Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дэсерт

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 221
    Паказана матэрыялаў: 101-150
    Старонкі: « 1 2 3 4 5 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Жаўткі разатром з цукрам, дададзім мушкатавы арэх, развядзём гарачым малаком. Зварым да загусцення, бесперапынна памешваючы, астудзім і ўвальём каньяк.

    Дэсерт | Просмотров: 240 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Ў 250 мл малака дадаць цукар, закіпяціць. Дадаць разведзены ў невялікай колькасці малака крухмал.

    Дэсерт | Просмотров: 232 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Цукар змяшаць з малаком ці сліўкамі ў суадносінах 1:1,5. Атрыманую масу, бесперапынку памешваючы, награваць на пліце датуль, пакуль яна не набудзе густой кансістэнцыі, светла-карычневай афарбоўкі і характэрнага водару.

    Дэсерт | Просмотров: 240 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Пры падачы 3 шарыка марозіва пакласці ў вазачку і зверху паліць астуджаным каньячным соусам.

    Дэсерт | Просмотров: 245 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Яечныя жаўткі расцерці з цукровай пудрай, памешваючы, паступова ўліць каву і кіпячыя сліўкі. Атрыманую сумесь давесці да кіпення, астудзіць, працадзіць і змясціць у марожаніцу.

    Дэсерт | Просмотров: 252 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Зрабіць з ягад пюрэ з дапамогай міксера, дадаць цытрынавы сок і ёгурт, добра ўзбіць гэту масу, паступова ўсыпаючы цукровую пудру.

    Дэсерт | Просмотров: 239 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Цукровую пудру змяшаем з 1 шклянкай вады і віном да поўнага растварэння. Дададзім ванільны цукар, прагрэем на моцным агні на працягу 10 хвілін, далей знімем з агню.

    Дэсерт | Просмотров: 233 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Марозіва пакладзем у вазачкі. Шакалад растопім на вадзяной лазні. Аформім марозіва шакаладам з дапамогай кандытарскага мяшочка.

    Дэсерт | Просмотров: 228 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    У гарачы цукровы сіроп апусціць почкі чорнай парэчкі, дадаць цытрынавы сок, астудзіць і працадзіць. Жэлацін папярэдне замачыць ў невялікай колькасці халоднай вады, заліць 2-3 сталовымі лыжкамі гарачага сіропу, атрыманую сумесь змясціць ў марожаніцу.

    Дэсерт | Просмотров: 265 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Узбівайце тлустыя сліўкі (175 мл) і кляновы сіроп, пакуль маса не згусне. Павольна разагрэйце звычайныя сліўкі (225 мл), ванільны экстракт, цукровую пудру і малако ў рондальчыку з тоўстымі сценкамі.

    Дэсерт | Просмотров: 207 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Любое марозіва, якое падаецца з рознымі гарнірамі (варэнне, кансерваваныя персікі і грушы, печыва і інш.) і палітае салодкімі соусамі ці віном.

    Дэсерт | Просмотров: 175 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Ў дэсертнае марозіва ўваходзяць усе віды марозіва: сметанкавае, шакаладнае, фруктовае і г. д. Падаваць гэта марозіва патрэбна з рознымі гарнірамі ці араматычнымі соусамі і лікёра-гарэлкавымі вырабамі.

    Дэсерт | Просмотров: 212 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Яечныя бялкі адлучым ад жаўткоў. Жаўткі разатром з цукрам, дададзім ёгурт, ўзбітыя ў пену бялкі і перамяшаем.

    Дэсерт | Просмотров: 187 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Жаўткі разатром з цукрам і ванілінам. Жэлацін замочым у халоднай кіпячонай вадзе да набракання. Сліўкі злучым з жаўткамі, дададзім жэлацін і зварым на слабым агні, памешваючы драўлянай лапатачкай

    Дэсерт | Просмотров: 233 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Разынкі зальём кіпенем, праз 30 хвілін ваду сальём, увальём ром, пакінем на 30 хвілін.

    Дэсерт | Просмотров: 204 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    400 мл малака закіпяціць з 40 г цукру, уліць яшчэ 100 мл малака з разведзеным у ім крухмалам і зноў пракіпяціць, дадаць ванілін.

    Дэсерт | Просмотров: 199 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Паўтары шклянкі малака, ванілін, цукровы пясок змяшаць і пракіпяціць. У астатнім малацэ размяшаць крухмал, дадаць да ўскіпеўшай масы і, памешваючы, давесці да кіпення.

    Дэсерт | Просмотров: 197 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Бананы ачысціць, узбіць у міксеры, заправіць цукрам і цытрынавым сокам. Сліўкі змяшаць з ванільным цукрам, ўзбіць, дадаць да бананавага пюрэ.

    Дэсерт | Просмотров: 193 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    На дно вазачкі пакладзем некалькі відаў садавіны, звараных з цукровым сіропам, нарэзаных на дробныя кавалачкі, апырскаем для водару цытрынавым сокам.

    Дэсерт | Просмотров: 192 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Марозіва ў металічнай крэманцы ўпрыгожыць лустачкамі цытрыны і змочанымі ромам кавалачкамі цукру. Пры падачы кавалачкі цукру падпаліць.

    Дэсерт | Просмотров: 214 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Прыгатуем малочна-яечную сумесь. Для гэтага яечны жаўток разатром з цукрам і злучым з малаком і сліўкамі, нагрэем да 80 °С, бесперапынна памешваючы драўлянай лапаткай.

    Дэсерт | Просмотров: 179 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Пакладзём у куфель марозіва і ягады маліны, якія папярэдне разамнём, зальём ўсё сіропам. Упрыгожым цэлымі ягадамі маліны.

    Дэсерт | Просмотров: 194 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Ягады перабяром і праколем, пратром праз сіта. Цэдру, сок лайма, апельсінавы сок і палову нормы цукровай пудры грэйце на павольным агні пры сталым памешванні, пакуль не растопіцца цукар.

    Дэсерт | Просмотров: 179 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Змяшаць яечныя жаўткі з цукрам. Дадаць сліўкі, размяшаць і дадаць некалькі кропель ванільнай эсэнцыі. Выкласці крэм у посуд ёмістасцю 1 л.

    Дэсерт | Просмотров: 236 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    1. Змяшаць першыя 4 інгрэдыенты міксерам.

    2. Паставіць замарожвацца на 4 гадзіны, амаль да цвёрдага стану.

    3. Узбіце сумесь сметанкавага сыру ў міксеры да крэмападобнага стану.

    Дэсерт | Просмотров: 190 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Для пачатку засыпце трускаўку 50 г цукру і прыбярыце ненадоўга ў халадзільнік. У асобным рондальчыку змяшайце малако, жаўткі і пакінутыя 50 г цукру.

    Дэсерт | Просмотров: 194 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    1. Сліўкі ўзбіць да стану, калі яны толькі пачнуць гуснуць. Вельмі важна не перастарацца.

    2. Ва ўзбітыя сліўкі дадаем згушчанае малако і старанна змешваем.

    Дэсерт | Просмотров: 195 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Усе інгрэдыенты варта змяшаць у блендэры, а гатовую сумесь разліць па формах і замарозіць у маразілцы. Можна для падрыхтоўкі выкарыстоўваць таксама марожаніцу.

    Дэсерт | Просмотров: 214 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Каву растварыць у гарачай вадзе. Цукар развядзём вадой і сварым сіроп. Яечныя жаўткі разатром і, бесперапынна памешваючы, увядзём сіроп, увальём каву, размяшаем і злучым з папярэдне ўзбітымі сліўкамі.

    Дэсерт | Просмотров: 186 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Марозіва ўзаб'ём блендэрам, дададзім халодную каву і зноў ўзаб'ём. Замарозім. Сліўкі ўзаб'ём з цукровай пудрай і карыцай.

    Дэсерт | Просмотров: 171 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Свежасмажаную і дробна змеленую каву змяшаць з вадой і закіпяціць. Працадзіць, дадаць 2,5 шклянкі слівак і закіпяціць. Узбіць 5 жаўткоў з цукрам і ўліць у іх трохі кіпячай кавы.

    Дэсерт | Просмотров: 211 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Жаўткі адлучыць ад бялкоў. Ўзбіць бялкі да вельмі густой пены, дадаючы цукар для марозіва і ўвесь час узбіваючы. Ўзбіць яечныя жаўткі з кававай эсэнцыяй і паступова дадаць да яечных бялкоў, не перастаючы ўзбіваць.

    Дэсерт | Просмотров: 180 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Змяшаць трускаўку з чарніцай і персікамі. Раскласці ўсё на порцыям. У кожную порцыю дадаць шарык марозіва і заліць зверху шампанскім ці газіроўкай.

    Дэсерт | Просмотров: 213 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Ўзбіць сліўкі, і працягваючы ўзбіваць, дадаць ёгурт. Пацерці цэдру цытрыны, выціснуць сок і засыпаць гэта ўсё цукрам. Калі рабіць шакаладнае марозіва, то змяшаць цукар з какава-парашком. Гэтыя сумесі дадаць у малочную сумесь.

    Дэсерт | Просмотров: 181 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Перш чым пачаць рыхтаваць марозіва, нам запатрабуецца прыбраць лупіну ў цытрыны, нацерці яе пры дапамозе таркі, затым выціснуць сок з цытрыны. Атрыманы сок, выліваем у цукровую пудру разам з цёртай цэдрай - ўсё пакідаем на некаторы час да растварэння цукровай пудры.

    Дэсерт | Просмотров: 199 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    З самага пачатку нам неабходна ўзяць ўсе інгрэдыенты і перамяшаць іх да аднастайнасці. Зараз нам запатрабуецца марожаніца, у ёй варта замарозіць марозіва да 12 С.

    Дэсерт | Просмотров: 194 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Каб прыгатаваць рэцэпт йёгуртава-малінавага марозіва, нам неабходзен будзе блендэр. Пачынаем рыхтаваць. Бяром маліну, цукар і цытрынавы сок, дадаем ўсё ў блендэр і пачынаем ўзбіваць.

    Дэсерт | Просмотров: 190 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Для соусу журавіны разатром з цукрам, варым 30 хвілін, памешваючы. Далей дададзім арэхі, нарэзаныя долькамі яблыкі, варым яшчэ 30 хвілін, астудзім.

    Дэсерт | Просмотров: 182 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Ягады ці кавалачкі садавіны пасыплем цукрам і прагрэем пад вечкам 5-6 хвілін на сярэднім агні. Гарачыя ягады выкладзем на марозіва, пальём лікёрам і адразу ж падаём.

    Дэсерт | Просмотров: 219 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Ананас нарэжам кавалачкамі, ківі - лустачкамі. Ягады і садавіну пакладзем пластамі ў вазачкі, зверху - шарыкі марозіва і пальём іх ёгуртам.

    Дэсерт | Просмотров: 199 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Жэлацін разводзіцца халоднай вадой (на 40 хвілін.) Пасля чаго награваецца на вадзяной лазні (не кіпяціць!). Трускаўка мыецца і заліваецца гарачым жэлацінам.

    Дэсерт | Просмотров: 208 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    У пластыкавым боксе перамяшаем сабаён і Бейліз. Гатовую масу пакласці акуратна ў мартынку.

    Дэсерт | Просмотров: 187 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Персікі разам з сіропам здробнім у блендэры, падзелім у фужэры, далей пакладзём палову нормы ўзбітых слівак, пласт раскрышанага печыва, пакінутыя сліўкі.

    Дэсерт | Просмотров: 182 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Марозіва змяшаем з астуджанай кавай, пакладзем у вазачкі, пасыплем сечанымі арэхамі, астудзім.

    Дэсерт | Просмотров: 189 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Напалову напоўні формы апельсінавым сокам. Кінь у іх па 1 цукерцы і пастаў у маразілку на 2 гадзіны.

    Дэсерт | Просмотров: 217 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Ананас нарэжам кавалачкамі, ківі - лустачкамі. Ягады і садавіну паскладаем пластамі ў вазачкі, зверху - шарыкі марозіва і пальём іх ёгуртам.

    Дэсерт | Просмотров: 191 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    1. Вычышчаныя яблыка, ківі і апельсін нарэжам лустачкамі.

    2. Шакалад разплавім на вадзяной лазні.

    Дэсерт | Просмотров: 207 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Сліўкі ўзаб'ём з цукровай пудрай. У куфель пакладзем марозіва, пальём яго кавай, сіропам, астудзім. Пры падачы аформім ўзбітымі сліўкамі.

    Дэсерт | Просмотров: 179 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Перамяшайце ў блендэры маліну, цукар і цытрынавы сок, а затым дадайце ёгурт. Пераліце ў кантэйнер і замарозьце.

    Дэсерт | Просмотров: 202 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Сліўкі добра змяшаць са смятанай. Цукар змяшаць з жаўткамі, ванільным цукрам і ўзбіць міксерам.

    Дэсерт | Просмотров: 189 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)