Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з яек

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 119
    Паказана матэрыялаў: 101-119
    Старонкі: « 1 2 3

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Цялячую пячонку нарэзаць кавалачкамі па 5-6 г, падсмажыць з маслам, дадаць соус чырвоны з мадэрай і даць пракіпець. Затым амлет прыгатаваць, як апісана ў рэцэпце "Амлет , фаршаваны каўбасой ці сасіскамі ".

    Стравы з яек | Просмотров: 102 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

    Свежыя памідоры апарыць, выдаліць скурку, разрэзаць на долькі і падсмажыць са сметанкавым маслам. У астатнім прыгатаваць амлет, як апісана ў рэцэпце "Амлет з вяндлінай ".

    Стравы з яек | Просмотров: 75 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

    Нацёртую на тарцы ці прапушчаную праз мясасечку сырую моркву прыпусціць са сметанкавым маслам і заправіць малочным соусам.

    Стравы з яек | Просмотров: 107 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

    Бісквіт нарэзаць кубікамі (6-8 мм), дадаць да яго дробна сечаныя фісташкі, міндаль ці грэцкія арэхі, натуральны пчаліны мёд, разведзены гарачым малаком; усё акуратна перамяшаць так, каб кавалачкі бісквіта захавалі сваю форму.

    Стравы з яек | Просмотров: 115 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

    Кансерваваных крабаў нарэзаць невялікімі кавалачкамі, выгрэць са сметанкавым маслам, дадаць малочны соус і пракіпяціць.

    Стравы з яек | Просмотров: 100 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

    Звараную кветкавую капусту падзяліць на дробныя качанчыкі, пракіпяціць у малацэ, пасаліць і гарачую заправіць сметанкавым маслам, змяшаным з мукой, і зноў давесці да кіпення.

    Стравы з яек | Просмотров: 104 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

    Каштаны, вычышчаныя ад шкарлупіны і скуркі, сварыць у моцным мясным булёне да мяккасці, заправіць густым (выпараным) соусам чырвоным з віном (мадэрай).

    Стравы з яек | Просмотров: 95 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

    Вараную каўбасу, вычышчаную ад абалонкі, нарэзаць кубікамі, а сасіскі - кружочкамі таўшчынёй 3-4 мм і злёгку падсмажыць на масле.

    Стравы з яек | Просмотров: 105 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

    Касцяны мозг сварыць у падсоленай вадзе (15 г солі на 1 л вады), нарэзаць папярок кружочкамі таўшчынёй прыкладна ў 0,5 см, заправіць густым, выпараным на палову аб'ёму соусам чырвоным з віном і прыгатаваць з мозгам амлет фаршаваны, як апісана ў рэцэпце "Амлет, фаршаваны каўбасой ці сасіскамі ".

    Стравы з яек | Просмотров: 106 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

    Кабачкі нарэзаць кубікамі, пасаліць і падсмажыць на масле да гатовасці, дадаць смятану і, памешваючы, кіпяціць 1-2 хвіліны. Амлет рыхтаваць, як апісана ў рэцэпце "Амлет з вяндлінай ".

    Стравы з яек | Просмотров: 113 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

    Грыбы свежыя белыя ці шампіньёны нарэзаць тонкімі лустачкамі і падсмажыць са сметанкавым маслам, затым дадаць смятану, соль і даць пракіпець. У астатнім прыгатаваць амлет, як апісана ў "Амлет з вяндлінай ".

    Стравы з яек | Просмотров: 106 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

    Прыгатаваную яечную масу выліць на гарачую патэльню з маслам і, памешваючы, смажыць датуль, пакуль маса не стане густым.

    Стравы з яек | Просмотров: 117 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

    Моркву, нарэзаную на кавалкі адвольнай формы, прыпусціць з невялікай колькасцю вады і сметанкавага масла. Затым моркву прапусціць праз мясасечку, змяшаць з яечнай масай і запекчы на блясе.

    Стравы з яек | Просмотров: 117 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

    Рысавую ці прасяную рассыпістую кашу, звараную на вадзе ці малацэ, змяшаць з яечнай масай і запекчы, як "Амлет натуральны ".

    Стравы з яек | Просмотров: 101 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

    Свежую сечаную капусту пасаліць і прыпусціць з невялікай колькасцю масла сметанкавага, топленага ці сала свінога, затым змяшаць з яечнай масай і запекчы, як "Амлет запечаны натуральны ".

    Стравы з яек | Просмотров: 86 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

    Сырую бульбу нарэзаць кубікамі памерам у 1-1,5 см, падсмажыць да гатовасці, затым на патэльню ці бляху з бульбай выліць яечную масу і запекчы, як "Амлет натуральны ".

    Стравы з яек | Просмотров: 104 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

    Ўзяць 3 яйкі, злёгку ўзбіць, дадаць малако (прыкладна на палову аб'ёму яйкаў), перамяшаць, пасаліць, дадаць запраўкі (напрыклад "Перачная сумесь" ).

    Стравы з яек | Просмотров: 142 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

    Ўзбіць яйкі, дадаць курыны булён, вустрыцы і добра размяшаць. Сумесь выліць на моцна разагрэтую патэльню з тлушчам і, пры неаднаразовым устрэсванні патэльні, абсмажыць да гатовасці, пасля чаго ўліць растоплены тлушч.

    Стравы з яек | Просмотров: 83 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.07.2014 | Комментарии (0)

    Ва ўзбітыя яйкі пакласці вустрыц, дадаць канцэнтрат, соль, рысавую гарэлку, незапраўлены курыны булён (20 г) і добра размяшаць.

    Стравы з яек | Просмотров: 81 | Добавил: wawkalaki | Дата: 08.07.2014 | Комментарии (0)

    1-50 51-100 101-119