Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 797 Паказана матэрыялаў: 301-350 |
Старонкі: « 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 15 16 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Траву вымыць і абсушыць так, каб не было ніводнай кропелькі вады. |
Рыхтуецца 15 дзён. Выкарыстоўваецца для салат з памідорамі і сырой гароднінай, а таксама для біфштэксу. |
Рыхтуецца 15 дзён. Выдатна для піцы, рыбы на грылі, салаты з бульбай. |
У чыстую бутэльку пакласці таматы і базілік. Заліць аліўкавым алеем, шчыльна зачыніць і якасна ўзбоўтаць. |
На 750 мл аліўкавага алею, вам трэба 2 галінкі базіліка. Настойваць 2 тыдні ў цёмным месцы. |
Прыгатаваць алей ў хатніх умовах вельмі проста. Для гэтага вазьміце 100-200 г аліўкавага алею, нагрэйце да 40-50 градусаў, выліце ў шкляны слоік, запоўнены здробненымі кветкамі і лісцем базіліка. |
Добра прамытыя і падсушаныя ягады высыпаюць у рондаль з нержавелай сталі, старанна здрабняюць і суткі даюць настаяцца. |
Рыхтуем мочаныя журавіны, ягады прамываем і абсушваем. Перасыпаем у слоік. |
Апельсіны памыць і пачысціць. З лупіны зрэзаць нажом белыя валокны. |
Таматы крыж-накрыж надрэзаць, пакласці ў кіпячую ваду, выняць, абліць халоднай вадой і ачысціць ад скуркі. Затым таматы разрэзаць напалову, выняць насенне, а мякаць парэзаць на кавалачкі. Цыбулю і часнык ачысціць і пасекчы. |
Усю гародніну для рэліша парэзаць аднолькавымі кубікамі. У патэльню выкласці цыбулю, часнык і лаўровы ліст. Абсмажваць на сярэднім агні пару хвілін. |
З памідораў зняць скуру і парэзаць кубікамі. Кабачкі і цыбулю ачысціць і парэзаць кубікамі. |
Слівы вымыць, выняць костачкі і парэзаць на кавалачкі. Цыбулю ачысціць, пасекчы. Імбір ачысціць і нацерці на тарцы. Цыбулю пакласці ў рондаль, дадаць алей і падсмажыць. |
Перамяшаць чырвоную цыбулю з чырвоным перцам і алеем, смажыць у патэльні на працягу 5-8 хвілін на вялікім агні, пакуль не падсмажыцца і не будзе мяккай. |
Рэпчатую цыбулю нарэзаць тонкімі кольцамі, пакласці ў міску і заліць халоднай вадой. |
Тонка парэзаць цыбулю у міску з халоднай вадой, каб яна стала меней вострай. |
Цыбулю ачысціць і парэзаць на кавалачкі. Перац разрэзаць напалову, выняць зерні і белыя перагародкі, памыць і парэзаць на кавалачкі. |
Кабачкі вымыць, абрэзаць кончыкі, выняць зерні і парэзаць на кавалачкі. Цыбулю ачысціць і пасячы. гародніну перамяшаць з соллю, накрыць і паставіць у пасудзіне на ноч. |
Зліць вадкасць з фасолі, фасоль расцерці. Памідоры ачысціць ад насення, дробна парэзаць. |
Дробна пасекчы цыбулю, каперсы і травы, змешваем з алеем, цытрынавым сокам і дробна нацёртай цэдрай. |
Рыхтаваць так, як сказана ў рэцэпце "Рэліш з таматаў і груш". |
Усе здробненыя кампаненты пакласці ў рондаль, закіпяціць, выдаліць пену і варыць на слабым агні 20 хвілін, пакуль грушы не стануць мяккімі. |
Рыхтаваць так, як сказана ў рэцэпце "Рэліш з таматаў і груш". |
2 цыбуліны парэзаць, патушыць 5 хвілін у 125 г воцату на павольным агні. |
Перац ачысціць, выразаць зерне і белыя перагародкі, памыць і парэзаць на маленькія кавалачкі. Салеру ачысціць, памыць і парэзаць на кавалачкі. |
Баклажаны запякаем у духоўцы на рашотцы ці на сухой блясе да мяккасці (40-50 хвілін, перыядычна перагортваючы). |
Памідоры бланшаваць у кіпячай вадзе, абліць халоднай і зняць скурку. Струкі перцу разрэзаць напалову, выняць зерні і белыя перагародкі, памыць. |
Падрыхтаваць слоікі. Памідоры бланшаваць, зняць скурку і здрабніць, пры гэтым выразаць месца пладаножак. |
Памідоры буйна нарэзаць. Салеру і салодкі перац дробна нарэзаць і змяшаць з памідорамі ў вялікім рондалі. Выкласці нарэзаныя ці буйна нацёртыя яблыкі і дробна пасечаны струк перцу чылі. |
Адварыць 175 г кветкавай капусты на працягу 1 хвіліны у вадзе. |
Замачыць журавіны і карынку ў невялікай колькасці цёплай вады на 10-15 хвілін ці пакуль яны не стануць злёгку мяккімі. |
Рэпчатую цыбулю не салодкую змясціць у посуд і заліць кіпенем. Даць пастаяць 5 хвілін. Ваду зліць. Цыбулю адціснуць. |
Злучыць усе інгрэдыенты. Перад тым, як падаваць. заправіць чорным перцам. |
Замачыце на гадзіну 6 - 7 штук курагі, пасля чаго адцісніце іх ад вільгаці і буйна парэжце. |
Кветкавую капусту падзяліць на суквецці, бланшаваць у кіпячай салёнай вадзе 2 хвіліны, затым абліць халоднай вадой. Часнык пасекчы. |
Таматы разрэзаць напалову, выняць зерні і буйна парэзаць. Цыбулю ачысціць, пасекчы і тушыць у аліўкавым алеі да празрыстасці. |
Усю гародніну прапусціць праз мясасечку. Змяшаць з соллю і даць пастаяць ноч. На наступны дзень зліць лішнюю вадкасць. |
У кухонным камбайне буйна парэзаць памідоры, чырвоны перац, зялёны перац і цыбулю. |
Гарбуз ачысціць, выняць насенне і ўнутранасці, мякаць парэзаць на кавалачкі. Струкі перцу разрэзаць напалову, выняць насенне, памыць і парэзаць на кавалачкі. |
1. Бяром 2 ст. лыжкі аліўкавага алею і змазваем ім салодкі перац, баклажаны і ставім іх у папярэдне нагрэтую да 200 градусаў духоўку, і запякаем на працягу 30 хвілін. |
Спячы ў духоўцы баклажаны ( пры 380Ф(195Ц) хвілін 40, у сярэдзіне адзін раз перавярнуць). |
Ананас ачысціць (вычышчанага павінна быць 500 г). Ліметы вымыць. Садавіну парэзаць на маленькія кавалачкі і здрабніць. |
Дробна парэзаць агуркі, цыбулю, перац. Скласці ўсё ў рондальчык і заліць вадой ,змяшанай з воцатам, цукрам і соллю. |
Агурок ачысціць, разрэзаць уздоўж напалову, выдаліць насенне, мякаць нарэзаць дробнымі кубікамі. |
Перцы, цыбулю і салеру парэзаць кубікамі. У рондалі змяшаць воцат, ваду, цукар і соль. |
Пакладзіце ў невялікі рондаль журавіны, апельсінавую цэдру і цукар. Дадайце сок аднаго апельсіна і трохі вады. |
На сярэднім агні патушыць цыбулю і часнык, каб сталі мяккімі, але не памянялі колер. Дадаць усе астатнія інгрэдыенты і добра перамяшаць. |
З садавіны ў слоічках зліць сок і нарэзаць невялікімі кавалачкамі. Ў рондалі перамяшаць журавіны,цукар,ваду,разынкі і парэчку,паставіць на агонь і, перыядычна змешваючы,давесці да кіпення. |
Зніміце на тарцы цэдру апельсіна і адкладзіце на час. Ачысціце апельсіны і выдаліце белыя перапонкі. Падзеліце апельсіны на долькі і змясціце палову ў кухонны камбайн ці блендэр. |
Дробненька пакрышыць яечкі. Парэзаць агурочкі, перцы, каперсы і цыбульку. Злучыць усё, заправіць перцам. |
|