Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 797
    Паказана матэрыялаў: 701-750
    Старонкі: « 1 2 ... 13 14 15 16 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Цыбулю і часнык ачысціць, пасекчы і падсмажыць у алеі. Травы вымыць і пасекчы. Зерне перцу і каляндры расцерці і разам з травамі дадаць да цыбулі.

    Прыправы | Просмотров: 228 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    “Карацель” вымыць, ачысціць і нацерці на тарцы. Цыбулю ачысціць і парэзаць на кавалачкі. Нацёртую “Карацель” заправіць каляндрай, соллю, перцам, парашком "Curry" і імбірам і перамяшаць з нацёртай цэдрай апельсінаў, разынкамі і воцатам.

    Прыправы | Просмотров: 270 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Грушы і кабачкі вымыць, ачысціць, выняць зерні, парэзаць на кавалачкі і разам з цытрынавым сокам і воцатам закіпяціць у рондалі.

    Прыправы | Просмотров: 235 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Воцат выліць у рондаль, дадаць цукар і соль, перамяшаць, пакуль не растворыцца. Закіпяціць і варыць 5 хвілін.

    Прыправы | Просмотров: 188 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Таматы вымыць, цыбулю ачысціць, парэзаць на кавалачкі, пасаліць, пакласці ў ёмістасць, накрыць і пакінуць на ноч. На наступны дзень вадкасць зліць.

    Прыправы | Просмотров: 238 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    У памідораў зняць скурку, парэзаць на кавалачкі. Яблыкі ачысціць, выразаць насенныя гнёзды і парэзаць на кавалачкі. Абіркі і насенныя гнёзды пакласці ў мяшочак для рэзкіх затавак.

    Прыправы | Просмотров: 216 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Грушы вымыць, ачысціць, выняць насенныя гнёзды і парэзаць на маленькія кавалачкі. Цыбулю і часнык ачысціць і пасекчы. Слівы парэзаць на кавалачкі.

    Прыправы | Просмотров: 229 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Рыхтаваць так, як сказана ў рэцэпце "Кетчуп з баклажанаў, часныку і мяты", але толькі без мяты.

    Прыправы | Просмотров: 214 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Памідоры апусціць у кіпячую ваду. Выняць і зняць скурку, разрэзаць напалову і выдаліць насенне. Цыбулю і яблыкі дробна насекчы.

    Прыправы | Просмотров: 179 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Рыхтуюць так, як сказана ў рэцэпце "Кетчуп з каляндры". Арэхі на кавамолцы здрабніць да кансістэнцыі парашка.

    Прыправы | Просмотров: 204 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Апельсіны ачысціць, падзяліць на долькі і долькі разрэзаць напалову, пры гэтым сок сабраць у місачку. Парэчку памыць і перабраць, абарваць пладаножкі.

    Прыправы | Просмотров: 246 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Садавіну вымыць, ачысціць, выняць зерні і насенныя гнёзды і парэзаць на маленькія кавалачкі. Разынкі спаласнуць, і разам з цукрам, воцатам і ўсімі рэзкімі затаўкамі перамяшаць і закіпяціць.

    Прыправы | Просмотров: 208 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Узяць 1 сярэдні ананас, ачысціць, выняць зерні, парэзаць на кавалачкі і пакласці ў пасудзіну.

    Прыправы | Просмотров: 177 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Айву ачысціць і разрэзаць на 4 часці. Цыбулю ачысціць. Грушы ачысціць і выняць зерні. Усё парэзаць слупкамі. Лімету парэзаць на кавалачкі.

    Прыправы | Просмотров: 208 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Айву ачысціць і парэзаць на часткі. Выразаць насенныя гнёзды, здрабніць на кавалачкі. З цытрыны і апельсінаў зняць скурку, адціснуць сок.

    Прыправы | Просмотров: 197 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Струк перцу разрэзаць у даўжыню, выняць зерні, вымыць і парэзаць на кольцы.

    Прыправы | Просмотров: 186 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Абрыкосы і яблыкі ачысціце ад скуркі, выдаліце костачкі, дробна нарэжце. Дробна пасечыце цыбулю. Часнык прапусціце праз ціскалку.

    Прыправы | Просмотров: 169 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Ачысціць ад скуркі абрыкосы і яблыкі, выдаліць костачкі і дробна нарэзаць. Цыбулю дробна пасекчы. Часнык прапусціць праз часнычніцу.

    Прыправы | Просмотров: 188 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Рыхтуюць так, як сказана ў рэцэпце "Слівовы кетчуп з піментам і імбірам".

    Прыправы | Просмотров: 199 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Яблыкі і абрыкосы вымыць, выдаліць скурку, костачкі і асяродак, здрабніць.

    Прыправы | Просмотров: 200 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Абрыкосы разрэзаць на 4 часці. Памідоры бланшаваць 1 хвіліну ў кіпячай вадзе, зняць скурку і парэзаць на кавалачкі. Перац "Чылі" разрэзаць па даўжыні, выняць зерні. Цыбулю ачысціць. Востры перац і цыбулю пасекчы на часткі.

    Прыправы | Просмотров: 187 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Абрыкосы вымыць, даць сцячы вадзе, разрэзаць напалову, выняць костачкі, парэзаць на кавалачкі і ўзважыць 250 г. Памідоры вымыць, даць сцячы вадзе, зняць лупіну. Для гэтага памідоры пакласці ў кіпячую ваду на некалькі хвілін і затым адразу ж астудзіць пад бруёй халоднай вады.

    Прыправы | Просмотров: 189 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Рыхтуюць так, як сказана ў рэцэпце "Слівовы кетчуп з піментам і імбірам".

    Прыправы | Просмотров: 237 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Цыбулю ачысціць, парэзаць і патушыць у аліўкавым алеі. Абрыкосы разрэзаць напалову, выняць костачкі, парэзаць, дадаць да цыбулі і трохі патушыць. У канцы дадаць цукар і растварыць да стану карамелі.

    Прыправы | Просмотров: 234 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Памідоры, нарэзаныя долькамі, разам са здробненай цыбуляй распарыць у рондалі пад вечкам. Працерці праз сіта. Атрыманы сок уварыць напалову.

    Прыправы | Просмотров: 191 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Сварыць пюрэ згародніны, працерці, дадаць рэзкія затаўкі, пасля чаго ўварыць пюрэ на павольным агні - самы адказны момант падрыхтоўкі заправы

    Прыправы | Просмотров: 191 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Сварыць пюрэ з памідораў, цыбулі і салеры, працерці, дадаць рэзкія затаўкі, пасля чаго ўварыць пюрэ на павольным агні - самы адказны момант падрыхтоўкі заправы.

    Прыправы | Просмотров: 232 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Памідоры нарэзаць долькамі і разам са здробненай цыбуляй распарыць пад вечкам. Працерці праз сіта.

    Прыправы | Просмотров: 186 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Нарэзаныя долькамі памідоры разам са здробненай цыбуляй патушыць у рондальчыку пад вечкам. Затым працерці праз сіта.

    Прыправы | Просмотров: 195 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Слівы, памідоры, салодкі перац дробна нарэзаць, пагатаваць 35-40 хвілін. Дадаць часнык, горкі перац, соль, цукар, воцат і варыць яшчэ 5 хвілін.

    Прыправы | Просмотров: 188 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Воцат уліць у рондаль, пакласці цукар, размяшаць і падцяпліць да растварэння цукру.

    Прыправы | Просмотров: 197 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Воцат уліць у рондаль, пакласці цукар, размяшаць і падцяпліць да растварэння цукру. Рабарбар вымыць, ачысціць, парэзаць на кавалачкі, даўжынёй 2 см, дадаць у марынад і варыць 20 хвілін, да утварэння пюрэ.

    Прыправы | Просмотров: 214 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Усе кампаненты, акрамя цукру і солі, пакласці ў рондаль, закіпяціць і варыць на слабым агні 30 хвілін, пакуль гародніна не стане мяккай. Затым дадаць цукар і соль, размяшаць да поўнага растварэння і варыць 30-45 хвілін, пакуль маса не стане аднастайнай і густой.

    Прыправы | Просмотров: 223 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Таматы вымыць, абарваць пладаножкі і здрабніць. Цыбулю і часнык таксама здрабніць. Таматы, цыбулю і часнык разам з пакінутымі кампанентамі перамяшаць і закіпяціць.

    Прыправы | Просмотров: 152 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Памідоры апарыць, зняць скурку і выразаць тронкі. Абсмажыць на алеі да мяккасці. Працерці праз дробнае сіта для збавення ад зерняў. Выкласці ў рондаль і выпарыць лішнюю вадкасць.

    Прыправы | Просмотров: 162 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтаваць слоікі. Гарбуз ачысціць, выняць зерні. Мякаць гарбуза парэзаць на кавалачкі таўшчынёй 1,5 см. Цыбулю і часнык ачысціць і дробна здрабніць. Разынкі добра вымыць.

    Прыправы | Просмотров: 191 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Гарбуз пачысціць, выразаць зерне і парэзаць мякаць на маленькія кавалачкі. Цыбулю здрабніць і падсмажыць у алеі да залаціста- карычневага колеру.

    Прыправы | Просмотров: 229 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Памідоры, цыбулю, перац (салодкі і востры) нарэзаць кубікамі і паставіць тушыць на 30 хвілін, дадаўшы алей, перац гарошкам, імбір і гваздзічку.

    Прыправы | Просмотров: 202 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Рыхтуюць так, як сказана ў рэцэпце "Імбірная паста", але толькі ўсё гэта трэба сварыць.

    Прыправы | Просмотров: 224 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Ананас абрэзаць, разрэзаць на 4 часці, ачысціць, выразаць цвёрдую сярэдзіну, парэзаць на прыгожыя кавалачкі і ўзважыць 500 г.

    Прыправы | Просмотров: 211 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Яблыкі прамыць, ачысціць, выдаліць асяродак, з абрыкосаў выдаліць костачкі

    Прыправы | Просмотров: 185 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Прыгатаваць маянэз і дадаць 3 ст. лыжкі таўчонага панцыра ракападобных.

    Прыправы | Просмотров: 173 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Змяшаць маянэз з анчоусным маслам і дробна нарэзаным гваздзікавым і зялёным перцам.

    Прыправы | Просмотров: 202 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Змяшаць маянэз з дробна насечанай вяндлінай, таўчоным часныком, гарчыцай і чырвоным перцам

    Прыправы | Просмотров: 204 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Ўсё змяшаць.

    Прыправы | Просмотров: 217 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Змяшаць маянэз з халодным соусам бешамель і французскай гарчыцай.

    Прыправы | Просмотров: 202 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Дадаць у маянэз таматавае пюрэ для набыцця ім ружовай афарбоўкі.

    Прыправы | Просмотров: 191 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Да маянэза па-цірольску дадаць дробна нарэзаны перац.

    Прыправы | Просмотров: 167 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Жаўток і цытрынавы сок ўзбіць блендэрам у высокай вузкай шклянцы да крэмападобнай непразрыстай эмульсіі.

    Прыправы | Просмотров: 203 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)

    Змяшаць маянэз з дробна нарэзанымі труфелямі, здробненым лісцем эстрагону і дробна насечаным жаўтком зваранага ўкрутую яйка.

    Прыправы | Просмотров: 174 | Добавил: wawkalaki | Дата: 11.07.2014 | Комментарии (0)