Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 221 Паказана матэрыялаў: 201-221 |
Старонкі: « 1 2 3 4 5 |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Краі глыбокай талеркі ёмістасцю 1 л нарасціць складзенай удвая стужкай з прамасленага пергамента так, каб краі талеркі сталі вышэй на 7,5-8 см. |
Садавіну і ягады працерці, размяшаць з цукрам і пакласці ў вазачкі ці куфлі. |
1 Сліўкі ўзаб'ём ў пену. Каву растварыць у 2 сталовых лыжках гарачай вады. |
Сліўкі ўзаб'ём ў пену. Каву растварыць у 2 сталовых лыжках гарачай вады. Цукар зальём 4 сталовымі лыжкамі гарачай вады, сварым сіроп, астудзім. |
Сок злучым з цукрам. Яечныя жаўткі разатром, развядзём з гарачым малаком, праварым да загусцення, астудзім. Злучым з сокам. |
Рыхтаваць як асноўнае парфэ. |
Сварыць густы сіроп з цукру і вады і паступова тонкім струменьчыкам уводзіць яго ў расціраемые яечныя жаўткі. Прыгатаваную масу паставіць на слабы агонь і, памешваючы пагатаваць некалькі хвілін, не даючы ёй закіпець. |
Жаўткі ўзаб'ём з цукрам, каньяком і віном на вадзяной лазні да аднастайнай кансістэнцыі, дадзім карыцу. |
Жаўткі і цукар ўзбіваць на вадзяной лазні датуль, пакуль яны не нагрэюцца да тэмпературы цела. Не перагрэць! Астудзіць і, калі сумесь трохі застыне, ўзбіць міксерам са сліўкамі і кансерваванай вішняй. |
Форму для парфэ вышмаруем вільготным пэндзлікам, высцелем плёнкай і паставім у маразільную камеру. Абрыкосы, выдаліўшы костачкі, узаб'ём у блендэры са 100 грамамі цукру і 1 ст. лыжкай лікёру. |
Ў вялікі куфель пакладзём 1 ст.л. раздушанай трускаўкі, 50 г сметанкавага марозіва, 1 ст.л. ўзбітых слівак, некалькі здробненых арэхаў, |
Пакласці ў міску бісквіт і заліць брэндзі. Перамяшаць і даць пастаяць 15 хвілін. |
У яечныя жаўткі пакласці цукар, падрыхтаваныя і здробненыя арэхі і ўсё разам старанна расцерці. |
Жэлацін замачыць у астуджанай кіпячонай вадзе з разліку 1:6 і пакінуць на час для набракання. |
Размарын абсмажыць на масле, фісташкі дробна пасякчы, дадаць да размарына і злёгку абсмажыць. |
Насыпце цукар у рондаль, наліце вады і закіпеціце, увесь час памешваючы. Трымайце на агні 5 хвілін. Зніміце і астудзіце. Наліце гэты сіроп у пасудзіну для падрыхтоўкі страў на пару. |
Для цеста малако падагрэем, злучым з яйкамі, ванільным цукрам і соллю. Усыплем муку, размяшаем цеста да аднастайнай кансістэнцыі і пакінем на 30 хвілін, накрыўшы сурвэткай. Спячом блінцы, змазваючы патэльню топленым маслам. |
Вышмараваць маслам форму для кекса ёмістасцю 900 г і пакрыць харчовай плёнкай. Ўзбіць бялкі з дробкай солі ў моцную пену. Пакласці 125 г цукру ў рондаль з 4 ст. л вады і павольна награваць, каб цукар растварыўся. |
Вышмараваць маслам і пракласці харчовай плёнкай глыбокую форму ёмістасцю 2.3 л і даўжынёй 30 см. Пакласці яечныя бялкі і соль у чыстую міску і ўзбіваць у моцную пену. |
Бананы ўзаб'ём блендэрам са смятанай, тварагом, карыцай і цукровай пудрай. Выкладзем масу ў формачкі і замарозім. |
Цукар, 6 сталовых лыжак вады і цытрынавы сок паварыць 2-3 хвіліны. Абрыкосы працерці праз сіта, дадаць 4 сталовыя лыжкі сіропу ад абрыкосаў і ўзбіць. |
|