Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 797
    Паказана матэрыялаў: 751-797
    Старонкі: « 1 2 ... 14 15 16

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Пакладзіце перац, агурок, марынаваную цыбулю, салямі, пасту з анчоусаў і самі анчоусы, свежы кроп і алівы ў міску і добранька перамяшайце.

    Прыправы | Просмотров: 253 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Ўсё змяшаць і ўзбіць.

    Прыправы | Просмотров: 221 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Рыхтуюць гэтак жа, як і маянэз з грэцкімі арэхамі.

    Прыправы | Просмотров: 234 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Усе кампаненты хутка змяшаць, дадаць трохі цытрынавага соку. Падаваць да карпа і салёнай ялавічнай грудзінкі.
    Прыправы | Просмотров: 217 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Карані хрэна ачысціць, прамыць, нацерці на дробнай тарцы, апарыць і астудзіць. Дадаць у маянэз.

    Прыправы | Просмотров: 182 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Ўсё змяшаць.

    Прыправы | Просмотров: 177 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Ўсё змяшаць

    Прыправы | Просмотров: 211 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Тамат-пасту пракіпяціць і, калі яна астыне, добра перамяшаць з маянэзам.

    Прыправы | Просмотров: 200 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Рыхтаваць звычайным спосабам.

    Прыправы | Просмотров: 200 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Карнішоны дробна насекчы, пакласці ў маянэз, дадаць соус "Паўднёвы" і добра перамяшаць. Падаваць да халодных мясных і рыбных страў.

    Прыправы | Просмотров: 212 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Закіпяціць у вадзе на моцным агні ўсю зеляніну - дробна нарэзаныя шчаўе ці шпінат, пятрушку эстрагон, кервель ці кроп - і патрымаць 5 хвілін.

    Прыправы | Просмотров: 223 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Шпінат, зеляніну пятрушкі, кроп прыпусціць у зачыненым посудзе пры моцным кіпенні.

    Прыправы | Просмотров: 212 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Ўсё змяшаць

    Прыправы | Просмотров: 200 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Ўсё змяшаць

    Прыправы | Просмотров: 201 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Ўсё змяшаць

    Прыправы | Просмотров: 202 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Арэхі змалоць ці стаўчы ў драўлянай ці парцалянавай ступцы. Да атрыманай масы спачатку дадаць нацёртую на дробнай тарцы цыбулю, а затым уліць алей (спачатку па кроплі, а потым тонкім струменьчыкам), каб атрымалася густая сумесь.

    Прыправы | Просмотров: 216 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Рыхтаваць гэтак жа, як і маянэз з грэцкімі арэхамі.

    Прыправы | Просмотров: 211 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Змяшаць.

    Прыправы | Просмотров: 212 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Алей астудзіць. У сырыя жаўткі, старанна адлучаныя ад бялкоў, дадаць гарчыцу, соль і добра расцерці.

    Прыправы | Просмотров: 227 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Змяшаць.

    Прыправы | Просмотров: 186 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Яечны жаўток старанна ўзбіць. Працягваючы ўзбіваць венцам, патроху дадаць алею. Узбіваць, пакуль маса не набудзе кансістэнцыю густога крэму.

    Прыправы | Просмотров: 246 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Вычышчаныя семечкі змалоць ці стаўчы у драўлянай ці парцалянавай ступцы да атрымання аднастайнай масы. Дадаць у яе таматавае пюрэ і нацёртую цыбулю.

    Прыправы | Просмотров: 203 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Паніраванне для рыбы і рыбных катлет. Для паніравання выкарыстоўваюць паніровачныя сухары, змяшаныя з рэзкай сухой травой, духмяным насеннем, здробненымі ў парашок.

    Прыправы | Просмотров: 187 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Паніраванне можна выкарыстоўваць і для рыбы і для мяса. Для паніравання выкарыстоўваюць паніровачныя сухары, змяшаныя з

    Прыправы | Просмотров: 201 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Паніраванне для любых выглядаў мяса. Для паніравання выкарыстоўваюць паніровачныя сухары, змяшаныя з рэзкай сухой травой, духмяным насеннем, здробненымі ў парашок.

    Прыправы | Просмотров: 212 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Паніраванне рэкамендуецца для рыбных і мясных катлет. Для паніравання выкарыстоўваюць паніровачныя сухары, змяшаныя з рэзкай сухой травой, духмяным насеннем, здробненымі ў парашок.

    Прыправы | Просмотров: 222 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Паніраванне для сулгуні. Для паніравання выкарыстоўваюць паніровачныя сухары, змяшаныя з рэзкай сухой травой, духмяным насеннем, здробненымі ў парашок.

    Прыправы | Просмотров: 234 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Паніраванне рэкамендуецца для мясных катлет, катлет з птушкі, адбіўных.

    Прыправы | Просмотров: 168 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Паніраванне для ўсіх выглядаў мяса, а таксама для птушкі. Для паніравання выкарыстоўваюць паніровачныя сухары, змяшаныя з рэзкай сухой травой, духмяным насеннем, здробненымі ў парашок.

    Прыправы | Просмотров: 229 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Паніраванне для рыбы і мяса. Для паніравання выкарыстоўваюць паніровачныя сухары, змяшаныя з рэзкай сухой травой, духмяным насеннем, здробненымі ў парашок.

    Прыправы | Просмотров: 213 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Паніраванне для рыбы і мяса. Для паніравання выкарыстоўваюць паніровачныя сухары, змяшаныя з рэзкай сухой травой, духмяным насеннем, здробненымі ў парашок.

    Прыправы | Просмотров: 233 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Паніраванне для любога мяса. Для паніравання выкарыстоўваюць паніровачныя сухары, змяшаныя з рэзкай сухой травой, духмяным насеннем, здробненымі ў парашок.

    Прыправы | Просмотров: 230 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Паніраванне для ўсіх відаў мяса, асабліва для тлустай бараніны. Для паніравання выкарыстоўваюць паніровачныя сухары, змяшаныя з рэзкай сухой травой, духмяным насеннем, здробненымі ў парашок.

    Прыправы | Просмотров: 239 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Паніраванне для ўсіх відаў мяса. Для паніравання выкарыстоўваюць паніровачныя сухары, змяшаныя з рэзкай сухой травой, духмяным насеннем, здробненымі ў парашок.

    Прыправы | Просмотров: 246 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Паніраванне рэкамендуецца для тлустага мяса. Для паніравання выкарыстоўваюць паніровачныя сухары, змяшаныя з рэзкай сухой травой, духмяным насеннем, здробненымі ў парашок.

    Прыправы | Просмотров: 219 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    У гэтай паніровачнай сумясі замест зялёнай цыбулі можна выкарыстоўваць высушаную і здробненую шніт-цыбулю.

    Прыправы | Просмотров: 214 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Паніраванне для мяса, рыбы, птушкі. Замест цыбулі-парэі можна ўзяць шніт-цыбулю.

    Прыправы | Просмотров: 245 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Паніраванне рэкамендуецца для вырабаў з птушкі. Для паніравання выкарыстоўваюць паніровачныя сухары, змяшаныя з рэзкай сухой травой, духмяным насеннем, здробненымі ў парашок.

    Прыправы | Просмотров: 204 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Паніраванне для мяса і рыбы. Для паніравання выкарыстоўваюць паніровачныя сухары, змяшаныя з рэзкай сухой травой, духмяным насеннем, здробненымі ў парашок.

    Прыправы | Просмотров: 232 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Паніраванне для мяса, рыбы, птушкі. Для паніравання выкарыстоўваюць паніровачныя сухары, змяшаныя з рэзкай сухой травой, духмяным насеннем, здробненымі ў парашок.

    Прыправы | Просмотров: 215 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Паніраванне для мясных катлет і для катлет з птушкі. Для паніравання выкарыстоўваюць паніровачныя сухары, змяшаныя з рэзкай сухой травой, духмяным насеннем, здробненымі ў парашок.

    Прыправы | Просмотров: 190 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Паніраванне рэкамендуецца для птушкі і цяляціны. Для паніравання выкарыстоўваюць паніровачныя сухары, змяшаныя з рэзкай сухой травой, духмяным насеннем, здробненымі ў парашок.

    Прыправы | Просмотров: 195 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Паніраванне для курыных катлет, катлет з індычкі і цяляціны. Для паніравання выкарыстоўваюць паніровачныя сухары, змяшаныя з рэзкай сухой травой, духмяным насеннем, здробненымі ў парашок.

    Прыправы | Просмотров: 233 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Паніраванне можна выкарыстоўваць для тлустага мяса.

    Прыправы | Просмотров: 218 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Ўсё старанна змешваецца

    Прыправы | Просмотров: 208 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Чэрствы пшанічны хлеб дробна рэжацца, добра падсушваецца ў духоўцы.

    Прыправы | Просмотров: 208 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    Хутка ўсё перамяшайце. Паніраванне атрымаецца лепш, калі вы не пакінеце ў ім камякоў.

    Прыправы | Просмотров: 196 | Добавил: wawkalaki | Дата: 03.07.2014 | Комментарии (0)

    1-50 51-100 ... 651-700 701-750 751-797