Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Стравы з яек

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 119
    Паказана матэрыялаў: 51-100
    Старонкі: « 1 2 3 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Абсмажыць на сланечнікавым алеі цыбулю, затым туды ж дабавіць нарэзаныя лустачкамі памідоры, сасіскі (нарэзаныя кольцамі). Заліць усё гэта загадзя прыгатаванай масай для амлету.

    Стравы з яек | Просмотров: 115 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Прыгатаваць яечную масу. Падчас узбівання паступова ўвесці 2 сталовыя лыжкі вады і цукар. З прыгатаванай масы (яе можна па жаданні падзяліць на дзве ці чатыры порцыі) падсмажыць на гарачай, змазанай сметанкавым маслам патэльні амлеты.

    Стравы з яек | Просмотров: 130 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Яйкі добра ўзбіць, атрыманую аднастайную сумесь злучыць з паловай адной з начынняў па жаданні. Сумесь наліць на патэльню, папярэдне разагрэць ў ёй масла, і смажыць на моцным агні (патэльню злёгку падтрасаць, каб яечная маса не прыстала да дна).

    Стравы з яек | Просмотров: 110 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Смажанае ці варанае мяса дробна нарэзаць, абсмажыць на тлушчы і змяшаць з яйкамі і соллю. З 6 яйкаў, змяшаных з белым віном і соллю, падсмажыць амлет, вышмараваць яго прыгатаваным начыннем, скласці напалову і пасыпаць зверху цёртым сырам.

    Стравы з яек | Просмотров: 122 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Ялавічыну 2 разы прапусціць праз мясасечку з частай рашоткай. Яйкі ўзбіць, дадаць дробна нашаткаваную зялёную цыбулю, соль, муку, малако і злучыць з мясным фаршам.

    Стравы з яек | Просмотров: 110 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Яйкі ўзбіць і запекчы. Моркву нарэзаць кружочкамі, прыпусціць з маслам, загарнуць у амлет. Падаць гарачым.

    Стравы з яек | Просмотров: 119 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Тонка нарэзаную моркву прыпусціць з маслам да гатовасці, працерці, пюрэ злучыць з узбітымі яйкамі, а затым з малаком, заправіць соллю і цукрам па густу, разліць у формы і варыць, як сказана вышэй.

    Стравы з яек | Просмотров: 123 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Мякіш пшанічнага чэрствага хлеба працерці праз рэшата ці друшляк і, памешваючы, злёгку падсмажыць на патэльні са сметанкавым маслам разам з дробна сечанымі грэцкімі арэхамі, затым дадаць натуральны пчаліны мёд і пракіпяціць.

    Стравы з яек | Просмотров: 117 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Адвараную ці кансерваваную марскую капусту нашаткаваць і выгрэць, на патэльні з маслам, заліць яйкамі, узбітымі з малаком і зелянінай.

    Стравы з яек | Просмотров: 99 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Яйкі ўзбіць, дадаць малако, перамяшаць, выліць на бляху і запекчы ў духоўцы. Паліць маслам.

    Стравы з яек | Просмотров: 130 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Здробненае на пюрэ варанае курынае мяса злучыць з белым мясным ці малочным соусам, дадаць сліўкі, затым змяшаць з узбітымі яйкамі і разліць у формы.

    Стравы з яек | Просмотров: 111 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.07.2014 | Комментарии (0)

    Мяса з грудкі запечанага кураняці нарэзаць тонкімі лустачкамі і выгрэць. Цыбулю спасераваць на масле, расцерці яго з анчоуснай пастай, дадаць сок цытрыны і цёртую цэдру.

    Стравы з яек | Просмотров: 120 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

    Вараныя зерні кукурузы працерці на машынцы ці скрозь сіта, пюрэ злучыць з малочным соусам, дадаць сліўкі, заправіць па густу соллю і цукрам, злучыць з узбітымі яйкамі і разліць у формы.

    Стравы з яек | Просмотров: 129 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

    Мяса крэветак дробна нарэзаць і абсмажыць на сметанкавым масле, затым заліць узбітымі яйкамі з віном і соллю і падсмажыць амлет.

    Стравы з яек | Просмотров: 114 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

    Апарыць крапіву кіпенем, здрабніць, затым патушыць нарэзаную паўколамі рэпчатую цыбулю, высыпаць туды ж крапіву, заліць узбітымі яйкамі, запекчы, пасыпаць зелянінай. Можна падаваць са смятанай.

    Стравы з яек | Просмотров: 144 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтаваныя маладыя пабегі і сцеблы крапівы дробна наразаюць, заліваюць амлетнай сумессю, выліваюць на патэльню з растопленым тлушчам і пякуць. Пры падачы паліваюць раслінным алеем.

    Стравы з яек | Просмотров: 115 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

    Лустачкі каўбасы падсмажыць на сале або алеі, дадаць дробна нарэзаную крапіву, заліць падсоленай яечна-малочнай сумессю і запекчы.

    Стравы з яек | Просмотров: 114 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

    Вараную кветкавую капусту злучыць з малочным соусам, дадаць малако ці сліўкі і змяшаць з узбітымі яйкамі, працерці праз сіта, заправіць соллю і разліць у формы.

    Стравы з яек | Просмотров: 108 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

    Злучыць з булёнам пюрэ з каштанаў, заправіць невялікай колькасцю цукровай пудры, змяшаць з узбітымі яйкамі і разліць у формы.

    Стравы з яек | Просмотров: 129 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

    Яйкі ўзбіць, дадаць муку, соль, малако, добра размяшаць. Нарэзаныя брусочкамі сала і кавалачкі каўбасы абсмажыць, заліць яечнай сумессю.

    Стравы з яек | Просмотров: 109 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

    Яйкі ўзбіць, дадаць малако, працёрты тварог, соль, усё старанна перамяшаць.

    Стравы з яек | Просмотров: 100 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

    Кабачкі нарэзаць кубікамі, патушыць, змяшаць з узбітымі яйкамі, пасаліць.

    Стравы з яек | Просмотров: 116 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

    Цыбулю дробна нарэзаць, выкласці на патэльню з разагрэтым тлушчам, выліць яечную масу, перамяшаць і падсмажыць.

    Стравы з яек | Просмотров: 104 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

    Ў яечную масу дадаць дробна нарэзаную зялёную цыбулю, перамяшаць а падсмажыць гэтак жа, як "Амлет натуральны ".

    Стравы з яек | Просмотров: 131 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

    Жаўткі адлучыць ад бялкоў і паасобку ўзбіць. Жаўткі пасаліць, змяшаць з маслам, здробненай зелянінай і бялкамі.

    Стравы з яек | Просмотров: 90 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

    Амлет з дзічынай галоўным чынам рыхтаваць гэтак жа, як з курыцай.

    Стравы з яек | Просмотров: 102 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

    Яйкі ўзбіць, змяшаць з сырам, пасаліць і запекчы ў патэльні, змазанай маслам.

    Стравы з яек | Просмотров: 136 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

    Апрацаваныя свежыя грыбы абсмажыць на масле і перамяшаць з пасераванай рэпчатай цыбуляй.

    Стравы з яек | Просмотров: 98 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

    Дробна нарэжце грыбы, патушыце ў масле са спецыямі і зелянінай. Узбіце бялкі яйкаў, а з жаўткоў, мукі і мінеральнай вады прыгатуйце вадкае цеста.

    Стравы з яек | Просмотров: 121 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

    Грыбы і рэпчатую цыбулю дробна насекчы і абсмажыць на алеі на працягу 10-15 хвілін. Дадаць зялёны гарошак і выгрэць з грыбамі і цыбуляй 3-5 хвілін.

    Стравы з яек | Просмотров: 150 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

    Гарошак адварыць, прыпусціць з маслам, змяшаць з узбітымі яйкамі, пасаліць і запекчы.

    Стравы з яек | Просмотров: 108 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

    Прыгатаваць амлет, як апісана ў рэцэпце "Амлет натуральны ", і змясціць яго на талерку; побач з амлетам пакласці рассыпістую кашу, смажаную ці адвараную бульбу, бульбяное пюрэ, смажаныя кабачкі, адвараную брусэльскую ці кветкавую капусту, моркву ці зялёны гарошак у малочным соусе, або свежыя смажаныя грыбы, запраўленыя смятанай.

    Стравы з яек | Просмотров: 104 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

    Вараную вяндліну нарэзаць дробнымі (0,5 см} кубікамі і злёгку падсмажыць на патэльні.

    Стравы з яек | Просмотров: 84 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

    З каўбасы зняць абалонку, нарэзаць касымі лустачкамі, выкласці на патэльню, уліць смятану і запекчы, накрыўшы вечкам.

    Стравы з яек | Просмотров: 102 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

    Муку размяшаць з малаком, убіць у гэту масу яйка, дадаць соль і замясіць цеста (негустое, як смятану).

    Стравы з яек | Просмотров: 120 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

    Бульбу нарэзаць кубікамі і запекчы. Яйкі ўзбіць, змяшаць з бульбай, пасаліць і запякаць у духоўцы, пакуль не сцягнуцца бялкі.

    Стравы з яек | Просмотров: 117 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

    Яйкі ўзбіць, змяшаць са здробненай на тарцы брынзай і смажыць на патэльні.

    Стравы з яек | Просмотров: 129 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

    Чэрствы бісквіт нарэзаць кубікамі, змяшаць са здробненымі грэцкімі арэхамі, мёдам, папярэдне разведзеным гарачым малаком.

    Стравы з яек | Просмотров: 106 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

    Ядры міндаля апарыць кіпенем і, выдаліўшы скурку, здрабніць. Яйкі змяшаць з малаком, арэхамі, дадаць соль, перац, старанна ўзбіць і выліць на гарачую патэльню, змазаную маслам.

    Стравы з яек | Просмотров: 82 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

    Змяшаць яйкі, соль, перац і арэхі. Добра ўзбіць і выліць на патэльню з разагрэтым маслам. Смажыць датуль, пакуль не згорнецца бялок (3-5 хвілін).

    Стравы з яек | Просмотров: 84 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

    Гэтыя амлеты робяцца гэтак жа, як і амлеты з яблычным начыннем, але пракладаюцца арэхавым начыннем, якое падрыхтоўваюць наступным чынам: грэцкія арэхі нацерці і змяшаць з цукрам, звараным з 1 сталовай лыжкай вады.

    Стравы з яек | Просмотров: 86 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

    Жаўткі расцерці дабяла з цукровай пудрай, уліць лікёр, добра размяшаць. Бялкі ўзбіць венцам да утварэння лёгкай паветранай пены.

    Стравы з яек | Просмотров: 98 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

    Яйкі, малако, соль, нацёртыя свежыя агуркі змяшаць і ўзбіць міксерам да атрымання аднастайнай масы.

    Стравы з яек | Просмотров: 105 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

    Сала нарэзаць маленькімі кубікамі, падскварыць разам з нашаткаванай цыбуляй, заліць яйкамі, узбітымі з малаком з дабаўленнем солі. Запячы ў духоўцы.

    Стравы з яек | Просмотров: 127 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

    Ўзбіць 6 яечных жаўткоў, дадаць трохі вады, усыпаць муку, замясіць густое цеста, ледзь-ледзь пасаліць і ўвесці ўзбітыя бялкі.

    Стравы з яек | Просмотров: 128 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

    Мяса выразкі, спінной ці паяснічнай часткі нарэзаць папярок валокнаў на кавалкі таўшчынёй 1-1,5 см і адбіць да таўшчыні прыкладна 0,5 см.

    Стравы з яек | Просмотров: 99 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

    Лісце свежага зялёнага шпінату, старанна вымыць, тушыць са сметанкавым маслам і заправіць малочным соусам. Далей рыхтаваць амлет, як апісана ў "Амлет з вяндлінай ".

    Стравы з яек | Просмотров: 115 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

    Спаржу, струкі фасолі, зялёны гарошак, кветкавую ці брусэльскую капусту адварыць у падсоленай кіпячай вадзе, адкінуць на друшляк і даць сцячы адвару.

    Стравы з яек | Просмотров: 83 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

    Вычышчаныя карані салеры нарэзаць у форме кароткай буйнай локшыны і тушыць у булёне з даданнем сметанкавага масла; у канцы тушэння дадаць 1 сталовую лыжку соусу чырвонага з мадэрай і выпарыць да звычайнай гушчыні. У астатнім рыхтаваць, як "Амлет з вяндлінай ".

    Стравы з яек | Просмотров: 102 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

    Узбіць яйкі, падсаліць крышачку, падсмажыць на гарачай патэльні з маслам.

    Стравы з яек | Просмотров: 109 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.07.2014 | Комментарии (0)

    1-50 51-100 101-119