Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 221 Паказана матэрыялаў: 151-200 |
Старонкі: « 1 2 3 4 5 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Акрамя прадуктаў спатрэбіцца: каля 3 кг лёду, 1/3 пачкі солі, адмысловая марожаніца ці замяняючы яе малочны бітон і невялікі таз. |
Жаўткі разатром з цукрам на вадзяной лазні пры тэмпературы 65-70 градусаў. Бялкі ўзаб'ём, змяшаем з астыўшай масай яечных жаўткоў,тоўчанымі арэхамі і ванілінам. |
У вялікім рондальчыку злучыць цукар, муку, соль і змяшаць з малаком. Паступова памешваючы, падагрэйце на павольным агні - пакуль сумесь не пачне закіпаць. Асобна ўзбіце яйкі, дадайце трохі гарачай малочнай сумесі, перамяшайце. |
Закіпяціўшы 1,5 шклянкі слівак, заварваюць імі 1,5 лыжкі гарбаты на працягу 15 хвілін у зачыненым заварным імбрычку. |
Масла разатром і ўзаб'ём з цукрам, дадамо, працягваючы ўзбіваць, па адным яйку, цёртую цытрынавую цэдру, здробнены кардамон і муку. |
Пракіпяціць 375 г малака з 40 г цукру, дадаць яшчэ 125 г малака з 25 г крухмалу, пракіпяціць, |
Пастаўце малако на агонь і дадайце ванілін, давядзіце да кіпення, але не кіпеціце. Жаўткі ўзбіце разам з цукрам і злучыце з малаком, атрыманую сумесь выгрэйце на слабым агні, памешваючы лыжкай, пакуль яна не набудзе кансістэнцыю густой смятаны. |
Бананы ачысціць ад лупіны, нарэзаць іх невялікімі кубікамі, скласці ў пластыкавую скрынку і змясціць у маразільную камеру на 3-5 гадзін. Ананасы дробна парэзаць. Кедравыя арэхі вымачыць на працягу 5-6 гадзін, затым ачысціць ад шкарлупіны і разам з бананамі здрабніць ў міксеры. |
Марозіва пакладзем у вазачкі. Сварым моцную каву-эспрэс і пальём ім марозіва. Падаём з шакаладнымі вафлямі. |
Сліўкі ўзбіць, дадаўшы цукровую пудру і прасеяную какаву. У форму для замарожвання пакласці па чарзе печыва і ўзбітыя сліўкі і замарозіць. |
Для малінавага соусу маліну пратром праз сіта, дададзім цукар па густу. Соус давядзем да кіпення і хутка астудзім. |
Прыгатаваць цукровы сіроп з разліку 500 г цукру на 0,9 л вады. Ачысціўшы ананас, нацерці яго на тарцы і змяшаць з цукровым сіропам. |
Спелыя ягады перабраць, прамыць, вызваліць ад костачак, заліць гарачым 50%-вым цукровым сіропам. |
Змяшайце пюрэ і цукар, адпраўце ў халадзільнік на адну гадзіну. |
Ўзбіць сліўкі. Асобна ўзбіць жаўткі. Шакалад растапіць на вадзяной лазні, дадаць лікёр. |
Астуджаную яечна-малочную сумесь злучыць з салодкім ягадным пюрэ, а затым пры бесперапынным памешванні ўліць ва ўзбітыя сліўкі. |
Пернікі пракруціць праз мясасечку з дробнай насадкай. Яечныя жаўткі расцерці з цукрам да аднастайнасці і асцярожна ўвесці ў атрыманую сумесь ўзбітыя сліўкі. |
Ў жаўткі, расцёртыя з цукровым пяском, усыпаць какаву, добра размяшаць, развесці масу кіпячым малаком, варыць да загусцення і астудзіць. |
Жэлацін замочыць у 4 шклянках халоднай кіпячонай вады да празрыстасці макулінак. |
Фісташкі заліць гарачай вадой, пасля чаго ачысціць ад скуркі і здрабніць песцікам у ступцы. |
Фісташкі заліць гарачай вадой, пасля чаго ачысціць ад скуркі і здрабніць песцікам у ступцы. |
Суніцу прамыць, працерці праз сіта і ўвесці ў астуджаныя, добра ўзбітыя сліўкі, затым дадаць цукровую пудру. |
Ягады пратром праз сіта, дададзім цукровую пудру і ўзаб'ём у міксеры. |
Сліўкі ўзбіць, усыпаць цукар і лустачкі ананаса, перамяшаць і замарозіць у пламбірніцы. |
Ягады прамыць, абсушыць, пратыкнуць драўлянай лучынай, заліць сумессю лікёру і каньяку і вытрымаць не меней 30 хвілін. |
З 1 апельсіна сатрыце цэдру дробнай таркай, з мякаці адціснем сок. Яечныя жаўткі і яйка разатром з цукрам, дададзім карыцу, апельсінавы сок і ўзбівайце на вадзяной лазні да павелічэння ў аб'ёме ў 2 разы. |
Трускаўку здробнім у блендэры, дададзім паўшклянкі цукру і перамяшаем. |
У куфель ёмістасцю 100 г пакласці марозіва, паліць какава-соусам і ўпрыгожыць чарэшнямі. |
Ў гарачае малако ўсыпаць молатую натуральную каву, кіпяціць 5 хвілін і даць настаяцца. |
Ў гарачае малако ўсыпаць молатую натуральную каву, кіпяціць 5 хвілін, а затым даць настаяцца. |
Ў гарачае малако ўсыпаць молатую натуральную каву, кіпяціць 5 хвілін, даць настаяцца. |
Ягады прамыем, абсушым, зальём сумессю лікёру і каньяку і вытрымаем не меней 30 хвілін. |
Яечныя жаўткі ўзаб'ём на вадзяной лазні з цукровай пудрай, дададзім віно і працягнем ўзбіваць. |
Узбіце смятану і сліўкі ў моцную пену і прыбярыце ў халадзільнік. Як толькі сумесь астудзіцца, працягніце ўзбіванне, паступова дадаючы цукар, ванілін, соль, апельсінавы і цытрынавы сок. |
Дробнай таркай сатрыце цэдру з 3 лаймаў. Ад пакінутага лайма адрэжце 4 лустачкі, адкладзіце іх у бок. З усіх пладоў лайма выцісніце сок. |
Трускаўку вымыць, даць вадзе сцячы. Пюрыраваць міксерам 200 г. Адлучыць бялкі ад жаўткоў. |
Вышмараваць маслам і пракласці харчовай плёнкай глыбокую форму ёмістасцю 2.3 л і даўжынёй 30 см. Пакласці печыва ў пластыкавы пакет і раздрабніць качалкай. |
Зрабіць праліне. Павольна растапіць цукровую пудру ў рондалі на павольным агні, пакуль яна не стане лёгкай, залацістай карамеллю. Не памешвайце, проста паварочвайце рондаль, каб яна раўнамерна награвалася. |
Пракласці падвойным пластом харчовай плёнкі форму для кекса ці пластыкавую скрынку для маразілкі. |
Выскрабці мякаць з маракуйі, перамяшаць з астатнімі інгрэдыентамі. Замарозіць на 1-2 гадзіны, пакуль не ўтворацца льдзінкі, перамяшаць, каб разламаць лёд. |
Два фунта маліны працерці скрозь сіта, каб атрымалася 1/2 фунта пюрэ. Змяшаць яго толькі з 1/2 фунта цукру. Ўліць ў марожэніцу, замарозіць. |
Яечныя жаўткі разцерці на вадзяной лазні. Дадаць цукровую пудру, віно і працягнуць расціраць. |
Яечныя жаўткі выліць у сатэйнік і расцерці на гарачай вадзяной лазні, дадаць цукровую пудру, віно і расцерці да загусцення. |
Яечныя жаўткі разатром з цукровай пудрай, паставім на вадзяную лазню, увальём віно і працягнем расціраць да загусцення. |
Жаўткі яйкаў расцерці з цукровым пяском і ванілінам, увесці ў гарачае малако, праварыць да загусцення, працадзіць і астудзіць. |
Жаўткі расцерці з цукрам і ваніллю, злучыць з гарачым малаком, праварыць сумесь да загусцення, а затым працадзіць і астудзіць. |
Цукар змяшаем з 2 сталовымі лыжкамі вады, давядзём да кіпення і варым 1 хвіліну. |
Жаўткі размяшаць у малацэ, дадаць цукар і ванілін і ўсё ўзбіваць на пару датуль, пакуль крэм не згусне (да кіпення не даводзіць). |
Вычышчаныя ядры грэцкіх арэхаў здрабніць і змяшаць з яечнымі жаўткамі, расцёртымі з цукрам. |
Парэзаныя ягады чарэшні пакласці ў невялікі куфель, зверху выкласці марозіва і паліць арэхавым сіропам. Упрыгожыць ўзбітымі сліўкамі і ягадкамі кансерваванай чарэшні. |
|