Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 797
    Паказана матэрыялаў: 151-200
    Старонкі: « 1 2 3 4 5 6 ... 15 16 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Сметанкавае масла размягчыць над агнём. Дробна парэзаць цыбулю-рэзанец, пятрушку і размарын.

    Прыправы | Просмотров: 97 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.10.2014 | Комментарии (0)

    Пасту "Акіян" размарозіць, прыпусціць у невялікай колькасці вады, астудзіць і змяшаць з плаўленым сырам.

    Прыправы | Просмотров: 117 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.10.2014 | Комментарии (0)

    Цыбулю пачысціць, дробна нарэзаць і расцерці ў ступцы з 1/3 лыжкі масла і молатай папрыкай.

    Прыправы | Просмотров: 109 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.10.2014 | Комментарии (0)

    Размякчанае масла добра ўзбіце разам з травой. Атрыманую масу выкладзіце лыжкай на фальгу, загарніце, надайце форму каўбаскі.

    Прыправы | Просмотров: 131 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.10.2014 | Комментарии (0)

    Сметанкавае масла размягчыць над агнём. Лісце мяты і часнык дробна пасекчы.

    Прыправы | Просмотров: 110 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.10.2014 | Комментарии (0)

    Пакладзіце кавалачак духмянага масла на ўжо гатовы гамбургер, стэйк, рыбу ці курыцу - і ўсё.

    Прыправы | Просмотров: 101 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.10.2014 | Комментарии (0)

    Рыхтуецца халодным ці гарачым спосабам як крэветачнае масла (гл. вышэй).

    Прыправы | Просмотров: 118 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.10.2014 | Комментарии (0)

    Змяшайце ў невялікай місцы 30 г размякчанага сметанкавага масла, 1 ст. лыжку цёртай цэдры лайма, 2 г. лыжкі парашка чылі, 3/4 лыжкі солі і 1/8 г. лыжкі молатага чырвонага перцу.

    Прыправы | Просмотров: 117 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.10.2014 | Комментарии (0)

    Масла расцерці дабяла. Дадаўшы хрэн і соль, масу старанна вымешаць.

    Прыправы | Просмотров: 96 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.10.2014 | Комментарии (0)

    Прапусціце тунца ў міксеры. Перамяшайце з маслам.

    Прыправы | Просмотров: 120 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.10.2014 | Комментарии (0)

    Парэзаць на невялікія кавалачкі труфеля і прыпусціць іх у алеі.

    Прыправы | Просмотров: 111 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.10.2014 | Комментарии (0)

    Грыбы ачысціць ад зямлі, прамыць у 2 водах, злёгку падкісленых воцатам, абсушыць, нарэзаць невялікімі лустачкамі,

    Прыправы | Просмотров: 119 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.10.2014 | Комментарии (0)

    Прамыць і абсушыць зеляніну. Цыбулю-шалот апусціць на 2 хвіліны у кіпячую ваду, дробна нарэзаць.

    Прыправы | Просмотров: 93 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.10.2014 | Комментарии (0)

    Вычышчаныя часнык, цыбулю-шалот і пятрушку вельмі дробна нарэзаць ці растаўчы ў ступцы, старанна перамяшаць з астатнімі кампанентамі - размякчанае сметанкавае масла, сок цытрыны, соль, чорны молаты перац - да аднастайнай масы.

    Прыправы | Просмотров: 102 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.10.2014 | Комментарии (0)

    Сметанкавае масла размягчыць над агнём. Лісце кінзы дробна пасекчы.

    Прыправы | Просмотров: 93 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.10.2014 | Комментарии (0)

    Дробна нарэзаць цыбулю-шалот, перамяшаць з віном, выпарыць на моцным агні напалову, дадаць булён, размякчанае сметанкавае масла, зеляніну пятрушкі, сок цытрыны, соль, чорны молаты перац, усё старанна перамяшаць.

    Прыправы | Просмотров: 121 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.10.2014 | Комментарии (0)

    Відэльцам старанна перамяшаць усе кампаненты да атрымання аднастайнай масы.

    Прыправы | Просмотров: 83 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.10.2014 | Комментарии (0)

    Відэльцам старанна перамяшаць размякчанае сметанкавае масла з мукой да атрымання аднастайнай масы.

    Прыправы | Просмотров: 119 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.10.2014 | Комментарии (0)

    Рыхтуецца гэтак жа, як масла арэхавае (гл. вышэй), з даданнем соку цытрыны, солі, чорнага молатага перцу.

    Прыправы | Просмотров: 135 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.10.2014 | Комментарии (0)

    Сардзіны добра працадзіць, расцерці відэльцам, дадаць невялікімі кавалачкамі размякчанае сметанкавае масла, старанна перамяшаць відэльцам.

    Прыправы | Просмотров: 108 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.10.2014 | Комментарии (0)

    Ўзяць сметанкавага масла, арахісавага ці кукурузнага алею. Змяшаць Масла для фрыцюра гатова.

    Прыправы | Просмотров: 83 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.10.2014 | Комментарии (0)

    Сметанкавае масла пакласці на патэльню і распусціць да такога стану, калі яно пачне прымаць арэхавы колер.

    Прыправы | Просмотров: 102 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.10.2014 | Комментарии (0)

    Размарожаную крэветачную пасту злучыць са здробненым на тарцы плаўленым сырам, дадаць размякчанае сметанкавае масла, надаць масе жаданую форму, астудзіць.

    Прыправы | Просмотров: 100 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.10.2014 | Комментарии (0)

    Размарожаную крэветачную пасту злучыць з размякчаным маслам, дадаць соль і двойчы прапусціць праз мясасечку.

    Прыправы | Просмотров: 89 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.10.2014 | Комментарии (0)

    У спелыя сліўкі дадаюць 50-100 г кефіру ці сыраваткі на 1кг старанна іх змешваюць і сквашываюць пры пакаёвай тэмпературы.

    Прыправы | Просмотров: 110 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.10.2014 | Комментарии (0)

    Кільку разрабіць на паляндвіцу, выдаліць дробныя костачкі. Працерці паляндвіцу праз сіта, злучыць з размякчаным маслам, заправіць цытрынавым сокам.

    Прыправы | Просмотров: 84 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.10.2014 | Комментарии (0)

    Кільку ачысціць ад костак і здрабніць ці прапусціць праз мясасечку. Цыбулю дробна нарэзаць і злёгку абсмажыць у сметанкавым масле.

    Прыправы | Просмотров: 112 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.10.2014 | Комментарии (0)

    Да ўзбітага сметанкавага масла дадаць вычышчаную ад скуры і костак, дробнарубленую паляндвіцу кілек.

    Прыправы | Просмотров: 105 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.10.2014 | Комментарии (0)

    Паляндвіцу кілек працерці праз сіта. У размякчанае сметанкавае масла пакласці працёртую кільку і добра памешаць лапаткай, захоўваць у халодным месцы.

    Прыправы | Просмотров: 118 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.10.2014 | Комментарии (0)

    Да ўзбітага масла дадаць дробна пасечаную каўбасу, нацёртае кіслае яблыка, нацёртую сырую ці сечаную смажаную цыбулю.

    Прыправы | Просмотров: 81 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.10.2014 | Комментарии (0)

    Каўбасу прапусціць праз мясасечку, цыбулю дробна насекчы і абсмажыць у сметанкавым масле.

    Прыправы | Просмотров: 117 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.10.2014 | Комментарии (0)

    Расцерці ікру відэльцам ці дробна пасекчы.

    Прыправы | Просмотров: 91 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.10.2014 | Комментарии (0)

    Пакінуць сметанкавае масла пры пакаёвай тэмпературы да размякчэння.

    Прыправы | Просмотров: 88 | Добавил: wawkalaki | Дата: 28.10.2014 | Комментарии (0)

    Духмянае сметанкавае масла з зелянінай выдатна падыдзе для падрыхтоўкі бутэрбродаў і больш складаных страў

    Прыправы | Просмотров: 85 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.10.2014 | Комментарии (0)

    Зялёнае масла валодае вытанчаным кіслявым водарам, які добра спалучаецца з мясам ці рыбай.

    Прыправы | Просмотров: 77 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.10.2014 | Комментарии (0)

    Усю зеляніну старанна здрабніць, расцерці з маслам, пасаліць па густу.

    Прыправы | Просмотров: 89 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.10.2014 | Комментарии (0)

    Зеляніну моцна здрабніць, злучыць з размякчаным сметанкавым маслам, выдушыць часнык ці пацерці на дробнай тарцы, пасаліць і добра ўсё перамяшаць.

    Прыправы | Просмотров: 88 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.10.2014 | Комментарии (0)

    У блендэр пакладзіце размякчанае сметанкавае масла, пятрушку, здробнены шалот, здробнены часнык, соль і чорны перац.

    Прыправы | Просмотров: 88 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.10.2014 | Комментарии (0)

    Зеляніну кропу і пятрушкі вымыць, адкінуць на сіта, каб сцякла вада, і дробна нарэзаць.

    Прыправы | Просмотров: 69 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.10.2014 | Комментарии (0)

    Прызначэнне масла: падаецца да біфштэксаў, антрыкотаў і смажанай рыбы ў сухарах і іншым стравам.

    Прыправы | Просмотров: 85 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.10.2014 | Комментарии (0)

    Вельмі тонка нашаткаваць зеляніну пятрушкі. Злёгку расцерці сметанкавае масла, змяшаць з падрыхтаванай зелянінай, раўнамерна размяркоўваючы яе ў масле, заправіць цытрынавым сокам.

    Прыправы | Просмотров: 116 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.10.2014 | Комментарии (0)

    Зеляніну пятрушкі перабраць, выдаліць сцеблы, прамыць у халоднай вадзе, абсушыць і дробна пасячы нажом.

    Прыправы | Просмотров: 77 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.10.2014 | Комментарии (0)

    "Зялёнае масла" - гэта размятае сметанкавае масла, перамяшанае з дробна нарэзанай зелянінай.

    Прыправы | Просмотров: 102 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.10.2014 | Комментарии (0)

    Памыць зеляніну,абсушыць, абрэзаць сцеблы. Зеляніну здрабніць у блендэры.

    Прыправы | Просмотров: 80 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.10.2014 | Комментарии (0)

    Зеляніну кропу і пятрушкі вымыць, адкінуць на сіта, каб сцякла вада, і дробна нарэзаць.

    Прыправы | Просмотров: 121 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.10.2014 | Комментарии (0)

    Сметанкавае масла павінна быць пакаёвай тэмпературы. Яго выкладваюць у міску і ўзмоцнена размінаюць драўлянай лыжкай, пакуль не стане як крэм.

    Прыправы | Просмотров: 125 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.10.2014 | Комментарии (0)

    Масла трэба растапіць, уліць малако, усыпаць цукар, дадаць шакалад кавалачкамі.

    Прыправы | Просмотров: 101 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.10.2014 | Комментарии (0)

    Да ўзбітага масла дадаць дробна насечаныя ці прапушчаныя праз мясасечку грыбы, пасаліць, паперчыць.

    Прыправы | Просмотров: 89 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.10.2014 | Комментарии (0)

    Да ўзбітага масла дадаць дробна насечаныя гатовыя грыбы, цыбулю, заправіць сольлю і перцам, можна дадаць таматавае пюрэ ці цытрынавы сок.

    Прыправы | Просмотров: 80 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.10.2014 | Комментарии (0)

    Свежыя баравікі ці іншыя белыя вымыць, абсушыць, дробна нарэзаць і абсмажыць у сметанкавым масле разам з дробна насечанай рэпчатай цыбуляй, дадаць соль, перац (молаты) па густу.

    Прыправы | Просмотров: 118 | Добавил: wawkalaki | Дата: 27.10.2014 | Комментарии (0)