Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Дэсерт

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 221
    Паказана матэрыялаў: 151-200
    Старонкі: « 1 2 3 4 5 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Акрамя прадуктаў спатрэбіцца: каля 3 кг лёду, 1/3 пачкі солі, адмысловая марожаніца ці замяняючы яе малочны бітон і невялікі таз.

    Дэсерт | Просмотров: 101 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Жаўткі разатром з цукрам на вадзяной лазні пры тэмпературы 65-70 градусаў. Бялкі ўзаб'ём, змяшаем з астыўшай масай яечных жаўткоў,тоўчанымі арэхамі і ванілінам.

    Дэсерт | Просмотров: 88 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    У вялікім рондальчыку злучыць цукар, муку, соль і змяшаць з малаком. Паступова памешваючы, падагрэйце на павольным агні - пакуль сумесь не пачне закіпаць. Асобна ўзбіце яйкі, дадайце трохі гарачай малочнай сумесі, перамяшайце.

    Дэсерт | Просмотров: 64 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Закіпяціўшы 1,5 шклянкі слівак, заварваюць імі 1,5 лыжкі гарбаты на працягу 15 хвілін у зачыненым заварным імбрычку.

    Дэсерт | Просмотров: 96 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Масла разатром і ўзаб'ём з цукрам, дадамо, працягваючы ўзбіваць, па адным яйку, цёртую цытрынавую цэдру, здробнены кардамон і муку.

    Дэсерт | Просмотров: 98 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Пракіпяціць 375 г малака з 40 г цукру, дадаць яшчэ 125 г малака з 25 г крухмалу, пракіпяціць,

    Дэсерт | Просмотров: 90 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Пастаўце малако на агонь і дадайце ванілін, давядзіце да кіпення, але не кіпеціце. Жаўткі ўзбіце разам з цукрам і злучыце з малаком, атрыманую сумесь выгрэйце на слабым агні, памешваючы лыжкай, пакуль яна не набудзе кансістэнцыю густой смятаны.

    Дэсерт | Просмотров: 100 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Бананы ачысціць ад лупіны, нарэзаць іх невялікімі кубікамі, скласці ў пластыкавую скрынку і змясціць у маразільную камеру на 3-5 гадзін. Ананасы дробна парэзаць. Кедравыя арэхі вымачыць на працягу 5-6 гадзін, затым ачысціць ад шкарлупіны і разам з бананамі здрабніць ў міксеры.

    Дэсерт | Просмотров: 79 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Марозіва пакладзем у вазачкі. Сварым моцную каву-эспрэс і пальём ім марозіва. Падаём з шакаладнымі вафлямі.

    Дэсерт | Просмотров: 168 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Сліўкі ўзбіць, дадаўшы цукровую пудру і прасеяную какаву. У форму для замарожвання пакласці па чарзе печыва і ўзбітыя сліўкі і замарозіць.

    Дэсерт | Просмотров: 99 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Для малінавага соусу маліну пратром праз сіта, дададзім цукар па густу. Соус давядзем да кіпення і хутка астудзім.

    Дэсерт | Просмотров: 97 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Прыгатаваць цукровы сіроп з разліку 500 г цукру на 0,9 л вады. Ачысціўшы ананас, нацерці яго на тарцы і змяшаць з цукровым сіропам.

    Дэсерт | Просмотров: 76 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Спелыя ягады перабраць, прамыць, вызваліць ад костачак, заліць гарачым 50%-вым цукровым сіропам.

    Дэсерт | Просмотров: 87 | Добавил: wawkalaki | Дата: 12.07.2014 | Комментарии (0)

    Змяшайце пюрэ і цукар, адпраўце ў халадзільнік на адну гадзіну.

    Дэсерт | Просмотров: 95 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Ўзбіць сліўкі. Асобна ўзбіць жаўткі. Шакалад растапіць на вадзяной лазні, дадаць лікёр.

    Дэсерт | Просмотров: 88 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Астуджаную яечна-малочную сумесь злучыць з салодкім ягадным пюрэ, а затым пры бесперапынным памешванні ўліць ва ўзбітыя сліўкі.

    Дэсерт | Просмотров: 99 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Пернікі пракруціць праз мясасечку з дробнай насадкай. Яечныя жаўткі расцерці з цукрам да аднастайнасці і асцярожна ўвесці ў атрыманую сумесь ўзбітыя сліўкі.

    Дэсерт | Просмотров: 101 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Ў жаўткі, расцёртыя з цукровым пяском, усыпаць какаву, добра размяшаць, развесці масу кіпячым малаком, варыць да загусцення і астудзіць.

    Дэсерт | Просмотров: 91 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Жэлацін замочыць у 4 шклянках халоднай кіпячонай вады да празрыстасці макулінак.

    Дэсерт | Просмотров: 117 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Фісташкі заліць гарачай вадой, пасля чаго ачысціць ад скуркі і здрабніць песцікам у ступцы.

    Дэсерт | Просмотров: 100 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Фісташкі заліць гарачай вадой, пасля чаго ачысціць ад скуркі і здрабніць песцікам у ступцы.

    Дэсерт | Просмотров: 99 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Суніцу прамыць, працерці праз сіта і ўвесці ў астуджаныя, добра ўзбітыя сліўкі, затым дадаць цукровую пудру.

    Дэсерт | Просмотров: 90 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Ягады пратром праз сіта, дададзім цукровую пудру і ўзаб'ём у міксеры.

    Дэсерт | Просмотров: 102 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Сліўкі ўзбіць, усыпаць цукар і лустачкі ананаса, перамяшаць і замарозіць у пламбірніцы.

    Дэсерт | Просмотров: 102 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Ягады прамыць, абсушыць, пратыкнуць драўлянай лучынай, заліць сумессю лікёру і каньяку і вытрымаць не меней 30 хвілін.

    Дэсерт | Просмотров: 85 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    З 1 апельсіна сатрыце цэдру дробнай таркай, з мякаці адціснем сок. Яечныя жаўткі і яйка разатром з цукрам, дададзім карыцу, апельсінавы сок і ўзбівайце на вадзяной лазні да павелічэння ў аб'ёме ў 2 разы.

    Дэсерт | Просмотров: 107 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Трускаўку здробнім у блендэры, дададзім паўшклянкі цукру і перамяшаем.

    Дэсерт | Просмотров: 93 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    У куфель ёмістасцю 100 г пакласці марозіва, паліць какава-соусам і ўпрыгожыць чарэшнямі.

    Дэсерт | Просмотров: 100 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Ў гарачае малако ўсыпаць молатую натуральную каву, кіпяціць 5 хвілін і даць настаяцца.

    Дэсерт | Просмотров: 81 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Ў гарачае малако ўсыпаць молатую натуральную каву, кіпяціць 5 хвілін, а затым даць настаяцца.

    Дэсерт | Просмотров: 88 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Ў гарачае малако ўсыпаць молатую натуральную каву, кіпяціць 5 хвілін, даць настаяцца.

    Дэсерт | Просмотров: 96 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Ягады прамыем, абсушым, зальём сумессю лікёру і каньяку і вытрымаем не меней 30 хвілін.

    Дэсерт | Просмотров: 95 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Яечныя жаўткі ўзаб'ём на вадзяной лазні з цукровай пудрай, дададзім віно і працягнем ўзбіваць.

    Дэсерт | Просмотров: 97 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Узбіце смятану і сліўкі ў моцную пену і прыбярыце ў халадзільнік. Як толькі сумесь астудзіцца, працягніце ўзбіванне, паступова дадаючы цукар, ванілін, соль, апельсінавы і цытрынавы сок.

    Дэсерт | Просмотров: 111 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Дробнай таркай сатрыце цэдру з 3 лаймаў. Ад пакінутага лайма адрэжце 4 лустачкі, адкладзіце іх у бок. З усіх пладоў лайма выцісніце сок.

    Дэсерт | Просмотров: 91 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Трускаўку вымыць, даць вадзе сцячы. Пюрыраваць міксерам 200 г. Адлучыць бялкі ад жаўткоў.

    Дэсерт | Просмотров: 94 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Вышмараваць маслам і пракласці харчовай плёнкай глыбокую форму ёмістасцю 2.3 л і даўжынёй 30 см. Пакласці печыва ў пластыкавы пакет і раздрабніць качалкай.

    Дэсерт | Просмотров: 95 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Зрабіць праліне. Павольна растапіць цукровую пудру ў рондалі на павольным агні, пакуль яна не стане лёгкай, залацістай карамеллю. Не памешвайце, проста паварочвайце рондаль, каб яна раўнамерна награвалася.

    Дэсерт | Просмотров: 101 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Пракласці падвойным пластом харчовай плёнкі форму для кекса ці пластыкавую скрынку для маразілкі.

    Дэсерт | Просмотров: 108 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Выскрабці мякаць з маракуйі, перамяшаць з астатнімі інгрэдыентамі. Замарозіць на 1-2 гадзіны, пакуль не ўтворацца льдзінкі, перамяшаць, каб разламаць лёд.

    Дэсерт | Просмотров: 92 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Два фунта маліны працерці скрозь сіта, каб атрымалася 1/2 фунта пюрэ. Змяшаць яго толькі з 1/2 фунта цукру. Ўліць ў марожэніцу, замарозіць.

    Дэсерт | Просмотров: 89 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Яечныя жаўткі разцерці на вадзяной лазні. Дадаць цукровую пудру, віно і працягнуць расціраць.

    Дэсерт | Просмотров: 85 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Яечныя жаўткі выліць у сатэйнік і расцерці на гарачай вадзяной лазні, дадаць цукровую пудру, віно і расцерці да загусцення.

    Дэсерт | Просмотров: 96 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Яечныя жаўткі разатром з цукровай пудрай, паставім на вадзяную лазню, увальём віно і працягнем расціраць да загусцення.

    Дэсерт | Просмотров: 94 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Жаўткі яйкаў расцерці з цукровым пяском і ванілінам, увесці ў гарачае малако, праварыць да загусцення, працадзіць і астудзіць.

    Дэсерт | Просмотров: 87 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Жаўткі расцерці з цукрам і ваніллю, злучыць з гарачым малаком, праварыць сумесь да загусцення, а затым працадзіць і астудзіць.

    Дэсерт | Просмотров: 91 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Цукар змяшаем з 2 сталовымі лыжкамі вады, давядзём да кіпення і варым 1 хвіліну.

    Дэсерт | Просмотров: 95 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Жаўткі размяшаць у малацэ, дадаць цукар і ванілін і ўсё ўзбіваць на пару датуль, пакуль крэм не згусне (да кіпення не даводзіць).

    Дэсерт | Просмотров: 104 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Вычышчаныя ядры грэцкіх арэхаў здрабніць і змяшаць з яечнымі жаўткамі, расцёртымі з цукрам.

    Дэсерт | Просмотров: 90 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)

    Парэзаныя ягады чарэшні пакласці ў невялікі куфель, зверху выкласці марозіва і паліць арэхавым сіропам. Упрыгожыць ўзбітымі сліўкамі і ягадкамі кансерваванай чарэшні.

    Дэсерт | Просмотров: 65 | Добавил: wawkalaki | Дата: 02.07.2014 | Комментарии (0)