Статыстыка |
Анлайн усяго: 3 Гасцей: 3 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 797 Паказана матэрыялаў: 151-200 |
Старонкі: « 1 2 3 4 5 6 ... 15 16 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Сметанкавае масла размягчыць над агнём. Дробна парэзаць цыбулю-рэзанец, пятрушку і размарын. |
Пасту "Акіян" размарозіць, прыпусціць у невялікай колькасці вады, астудзіць і змяшаць з плаўленым сырам. |
Цыбулю пачысціць, дробна нарэзаць і расцерці ў ступцы з 1/3 лыжкі масла і молатай папрыкай. |
Размякчанае масла добра ўзбіце разам з травой. Атрыманую масу выкладзіце лыжкай на фальгу, загарніце, надайце форму каўбаскі. |
Сметанкавае масла размягчыць над агнём. Лісце мяты і часнык дробна пасекчы. |
Пакладзіце кавалачак духмянага масла на ўжо гатовы гамбургер, стэйк, рыбу ці курыцу - і ўсё. |
Рыхтуецца халодным ці гарачым спосабам як крэветачнае масла (гл. вышэй). |
Змяшайце ў невялікай місцы 30 г размякчанага сметанкавага масла, 1 ст. лыжку цёртай цэдры лайма, 2 г. лыжкі парашка чылі, 3/4 лыжкі солі і 1/8 г. лыжкі молатага чырвонага перцу. |
Масла расцерці дабяла. Дадаўшы хрэн і соль, масу старанна вымешаць. |
Прапусціце тунца ў міксеры. Перамяшайце з маслам. |
Парэзаць на невялікія кавалачкі труфеля і прыпусціць іх у алеі. |
Грыбы ачысціць ад зямлі, прамыць у 2 водах, злёгку падкісленых воцатам, абсушыць, нарэзаць невялікімі лустачкамі, |
Прамыць і абсушыць зеляніну. Цыбулю-шалот апусціць на 2 хвіліны у кіпячую ваду, дробна нарэзаць. |
Вычышчаныя часнык, цыбулю-шалот і пятрушку вельмі дробна нарэзаць ці растаўчы ў ступцы, старанна перамяшаць з астатнімі кампанентамі - размякчанае сметанкавае масла, сок цытрыны, соль, чорны молаты перац - да аднастайнай масы. |
Сметанкавае масла размягчыць над агнём. Лісце кінзы дробна пасекчы. |
Дробна нарэзаць цыбулю-шалот, перамяшаць з віном, выпарыць на моцным агні напалову, дадаць булён, размякчанае сметанкавае масла, зеляніну пятрушкі, сок цытрыны, соль, чорны молаты перац, усё старанна перамяшаць. |
Відэльцам старанна перамяшаць усе кампаненты да атрымання аднастайнай масы. |
Відэльцам старанна перамяшаць размякчанае сметанкавае масла з мукой да атрымання аднастайнай масы. |
Рыхтуецца гэтак жа, як масла арэхавае (гл. вышэй), з даданнем соку цытрыны, солі, чорнага молатага перцу. |
Сардзіны добра працадзіць, расцерці відэльцам, дадаць невялікімі кавалачкамі размякчанае сметанкавае масла, старанна перамяшаць відэльцам. |
Ўзяць сметанкавага масла, арахісавага ці кукурузнага алею. Змяшаць Масла для фрыцюра гатова. |
Сметанкавае масла пакласці на патэльню і распусціць да такога стану, калі яно пачне прымаць арэхавы колер. |
Размарожаную крэветачную пасту злучыць са здробненым на тарцы плаўленым сырам, дадаць размякчанае сметанкавае масла, надаць масе жаданую форму, астудзіць. |
Размарожаную крэветачную пасту злучыць з размякчаным маслам, дадаць соль і двойчы прапусціць праз мясасечку. |
У спелыя сліўкі дадаюць 50-100 г кефіру ці сыраваткі на 1кг старанна іх змешваюць і сквашываюць пры пакаёвай тэмпературы. |
Кільку разрабіць на паляндвіцу, выдаліць дробныя костачкі. Працерці паляндвіцу праз сіта, злучыць з размякчаным маслам, заправіць цытрынавым сокам. |
Кільку ачысціць ад костак і здрабніць ці прапусціць праз мясасечку. Цыбулю дробна нарэзаць і злёгку абсмажыць у сметанкавым масле. |
Да ўзбітага сметанкавага масла дадаць вычышчаную ад скуры і костак, дробнарубленую паляндвіцу кілек. |
Паляндвіцу кілек працерці праз сіта. У размякчанае сметанкавае масла пакласці працёртую кільку і добра памешаць лапаткай, захоўваць у халодным месцы. |
Да ўзбітага масла дадаць дробна пасечаную каўбасу, нацёртае кіслае яблыка, нацёртую сырую ці сечаную смажаную цыбулю. |
Каўбасу прапусціць праз мясасечку, цыбулю дробна насекчы і абсмажыць у сметанкавым масле. |
Расцерці ікру відэльцам ці дробна пасекчы. |
Пакінуць сметанкавае масла пры пакаёвай тэмпературы да размякчэння. |
Духмянае сметанкавае масла з зелянінай выдатна падыдзе для падрыхтоўкі бутэрбродаў і больш складаных страў |
Зялёнае масла валодае вытанчаным кіслявым водарам, які добра спалучаецца з мясам ці рыбай. |
Усю зеляніну старанна здрабніць, расцерці з маслам, пасаліць па густу. |
Зеляніну моцна здрабніць, злучыць з размякчаным сметанкавым маслам, выдушыць часнык ці пацерці на дробнай тарцы, пасаліць і добра ўсё перамяшаць. |
У блендэр пакладзіце размякчанае сметанкавае масла, пятрушку, здробнены шалот, здробнены часнык, соль і чорны перац. |
Зеляніну кропу і пятрушкі вымыць, адкінуць на сіта, каб сцякла вада, і дробна нарэзаць. |
Прызначэнне масла: падаецца да біфштэксаў, антрыкотаў і смажанай рыбы ў сухарах і іншым стравам. |
Вельмі тонка нашаткаваць зеляніну пятрушкі. Злёгку расцерці сметанкавае масла, змяшаць з падрыхтаванай зелянінай, раўнамерна размяркоўваючы яе ў масле, заправіць цытрынавым сокам. |
Зеляніну пятрушкі перабраць, выдаліць сцеблы, прамыць у халоднай вадзе, абсушыць і дробна пасячы нажом. |
"Зялёнае масла" - гэта размятае сметанкавае масла, перамяшанае з дробна нарэзанай зелянінай. |
Памыць зеляніну,абсушыць, абрэзаць сцеблы. Зеляніну здрабніць у блендэры. |
Зеляніну кропу і пятрушкі вымыць, адкінуць на сіта, каб сцякла вада, і дробна нарэзаць. |
Сметанкавае масла павінна быць пакаёвай тэмпературы. Яго выкладваюць у міску і ўзмоцнена размінаюць драўлянай лыжкай, пакуль не стане як крэм. |
Масла трэба растапіць, уліць малако, усыпаць цукар, дадаць шакалад кавалачкамі. |
Да ўзбітага масла дадаць дробна насечаныя ці прапушчаныя праз мясасечку грыбы, пасаліць, паперчыць. |
Да ўзбітага масла дадаць дробна насечаныя гатовыя грыбы, цыбулю, заправіць сольлю і перцам, можна дадаць таматавае пюрэ ці цытрынавы сок. |
Свежыя баравікі ці іншыя белыя вымыць, абсушыць, дробна нарэзаць і абсмажыць у сметанкавым масле разам з дробна насечанай рэпчатай цыбуляй, дадаць соль, перац (молаты) па густу. |
|