Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы

    Усяго матэрыялаў ў каталогу: 7783
    Паказана матэрыялаў: 7651-7700
    Старонкі: « 1 2 ... 152 153 154 155 156 »

    Ў кіпячую ваду ўсыпаць аўсяныя шматкі, цукар, соль па густу, вычышчаныя арэхі. Варыць 15 мінут, памешваючы. Да стала падаваць гарачай.

    Крупяныя стравы | Просмотров: 80 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Крупу засыпаць у посуд і старанна прамыць, некалькі разоў змяняючы ваду.

    Крупяныя стравы | Просмотров: 83 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Малако выліць у міску і давесці да кіпення. Дадаць аўсяныя шматкі і варыць на павольным агні 5-7 хвілін.

    Крупяныя стравы | Просмотров: 84 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Субпрадукты (лёгкія, сэрца) адварыць у падсоленай вадзе і прапусціць праз мясасечку.

    Крупяныя стравы | Просмотров: 91 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    У кіпячую сумесь малака і вады ўсыпаюць аўсяныя шматкі, здробненыя карані дзівасіла, цукар, соль. Вараць да гатовасці на павольным агні.

    Крупяныя стравы | Просмотров: 80 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Злучыць ваду, аўсяныя шматкі, садавіну, цукар і соль у шкляным рондалі. Зачыніць.

    Крупяныя стравы | Просмотров: 87 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    На дно вялікай формы кладзём пласт садавіны (ківі, апельсіны, яблыкі). Другі пласт - салодкі соус, ці трохі вадкага варэння, у залежнасці ад таго што вам падабаецца.

    Крупяныя стравы | Просмотров: 85 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Шклянку аўсяных круп сварыць у 3 шклянках малака, даліць яшчэ 3 шклянкі кіпячага малака.

    Крупяныя стравы | Просмотров: 91 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    На сталую порцыю бярэцца шклянка добрых шматкоў, 300-350 грам вады, густая згушчонка і садавіна па густу. Ваду кіпяціць, у ёй растварыць 3-4 поўных гарбатных лыжкі згушчонкі, засыпаць шматкі, дробна парэзаную садавіну і потым варыць, як звычайна.

    Крупяныя стравы | Просмотров: 76 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Высыпаць аўсяныя шматкі ў круглую шкляную пасудзіну. Змясціць у печ на 4 хвіліны пры 100%. Перамяшаць два разы.

    Крупяныя стравы | Просмотров: 74 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Неабчышчаны апельсін абліць кіпенем, нарэзаць скарынку саломкай. У рондальчыку закіпяціць малако з апельсінавай скарынкай, цукрам, лікёрам, карыцай і міндалем.

    Крупяныя стравы | Просмотров: 69 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Шклянку вады і шклянку малака закіпяціць, пасаліць, дадаць лыжку мёда, усыпаць тры чвэрці шклянкі геркулеса і варыць на слабым агні, памешваючы пакуль каша не згусне.

    Крупяныя стравы | Просмотров: 95 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Малако {суцэльнае або разведзенае вадой) нагрэць да кіпення, дадаць соль, цукар, размяшаць, засыпаць падрыхтаваныя крупы і варыць, памешваючы, пры слабым кіпенні на працягу 15-20 хвілін.

    Крупяныя стравы | Просмотров: 65 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Малако {суцэльнае ці разведзенае вадой) нагрэць да кіпення, дадаць соль, цукар, размяшаць, засыпаць падрыхтаваныя крупы і варыць, памешваючы, пры слабым кіпенні на працягу 15-20 хвілін.

    Крупяныя стравы | Просмотров: 80 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтаваныя крупы ўсыпаць у кіпячую ваду з соллю і цукрам і варыць, памешваючы, датуль, пакуль каша не стане густой.

    Крупяныя стравы | Просмотров: 94 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Для гэтай стравы звычайна выкарыстоўваюць рыбу нетлустых парод: траску, хек. Чэрствы пшанічны хлеб разрэзаць на кавалкі і адмачыць у малацэ.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 106 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Рыбу раскрыжоўваем на паляндвіцу, прапускаем з цыбуляй праз мясасечку, солім і добра змешваем.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 107 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Адварыце і пачысціце крэветкі. Дробна пасечыце зялёную цыбулю, затым цыбулю і крэветкі абсмажце, дадайце да іх сечаныя вараныя яйкі, паніровачныя сухары, цытрынавы сок, соль, добра перамяшайце.

    Галоўныя стравы з рыбы | Просмотров: 103 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Ў мясасечцы перамолваем курыную паляндвіцу да аднастайнай масы. Ўліваем туды малако, каб фарш атрымаўся пышней. У міску дадаем соль, перац, часнык.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 98 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Мяса індычкі без скурак і костачак перамяліце ў мясасечцы разам з адваранай і вычышчанай морквай, смажанай цыбуляй і яйкамі. Дадайце да фаршу здробненую мяту і размарын.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 97 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Замочваем мякіш белага хлеба ў малацэ. Дадаем да фаршу індычкі цыбулю.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 102 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтаваную тушку голуба адварваюць і даюць ёй астыць у булёне. Затым выразаюць з яе паляндвіцы, надаюць форму катлеты і злёгку адбіваюць.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 77 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Паляндвіцу адбіць да таўшчыні 0,5 см. На сярэдзіну пакласці фарш, краі злучыць, надаць паляндвіцы форму катлеты.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 95 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Мякаць курыцы прапусціць праз мясасечку два разы, пасаліць і перамяшаць.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 89 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтаваную курыную паляндвіцу з костачкай намачыць у яйку, запаніраваць у сухарах і смажыць на масле.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 88 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Катлету падрыхтаваць і смажыць з маслам гэтак жа, як "Катлету з паляндвіцы курыцы натуральную". Калі катлета трохі астыне, акунуць яе ў гарачы малочны соус сярэдняй гушчыні, пакласці на бляху і даць некалькі адужэць соусу.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 105 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтаваную курыную паляндвіцу прыпусціць з маслам. Цэлы ліст пісчай паперы скласці напалову, выразаць яго ў форме сэрца, пакінуўшы адзін, складзены, бок неразрэзаным.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 81 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтаваную курыную паляндвіцу з костачкай смажыць на масле так, каб яна толькі злёгку зарумянілася.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 88 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Гэтыя катлеты падрыхтаваць гэтак жа, як апісана, у "Катлеце з паляндвіцы курыцы , фаршаванай малочным соусам" .

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 93 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Курыную паляндвіцу без костачкі падрыхтаваць для фаршавання. У малочны густы соус дадаць дробна насечаныя свежыя баравікі, шампіньёны ці труфелі, пасыпаць соллю і перцам, добра перамяшаць.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 83 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Курыную паляндвіцу з костачкай марынаваць на працягу гадзіны з даданнем соку цытрыны, аліўкавага алею, солі і сечанай зеляніны.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 84 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Курыную паляндвіцу парэзаць дробнымі кубікамі з бокам прыкладна 0,5 см. Кабачок ачысціць ад скуркі, нацерці на сярэдняй тарцы, адціснуць. Яйка злёгку ўзбіць відэльцам.

    Галоўныя стравы з птушак | Просмотров: 115 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Мякаць ялавічыны і свініны нарэжце на кавалкі, прапусціце праз мясасечку, дадайце замочаны ў малацэ хлеб, цыбулю і соль.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 88 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Нарэзаць ялавічыну кавалкамі так, каб кожны быў з костачкай. Абрэзаць плёнку, мяса добра адбіць, пасаліць і паперчыць.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 66 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    З баранавай карэйкі, зачышчанай ад грубых сухажылляў, нарэзаць катлеты з костачкамі па 2 шт. на порцыю, зачысціць іх, злёгку адбіць, пасыпаць соллю, перцам і смажыць да гатовасці на рашотцы над вуглямі ці на патэльні з тлушчам.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 82 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Нарэзаць ад баранавай карэйкі катлеты з костачкамі па адной штуцы на порцыю і смажыць іх на рашотцы ці на патэльні з тлушчам да гатовасці.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 69 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Рыхтуюцца гэтак жа, як і ялавічныя.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 80 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Катлеты адбіць да магчыма меншай таўшчыні, паперчыць, пасаліць, паліць цытрынавым сокам.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 84 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Цыбулю і часнык дробна пасечыце, дадайце да фаршу, увядзіце зеляніну кропу, сырое яйка, перамяшайце, пасаліце, паперчыце.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 89 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Для смажання ўзяць трохі мукі і кукурузнага алею. Вымешваем ўсе прадукты вельмі добра і даём фаршу "адпачыць" 2 гадзіны ў халадзільніку.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 79 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Прыгатаваць мясныя шарыкі з фаршу і хлеба. Абсмажыць на антыпрыгарнай патэльні і запекчы ў духоўцы.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 81 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Зрабіць катлетную масу. Пакласці на бляху ці ў форму сфармаваныя шарыкі, зрабіць паглыбленне і

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 82 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Дзве шклянкі шматкоў заліць дзвюма шклянкамі кіпеню, кінуць два кубіка булёна.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 78 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Капусту пацерці на тарцы, адварыць (можна без солі) 3 хвіліны , адкінуць на друшляк.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 101 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Мяса нарэзаць на кавалкі, адбіць, пасаліць, паперчыць, нацерці часныком, на сярэдзіну пакласці трохі сметанкавага масла.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 92 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Са свіной карэйкі нарэзаць катлеты з костачкай па адной штуцы на порцыю, зачысціць іх і, злёгку адбіць, пасыпаць соллю і перцам.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 83 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Моркву ачысціце, нарэжце саломкай і абсмажце на частцы масла. Мякаць ялавічыны прапусціце праз мясасечку, дадайце замочаны ў вадзе батон, яйкі, соль, перац, сечаную цыбулю і моркву.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 71 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Мяса прапусціць праз мясасечку разам з вяндлінай, заправіць соллю, чорным молатым перцам, дадаць яйка, усё старанна перамяшаць, сфармаваць катлету, абкачаць у муце.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 68 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    Свініну прапусціце праз мясасечку 2 разы. Бульбу і цыбулю нарэжце дробнымі кубікамі. Дадайце ваду, соль, перац.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 87 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)

    На мяса пакласці лустачкі вяндліны, нарэзаныя палоскамі, сыр і шпінат, тонкімі кружочкамі - моркву, долькамі - яйкі, салеру.

    Галоўныя мясныя стравы | Просмотров: 83 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.06.2014 | Комментарии (0)