Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 119 Паказана матэрыялаў: 51-100 |
Старонкі: « 1 2 3 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Абсмажыць на сланечнікавым алеі цыбулю, затым туды ж дабавіць нарэзаныя лустачкамі памідоры, сасіскі (нарэзаныя кольцамі). Заліць усё гэта загадзя прыгатаванай масай для амлету. |
Прыгатаваць яечную масу. Падчас узбівання паступова ўвесці 2 сталовыя лыжкі вады і цукар. З прыгатаванай масы (яе можна па жаданні падзяліць на дзве ці чатыры порцыі) падсмажыць на гарачай, змазанай сметанкавым маслам патэльні амлеты. |
Яйкі добра ўзбіць, атрыманую аднастайную сумесь злучыць з паловай адной з начынняў па жаданні. Сумесь наліць на патэльню, папярэдне разагрэць ў ёй масла, і смажыць на моцным агні (патэльню злёгку падтрасаць, каб яечная маса не прыстала да дна). |
Смажанае ці варанае мяса дробна нарэзаць, абсмажыць на тлушчы і змяшаць з яйкамі і соллю. З 6 яйкаў, змяшаных з белым віном і соллю, падсмажыць амлет, вышмараваць яго прыгатаваным начыннем, скласці напалову і пасыпаць зверху цёртым сырам. |
Ялавічыну 2 разы прапусціць праз мясасечку з частай рашоткай. Яйкі ўзбіць, дадаць дробна нашаткаваную зялёную цыбулю, соль, муку, малако і злучыць з мясным фаршам. |
Яйкі ўзбіць і запекчы. Моркву нарэзаць кружочкамі, прыпусціць з маслам, загарнуць у амлет. Падаць гарачым. |
Тонка нарэзаную моркву прыпусціць з маслам да гатовасці, працерці, пюрэ злучыць з узбітымі яйкамі, а затым з малаком, заправіць соллю і цукрам па густу, разліць у формы і варыць, як сказана вышэй. |
Мякіш пшанічнага чэрствага хлеба працерці праз рэшата ці друшляк і, памешваючы, злёгку падсмажыць на патэльні са сметанкавым маслам разам з дробна сечанымі грэцкімі арэхамі, затым дадаць натуральны пчаліны мёд і пракіпяціць. |
Адвараную ці кансерваваную марскую капусту нашаткаваць і выгрэць, на патэльні з маслам, заліць яйкамі, узбітымі з малаком і зелянінай. |
Яйкі ўзбіць, дадаць малако, перамяшаць, выліць на бляху і запекчы ў духоўцы. Паліць маслам. |
Здробненае на пюрэ варанае курынае мяса злучыць з белым мясным ці малочным соусам, дадаць сліўкі, затым змяшаць з узбітымі яйкамі і разліць у формы. |
Мяса з грудкі запечанага кураняці нарэзаць тонкімі лустачкамі і выгрэць. Цыбулю спасераваць на масле, расцерці яго з анчоуснай пастай, дадаць сок цытрыны і цёртую цэдру. |
Вараныя зерні кукурузы працерці на машынцы ці скрозь сіта, пюрэ злучыць з малочным соусам, дадаць сліўкі, заправіць па густу соллю і цукрам, злучыць з узбітымі яйкамі і разліць у формы. |
Мяса крэветак дробна нарэзаць і абсмажыць на сметанкавым масле, затым заліць узбітымі яйкамі з віном і соллю і падсмажыць амлет. |
Апарыць крапіву кіпенем, здрабніць, затым патушыць нарэзаную паўколамі рэпчатую цыбулю, высыпаць туды ж крапіву, заліць узбітымі яйкамі, запекчы, пасыпаць зелянінай. Можна падаваць са смятанай. |
Падрыхтаваныя маладыя пабегі і сцеблы крапівы дробна наразаюць, заліваюць амлетнай сумессю, выліваюць на патэльню з растопленым тлушчам і пякуць. Пры падачы паліваюць раслінным алеем. |
Лустачкі каўбасы падсмажыць на сале або алеі, дадаць дробна нарэзаную крапіву, заліць падсоленай яечна-малочнай сумессю і запекчы. |
Вараную кветкавую капусту злучыць з малочным соусам, дадаць малако ці сліўкі і змяшаць з узбітымі яйкамі, працерці праз сіта, заправіць соллю і разліць у формы. |
Злучыць з булёнам пюрэ з каштанаў, заправіць невялікай колькасцю цукровай пудры, змяшаць з узбітымі яйкамі і разліць у формы. |
Яйкі ўзбіць, дадаць муку, соль, малако, добра размяшаць. Нарэзаныя брусочкамі сала і кавалачкі каўбасы абсмажыць, заліць яечнай сумессю. |
Яйкі ўзбіць, дадаць малако, працёрты тварог, соль, усё старанна перамяшаць. |
Кабачкі нарэзаць кубікамі, патушыць, змяшаць з узбітымі яйкамі, пасаліць. |
Цыбулю дробна нарэзаць, выкласці на патэльню з разагрэтым тлушчам, выліць яечную масу, перамяшаць і падсмажыць. |
Ў яечную масу дадаць дробна нарэзаную зялёную цыбулю, перамяшаць а падсмажыць гэтак жа, як "Амлет натуральны ". |
Жаўткі адлучыць ад бялкоў і паасобку ўзбіць. Жаўткі пасаліць, змяшаць з маслам, здробненай зелянінай і бялкамі. |
Амлет з дзічынай галоўным чынам рыхтаваць гэтак жа, як з курыцай. |
Яйкі ўзбіць, змяшаць з сырам, пасаліць і запекчы ў патэльні, змазанай маслам. |
Апрацаваныя свежыя грыбы абсмажыць на масле і перамяшаць з пасераванай рэпчатай цыбуляй. |
Дробна нарэжце грыбы, патушыце ў масле са спецыямі і зелянінай. Узбіце бялкі яйкаў, а з жаўткоў, мукі і мінеральнай вады прыгатуйце вадкае цеста. |
Грыбы і рэпчатую цыбулю дробна насекчы і абсмажыць на алеі на працягу 10-15 хвілін. Дадаць зялёны гарошак і выгрэць з грыбамі і цыбуляй 3-5 хвілін. |
Гарошак адварыць, прыпусціць з маслам, змяшаць з узбітымі яйкамі, пасаліць і запекчы. |
Прыгатаваць амлет, як апісана ў рэцэпце "Амлет натуральны ", і змясціць яго на талерку; побач з амлетам пакласці рассыпістую кашу, смажаную ці адвараную бульбу, бульбяное пюрэ, смажаныя кабачкі, адвараную брусэльскую ці кветкавую капусту, моркву ці зялёны гарошак у малочным соусе, або свежыя смажаныя грыбы, запраўленыя смятанай. |
Вараную вяндліну нарэзаць дробнымі (0,5 см} кубікамі і злёгку падсмажыць на патэльні. |
З каўбасы зняць абалонку, нарэзаць касымі лустачкамі, выкласці на патэльню, уліць смятану і запекчы, накрыўшы вечкам. |
Муку размяшаць з малаком, убіць у гэту масу яйка, дадаць соль і замясіць цеста (негустое, як смятану). |
Бульбу нарэзаць кубікамі і запекчы. Яйкі ўзбіць, змяшаць з бульбай, пасаліць і запякаць у духоўцы, пакуль не сцягнуцца бялкі. |
Яйкі ўзбіць, змяшаць са здробненай на тарцы брынзай і смажыць на патэльні. |
Чэрствы бісквіт нарэзаць кубікамі, змяшаць са здробненымі грэцкімі арэхамі, мёдам, папярэдне разведзеным гарачым малаком. |
Ядры міндаля апарыць кіпенем і, выдаліўшы скурку, здрабніць. Яйкі змяшаць з малаком, арэхамі, дадаць соль, перац, старанна ўзбіць і выліць на гарачую патэльню, змазаную маслам. |
Змяшаць яйкі, соль, перац і арэхі. Добра ўзбіць і выліць на патэльню з разагрэтым маслам. Смажыць датуль, пакуль не згорнецца бялок (3-5 хвілін). |
Гэтыя амлеты робяцца гэтак жа, як і амлеты з яблычным начыннем, але пракладаюцца арэхавым начыннем, якое падрыхтоўваюць наступным чынам: грэцкія арэхі нацерці і змяшаць з цукрам, звараным з 1 сталовай лыжкай вады. |
Жаўткі расцерці дабяла з цукровай пудрай, уліць лікёр, добра размяшаць. Бялкі ўзбіць венцам да утварэння лёгкай паветранай пены. |
Яйкі, малако, соль, нацёртыя свежыя агуркі змяшаць і ўзбіць міксерам да атрымання аднастайнай масы. |
Сала нарэзаць маленькімі кубікамі, падскварыць разам з нашаткаванай цыбуляй, заліць яйкамі, узбітымі з малаком з дабаўленнем солі. Запячы ў духоўцы. |
Ўзбіць 6 яечных жаўткоў, дадаць трохі вады, усыпаць муку, замясіць густое цеста, ледзь-ледзь пасаліць і ўвесці ўзбітыя бялкі. |
Мяса выразкі, спінной ці паяснічнай часткі нарэзаць папярок валокнаў на кавалкі таўшчынёй 1-1,5 см і адбіць да таўшчыні прыкладна 0,5 см. |
Лісце свежага зялёнага шпінату, старанна вымыць, тушыць са сметанкавым маслам і заправіць малочным соусам. Далей рыхтаваць амлет, як апісана ў "Амлет з вяндлінай ". |
Спаржу, струкі фасолі, зялёны гарошак, кветкавую ці брусэльскую капусту адварыць у падсоленай кіпячай вадзе, адкінуць на друшляк і даць сцячы адвару. |
Вычышчаныя карані салеры нарэзаць у форме кароткай буйнай локшыны і тушыць у булёне з даданнем сметанкавага масла; у канцы тушэння дадаць 1 сталовую лыжку соусу чырвонага з мадэрай і выпарыць да звычайнай гушчыні. У астатнім рыхтаваць, як "Амлет з вяндлінай ". |
Узбіць яйкі, падсаліць крышачку, падсмажыць на гарачай патэльні з маслам. |
|