Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 797
    Паказана матэрыялаў: 251-300
    Старонкі: « 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 15 16 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Узяць грэцкі аліўкавы алей, пераліць у бутэлечку паменш, потым пакласці дзве галоўкі часныку, пару галінак арэгано і насыпаць чорнага і чырвонага перцу гарошкам.

    Прыправы | Просмотров: 234 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.10.2014 | Комментарии (0)

    На гарачую патэльню хвіліны на дзве, але не больш, насыпце дзве-тры гарбатных лыжкі сумесі, якая складаецца з сухой зеляніны эстрагону (тархун) ці мяты, насення кропу і любісты.

    Прыправы | Просмотров: 256 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.10.2014 | Комментарии (0)

    Вы можаце араматызаваць алей пры дапамозе любой травы і спецый, але пры адной умове: яны павінны быць вельмі старанна высушаны. Калі ў прадукце застаецца вада, у алейным асяроддзі з часам могуць развівацца смяротна небяспечныя бактэрыі.

    Прыправы | Просмотров: 182 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.10.2014 | Комментарии (0)

    Часнык і перац вымыць, добра высушыць. Выдаліць у перца насенне. Усё нарэзаць пласцінкамі.

    Прыправы | Просмотров: 255 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.10.2014 | Комментарии (0)

    Стэрылізуйце літровую бутэльку. Гарчычнае насенне і гарошыны перцу пакладзіце паміж двума пластамі плёнкі і трошкі раздушыце качалкай.

    Прыправы | Просмотров: 236 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.10.2014 | Комментарии (0)

    Здрабніце 6 лісточкаў сальвіі, адну галінку размарына, 1 лаўровы ліст, 1 галінку чабора і некалькі лісточкаў маярану.

    Прыправы | Просмотров: 267 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.10.2014 | Комментарии (0)

    Цыбулю вымыць, добра абсушыць, парэзаць на кавалачкі. Цыбулю разам з соллю пакласці ў бутлю і заліць аліўкавым алеем.

    Прыправы | Просмотров: 239 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.10.2014 | Комментарии (0)

    Эстрагон вымыць і добра абсушыць. Эстрагон і соль пакласці ў бутлю, заліць аліўкавым алеем, добра закаркаваць і паставіць у халоднае месца.

    Прыправы | Просмотров: 225 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.10.2014 | Комментарии (0)

    Здрабніце 6 лісточкаў сальвіі, адну галінку размарына, 1 лаўровы ліст, 1 галінку цім’яна і некалькі лісточкаў маярану.

    Прыправы | Просмотров: 299 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.10.2014 | Комментарии (0)

    Цыбулю ачысціць і парэзаць вельмі дробна - каб кавалачкі цыбулі былі з рысавае зерне.

    Прыправы | Просмотров: 248 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.10.2014 | Комментарии (0)

    Сушоныя суквецці святаянніка дробна расцерці, заліць алеем, настаяць на працягу 1 тыдня, затым алей працадзіць праз тканіну.

    Прыправы | Просмотров: 254 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.10.2014 | Комментарии (0)

    Свежыя грыбы (рыжыкі, шампіньёны, апенькі, баравікі) перабраць, ачысціць ад смецця, вымыць і вельмі дробна нарэзаць кавалачкамі аднолькавага памеру.

    Прыправы | Просмотров: 231 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.10.2014 | Комментарии (0)

    Семена кропу і каляндры размалоць, заліць алеем, вытрымаць 1 тыдзень і працадзіць алей праз тканіну.

    Прыправы | Просмотров: 238 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.10.2014 | Комментарии (0)

    Суквецці крываўніка перацерці скрозь сіта, заліць аліўкавым ці кукурузным алеем, вытрымаць 1 тыдзень, працадзіць праз тканіну.

    Прыправы | Просмотров: 215 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.10.2014 | Комментарии (0)

    Алей нагрэць да кіпення і ўсыпаць заправу "Букет Магі". Астуджаны алей разліць у бутэлькі і шчыльна зачыніць коркам.

    Прыправы | Просмотров: 261 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.10.2014 | Комментарии (0)

    Свежыя грыбы (рыжакі, шампіньёны, апенькі, белыя) перабраць, ад смецця, вымыць і вельмі дробна нарэзаць.

    Прыправы | Просмотров: 227 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.10.2014 | Комментарии (0)

    Гваздзічку і перац змясціць у стэрыльную абсалютна сухую бутэльку. Горкі перац вымыць і ачысціць.

    Прыправы | Просмотров: 211 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.10.2014 | Комментарии (0)

    Ачысціць 12 долек часныку, растаўчы ў ступцы, паступова дадаць 200 г аліўкавага алею, увесь час памешваючы драўлянай лыжкай, затым - сок цытрыны, сыры яечны жаўток, соль, чорны молаты перац, працягваць мешаць да стану маянэза.

    Прыправы | Просмотров: 254 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.10.2014 | Комментарии (0)

    Гваздзічку і перац змясціць у стэрыльную абсалютна сухую бутэльку. Імбір ачысціць, нарэзаць тонкімі долькамі і яшчэ раз прасушыць.

    Прыправы | Просмотров: 182 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.10.2014 | Комментарии (0)

    Эстрагон вымыць і добра прасушыць (зеляніна павінна быць абсалютна сухой, інакш будзе брадзіць).

    Прыправы | Просмотров: 238 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.10.2014 | Комментарии (0)

    З галінак абарваць лісце эстрагону, памыць і добра абсушыць, каб не было кропель вады.

    Прыправы | Просмотров: 211 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.10.2014 | Комментарии (0)

    Шалвею апаласнуць і пакласці сушыць на 3 дні. Шалвею пакласці ў падрыхтаваную стэрыльную бутлю і заліць сланечнікавым алеем.

    Прыправы | Просмотров: 244 | Добавил: wawkalaki | Дата: 25.10.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтаваць бутлю. Часнык ачысціць і разрэзаць на 4 часці. Усе кампаненты пакласці ў бутлю і заліць сланечнікавым алеем.

    Прыправы | Просмотров: 254 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.10.2014 | Комментарии (0)

    Часнык ачысціць, маяран вымыць і абсушыць так, каб не было вады.

    Прыправы | Просмотров: 221 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.10.2014 | Комментарии (0)

    Галінкі травы асцярожна апаласнуць, абсушыць і затым 3 дні сушыць.

    Прыправы | Просмотров: 217 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.10.2014 | Комментарии (0)

    Чабор вымыць і добра прасушыць (зеляніна павінна быць абсалютна сухой , інакш будзе брадзіць).

    Прыправы | Просмотров: 238 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.10.2014 | Комментарии (0)

    Усе кампаненты пакласці ў бутлю, заліць алеем і паставіць на 1-3 тыдні ў цёмнае месца.

    Прыправы | Просмотров: 250 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.10.2014 | Комментарии (0)

    Галінкі травы асцярожна апаласнуць, абсушыць і затым 3 дні сушыць.

    Прыправы | Просмотров: 225 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.10.2014 | Комментарии (0)

    Сцеблы цім’яна пакласці ў бутлю. Падагрэць алей і заліць цім’ян

    Прыправы | Просмотров: 246 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.10.2014 | Комментарии (0)

    Вымачыць селядца, зняць скуру, выняць косткі, адрэзаць галаву і перакруціць мяса праз мясасечку.

    Прыправы | Просмотров: 208 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.10.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтаваць як апісана ў рэцэпце “Алей з размарынам ці чаборам “, але чабор ці размарын замяніць 15 г парэзанай травы (эстрагону, пятрушкі і шніт-цыбулі).
    Прыправы | Просмотров: 227 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.10.2014 | Комментарии (0)

    У вялікую прыгожую бутэльку ёмістасцю 300 мл спакаваць 2-3 свежыя галінкі размарына ці чабора.

    Прыправы | Просмотров: 223 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.10.2014 | Комментарии (0)

    Размарын вымыць і добра прасушыць (зеляніна павінна быць абсалютна сухой, інакш будзе брадзіць)

    Прыправы | Просмотров: 244 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.10.2014 | Комментарии (0)

    Размарын памыць і абсушыць (не павінна быць ніводнай кроплі вады, інакш будзе брадзіць).

    Прыправы | Просмотров: 232 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.10.2014 | Комментарии (0)

    Часнык ачысціць, парэзаць на тоненькія кружочкі, пакласці разам з рэзкімі затаўкамі ў бутлю і заліць аліўкавым алеем.

    Прыправы | Просмотров: 231 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.10.2014 | Комментарии (0)

    Размарын пакласці ў бутлю. Падагрэць алей, заліць размарын, закаркаваць і паставіць на 1-3 тыдні ў халоднае цёмнае месца.

    Прыправы | Просмотров: 247 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.10.2014 | Комментарии (0)

    У вычышчаны гарачы алей ці фрыцюр усыпаць прыстойную колькасць свежай, чыста вымытай, абсушанай і дробна насечанай зеляніны пятрушкі.

    Прыправы | Просмотров: 232 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.10.2014 | Комментарии (0)

    Траву вымыць і абсушыць так, каб не было кропелек вады. Лімету вымыць, абсушыць і парэзаць на кружочкі.

    Прыправы | Просмотров: 241 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.10.2014 | Комментарии (0)

    Чабор, шалвею, размарын, агурочную траву і лаўровае лісце памыць і абсушыць так, каб не было кропелек вады, інакш будуць брадзіць.

    Прыправы | Просмотров: 213 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.10.2014 | Комментарии (0)

    У невялікі рондаль наліць 6 ст. лыжак алею. Струкі перцу здрабніць і пакласці ў рондаль з алеем.

    Прыправы | Просмотров: 209 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.10.2014 | Комментарии (0)

    Грыбы, марскую соль і ядлаўцовыя ягады пакласці ў бутлю. Заліць рапсавым алеем і закаркаваць.

    Прыправы | Просмотров: 216 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.10.2014 | Комментарии (0)

    Цытрыну старанна вымыць, выцерці насуха і спіралепадобна ачысціць без белага унутранага пласту.

    Прыправы | Просмотров: 260 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.10.2014 | Комментарии (0)

    Лісце базіліка вымыць і абсушыць так, каб не было кропелек вады, пакласці ў бутлю і заліць аліўкавым алеем.

    Прыправы | Просмотров: 269 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.10.2014 | Комментарии (0)

    На 750 мл аліўкавага алею, вам трэба 2 г. л сухога арэгано.

    Прыправы | Просмотров: 220 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.10.2014 | Комментарии (0)

    Усе кампаненты пакласці ў бутлю, заліць алеем, закаркаваць і паставіць на 1-3 тыдні ў халоднае цёмнае месца.

    Прыправы | Просмотров: 230 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.10.2014 | Комментарии (0)

    Зеляніну салеры (лісточкі без хвосцікаў) прамыць, дробна нарэзаць.

    Прыправы | Просмотров: 215 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.10.2014 | Комментарии (0)

    Зеляніну пятрушкі дробна нарэзаць, прасеяць скрозь сіта, заліць яблычным воцатам, вытрымаць 4-8 гадзін і злучыць з алеем.

    Прыправы | Просмотров: 246 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.10.2014 | Комментарии (0)

    Мацярдушку здрабніць і заліць алеем. Вытрымаўшы 1 тыдзень, працадзіць праз тканіну.

    Прыправы | Просмотров: 234 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.10.2014 | Комментарии (0)

    Сухую гарчыцу з цукровым пяском замяшаць на фруктовым воцаце, вытрымаць 2 гадзіны і ўзбіць, паступова дадаючы алей невялікім струменьчыкам, не перарываючы пры гэтым узбіванне.

    Прыправы | Просмотров: 259 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.10.2014 | Комментарии (0)

    Злучыць цытрынавае сорга, чылі, часнык і каляндру ў чыстую прыгожую бутэльку.

    Прыправы | Просмотров: 232 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.10.2014 | Комментарии (0)