Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дэсерт

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 221
    Паказана матэрыялаў: 201-221
    Старонкі: « 1 2 3 4 5

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Краі глыбокай талеркі ёмістасцю 1 л нарасціць складзенай удвая стужкай з прамасленага пергамента так, каб краі талеркі сталі вышэй на 7,5-8 см.

    Дэсерт | Просмотров: 208 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Садавіну і ягады працерці, размяшаць з цукрам і пакласці ў вазачкі ці куфлі.

    Дэсерт | Просмотров: 222 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    1 Сліўкі ўзаб'ём ў пену. Каву растварыць у 2 сталовых лыжках гарачай вады.

    Дэсерт | Просмотров: 221 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Сліўкі ўзаб'ём ў пену. Каву растварыць у 2 сталовых лыжках гарачай вады. Цукар зальём 4 сталовымі лыжкамі гарачай вады, сварым сіроп, астудзім.

    Дэсерт | Просмотров: 205 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Сок злучым з цукрам. Яечныя жаўткі разатром, развядзём з гарачым малаком, праварым да загусцення, астудзім. Злучым з сокам.

    Дэсерт | Просмотров: 196 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Рыхтаваць як асноўнае парфэ.

    Дэсерт | Просмотров: 214 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Сварыць густы сіроп з цукру і вады і паступова тонкім струменьчыкам уводзіць яго ў расціраемые яечныя жаўткі. Прыгатаваную масу паставіць на слабы агонь і, памешваючы пагатаваць некалькі хвілін, не даючы ёй закіпець.

    Дэсерт | Просмотров: 234 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Жаўткі ўзаб'ём з цукрам, каньяком і віном на вадзяной лазні да аднастайнай кансістэнцыі, дадзім карыцу.

    Дэсерт | Просмотров: 224 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Жаўткі і цукар ўзбіваць на вадзяной лазні датуль, пакуль яны не нагрэюцца да тэмпературы цела. Не перагрэць! Астудзіць і, калі сумесь трохі застыне, ўзбіць міксерам са сліўкамі і кансерваванай вішняй.

    Дэсерт | Просмотров: 236 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Форму для парфэ вышмаруем вільготным пэндзлікам, высцелем плёнкай і паставім у маразільную камеру. Абрыкосы, выдаліўшы костачкі, узаб'ём у блендэры са 100 грамамі цукру і 1 ст. лыжкай лікёру.

    Дэсерт | Просмотров: 202 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Ў вялікі куфель пакладзём 1 ст.л. раздушанай трускаўкі, 50 г сметанкавага марозіва, 1 ст.л. ўзбітых слівак, некалькі здробненых арэхаў,

    Дэсерт | Просмотров: 176 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Пакласці ў міску бісквіт і заліць брэндзі. Перамяшаць і даць пастаяць 15 хвілін.

    Дэсерт | Просмотров: 204 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    У яечныя жаўткі пакласці цукар, падрыхтаваныя і здробненыя арэхі і ўсё разам старанна расцерці.

    Дэсерт | Просмотров: 190 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Жэлацін замачыць у астуджанай кіпячонай вадзе з разліку 1:6 і пакінуць на час для набракання.

    Дэсерт | Просмотров: 212 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Размарын абсмажыць на масле, фісташкі дробна пасякчы, дадаць да размарына і злёгку абсмажыць.

    Дэсерт | Просмотров: 200 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Насыпце цукар у рондаль, наліце вады і закіпеціце, увесь час памешваючы. Трымайце на агні 5 хвілін. Зніміце і астудзіце. Наліце гэты сіроп у пасудзіну для падрыхтоўкі страў на пару.

    Дэсерт | Просмотров: 200 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Для цеста малако падагрэем, злучым з яйкамі, ванільным цукрам і соллю. Усыплем муку, размяшаем цеста да аднастайнай кансістэнцыі і пакінем на 30 хвілін, накрыўшы сурвэткай. Спячом блінцы, змазваючы патэльню топленым маслам.

    Дэсерт | Просмотров: 214 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Вышмараваць маслам форму для кекса ёмістасцю 900 г і пакрыць харчовай плёнкай. Ўзбіць бялкі з дробкай солі ў моцную пену. Пакласці 125 г цукру ў рондаль з 4 ст. л вады і павольна награваць, каб цукар растварыўся.

    Дэсерт | Просмотров: 216 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Вышмараваць маслам і пракласці харчовай плёнкай глыбокую форму ёмістасцю 2.3 л і даўжынёй 30 см. Пакласці яечныя бялкі і соль у чыстую міску і ўзбіваць у моцную пену.

    Дэсерт | Просмотров: 206 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Бананы ўзаб'ём блендэрам са смятанай, тварагом, карыцай і цукровай пудрай. Выкладзем масу ў формачкі і замарозім.

    Дэсерт | Просмотров: 167 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Цукар, 6 сталовых лыжак вады і цытрынавы сок паварыць 2-3 хвіліны. Абрыкосы працерці праз сіта, дадаць 4 сталовыя лыжкі сіропу ад абрыкосаў і ўзбіць.

    Дэсерт | Просмотров: 239 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.06.2014 | Комментарии (0)