Статыстыка |
Анлайн усяго: 12 Гасцей: 12 Карыстальнікаў: 0 |
|
Усяго матэрыялаў ў каталогу: 7783 Паказана матэрыялаў: 7651-7700 |
Старонкі: « 1 2 ... 152 153 154 155 156 » |
Ў кіпячую ваду ўсыпаць аўсяныя шматкі, цукар, соль па густу, вычышчаныя арэхі. Варыць 15 мінут, памешваючы. Да стала падаваць гарачай. |
Крупу засыпаць у посуд і старанна прамыць, некалькі разоў змяняючы ваду. |
Малако выліць у міску і давесці да кіпення. Дадаць аўсяныя шматкі і варыць на павольным агні 5-7 хвілін. |
Субпрадукты (лёгкія, сэрца) адварыць у падсоленай вадзе і прапусціць праз мясасечку. |
У кіпячую сумесь малака і вады ўсыпаюць аўсяныя шматкі, здробненыя карані дзівасіла, цукар, соль. Вараць да гатовасці на павольным агні. |
Злучыць ваду, аўсяныя шматкі, садавіну, цукар і соль у шкляным рондалі. Зачыніць. |
На дно вялікай формы кладзём пласт садавіны (ківі, апельсіны, яблыкі). Другі пласт - салодкі соус, ці трохі вадкага варэння, у залежнасці ад таго што вам падабаецца. |
Шклянку аўсяных круп сварыць у 3 шклянках малака, даліць яшчэ 3 шклянкі кіпячага малака. |
На сталую порцыю бярэцца шклянка добрых шматкоў, 300-350 грам вады, густая згушчонка і садавіна па густу. Ваду кіпяціць, у ёй растварыць 3-4 поўных гарбатных лыжкі згушчонкі, засыпаць шматкі, дробна парэзаную садавіну і потым варыць, як звычайна. |
Высыпаць аўсяныя шматкі ў круглую шкляную пасудзіну. Змясціць у печ на 4 хвіліны пры 100%. Перамяшаць два разы. |
Неабчышчаны апельсін абліць кіпенем, нарэзаць скарынку саломкай. У рондальчыку закіпяціць малако з апельсінавай скарынкай, цукрам, лікёрам, карыцай і міндалем. |
Шклянку вады і шклянку малака закіпяціць, пасаліць, дадаць лыжку мёда, усыпаць тры чвэрці шклянкі геркулеса і варыць на слабым агні, памешваючы пакуль каша не згусне. |
Малако {суцэльнае або разведзенае вадой) нагрэць да кіпення, дадаць соль, цукар, размяшаць, засыпаць падрыхтаваныя крупы і варыць, памешваючы, пры слабым кіпенні на працягу 15-20 хвілін. |
Малако {суцэльнае ці разведзенае вадой) нагрэць да кіпення, дадаць соль, цукар, размяшаць, засыпаць падрыхтаваныя крупы і варыць, памешваючы, пры слабым кіпенні на працягу 15-20 хвілін. |
Падрыхтаваныя крупы ўсыпаць у кіпячую ваду з соллю і цукрам і варыць, памешваючы, датуль, пакуль каша не стане густой. |
Для гэтай стравы звычайна выкарыстоўваюць рыбу нетлустых парод: траску, хек. Чэрствы пшанічны хлеб разрэзаць на кавалкі і адмачыць у малацэ. |
Рыбу раскрыжоўваем на паляндвіцу, прапускаем з цыбуляй праз мясасечку, солім і добра змешваем. |
Адварыце і пачысціце крэветкі. Дробна пасечыце зялёную цыбулю, затым цыбулю і крэветкі абсмажце, дадайце да іх сечаныя вараныя яйкі, паніровачныя сухары, цытрынавы сок, соль, добра перамяшайце. |
Ў мясасечцы перамолваем курыную паляндвіцу да аднастайнай масы. Ўліваем туды малако, каб фарш атрымаўся пышней. У міску дадаем соль, перац, часнык. |
Мяса індычкі без скурак і костачак перамяліце ў мясасечцы разам з адваранай і вычышчанай морквай, смажанай цыбуляй і яйкамі. Дадайце да фаршу здробненую мяту і размарын. |
Замочваем мякіш белага хлеба ў малацэ. Дадаем да фаршу індычкі цыбулю. |
Падрыхтаваную тушку голуба адварваюць і даюць ёй астыць у булёне. Затым выразаюць з яе паляндвіцы, надаюць форму катлеты і злёгку адбіваюць. |
Паляндвіцу адбіць да таўшчыні 0,5 см. На сярэдзіну пакласці фарш, краі злучыць, надаць паляндвіцы форму катлеты. |
Мякаць курыцы прапусціць праз мясасечку два разы, пасаліць і перамяшаць. |
Падрыхтаваную курыную паляндвіцу з костачкай намачыць у яйку, запаніраваць у сухарах і смажыць на масле. |
Катлету падрыхтаваць і смажыць з маслам гэтак жа, як "Катлету з паляндвіцы курыцы натуральную". Калі катлета трохі астыне, акунуць яе ў гарачы малочны соус сярэдняй гушчыні, пакласці на бляху і даць некалькі адужэць соусу. |
Падрыхтаваную курыную паляндвіцу прыпусціць з маслам. Цэлы ліст пісчай паперы скласці напалову, выразаць яго ў форме сэрца, пакінуўшы адзін, складзены, бок неразрэзаным. |
Падрыхтаваную курыную паляндвіцу з костачкай смажыць на масле так, каб яна толькі злёгку зарумянілася. |
Гэтыя катлеты падрыхтаваць гэтак жа, як апісана, у "Катлеце з паляндвіцы курыцы , фаршаванай малочным соусам" . |
Курыную паляндвіцу без костачкі падрыхтаваць для фаршавання. У малочны густы соус дадаць дробна насечаныя свежыя баравікі, шампіньёны ці труфелі, пасыпаць соллю і перцам, добра перамяшаць. |
Курыную паляндвіцу з костачкай марынаваць на працягу гадзіны з даданнем соку цытрыны, аліўкавага алею, солі і сечанай зеляніны. |
Курыную паляндвіцу парэзаць дробнымі кубікамі з бокам прыкладна 0,5 см. Кабачок ачысціць ад скуркі, нацерці на сярэдняй тарцы, адціснуць. Яйка злёгку ўзбіць відэльцам. |
Мякаць ялавічыны і свініны нарэжце на кавалкі, прапусціце праз мясасечку, дадайце замочаны ў малацэ хлеб, цыбулю і соль. |
Нарэзаць ялавічыну кавалкамі так, каб кожны быў з костачкай. Абрэзаць плёнку, мяса добра адбіць, пасаліць і паперчыць. |
З баранавай карэйкі, зачышчанай ад грубых сухажылляў, нарэзаць катлеты з костачкамі па 2 шт. на порцыю, зачысціць іх, злёгку адбіць, пасыпаць соллю, перцам і смажыць да гатовасці на рашотцы над вуглямі ці на патэльні з тлушчам. |
Нарэзаць ад баранавай карэйкі катлеты з костачкамі па адной штуцы на порцыю і смажыць іх на рашотцы ці на патэльні з тлушчам да гатовасці. |
Рыхтуюцца гэтак жа, як і ялавічныя. |
Катлеты адбіць да магчыма меншай таўшчыні, паперчыць, пасаліць, паліць цытрынавым сокам. |
Цыбулю і часнык дробна пасечыце, дадайце да фаршу, увядзіце зеляніну кропу, сырое яйка, перамяшайце, пасаліце, паперчыце. |
Для смажання ўзяць трохі мукі і кукурузнага алею. Вымешваем ўсе прадукты вельмі добра і даём фаршу "адпачыць" 2 гадзіны ў халадзільніку. |
Прыгатаваць мясныя шарыкі з фаршу і хлеба. Абсмажыць на антыпрыгарнай патэльні і запекчы ў духоўцы. |
Зрабіць катлетную масу. Пакласці на бляху ці ў форму сфармаваныя шарыкі, зрабіць паглыбленне і |
Дзве шклянкі шматкоў заліць дзвюма шклянкамі кіпеню, кінуць два кубіка булёна. |
Капусту пацерці на тарцы, адварыць (можна без солі) 3 хвіліны , адкінуць на друшляк. |
Мяса нарэзаць на кавалкі, адбіць, пасаліць, паперчыць, нацерці часныком, на сярэдзіну пакласці трохі сметанкавага масла. |
Са свіной карэйкі нарэзаць катлеты з костачкай па адной штуцы на порцыю, зачысціць іх і, злёгку адбіць, пасыпаць соллю і перцам. |
Моркву ачысціце, нарэжце саломкай і абсмажце на частцы масла. Мякаць ялавічыны прапусціце праз мясасечку, дадайце замочаны ў вадзе батон, яйкі, соль, перац, сечаную цыбулю і моркву. |
Мяса прапусціць праз мясасечку разам з вяндлінай, заправіць соллю, чорным молатым перцам, дадаць яйка, усё старанна перамяшаць, сфармаваць катлету, абкачаць у муце. |
Свініну прапусціце праз мясасечку 2 разы. Бульбу і цыбулю нарэжце дробнымі кубікамі. Дадайце ваду, соль, перац. |
На мяса пакласці лустачкі вяндліны, нарэзаныя палоскамі, сыр і шпінат, тонкімі кружочкамі - моркву, долькамі - яйкі, салеру. |
|