Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 1267 Паказана матэрыялаў: 1101-1150 |
Старонкі: « 1 2 ... 21 22 23 24 25 26 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Да капусты дадаць нацёртае на буйнай тарцы яблыка, дробна нарэзаныя салёныя агуркі і цыбулю, цукар. Усё перамяшаць і заправіць алеем. |
Буйна нарэзаць вараную бульбачку, квашаную капусту, дадаць дробна нарэзаныя цыбулю, яблыка, агурок, дадаць разынкі, усё перамяшаць, заправіць сланечнікавым алеем. |
Квашаную капусту(лепш купіць на рынку) заправіць смятанай (калі трэба вастрэй, то лепш узяць маянэз). |
Кальрабі нарэзаць лустачкамі ці саломкай, цыбулю - паўколамі, перамяшаць іх, заправіць алеем і злёгку абсмажыць. |
Кальрабі, яблыкі і агурок нашаткаваць, перамяшаць з марынадам і перакласці ў салатніцу. Упрыгожыць лустачкамі яблыкаў. |
Кальрабі ачысціце і нарэжце тонкай саломкай. Цыбулю дробна пасечыце. Усё змяшайце і запраўце алеем. |
Кальрабі вымыць, ачысціць, нашаткаваць. Хрэн вымыць, ачысціць, спаласнуць, нацерці на дробнай тарцы, дадаць у кальрабі, пакласці па густу соль і цукар. |
Вычышчаную кальрабі нацерці на буйнай тарцы, рэпчатую цыбулю дробна пасекчы, злучыць з кальрабі, дадаць цукар, сок цытрыны і заправіць алеем. |
Кальрабі і радыску нацерці на буйнай тарцы, цыбулю-парэй тонка нашаткаваць. Гародніну і грэцкія арэхі перамяшаць, заліць соусам і пасыпаць сечанымі яйкамі і зелянінай. |
Кальрабі адварыць да мяккасці ў падсоленай вадзе, астудзіць і нарэзаць кубікамі. Струк свежага ці кансерваванага перцу і памідоры нарэзаць тонкімі лустачкамі, цыбулю пасячы. |
Кальрабі нацерці на буйнай тарцы, агуркі нарэзаць саломкай. Гародніну перамяшаць, дадаць кансерваваны зялёны гарошак, |
Кальрабі ачысціць, вымыць, буйна нашаткаваць. Радыску ачысціць, абрэзаць, вымыць, нарэзаць тонкімі кружочкамі, усё перамяшаць. |
Кальрабі і яблыкі нарэзаць саломкай, пятрушку дробна пасекчы. Усё перамяшаць і заправіць сумессю з алею са смятанай. Цукар і соль дадаць па густу. |
Кальрабі ачысціць, нацерці на буйнай тарцы, дадаць лыжку хрэна, алей і старанна перамяшаць атрыманую нішчымную салату. |
Кальрабі ачысціць, нацерці на буйнай тарцы і перамяшаць з вычышчанымі семечкамі гарбуза ці сланечніка. Заправіць салату алеем. |
Кальрабі і рэдзьку нацерці на буйнай тарцы. Агуркі нарэзаць саломкай, цыбулю нашаткаваць. |
Кальрабі і моркву ачысціць ад скуркі і нарэзаць саломкай ці нацерці на буйнай тарцы. |
Капусту кальрабі, радыску і моркву нарэзаць саломкай. Лісце салаты нарэзаць палоскамі, цыбулю - кольцамі. |
Кальрабі нацерці на буйнай тарцы, цыбулю нарэзаць кольцамі. Усё злучыць пасаліць, заправіць нішчымную салату алеем і перамяшаць. |
Кальрабі, моркву і корань салеры нацерці на буйнай тарцы. Перац нарэзаць саломкай, памідоры - кружкамі. |
Кальрабі і корань салеры нацерці на буйнай тарцы. Агуркі дробна нарэзаць. Яйкі сварыць укрутую і дробна пасекчы. |
Кальрабі нарэзаць саломкай і 15-20 хвілін варыць у малацэ. Гарбуз нарэзаць дробнымі кубікамі і, пасыпаўшы яго кардамонам, 8-10 хвілін тушыць ва ўласным соку. |
Кальрабі і моркву нацерці на буйнай тарцы, радыску нарэзаць тонкімі лустачкамі. Вяндліну нарэзаць кубікамі. Яйкі сварыць укрутую, бялкі адлучыць і дробна пасекчы. |
Гародніну нашаткаваць, перамяшаць з марынадам, скласці ў салатнік і пасыпаць здробненай зелянінай. |
Кальрабі ачысціць і нарэзаць брусочкамі, выкласці ў рондаль, дадаць нарэзаныя лустачкамі шампіньёны, пасыпаць дробна нарэзанай цыбуляй, заліць белым віном і тушыць 10-15 хвілін. |
Кальрабі ачысціце ад лісцяў і адварыце ў падсоленай вадзе да гатовасці. Затым астудзіце, ачысціце ад скуркі і нарэжце на невялікія кубікі. |
Зрэзаць з капусты кальрабі лісце і адкласці іх для ўпрыгожвання салаты. Ачысціць кальрабі і нарэзаць тонкімі лустачкамі. Моркву нацерці на буйнай тарцы. |
Капусту кальрабі і рэдзьку нацерці на буйнай тарцы, змяшаць з нарэзаным саломкай агурком, дробна нарэзанай цыбуляй, соллю і перцам. |
Капусту кальрабі і моркву нацерці на буйнай тарцы ці нарэзаць тонкай саломкай. Паскладаць гародніну ў салатніцу, заправіць алеем і пасыпаць салату дробна нарэзанай зелянінай салеры. |
Капусту кальрабі нацерці на буйнай тарцы ці нарэзаць саломкай, цыбулю нарэзаць паўколамі. Злучыць прадукты, пасаліць, заправіць алеем і перамяшаць. |
Гародніну ачысціць, нацерці капусту і моркву на буйнай тарцы, яблыкі і перац нарэзаць саломкай, змяшаць, дадаць трохі цукру, солі, сок паловы цытрыны, паліць салату алеем. |
Кальрабі і яблыкі нарэзаць саломкай, пятрушку дробна пасекчы. Усё перамяшаць і заправіць сумессю з алею са смятанай (кефірам). Цукар і соль дадаць па густу. |
Кальрабі і моркву нацерці на буйнай тарцы, радыску нарэзаць тонкімі лустачкамі. Вяндліну нарэзаць кубікамі. Яйкі сварыць укрутую, бялкі адлучыць і дробна пасекчы. |
Кальрабі і корань салеры нацерці на буйнай тарцы. Агуркі дробна нарэзаць. Яйкі сварыць укрутую і дробна пасекчы. Усё перамяшаць, дадаць па густу перац і соль, паліць маянэзам і пасыпаць дробна нарэзаным кропам. |
Усю гародніну добра памыць, абсушыць. Моркву, кальрабі і рэдзьку ачысціць. У перцаў выдаліць насенне, адзін перац нарэзаць кольцамі для ўпрыгожвання, другі дробна нарэзаць. Кальрабі і яблыкі нацерці на буйнай тарцы. Зялёную рэдзьку і моркву нашаткаваць тонкай саломкай. |
Лісце салаты добра прамыйце, прасушыце і выкладзіце на дно талеркі. Капусту прамыйце, адварыце ў падсоленай вадзе, адкіньце на друшляк і выкладзіце на салату. |
Вымытыя качанчыкі капусты адварваць у салёным кіпені 10-12 хвілін, адкінуць на друшляк. Перамяшаць з дробнай адваранай маладой бульбай, нарэзанай кольцамі зялёнай цыбуляй і дробна нарэзаным кропам. |
Капусту вымыць, ачысціць і выкарыстоўваць качанчыкі цалкам. Цыбулю нарэзаць паўколамі, яблыкі - саломкай, чарнасліў - палоскамі. |
Капусту вымыць, ачысціць і выкарыстоўваць качанчыкі цалкам. Цыбулю нашаткаваць, яблыкі нарэзаць саломкай. Чарнасліў ачысціць ад костачак і дробна нарэзаць. |
Качанчыкі капусты нашаткаваць, рэпчатую і зялёную цыбулю дробна нарэзаць. Памідоры нарэзаць тонкімі лустачкамі, перац - лапшой. Усю гародніну перамяшаць, заліць цытрынавым сокам і даць пастаяць на холадзе 1-2 гадзіны. |
Качанчыкі капусты нашаткаваць і патушыць у малой колькасці вады. Адкінуць на друшляк і заправіць сумессю з алею, цытрынавага соку, хрэна, дробна нарэзанай рэпчатай цыбулі і солі. Упрыгожыць нарэзанай зялёнай цыбуляй і зелянінай. |
Капусту прамыйце і дробна нарэжце. Цыбулю парэжце невялікімі кольцамі. Перац разрэжце напалову, выражце асяродак, мякаць нарэжце на кубікі. |
Качанчыкі капусты нарэзаць лустачкамі, рэпчатую цыбулю нарэзаць паўколамі, зялёную - кольцамі. Памідоры нарэзаць тонкімі лустачкамі, перац - паўколамі. |
Качанчыкі брусэльскай капусты і вараную моркву нарэзаць кружочкамі. Дадаць зялёны гарошак і кмен, пасаліць, паперчыць, перамяшаць і выкласці ў салатніцу. |
Качанчыкі капусты нашаткаваць і змяшаць з морквай, нацёртай на буйнай тарцы, і зялёным гарошкам. Па густу дадаць перац, кмен і соль, паліць маянэзам і ўпрыгожыць зелянінай. |
Качанчыкі капусты нашаткаваць, рэпчатую і зялёную цыбулю дробна нарэзаць. Памідоры нарэзаць тонкімі лустачкамі, перац - лапшой. |
Качанчыкі брусэльскай капусты нарэзаць праз храпку тонкімі лустачкамі. Сырую моркву нарэзаць саломкай. З яблыкаў і груш выдаліць асяродак і нарэзаць мякаць тонкімі лустачкамі. У пятрушкі адлучыць ад сцябла зялёныя лісточкі. |
Качанчыкі капусты разрэзаць на чвэртачкі і прыпусціць у невялікай колькасці вады. Адкінуць на друшляк і заправіць сумессю з алею, цытрынавага соку, хрэна, дробна нарэзанай рэпчатай цыбулі і солі. |
Вымытыя качанчыкі капусты адварыць у салёным кіпені 10-12 хвілін, абсушыць, паскладаць у салатніцу, паліць запраўкай і перамяшаць. Для запраўкі салаты алей змяшаць з сокам цытрыны, цукрам, дробна нарэзанай зелянінай і пасаліць. |
Брусэльскую капусту дробна нарэзаць, белакачанную нашаткаваць, змяшаць з дробна нарэзанымі яблыкамі, кавалачкамі рыбы, пасаліць па густу, паліць цытрынавым сокам і заправіць маянэзам. |
|