Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 797
    Паказана матэрыялаў: 201-250
    Старонкі: « 1 2 3 4 5 6 7 ... 15 16 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Здробненыя марынаваныя ці салёныя грыбы змяшаць з маслам, дадаць нацёртую на дробнай тарцы рэпчатую цыбулю, пасаліць, паперчыць.

    Прыправы | Просмотров: 99 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.10.2014 | Комментарии (0)

    Да ўзбітага сметанкавага масла дадаць 100 г змеленых вараных ці смажаных грыбоў і соль.

    Прыправы | Просмотров: 94 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.10.2014 | Комментарии (0)

    Грушы змясціць у блендэр, ці камбайн ці зрабіць аднастайнае пюрэ міксерам.

    Прыправы | Просмотров: 99 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.10.2014 | Комментарии (0)

    Растапіце масла ў вялікім таўстасценным рондалі (ці катле) на сярэднім агні і давядзіце яго да кіпення.

    Прыправы | Просмотров: 99 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.10.2014 | Комментарии (0)

    Апусціць часнык у кіпячую салёную ваду на 1 хвіліну, адкінуць на сіта, растаўчы са свіным салам, пасаліць.

    Прыправы | Просмотров: 81 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.10.2014 | Комментарии (0)

    У размякчанае масла дадаць соль і, расціраючы, паступова ўвесці гарчыцу і цытрынавы сок.

    Прыправы | Просмотров: 80 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.10.2014 | Комментарии (0)

    Да збітага сметанкавага масла дадаць нацёрты жаўток, гарчыцу і соль па густу, добра перамяшаць.

    Прыправы | Просмотров: 97 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.10.2014 | Комментарии (0)

    Ва ўзбітае сметанкавае масла (узбіваць у глінянай, фаянсавай ці эмаляванай місачцы драўлянай лыжкай) замяшаць гарчыцу.

    Прыправы | Просмотров: 92 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.10.2014 | Комментарии (0)

    Узбітае сметанкавае масла заправіць сталовай гарчыцай і сольлю па густу.

    Прыправы | Просмотров: 86 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.10.2014 | Комментарии (0)

    Ў місачцы драўлянай лыжкай збіць сметанкавае масла, дадаць нацёртыя на дробнай тарцы радыску, моркву, свежыя агуркі і дробна нарэзаны кроп.
    Прыправы | Просмотров: 93 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.10.2014 | Комментарии (0)

    Да ўзбітага міксерам масла дадаць прапушчаную праз мясасечку вяндліну, кроп, заправіць па густу гарчыцай ці смятанай, старанна размяшаць.

    Прыправы | Просмотров: 96 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.10.2014 | Комментарии (0)

    Да ўзбітага масла дадаць прапушчаную праз мясасечку вяндліну, заправіць па густу гарчыцай (ці смятанай).

    Прыправы | Просмотров: 89 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.10.2014 | Комментарии (0)

    Тушаную вяндліну прапусціць праз мясасечку, дадаць дробна нарэзаную абсмажаную цыбулю і змяшаць са збітым сметанкавым маслам.

    Прыправы | Просмотров: 96 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.10.2014 | Комментарии (0)

    Масла пакласці ў міску і расцерці. Дадаць цёрты сыр ракфор і добра ўзбіць лапаткай.

    Прыправы | Просмотров: 81 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.10.2014 | Комментарии (0)

    Сліўкі награваюць да 96 градусаў і вытрымліваюць пры гэтай тэмпературы 1 гадзіну. Далей збіваюць масла звычайным спосабам.

    Прыправы | Просмотров: 93 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.10.2014 | Комментарии (0)

    Сліўкі папярэдне награваюць да тэмпературы 95-98 градусаў і вытрымліваюць пры ёй 5-10 хвілін

    Прыправы | Просмотров: 74 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.10.2014 | Комментарии (0)

    Падсмажаныя і змеленыя ядры арэшкаў замяшаць ва ўзбіты маргарын ці сметанкавае масла.

    Прыправы | Просмотров: 86 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.10.2014 | Комментарии (0)

    У кухонны камбайн ці блендэр высыпаеце арэхі і пачынаеце перамолваць.

    Прыправы | Просмотров: 86 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.10.2014 | Комментарии (0)

    Узбіць 75 г цукровай пудры, 2 ст. лыжкі цытрусавага лікёру, сок 1 цытрыны і 1 апельсін ў 100 г сметанкавага масла.

    Прыправы | Просмотров: 93 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.10.2014 | Комментарии (0)

    Араматызаваць сметанкавае масла можна рознымі спосабамі: пры дапамозе зялёнай травы, грыбоў, труфеляў, прыгатаваных таматаў, віна.

    Прыправы | Просмотров: 64 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.10.2014 | Комментарии (0)

    Пасечаныя каперсы і карнішоны, анчоусы, жаўткі звараных яйкаў стаўчы ў ступцы і працерці праз сіта.

    Прыправы | Просмотров: 75 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.10.2014 | Комментарии (0)

    Каперсы і карнішоны дробна пасекчы. Анчоусы і жаўток стаўчы ў ступцы і працерці праз сіта.

    Прыправы | Просмотров: 95 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.10.2014 | Комментарии (0)

    Прамыць анчоўсы пад халоднай вадой, абсушыць, дробна нарэзаць, затым, працерці праз сіта.

    Прыправы | Просмотров: 90 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.10.2014 | Комментарии (0)

    Ва ўзбітае масла дадаць расцёртыя анчоўсы (ці анчоусную пасту) і добра размяшаць.

    Прыправы | Просмотров: 107 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.10.2014 | Комментарии (0)

    10 анчоусаў дробна нарэзаць, стаўчы ў ступцы.

    Прыправы | Просмотров: 89 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.10.2014 | Комментарии (0)

    Здрабніце 1 зубчык часныку і адзін струк чырвонага вострага перцу (пажадана свежы) без насення.

    Прыправы | Просмотров: 100 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.10.2014 | Комментарии (0)

    Ачысціце 3 долькі часныку, разамніце яго і ўкладзіце ў бутэльку з аліўкавым алеем.

    Прыправы | Просмотров: 76 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.10.2014 | Комментарии (0)

    Часнык ачысціць на зубчыкі.Кожны зубок надсекчы нажом.

    Прыправы | Просмотров: 103 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.10.2014 | Комментарии (0)

    Рыхтуецца 10 дзён. Алей ідэальны для пасты, брускеты і мінестры з гароднінай.

    Прыправы | Просмотров: 94 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.10.2014 | Комментарии (0)

    Добранька вымыйце дзве сакавітых цытрыны, яны павінны быць з тонкай лупінай.

    Прыправы | Просмотров: 80 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.10.2014 | Комментарии (0)

    1. Разагрэйце рондаль на моцным агні прыкладна 30 секунд. Дадайце алей і тонка нарэзаную цыбулю.

    Прыправы | Просмотров: 87 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.10.2014 | Комментарии (0)

    20 г свежых кветак святаянніка заліваюць 200 мл аліўкавага ці сланечнікавага алею і настойваюць на працягу 40 дзён.

    Прыправы | Просмотров: 101 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.10.2014 | Комментарии (0)

    Рэзкія расліны вымыць і добра прасушыць. Выдаліць буйныя сцеблы, калі трэба, здрабніць.

    Прыправы | Просмотров: 105 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.10.2014 | Комментарии (0)

    Падаваць да гародніны, смажанай у алюмініевай фальзе, ў грылі ці духавай шафе, і іншым гароднінным стравам.

    Прыправы | Просмотров: 109 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.10.2014 | Комментарии (0)

    Сланечнікавы алей наліць у сухі, папярэдне сагрэты рондаль пластом не больш за 2 см і падаграваць на павольным агні, не даводзячы да кіпення.

    Прыправы | Просмотров: 121 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.10.2014 | Комментарии (0)

    У бутэльку з аліўкавым алеем апусціце невялікую цытрынавую скарынку, 2 лаўровых ліста, жменю чорнага перцы гарошкам і некалькі гваздзікаў.

    Прыправы | Просмотров: 90 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.10.2014 | Комментарии (0)

    Вымыйце добранька 4 галінкі мяты і трохі тонкай зялёнай цыбулі, укладзіце ў бутэльку з аліўкавым алеем.

    Прыправы | Просмотров: 94 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.10.2014 | Комментарии (0)

    Сухі востры перац разам з цыбуляй і часныком здрабніць у кухоннай машыне.

    Прыправы | Просмотров: 73 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.10.2014 | Комментарии (0)

    Парэжце на дробныя кавалачкі 5-6 лаўровых лістоў. Здрабніце 1 зубчык часныку.

    Прыправы | Просмотров: 79 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.10.2014 | Комментарии (0)

    Дробна парэжце 4 галінкі кропу. Уліце ў бутлю з герметычным вечкам 1 шклянку аліўкавага алею, дадайце кроп.

    Прыправы | Просмотров: 89 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.10.2014 | Комментарии (0)

    Рыхтуецца 2 тыдні. Выдатна з бульбяной салатай, з селядцом і для марынавання сёмгі.

    Прыправы | Просмотров: 101 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.10.2014 | Комментарии (0)

    Ўзяць чыстае, добра саспелае насенне канопляў, без прымешкі насення пустазелляў, вымыць, абсушыць і абсмажыць на патэльні ці ў чыгунку, пакуль не пачнуць патрэскваць.

    Прыправы | Просмотров: 87 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.10.2014 | Комментарии (0)

    Алей змяшайце з імбірам і перцам і пастаўце на вадзяную лазню на 1 гадзіну.

    Прыправы | Просмотров: 84 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.10.2014 | Комментарии (0)

    Свежую зеляніну перабраць, прамыць, вельмі дробна пасячы, заліць алеем.

    Прыправы | Просмотров: 97 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.10.2014 | Комментарии (0)

    У бутэльку да сланечнікавага алею дадаць добра вымытыя і прасушаныя парасонікі кропу ці пякучы перац (яго парэзаць напалову, калі ён вялікі, ці зрабіць проста падоўжныя надрэзы).

    Прыправы | Просмотров: 79 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.10.2014 | Комментарии (0)

    Яго вельмі лёгка прыгатаваць. Дадайце ў аліўкавы алей, лепш, калі экстракласу, розная араматычная травы і натуральныя дадаткі.

    Прыправы | Просмотров: 78 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.10.2014 | Комментарии (0)

    Імбір ачысціць, разрэзаць на чатыры часткі. Часнык ачысціць, разрэзаць на чатыры часткі.

    Прыправы | Просмотров: 124 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.10.2014 | Комментарии (0)

    Як і воцаты, алеі на траве добрыя для кулінарнага выкарыстання і падарункаў.

    Прыправы | Просмотров: 80 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.10.2014 | Комментарии (0)

    Струкі вострага перцу разрэзаць уздоўж і выняць насенне, якое вельмі вострае.

    Прыправы | Просмотров: 96 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.10.2014 | Комментарии (0)

    Калі нашы прыправы свежыя, то мыем іх, чысцім зубчыкі часныку і сушым на ручнічку.

    Прыправы | Просмотров: 94 | Добавил: wawkalaki | Дата: 26.10.2014 | Комментарии (0)