Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 81 Паказана матэрыялаў: 51-81 |
Старонкі: « 1 2 |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Ачысціць бульбу, нацерці на тарцы, дадаць муку, соль і ўсё перамяшаць. |
Гародніну пачысціць. Часнык здрабніць. Салеру нацерці на буйнай тарцы. Бульбу гэтак жа нацерці на буйнай тарцы і змяшаць з сокам цытрыны. Затым бульбу старанна адціснуць. |
На дробнай тарцы здрабніць бульбу і цыбулю. Адціснуць атрыманую масу і дадаць здробнены часнык, яйка, соль, перац і муку. |
На дробнай тарцы здрабніць бульбу і цыбулю. Адціснуць атрыманую масу і дадаць яйка, муку і соль. Фарш пасаліць, паперчыць, ўліць 3-4 сталовыя лыжкі вады і перамяшаць. |
Бульбу пачысціць і нацерці на тарцы. Пасаліўшы, перамяшаць масу і выкласці ў патэльню з разагрэтым алеем. Раўнамерна размеркаваць па дне і абсмажыць аладку з аднаго боку. Затым аладку перавярнуць з дапамогай талеркі і абсмажыць з другога боку. |
Абабраную бульбу надраць на тарцы, частку бульбянай масы адціснуць, дадаць муку, соль, перамяшаць і адразу смажыць аладкі на добра разагрэтай патэльні з алеем. |
Прыгатаваць таркаваную масу, перамяшаць яе з мукой, яйкамі, разрабіць на аладкі і, абкачаўшы ў вотруб'і, муце ці сухарах, абсмажыць абапал. Гатовыя дранікі скласці ў нагрэты посуд са смятанай і паставіць у духоўку на 10 хвілін. |
Нацерці на тарцы сырую бульбу, дадаць пшанічную муку, соль, соду, усё перамяшаць і смажыць аладкі на алеі. Падаць са сметанкавым маслам ці смятанай. |
Бульбу ачысціць, прамыць і нацерці на дробнай тарцы. У атрыманую масу дадаць соль, муку, усё добра перамяшаць і смажыць на топленым маслі ці алеі, як аладкі. |
З рыбнай паляндвіцы прыгатаваць фарш. Цыбулю дробна нарэзаць. Грыбы можна папярэдне адварыць на працягу 10 хвілін. Нарэзаць невялікімі кавалачкамі. |
Сырую цёртую бульбу злучыце з пшанічнай мукой, соллю, содай, масу перамяшайце і адразу ж выпякайце аладкі. Падайце іх з бруснічным сіропам, паклаўшы ў яго ягады. |
На дробнай тарцы здрабніць вычышчаную сырую бульбу, змяшаць з нарэзанай кубікамі каўбасой, сечанай цыбуляй, часныком. Дадаць соль, яйкі, маянэз і добра перамяшаць. |
На дробнай тарцы здрабніць сырую вычышчаную бульбу, адціснуць і дадаць дробна нарэзаную цыбулю, яйка, соль, перац і муку. |
Вычышчаную сырую бульбу здрабніць на тарцы. Часнык прапусціць праз часныкадавілку, цыбулю дробна пасекчы. Змяшаць бульбу, цыбулю, часнык, дадаць смятану, муку, соду і ўзбітыя яйкі. |
Вычышчаную сырую бульбу, цыбулю і часнык здрабніць на дробнай тарцы. Адціснуць бульбяную масу. |
Вычышчаную сырую бульбу і моркву здрабніць на дробнай тарцы. Дадаць ўзбітыя яйкі, прапушчаны праз прэс часнык, соль і перац па густу. |
Вычышчаную сырую бульбу, цыбулю, часнык нацерці на дробнай тарцы. Салеру разам з зелянінай дробна нарэзаць. |
Сырую вычышчаную бульбу нацерці на буйнай тарцы, дадаць яйка, муку, старанна перамяшаць і пасаліць. Сталовай лыжкай выкласці на гарачую змазаную маслам патэльню бульбяную масу і смажыць з 2-х бакоў як аладкі. |
Сырую вычышчаную бульбу нацерці на дробнай тарцы і выкласці на друшляк, каб сцёк сок. Пад друшляк паставіць талерку. Зліць бульбяны сок, а крухмал дадаць у бульбяную масу. Туды ж пакласці ўзбітыя з соллю яйка і перамяшаць. |
Маладыя кабачкі нацерці на сярэдняй тарцы. Калі рыхтуеце з цукіні, то скурку з іх лепш зрэзаць. Дадаць яйкі, дробна насечаную зеляніну, соль, перац, арэгана, муку і добра перамяшаць. |
Сырую вычышчаную бульбу нацерці на буйнай тарцы. Адціснуць бульбяную масу, дадаць яйка, муку, старанна перамяшаць і пасаліць. Курыныя грудкі дробна пасекчы, пасаліць і паперчыць. |
Аўсяныя шматкі заліць кіпенем і пакінуць на 10 хвілін, каб яны набрынялі. |
Абабраную бульбу надраць на тарцы, пасаліць. Бульбяную масу выкладваць лыжкай на моцна разагрэтую патэльню з алеем і абсмажваць з абодвух бакоў. |
Абабраную бульбу надраць на тарцы, дадаць змельчаныя на тарцы яблыкі, яйка, соль, муку, перамяшаць. Выпякаць аладкі на добра разагрэтай патэльні. Падаць са смятанай і павідлам. |
Бульбу абабраць, надраць на тарцы, адціснуць. Уліць гарачае малако (заварыць). |
Бульбу абабраць, памыць, надраць на дробнай тарцы, дадаць соль, яйка, перамяшаць. На патэльню з добра разагрэтым алеем лыжкай выкладваць бульбяную масу. Абсмажваць аладкі з абодвух бакоў. |
У надраную на дробнай тарцы бульбу дадаць яйка, соль, дробна нарэзаную цыбулю, змельчаны часнок, усё перамяшаць. Выпечы аладкі. |
Адвараную ў мундзіры бульбу ачысціць і расцерці ў пюрэ. Паступова дадаць муку і вымесіць эластычнае цеста. Падзяліць цеста на 12-14 частак, раскачаць у тонкія аладкі дыяметрам каля 18-20 см і смажыць на сухой патэльні на сярэднім агні. |
Торбачнік вымыць, абсушыць і дробна пасекчы, бульбу нацерці на тарцы, цыбулю дробна нарэзаць. Усё змяшаць, дадаць соль, перац, крухмал і муку. |
Гарох адварыць да мяккасці і, не зліваючы рэштак вады, расцерці, дадаўшы 0,5 шклянкі пшанічнай мукі на 750 г гарохавага пюрэ. З атрыманага цеста сфармаваць аладкі, абкачаць у муце і выпекчы на патэльнях на алеі ці сале. |
Расцерці 1 фунт варанага гароху , пакласці тоўчанага канаплянага насення, змяшаць з гарохам, зрабіць вялікія аладкі (пампушкі) і паставіць на блясе на 10 хвілін у печ. |
|