| Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 797 Паказана матэрыялаў: 251-300 |
Старонкі: « 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 15 16 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Узяць грэцкі аліўкавы алей, пераліць у бутэлечку паменш, потым пакласці дзве галоўкі часныку, пару галінак арэгано і насыпаць чорнага і чырвонага перцу гарошкам.
|
На гарачую патэльню хвіліны на дзве, але не больш, насыпце дзве-тры гарбатных лыжкі сумесі, якая складаецца з сухой зеляніны эстрагону (тархун) ці мяты, насення кропу і любісты.
|
Вы можаце араматызаваць алей пры дапамозе любой травы і спецый, але пры адной умове: яны павінны быць вельмі старанна высушаны. Калі ў прадукце застаецца вада, у алейным асяроддзі з часам могуць развівацца смяротна небяспечныя бактэрыі.
|
Часнык і перац вымыць, добра высушыць. Выдаліць у перца насенне. Усё нарэзаць пласцінкамі.
|
Стэрылізуйце літровую бутэльку. Гарчычнае насенне і гарошыны перцу пакладзіце паміж двума пластамі плёнкі і трошкі раздушыце качалкай.
|
Здрабніце 6 лісточкаў сальвіі, адну галінку размарына, 1 лаўровы ліст, 1 галінку чабора і некалькі лісточкаў маярану.
|
Цыбулю вымыць, добра абсушыць, парэзаць на кавалачкі. Цыбулю разам з соллю пакласці ў бутлю і заліць аліўкавым алеем.
|
Эстрагон вымыць і добра абсушыць. Эстрагон і соль пакласці ў бутлю, заліць аліўкавым алеем, добра закаркаваць і паставіць у халоднае месца.
|
Здрабніце 6 лісточкаў сальвіі, адну галінку размарына, 1 лаўровы ліст, 1 галінку цім’яна і некалькі лісточкаў маярану.
|
Цыбулю ачысціць і парэзаць вельмі дробна - каб кавалачкі цыбулі былі з рысавае зерне.
|
Сушоныя суквецці святаянніка дробна расцерці, заліць алеем, настаяць на працягу 1 тыдня, затым алей працадзіць праз тканіну.
|
Свежыя грыбы (рыжыкі, шампіньёны, апенькі, баравікі) перабраць, ачысціць ад смецця, вымыць і вельмі дробна нарэзаць кавалачкамі аднолькавага памеру.
|
Семена кропу і каляндры размалоць, заліць алеем, вытрымаць 1 тыдзень і працадзіць алей праз тканіну.
|
Суквецці крываўніка перацерці скрозь сіта, заліць аліўкавым ці кукурузным алеем, вытрымаць 1 тыдзень, працадзіць праз тканіну.
|
Алей нагрэць да кіпення і ўсыпаць заправу "Букет Магі". Астуджаны алей разліць у бутэлькі і шчыльна зачыніць коркам.
|
Свежыя грыбы (рыжакі, шампіньёны, апенькі, белыя) перабраць, ад смецця, вымыць і вельмі дробна нарэзаць.
|
Гваздзічку і перац змясціць у стэрыльную абсалютна сухую бутэльку. Горкі перац вымыць і ачысціць.
|
Ачысціць 12 долек часныку, растаўчы ў ступцы, паступова дадаць 200 г аліўкавага алею, увесь час памешваючы драўлянай лыжкай, затым - сок цытрыны, сыры яечны жаўток, соль, чорны молаты перац, працягваць мешаць да стану маянэза.
|
Гваздзічку і перац змясціць у стэрыльную абсалютна сухую бутэльку. Імбір ачысціць, нарэзаць тонкімі долькамі і яшчэ раз прасушыць.
|
Эстрагон вымыць і добра прасушыць (зеляніна павінна быць абсалютна сухой, інакш будзе брадзіць).
|
З галінак абарваць лісце эстрагону, памыць і добра абсушыць, каб не было кропель вады.
|
Шалвею апаласнуць і пакласці сушыць на 3 дні. Шалвею пакласці ў падрыхтаваную стэрыльную бутлю і заліць сланечнікавым алеем.
|
Падрыхтаваць бутлю. Часнык ачысціць і разрэзаць на 4 часці. Усе кампаненты пакласці ў бутлю і заліць сланечнікавым алеем.
|
Часнык ачысціць, маяран вымыць і абсушыць так, каб не было вады.
|
Галінкі травы асцярожна апаласнуць, абсушыць і затым 3 дні сушыць.
|
Чабор вымыць і добра прасушыць (зеляніна павінна быць абсалютна сухой , інакш будзе брадзіць).
|
Усе кампаненты пакласці ў бутлю, заліць алеем і паставіць на 1-3 тыдні ў цёмнае месца.
|
Галінкі травы асцярожна апаласнуць, абсушыць і затым 3 дні сушыць.
|
Сцеблы цім’яна пакласці ў бутлю. Падагрэць алей і заліць цім’ян
|
Вымачыць селядца, зняць скуру, выняць косткі, адрэзаць галаву і перакруціць мяса праз мясасечку.
|
|
Падрыхтаваць як апісана ў рэцэпце “Алей з размарынам ці чаборам “, але чабор ці размарын замяніць 15 г парэзанай травы (эстрагону, пятрушкі і шніт-цыбулі).
|
У вялікую прыгожую бутэльку ёмістасцю 300 мл спакаваць 2-3 свежыя галінкі размарына ці чабора.
|
Размарын вымыць і добра прасушыць (зеляніна павінна быць абсалютна сухой, інакш будзе брадзіць)
|
Размарын памыць і абсушыць (не павінна быць ніводнай кроплі вады, інакш будзе брадзіць).
|
Часнык ачысціць, парэзаць на тоненькія кружочкі, пакласці разам з рэзкімі затаўкамі ў бутлю і заліць аліўкавым алеем.
|
Размарын пакласці ў бутлю. Падагрэць алей, заліць размарын, закаркаваць і паставіць на 1-3 тыдні ў халоднае цёмнае месца.
|
У вычышчаны гарачы алей ці фрыцюр усыпаць прыстойную колькасць свежай, чыста вымытай, абсушанай і дробна насечанай зеляніны пятрушкі.
|
Траву вымыць і абсушыць так, каб не было кропелек вады. Лімету вымыць, абсушыць і парэзаць на кружочкі.
|
Чабор, шалвею, размарын, агурочную траву і лаўровае лісце памыць і абсушыць так, каб не было кропелек вады, інакш будуць брадзіць.
|
У невялікі рондаль наліць 6 ст. лыжак алею. Струкі перцу здрабніць і пакласці ў рондаль з алеем.
|
Грыбы, марскую соль і ядлаўцовыя ягады пакласці ў бутлю. Заліць рапсавым алеем і закаркаваць.
|
Цытрыну старанна вымыць, выцерці насуха і спіралепадобна ачысціць без белага унутранага пласту.
|
Лісце базіліка вымыць і абсушыць так, каб не было кропелек вады, пакласці ў бутлю і заліць аліўкавым алеем.
|
На 750 мл аліўкавага алею, вам трэба 2 г. л сухога арэгано.
|
Усе кампаненты пакласці ў бутлю, заліць алеем, закаркаваць і паставіць на 1-3 тыдні ў халоднае цёмнае месца.
|
Зеляніну салеры (лісточкі без хвосцікаў) прамыць, дробна нарэзаць.
|
Зеляніну пятрушкі дробна нарэзаць, прасеяць скрозь сіта, заліць яблычным воцатам, вытрымаць 4-8 гадзін і злучыць з алеем.
|
Мацярдушку здрабніць і заліць алеем. Вытрымаўшы 1 тыдзень, працадзіць праз тканіну.
|
Сухую гарчыцу з цукровым пяском замяшаць на фруктовым воцаце, вытрымаць 2 гадзіны і ўзбіць, паступова дадаючы алей невялікім струменьчыкам, не перарываючы пры гэтым узбіванне.
|
Злучыць цытрынавае сорга, чылі, часнык і каляндру ў чыстую прыгожую бутэльку.
|
|