоленай вадзе, астудзіць і нарэзаць кубікамі. Струк свежага ці кансерваванага перцу і памідоры нарэзаць тонкімі лустачкамі, цыбулю пасячы.

    Салаты | Просмотров: 273 | Добавил: wawkalaki | Дата: 22.07.2014 | Комментарии (0)

    Кальрабі нацерці на буйнай тарцы, агуркі нарэзаць саломкай. Гародніну перамяшаць, дадаць кансерваваны зялёны гарошак,

    Салаты | Просмотров: 250 | Добавил: wawkalaki | Дата: 22.07.2014 | Комментарии (0)

    Кальрабі ачысціць, вымыць, буйна нашаткаваць. Радыску ачысціць, абрэзаць, вымыць, нарэзаць тонкімі кружочкамі, усё перамяшаць.

    Салаты | Просмотров: 232 | Добавил: wawkalaki | Дата: 22.07.2014 | Комментарии (0)

    Кальрабі і яблыкі нарэзаць саломкай, пятрушку дробна пасекчы. Усё перамяшаць і заправіць сумессю з алею са смятанай. Цукар і соль дадаць па густу.

    Салаты | Просмотров: 189 | Добавил: wawkalaki | Дата: 22.07.2014 | Комментарии (0)

    Кальрабі ачысціць, нацерці на буйнай тарцы, дадаць лыжку хрэна, алей і старанна перамяшаць атрыманую нішчымную салату.

    Салаты | Просмотров: 234 | Добавил: wawkalaki | Дата: 22.07.2014 | Комментарии (0)

    Кальрабі ачысціць, нацерці на буйнай тарцы і перамяшаць з вычышчанымі семечкамі гарбуза ці сланечніка. Заправіць салату алеем.

    Салаты | Просмотров: 218 | Добавил: wawkalaki | Дата: 22.07.2014 | Комментарии (0)

    Кальрабі і рэдзьку нацерці на буйнай тарцы. Агуркі нарэзаць саломкай, цыбулю нашаткаваць.

    Салаты | Просмотров: 237 | Добавил: wawkalaki | Дата: 22.07.2014 | Комментарии (0)

    Кальрабі і моркву ачысціць ад скуркі і нарэзаць саломкай ці нацерці на буйнай тарцы.

    Салаты | Просмотров: 194 | Добавил: wawkalaki | Дата: 22.07.2014 | Комментарии (0)

    Капусту кальрабі, радыску і моркву нарэзаць саломкай. Лісце салаты нарэзаць палоскамі, цыбулю - кольцамі.

    Салаты | Просмотров: 228 | Добавил: wawkalaki | Дата: 22.07.2014 | Комментарии (0)

    Кальрабі нацерці на буйнай тарцы, цыбулю нарэзаць кольцамі. Усё злучыць пасаліць, заправіць нішчымную салату алеем і перамяшаць.

    Салаты | Просмотров: 226 | Добавил: wawkalaki | Дата: 22.07.2014 | Комментарии (0)

    Кальрабі, моркву і корань салеры нацерці на буйнай тарцы. Перац нарэзаць саломкай, памідоры - кружкамі.

    Салаты | Просмотров: 198 | Добавил: wawkalaki | Дата: 22.07.2014 | Комментарии (0)

    Кальрабі і корань салеры нацерці на буйнай тарцы. Агуркі дробна нарэзаць. Яйкі сварыць укрутую і дробна пасекчы.

    Салаты | Просмотров: 234 | Добавил: wawkalaki | Дата: 22.07.2014 | Комментарии (0)

    Кальрабі нарэзаць саломкай і 15-20 хвілін варыць у малацэ. Гарбуз нарэзаць дробнымі кубікамі і, пасыпаўшы яго кардамонам, 8-10 хвілін тушыць ва ўласным соку.

    Салаты | Просмотров: 230 | Добавил: wawkalaki | Дата: 22.07.2014 | Комментарии (0)

    Кальрабі і моркву нацерці на буйнай тарцы, радыску нарэзаць тонкімі лустачкамі. Вяндліну нарэзаць кубікамі. Яйкі сварыць укрутую, бялкі адлучыць і дробна пасекчы.

    Салаты | Просмотров: 245 | Добавил: wawkalaki | Дата: 22.07.2014 | Комментарии (0)

    Гародніну нашаткаваць, перамяшаць з марынадам, скласці ў салатнік і пасыпаць здробненай зелянінай.

    Салаты | Просмотров: 213 | Добавил: wawkalaki | Дата: 22.07.2014 | Комментарии (0)

    Кальрабі ачысціць і нарэзаць брусочкамі, выкласці ў рондаль, дадаць нарэзаныя лустачкамі шампіньёны, пасыпаць дробна нарэзанай цыбуляй, заліць белым віном і тушыць 10-15 хвілін.

    Салаты | Просмотров: 248 | Добавил: wawkalaki | Дата: 22.07.2014 | Комментарии (0)

    Кальрабі ачысціце ад лісцяў і адварыце ў падсоленай вадзе да гатовасці. Затым астудзіце, ачысціце ад скуркі і нарэжце на невялікія кубікі.

    Салаты | Просмотров: 227 | Добавил: wawkalaki | Дата: 22.07.2014 | Комментарии (0)

    Зрэзаць з капусты кальрабі лісце і адкласці іх для ўпрыгожвання салаты. Ачысціць кальрабі і нарэзаць тонкімі лустачкамі. Моркву нацерці на буйнай тарцы.

    Салаты | Просмотров: 227 | Добавил: wawkalaki | Дата: 22.07.2014 | Комментарии (0)

    Капусту кальрабі і рэдзьку нацерці на буйнай тарцы, змяшаць з нарэзаным саломкай агурком, дробна нарэзанай цыбуляй, соллю і перцам.

    Салаты | Просмотров: 235 | Добавил: wawkalaki | Дата: 22.07.2014 | Комментарии (0)

    Капусту кальрабі і моркву нацерці на буйнай тарцы ці нарэзаць тонкай саломкай. Паскладаць гародніну ў салатніцу, заправіць алеем і пасыпаць салату дробна нарэзанай зелянінай салеры.

    Салаты | Просмотров: 256 | Добавил: wawkalaki | Дата: 22.07.2014 | Комментарии (0)

    Капусту кальрабі нацерці на буйнай тарцы ці нарэзаць саломкай, цыбулю нарэзаць паўколамі. Злучыць прадукты, пасаліць, заправіць алеем і перамяшаць.

    Салаты | Просмотров: 193 | Добавил: wawkalaki | Дата: 22.07.2014 | Комментарии (0)

    Гародніну ачысціць, нацерці капусту і моркву на буйнай тарцы, яблыкі і перац нарэзаць саломкай, змяшаць, дадаць трохі цукру, солі, сок паловы цытрыны, паліць салату алеем.

    Салаты | Просмотров: 217 | Добавил: wawkalaki | Дата: 22.07.2014 | Комментарии (0)

    Кальрабі і яблыкі нарэзаць саломкай, пятрушку дробна пасекчы. Усё перамяшаць і заправіць сумессю з алею са смятанай (кефірам). Цукар і соль дадаць па густу.

    Салаты | Просмотров: 223 | Добавил: wawkalaki | Дата: 22.07.2014 | Комментарии (0)

    Кальрабі і моркву нацерці на буйнай тарцы, радыску нарэзаць тонкімі лустачкамі. Вяндліну нарэзаць кубікамі. Яйкі сварыць укрутую, бялкі адлучыць і дробна пасекчы.

    Салаты | Просмотров: 197 | Добавил: wawkalaki | Дата: 18.07.2014 | Комментарии (0)

    Кальрабі і корань салеры нацерці на буйнай тарцы. Агуркі дробна нарэзаць. Яйкі сварыць укрутую і дробна пасекчы. Усё перамяшаць, дадаць па густу перац і соль, паліць маянэзам і пасыпаць дробна нарэзаным кропам.

    Салаты | Просмотров: 236 | Добавил: wawkalaki | Дата: 18.07.2014 | Комментарии (0)

    Усю гародніну добра памыць, абсушыць. Моркву, кальрабі і рэдзьку ачысціць. У перцаў выдаліць насенне, адзін перац нарэзаць кольцамі для ўпрыгожвання, другі дробна нарэзаць. Кальрабі і яблыкі нацерці на буйнай тарцы. Зялёную рэдзьку і моркву нашаткаваць тонкай саломкай.

    Салаты | Просмотров: 246 | Добавил: wawkalaki | Дата: 18.07.2014 | Комментарии (0)

    Лісце салаты добра прамыйце, прасушыце і выкладзіце на дно талеркі. Капусту прамыйце, адварыце ў падсоленай вадзе, адкіньце на друшляк і выкладзіце на салату.

    Салаты | Просмотров: 231 | Добавил: wawkalaki | Дата: 18.07.2014 | Комментарии (0)

    Вымытыя качанчыкі капусты адварваць у салёным кіпені 10-12 хвілін, адкінуць на друшляк. Перамяшаць з дробнай адваранай маладой бульбай, нарэзанай кольцамі зялёнай цыбуляй і дробна нарэзаным кропам.

    Салаты | Просмотров: 218 | Добавил: wawkalaki | Дата: 18.07.2014 | Комментарии (0)

    Капусту вымыць, ачысціць і выкарыстоўваць качанчыкі цалкам. Цыбулю нарэзаць паўколамі, яблыкі - саломкай, чарнасліў - палоскамі.

    Салаты | Просмотров: 212 | Добавил: wawkalaki | Дата: 18.07.2014 | Комментарии (0)

    Капусту вымыць, ачысціць і выкарыстоўваць качанчыкі цалкам. Цыбулю нашаткаваць, яблыкі нарэзаць саломкай. Чарнасліў ачысціць ад костачак і дробна нарэзаць.

    Салаты | Просмотров: 254 | Добавил: wawkalaki | Дата: 18.07.2014 | Комментарии (0)

    Качанчыкі капусты нашаткаваць, рэпчатую і зялёную цыбулю дробна нарэзаць. Памідоры нарэзаць тонкімі лустачкамі, перац - лапшой. Усю гародніну перамяшаць, заліць цытрынавым сокам і даць пастаяць на холадзе 1-2 гадзіны.

    Салаты | Просмотров: 206 | Добавил: wawkalaki | Дата: 18.07.2014 | Комментарии (0)

    Качанчыкі капусты нашаткаваць і патушыць у малой колькасці вады. Адкінуць на друшляк і заправіць сумессю з алею, цытрынавага соку, хрэна, дробна нарэзанай рэпчатай цыбулі і солі. Упрыгожыць нарэзанай зялёнай цыбуляй і зелянінай.

    Салаты | Просмотров: 213 | Добавил: wawkalaki | Дата: 18.07.2014 | Комментарии (0)

    Капусту прамыйце і дробна нарэжце. Цыбулю парэжце невялікімі кольцамі. Перац разрэжце напалову, выражце асяродак, мякаць нарэжце на кубікі.

    Салаты | Просмотров: 222 | Добавил: wawkalaki | Дата: 18.07.2014 | Комментарии (0)

    Качанчыкі капусты нарэзаць лустачкамі, рэпчатую цыбулю нарэзаць паўколамі, зялёную - кольцамі. Памідоры нарэзаць тонкімі лустачкамі, перац - паўколамі.

    Салаты | Просмотров: 250 | Добавил: wawkalaki | Дата: 18.07.2014 | Комментарии (0)

    Качанчыкі брусэльскай капусты і вараную моркву нарэзаць кружочкамі. Дадаць зялёны гарошак і кмен, пасаліць, паперчыць, перамяшаць і выкласці ў салатніцу.

    Салаты | Просмотров: 229 | Добавил: wawkalaki | Дата: 18.07.2014 | Комментарии (0)

    Качанчыкі капусты нашаткаваць і змяшаць з морквай, нацёртай на буйнай тарцы, і зялёным гарошкам. Па густу дадаць перац, кмен і соль, паліць маянэзам і ўпрыгожыць зелянінай.

    Салаты | Просмотров: 173 | Добавил: wawkalaki | Дата: 18.07.2014 | Комментарии (0)

    Качанчыкі капусты нашаткаваць, рэпчатую і зялёную цыбулю дробна нарэзаць. Памідоры нарэзаць тонкімі лустачкамі, перац - лапшой.

    Салаты | Просмотров: 178 | Добавил: wawkalaki | Дата: 18.07.2014 | Комментарии (0)

    Качанчыкі брусэльскай капусты нарэзаць праз храпку тонкімі лустачкамі. Сырую моркву нарэзаць саломкай. З яблыкаў і груш выдаліць асяродак і нарэзаць мякаць тонкімі лустачкамі. У пятрушкі адлучыць ад сцябла зялёныя лісточкі.

    Салаты | Просмотров: 161 | Добавил: wawkalaki | Дата: 18.07.2014 | Комментарии (0)

    Качанчыкі капусты разрэзаць на чвэртачкі і прыпусціць у невялікай колькасці вады. Адкінуць на друшляк і заправіць сумессю з алею, цытрынавага соку, хрэна, дробна нарэзанай рэпчатай цыбулі і солі.

    Салаты | Просмотров: 172 | Добавил: wawkalaki | Дата: 18.07.2014 | Комментарии (0)

    Вымытыя качанчыкі капусты адварыць у салёным кіпені 10-12 хвілін, абсушыць, паскладаць у салатніцу, паліць запраўкай і перамяшаць. Для запраўкі салаты алей змяшаць з сокам цытрыны, цукрам, дробна нарэзанай зелянінай і пасаліць.

    Салаты | Просмотров: 174 | Добавил: wawkalaki | Дата: 18.07.2014 | Комментарии (0)

    Брусэльскую капусту дробна нарэзаць, белакачанную нашаткаваць, змяшаць з дробна нарэзанымі яблыкамі, кавалачкамі рыбы, пасаліць па густу, паліць цытрынавым сокам і заправіць маянэзам.

    Салаты | Просмотров: 168 | Добавил: wawkalaki | Дата: 18.07.2014 | Комментарии (0)