Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 6
    Гасцей: 6
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Гароднінныя стравы

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 81
    Паказана матэрыялаў: 51-81
    Старонкі: « 1 2

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Ачысціць бульбу, нацерці на тарцы, дадаць муку, соль і ўсё перамяшаць.

    Гароднінныя стравы | Просмотров: 206 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Гародніну пачысціць. Часнык здрабніць. Салеру нацерці на буйнай тарцы. Бульбу гэтак жа нацерці на буйнай тарцы і змяшаць з сокам цытрыны. Затым бульбу старанна адціснуць.

    Гароднінныя стравы | Просмотров: 226 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    На дробнай тарцы здрабніць бульбу і цыбулю. Адціснуць атрыманую масу і дадаць здробнены часнык, яйка, соль, перац і муку.

    Гароднінныя стравы | Просмотров: 223 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    На дробнай тарцы здрабніць бульбу і цыбулю. Адціснуць атрыманую масу і дадаць яйка, муку і соль. Фарш пасаліць, паперчыць, ўліць 3-4 сталовыя лыжкі вады і перамяшаць.

    Гароднінныя стравы | Просмотров: 203 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Бульбу пачысціць і нацерці на тарцы. Пасаліўшы, перамяшаць масу і выкласці ў патэльню з разагрэтым алеем. Раўнамерна размеркаваць па дне і абсмажыць аладку з аднаго боку. Затым аладку перавярнуць з дапамогай талеркі і абсмажыць з другога боку.

    Гароднінныя стравы | Просмотров: 213 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Абабраную бульбу надраць на тарцы, частку бульбянай масы адціснуць, дадаць муку, соль, перамяшаць і адразу смажыць аладкі на добра разагрэтай патэльні з алеем.

    Гароднінныя стравы | Просмотров: 221 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Прыгатаваць таркаваную масу, перамяшаць яе з мукой, яйкамі, разрабіць на аладкі і, абкачаўшы ў вотруб'і, муце ці сухарах, абсмажыць абапал. Гатовыя дранікі скласці ў нагрэты посуд са смятанай і паставіць у духоўку на 10 хвілін.

    Гароднінныя стравы | Просмотров: 373 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Нацерці на тарцы сырую бульбу, дадаць пшанічную муку, соль, соду, усё перамяшаць і смажыць аладкі на алеі. Падаць са сметанкавым маслам ці смятанай.

    Гароднінныя стравы | Просмотров: 196 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Бульбу ачысціць, прамыць і нацерці на дробнай тарцы. У атрыманую масу дадаць соль, муку, усё добра перамяшаць і смажыць на топленым маслі ці алеі, як аладкі.

    Гароднінныя стравы | Просмотров: 248 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    З рыбнай паляндвіцы прыгатаваць фарш. Цыбулю дробна нарэзаць. Грыбы можна папярэдне адварыць на працягу 10 хвілін. Нарэзаць невялікімі кавалачкамі.

    Гароднінныя стравы | Просмотров: 182 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Сырую цёртую бульбу злучыце з пшанічнай мукой, соллю, содай, масу перамяшайце і адразу ж выпякайце аладкі. Падайце іх з бруснічным сіропам, паклаўшы ў яго ягады.

    Гароднінныя стравы | Просмотров: 183 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    На дробнай тарцы здрабніць вычышчаную сырую бульбу, змяшаць з нарэзанай кубікамі каўбасой, сечанай цыбуляй, часныком. Дадаць соль, яйкі, маянэз і добра перамяшаць.

    Гароднінныя стравы | Просмотров: 206 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    На дробнай тарцы здрабніць сырую вычышчаную бульбу, адціснуць і дадаць дробна нарэзаную цыбулю, яйка, соль, перац і муку.

    Гароднінныя стравы | Просмотров: 204 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Вычышчаную сырую бульбу здрабніць на тарцы. Часнык прапусціць праз часныкадавілку, цыбулю дробна пасекчы. Змяшаць бульбу, цыбулю, часнык, дадаць смятану, муку, соду і ўзбітыя яйкі.

    Гароднінныя стравы | Просмотров: 218 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Вычышчаную сырую бульбу, цыбулю і часнык здрабніць на дробнай тарцы. Адціснуць бульбяную масу.

    Гароднінныя стравы | Просмотров: 180 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Вычышчаную сырую бульбу і моркву здрабніць на дробнай тарцы. Дадаць ўзбітыя яйкі, прапушчаны праз прэс часнык, соль і перац па густу.

    Гароднінныя стравы | Просмотров: 209 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Вычышчаную сырую бульбу, цыбулю, часнык нацерці на дробнай тарцы. Салеру разам з зелянінай дробна нарэзаць.

    Гароднінныя стравы | Просмотров: 190 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Сырую вычышчаную бульбу нацерці на буйнай тарцы, дадаць яйка, муку, старанна перамяшаць і пасаліць. Сталовай лыжкай выкласці на гарачую змазаную маслам патэльню бульбяную масу і смажыць з 2-х бакоў як аладкі.

    Гароднінныя стравы | Просмотров: 197 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Сырую вычышчаную бульбу нацерці на дробнай тарцы і выкласці на друшляк, каб сцёк сок. Пад друшляк паставіць талерку. Зліць бульбяны сок, а крухмал дадаць у бульбяную масу. Туды ж пакласці ўзбітыя з соллю яйка і перамяшаць.

    Гароднінныя стравы | Просмотров: 223 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Маладыя кабачкі нацерці на сярэдняй тарцы. Калі рыхтуеце з цукіні, то скурку з іх лепш зрэзаць. Дадаць яйкі, дробна насечаную зеляніну, соль, перац, арэгана, муку і добра перамяшаць.

    Гароднінныя стравы | Просмотров: 235 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Сырую вычышчаную бульбу нацерці на буйнай тарцы. Адціснуць бульбяную масу, дадаць яйка, муку, старанна перамяшаць і пасаліць. Курыныя грудкі дробна пасекчы, пасаліць і паперчыць.

    Гароднінныя стравы | Просмотров: 177 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Аўсяныя шматкі заліць кіпенем і пакінуць на 10 хвілін, каб яны набрынялі.

    Гароднінныя стравы | Просмотров: 218 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Абабраную бульбу надраць на тарцы, пасаліць. Бульбяную масу выкладваць лыжкай на моцна разагрэтую патэльню з алеем і абсмажваць з абодвух бакоў.

    Гароднінныя стравы | Просмотров: 204 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Абабраную бульбу надраць на тарцы, дадаць змельчаныя на тарцы яблыкі, яйка, соль, муку, перамяшаць. Выпякаць аладкі на добра разагрэтай патэльні. Падаць са смятанай і павідлам.

    Гароднінныя стравы | Просмотров: 208 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Бульбу абабраць, надраць на тарцы, адціснуць. Уліць гарачае малако (заварыць).

    Гароднінныя стравы | Просмотров: 204 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Бульбу абабраць, памыць, надраць на дробнай тарцы, дадаць соль, яйка, перамяшаць. На патэльню з добра разагрэтым алеем лыжкай выкладваць бульбяную масу. Абсмажваць аладкі з абодвух бакоў.

    Гароднінныя стравы | Просмотров: 182 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    У надраную на дробнай тарцы бульбу дадаць яйка, соль, дробна нарэзаную цыбулю, змельчаны часнок, усё перамяшаць. Выпечы аладкі.

    Гароднінныя стравы | Просмотров: 216 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Адвараную ў мундзіры бульбу ачысціць і расцерці ў пюрэ. Паступова дадаць муку і вымесіць эластычнае цеста. Падзяліць цеста на 12-14 частак, раскачаць у тонкія аладкі дыяметрам каля 18-20 см і смажыць на сухой патэльні на сярэднім агні.

    Гароднінныя стравы | Просмотров: 193 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.07.2014 | Комментарии (0)

    Торбачнік вымыць, абсушыць і дробна пасекчы, бульбу нацерці на тарцы, цыбулю дробна нарэзаць. Усё змяшаць, дадаць соль, перац, крухмал і муку.

    Гароднінныя стравы | Просмотров: 212 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.07.2014 | Комментарии (0)

    Гарох адварыць да мяккасці і, не зліваючы рэштак вады, расцерці, дадаўшы 0,5 шклянкі пшанічнай мукі на 750 г гарохавага пюрэ. З атрыманага цеста сфармаваць аладкі, абкачаць у муце і выпекчы на патэльнях на алеі ці сале.

    Гароднінныя стравы | Просмотров: 241 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.07.2014 | Комментарии (0)

    Расцерці 1 фунт варанага гароху , пакласці тоўчанага канаплянага насення, змяшаць з гарохам, зрабіць вялікія аладкі (пампушкі) і паставіць на блясе на 10 хвілін у печ.

    Гароднінныя стравы | Просмотров: 213 | Добавил: wawkalaki | Дата: 05.07.2014 | Комментарии (0)

    1-50 51-81