Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Усяго матэрыялаў ў каталогу: 7783 Паказана матэрыялаў: 7751-7783 |
Старонкі: « 1 2 ... 154 155 156 |
Тонка нашаткаваць капусту, дробна пасекчы базілік і кінзу, дадаць соль і аліўкавы алей. Усё! |
Капусту нашаткаваць і перацерці з соллю. Мякаць апельсіна і цытрыны нарэзаць дробнымі кавалачкамі, яблыкі - саломкай. |
Капусту дробна нашаткаваць, бацвінне гароху прамыць і дробна пасекчы. |
Нашаткаваць капусту і моркву тонкай саломкай даўжынёй 8-10 см. Атрыманыя саломінкі размясціць у куфлі так, |
Моркву і капусту нашаткаваць вельмі тонкай саломкай даўжынёй прыкладна 8-10 см. |
Капусныя храпкі прамыць, прапусціць праз мясасечку. |
Капусту нашаткаваць. Цыбулю нарэзаць паўколамі. Агуркі нарэзаць. |
Пакласці у рондаль пласт буйна нарэзанай капусты, затым пласт нарэзанага тонкімі лустачкамі бурака, пасыпаць здробненай салерай, дробна нарэзаным часныком і чырвоным перцам. |
Нашаткуйце тонка капусту, дадайце соль і ператрыце рукамі да вылучэння соку. |
Капусту разрэжце на некалькі частак, адварыце ў падсоленай вадзе, адкіньце на друшляк, даўшы вадзе сцячы. |
Капусту нашаткаваць і перацерці з соллю да вылучэння соку. Яблыкі нацерці на буйнай тарцы, цыбулю дробна нарэзаць. |
Нарэзаць капусту, як для засолкі. Нацерці моркву на буйнай тарцы. |
Капусту памыць, нашаткаваць, трохі пасаліць і падушыць рукамі, каб капуста дала сок. |
Тонка нашаткуйце капусту і ператрыце яе з соллю. Бульбу вымыйце, адварыце ў падсоленай вадзе, астудзіце і ачысціце ад лупіны. |
Капусту, перац, агурок, памідор, лісце салаты нарэзаць. Зеляніну дробна пасекчы. |
Дробна нашаткаваную капусту паскладайце ў рондаль. Дадайце соль і ягадныя сокі. |
Капусту тонка нашаткаваць. Агурок і памідоры нарэзаць кубікамі. Моркву - тонкай саломкай. |
Капусту дробна нашаткаваць, арахіс растаўчы, гранат разабраць на зерні. |
Капусту нашаткуйце і паскладайце ў каструлю. Дадайце соль і цытрынавы сок. |
Да капусты, нацёртай з соллю, дадаць яблыкі (ці моркву), салёныя агуркі, нарэзаныя саломкай, |
Капусту нашаткаваць і перацерці з соллю да вылучэння соку. Рэдзьку нацерці на буйнай тарцы. |
Качан капусты нарэзаць на 6-8 доляў, бурак - лустачкамі. Часнык ачысціць, разабраць на долькі. Хвосцікі салеры нарэзаць кавалачкамі, пакінуўшы ліст цалкам. |
Капусту нашаткаваць, пасаліць, адціснуць, выкласці ў глыбокую салатніцу. 4 апельсіна ачысціць ад лупіны, разабраць на долькі, з кожнай выдаліць плёнкі і насенне, мякаць нарэзаць кавалачкамі. |
Капусту нашаткаваць і перацерці з соллю да з'яўлення соку, паліць цытрынавым сокам і даць пастаяць 1 гадзіну. |
Капусту нашаткаваць, пасаліць, адціснуць, каб дала сок, выкласці ў салатніцу, заліць цытрынавым сокам, дадаць цукар і перац. Пакінуць на 1 гадзіну. |
Усю гародніну і яблыкі нашаткаваць, перамяшаць з алеем, заправіўшы соллю і молатым перцам. |
Салаты - упадабаныя закусачныя стравы. Для іх падрыхтоўкі выкарыстоўваюць сырую, вараную, кансерваваную, квашаную і марынаваную гародніну, а таксама садавіну і фруктовыя марынады, адвараныя і кансерваваныя мясныя і рыбныя прадукты, хатнюю адвараную ці смажаную птушку. |
Моркву ачысціць, вымыць, нарэзаць кружочкамі. Корань салеры ачысціць, вымыць, буйна нарэзаць, апырскаць воцатам. Цыбулю нарэзаць кольцамі. |
Часнык разрэжце на палоўкі. Мякаць свініны вышмаруйце маслам, пасаліце, паперчыце, зрабіце праколы ў некалькіх месцах. |
Свініну пакласці ў керамічны ці эмаляваны посуд, дадаць лаўровы ліст, чырвоны струкавы перац, гваздзічку, нарэзаную кольцамі рэпчатую цыбулю, заліць хлебным квасам і на двое сутак паставіць у халоднае месца. |
Свіны кумпяк нашпігуйце тонкімі брусочкамі морквы, сала і часныку - раўнамерна з усіх бакоў і абатрыце соллю і свежазмеленым чорным перцам. |
Мяса кавалкам абсмажыць з усіх бакоў да румянай скарыначкі ў невялікай колькасці тлушчу ці без яго (калі патэльня з тэфлонавым пакрыццём). |
ЗАКУСКАМІ прынята зваць невялікія порцыі больш ці меньш вострых ці салёных страў, з якіх звычайна пачынаюць абед ці вячэру (радзей сняданак). |
|