Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 6
    Гасцей: 6
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 797
    Паказана матэрыялаў: 301-350
    Старонкі: « 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 15 16 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Траву вымыць і абсушыць так, каб не было ніводнай кропелькі вады.

    Прыправы | Просмотров: 234 | Добавил: wawkalaki | Дата: 24.10.2014 | Комментарии (0)

    Рыхтуецца 15 дзён. Выкарыстоўваецца для салат з памідорамі і сырой гароднінай, а таксама для біфштэксу.

    Прыправы | Просмотров: 267 | Добавил: wawkalaki | Дата: 23.10.2014 | Комментарии (0)

    Рыхтуецца 15 дзён. Выдатна для піцы, рыбы на грылі, салаты з бульбай.

    Прыправы | Просмотров: 284 | Добавил: wawkalaki | Дата: 23.10.2014 | Комментарии (0)

    У чыстую бутэльку пакласці таматы і базілік. Заліць аліўкавым алеем, шчыльна зачыніць і якасна ўзбоўтаць.

    Прыправы | Просмотров: 223 | Добавил: wawkalaki | Дата: 23.10.2014 | Комментарии (0)

    На 750 мл аліўкавага алею, вам трэба 2 галінкі базіліка. Настойваць 2 тыдні ў цёмным месцы.

    Прыправы | Просмотров: 270 | Добавил: wawkalaki | Дата: 23.10.2014 | Комментарии (0)

    Прыгатаваць алей ў хатніх умовах вельмі проста. Для гэтага вазьміце 100-200 г аліўкавага алею, нагрэйце да 40-50 градусаў, выліце ў шкляны слоік, запоўнены здробненымі кветкамі і лісцем базіліка.

    Прыправы | Просмотров: 245 | Добавил: wawkalaki | Дата: 23.10.2014 | Комментарии (0)

    Добра прамытыя і падсушаныя ягады высыпаюць у рондаль з нержавелай сталі, старанна здрабняюць і суткі даюць настаяцца.

    Прыправы | Просмотров: 221 | Добавил: wawkalaki | Дата: 23.10.2014 | Комментарии (0)

    Рыхтуем мочаныя журавіны, ягады прамываем і абсушваем. Перасыпаем у слоік.

    Прыправы | Просмотров: 272 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Апельсіны памыць і пачысціць. З лупіны зрэзаць нажом белыя валокны.

    Прыправы | Просмотров: 176 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Таматы крыж-накрыж надрэзаць, пакласці ў кіпячую ваду, выняць, абліць халоднай вадой і ачысціць ад скуркі. Затым таматы разрэзаць напалову, выняць насенне, а мякаць парэзаць на кавалачкі. Цыбулю і часнык ачысціць і пасекчы.

    Прыправы | Просмотров: 229 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Усю гародніну для рэліша парэзаць аднолькавымі кубікамі. У патэльню выкласці цыбулю, часнык і лаўровы ліст. Абсмажваць на сярэднім агні пару хвілін.

    Прыправы | Просмотров: 237 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    З памідораў зняць скуру і парэзаць кубікамі. Кабачкі і цыбулю ачысціць і парэзаць кубікамі.

    Прыправы | Просмотров: 262 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Слівы вымыць, выняць костачкі і парэзаць на кавалачкі. Цыбулю ачысціць, пасекчы. Імбір ачысціць і нацерці на тарцы. Цыбулю пакласці ў рондаль, дадаць алей і падсмажыць.

    Прыправы | Просмотров: 215 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Перамяшаць чырвоную цыбулю з чырвоным перцам і алеем, смажыць у патэльні на працягу 5-8 хвілін на вялікім агні, пакуль не падсмажыцца і не будзе мяккай.

    Прыправы | Просмотров: 228 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Рэпчатую цыбулю нарэзаць тонкімі кольцамі, пакласці ў міску і заліць халоднай вадой.

    Прыправы | Просмотров: 231 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Тонка парэзаць цыбулю у міску з халоднай вадой, каб яна стала меней вострай.

    Прыправы | Просмотров: 195 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Цыбулю ачысціць і парэзаць на кавалачкі. Перац разрэзаць напалову, выняць зерні і белыя перагародкі, памыць і парэзаць на кавалачкі.

    Прыправы | Просмотров: 254 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Кабачкі вымыць, абрэзаць кончыкі, выняць зерні і парэзаць на кавалачкі. Цыбулю ачысціць і пасячы. гародніну перамяшаць з соллю, накрыць і паставіць у пасудзіне на ноч.

    Прыправы | Просмотров: 255 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Зліць вадкасць з фасолі, фасоль расцерці. Памідоры ачысціць ад насення, дробна парэзаць.

    Прыправы | Просмотров: 255 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Дробна пасекчы цыбулю, каперсы і травы, змешваем з алеем, цытрынавым сокам і дробна нацёртай цэдрай.

    Прыправы | Просмотров: 221 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Рыхтаваць так, як сказана ў рэцэпце "Рэліш з таматаў і груш".

    Прыправы | Просмотров: 244 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Усе здробненыя кампаненты пакласці ў рондаль, закіпяціць, выдаліць пену і варыць на слабым агні 20 хвілін, пакуль грушы не стануць мяккімі.

    Прыправы | Просмотров: 237 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Рыхтаваць так, як сказана ў рэцэпце "Рэліш з таматаў і груш".

    Прыправы | Просмотров: 245 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    2 цыбуліны парэзаць, патушыць 5 хвілін у 125 г воцату на павольным агні.

    Прыправы | Просмотров: 189 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Перац ачысціць, выразаць зерне і белыя перагародкі, памыць і парэзаць на маленькія кавалачкі. Салеру ачысціць, памыць і парэзаць на кавалачкі.

    Прыправы | Просмотров: 225 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Баклажаны запякаем у духоўцы на рашотцы ці на сухой блясе да мяккасці (40-50 хвілін, перыядычна перагортваючы).

    Прыправы | Просмотров: 263 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Памідоры бланшаваць у кіпячай вадзе, абліць халоднай і зняць скурку. Струкі перцу разрэзаць напалову, выняць зерні і белыя перагародкі, памыць.

    Прыправы | Просмотров: 224 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтаваць слоікі. Памідоры бланшаваць, зняць скурку і здрабніць, пры гэтым выразаць месца пладаножак.

    Прыправы | Просмотров: 237 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Памідоры буйна нарэзаць. Салеру і салодкі перац дробна нарэзаць і змяшаць з памідорамі ў вялікім рондалі. Выкласці нарэзаныя ці буйна нацёртыя яблыкі і дробна пасечаны струк перцу чылі.

    Прыправы | Просмотров: 214 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Адварыць 175 г кветкавай капусты на працягу 1 хвіліны у вадзе.

    Прыправы | Просмотров: 247 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Замачыць журавіны і карынку ў невялікай колькасці цёплай вады на 10-15 хвілін ці пакуль яны не стануць злёгку мяккімі.

    Прыправы | Просмотров: 206 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Рэпчатую цыбулю не салодкую змясціць у посуд і заліць кіпенем. Даць пастаяць 5 хвілін. Ваду зліць. Цыбулю адціснуць.

    Прыправы | Просмотров: 246 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Злучыць усе інгрэдыенты. Перад тым, як падаваць. заправіць чорным перцам.

    Прыправы | Просмотров: 281 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Замачыце на гадзіну 6 - 7 штук курагі, пасля чаго адцісніце іх ад вільгаці і буйна парэжце.

    Прыправы | Просмотров: 231 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Кветкавую капусту падзяліць на суквецці, бланшаваць у кіпячай салёнай вадзе 2 хвіліны, затым абліць халоднай вадой. Часнык пасекчы.

    Прыправы | Просмотров: 244 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Таматы разрэзаць напалову, выняць зерні і буйна парэзаць. Цыбулю ачысціць, пасекчы і тушыць у аліўкавым алеі да празрыстасці.

    Прыправы | Просмотров: 221 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Усю гародніну прапусціць праз мясасечку. Змяшаць з соллю і даць пастаяць ноч. На наступны дзень зліць лішнюю вадкасць.

    Прыправы | Просмотров: 265 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    У кухонным камбайне буйна парэзаць памідоры, чырвоны перац, зялёны перац і цыбулю.

    Прыправы | Просмотров: 222 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Гарбуз ачысціць, выняць насенне і ўнутранасці, мякаць парэзаць на кавалачкі. Струкі перцу разрэзаць напалову, выняць насенне, памыць і парэзаць на кавалачкі.

    Прыправы | Просмотров: 242 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    1. Бяром 2 ст. лыжкі аліўкавага алею і змазваем ім салодкі перац, баклажаны і ставім іх у папярэдне нагрэтую да 200 градусаў духоўку, і запякаем на працягу 30 хвілін.

    Прыправы | Просмотров: 225 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Спячы ў духоўцы баклажаны ( пры 380Ф(195Ц) хвілін 40, у сярэдзіне адзін раз перавярнуць).

    Прыправы | Просмотров: 231 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Ананас ачысціць (вычышчанага павінна быць 500 г). Ліметы вымыць. Садавіну парэзаць на маленькія кавалачкі і здрабніць.

    Прыправы | Просмотров: 220 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Дробна парэзаць агуркі, цыбулю, перац. Скласці ўсё ў рондальчык і заліць вадой ,змяшанай з воцатам, цукрам і соллю.

    Прыправы | Просмотров: 249 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Агурок ачысціць, разрэзаць уздоўж напалову, выдаліць насенне, мякаць нарэзаць дробнымі кубікамі.

    Прыправы | Просмотров: 250 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Перцы, цыбулю і салеру парэзаць кубікамі. У рондалі змяшаць воцат, ваду, цукар і соль.

    Прыправы | Просмотров: 233 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Пакладзіце ў невялікі рондаль журавіны, апельсінавую цэдру і цукар. Дадайце сок аднаго апельсіна і трохі вады.

    Прыправы | Просмотров: 231 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    На сярэднім агні патушыць цыбулю і часнык, каб сталі мяккімі, але не памянялі колер. Дадаць усе астатнія інгрэдыенты і добра перамяшаць.

    Прыправы | Просмотров: 199 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    З садавіны ў слоічках зліць сок і нарэзаць невялікімі кавалачкамі. Ў рондалі перамяшаць журавіны,цукар,ваду,разынкі і парэчку,паставіць на агонь і, перыядычна змешваючы,давесці да кіпення.

    Прыправы | Просмотров: 254 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Зніміце на тарцы цэдру апельсіна і адкладзіце на час. Ачысціце апельсіны і выдаліце белыя перапонкі. Падзеліце апельсіны на долькі і змясціце палову ў кухонны камбайн ці блендэр.

    Прыправы | Просмотров: 218 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Дробненька пакрышыць яечкі. Парэзаць агурочкі, перцы, каперсы і цыбульку. Злучыць усё, заправіць перцам.

    Прыправы | Просмотров: 261 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)