Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 797 Паказана матэрыялаў: 401-450 |
Старонкі: « 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 15 16 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Брынзу расцерці, дадаць пюрэ з адварной морквы, жаўткі, звараных укрутую яйкаў, зеляніну кропу, перац, сланечнікавы алей, усё старанна перамяшаць. |
100 г базіліка вымыць, абсушыць і пасекчы. |
Часнык дробна пасекчы, усё змяшаць, расцерці з маслам, узбіць. Пасту пакласці ў стэрыльны слоік так, каб не патрапіла паветра, заліць алеем, пластом 2 см і захоўваць у халадзільніку. |
Працёрты тварог змяшаць з цёртым сырам, дадаць арэхі, каляндру, усё ўзбіць. |
Рыхтуюць так, як сказана ў рэцэпце "Паста з базілікам". |
Прыгатаваць пюрэ з абрыкосаў, давесці да кіпення, варыць 15-20 хвілін, затым дадаць цукар. |
Свежэнацерты корань васабі, які можна купіць у Японіі, пышны на густ, але ў Еўропе рэч рэдкая, таму часцей выкарыстоўваюць гатовую пасту "Васабі", якая прадаецца ў цюбіках, ці парашок у слоіках. |
Крэветкі ачысціць. Аліўкавы алей разагрэць на патэльні, дадаць крэветкі і злёгку абсмажыць. |
Ачысціць крэветкі і варыць іх да гатовасці. Затым дробна пасекчы і расцерці з тварагом. |
Грыбы пакласці ў сіта, вымыць халоднай вадой, заліць кіпенем і на 20 хвілін паставіць брыняць. Ядры пініі пакласці ў патэльню без тлушчу, падсмажыць да залаціста-жоўтага колеру, астудзіць. |
Куркуму, імбір і часнык ачысціць і здрабніць ці нацерці на тарцы. Перац вымыць і здрабніць. |
Прарослыя зерні пшаніцы падсушыць у цяпле (напрыклад, на батарэі), здрабніць у міксеры (можна ў кавамолцы), дадаць алею, соль, працёрты часнык, старанна ўзбіць. |
Часнык, арэхі і сыр прапусціць праз мясасечку з паштэтнай дробнай рашоткай. Дадаць масла, маянэз, соль, перац, усё старанна перамяшаць. |
3 цыбуліны пасекчы і патушыць у 2 стал. лыжках сланечнікавага алею. |
Вельмі было б прыемна ведаць, што хуткі марынад для шашлыка - гэта менавіта той рэцэпт, дзеля якога Вы да нас прыйшлі. |
Кавалкі мяса вымочваюць у марынадзе на працягу 2 гадзін, час ад часу памешваючы. |
Вычышчаную і дробна нашаткаваную гародніну заліць віном, вадой і воцатам, дадаць соль і прыправы для водару (акрамя часныку), праварыць на слабым агні 10-15 хвілін зняць з агню, дадаць дробна нарэзаны часнык і добра астудзіць. |
Марынад трымаць на слабым агні да выварвання вадкасці на 1/3 аб'ёму, затым астудзіць і заліць ім мяса дзічыны. |
Ўсё перамяшаць і заліць марынадам прыгатаванае для шашлыка мяса. |
1. Пакласці ўсе інгрэдыенты соусу ў слоік (1 літр) ці бутэльку, зачыніць шчыльна. |
Ўсе складовыя часткі здрабніць і перамяшаць. Нацерці мяса атрыманай аднастайнай сумессю і загарнуць у ліст пергаментнай паперы ці сурвэтку. |
Здрабніць у ступцы сухія заправы, а ліставыя дробна пасекчы і змяшаць з астатнімі. |
Чатыры зубчыка часныку расцерці, дадаць да жаўтка і ўзбіць разам з ім пры даданні алею, - спачатку па кроплі, а потым маленькім струменьчыкам (1 шклянка). |
Змяшаць яблычны і цытрынавы сок. Дадаць цукар, соль і цэдру і добра перамяшаць. |
Дробна нарэзаны струк перцу расцерці драўлянай таўкушкай з соллю да атрымання пюрэ, якое змяшаць з дробна насечаным яйкам. |
Дробна нарэзаны струк перцу расцерці драўлянай таўкушкай з соллю да атрымання пюрэ, якое змяшаць з дробна насечаным яйкам. |
Змяшаць яблычны і цытрынавы сок. Дадаць цукар, соль і цэдру і добра перамяшаць. |
Змяшаць разам воцат, віно, раствораную ў вадзе соль, цукар і палову алею. |
Самае простае марынаванне маладога мяса зайца ці казулі - гэта заліць мяса квасам, сыроваткай, кефірам ці знятым малаком на 10-12 гадзін. |
2 цыбуліны трэба здрабніць у блендэры, а кольцамі нарэжце гэтулькі цыбулі, колькі вы жадаеце. |
Рыхтуецца марынад у перуянскай керамічнай чары - там у гліны нейкі неперадаваемы водар. Зразумела, мяса дадаваць адразу пасля вырабу марынаду. |
Вычышчаныя араматычныя карэнні, цыбулю, часнык і яблыкі нацерці на тарцы і змяшаць са здробненай зелянінай салеры і пятрушкі, заправамі і паловай алею. |
Цыбуліну дробна нарэзаць, мяту насекчы, змяшаць з астатнімі інгрэдыентамі, марынаваць птушку толькі 1 гадзіну. |
Цыбуліну дробна нарэзаць, мяту насекчы, змяшаць з астатнімі інгрэдыентамі, марынаваць птушку толькі 1 гадзіну. |
Змяшаць усё да растварэння мёда, змясціць у марынад птушку і марынаваць 1-2 гадзіны. |
Ў місцы злучыць летні мёд, соевы соус, кунжутны алей, цёрты імбір і раздушаны часнык. |
Ў місцы злучыць летні мёд, соевы соус, кунжутны алей, цёрты імбір і раздушаны часнык. |
Усе рэзкія затаўкі, акрамя часныку, скласці ў марлевы мяшочак і заліць кіпенем. |
1. Змяшаць усе інгрэдыенты, закіпяціць.
2. Астудзіць, выкарыстоўваць для марынавання мяса парасяці. |
Мяса зайца ці труса адлучыць ад костак, зачысціць ад плёнак і сухажылляў. Нарэзаць на тонкія палоскі, шырынёй 1 см. |
Змяшаць цытрынавы сок, цыбулю, часнык і лаўровы ліст. Дадаць чабор, молаты чорны перац і соль. |
Ваду пракіпяціць, змяшаць з сокам цытрыны. Дадаць цыбулю, перац і расцёртыя з соллю долькі часныку. |
Паляндвіцу свежага селядца (можна іншай рыбы) нацерці сумессю са здробненай цыбулі, цёртай цытрынавай цэдры і цытрынавага соку. |
Прамыць і абсушыць мяту і цыбулю. З мяты абарваць лісточкі, сцеблы выкінуць. Дробна пасекчы ўсю зеляніну. |
1. Сок цытрыны выціснуць у шклянку, даліць вадой.
2. У эмаляваны ці гліняны посуд пакласці пласт мяса, пасыпаць соллю, перцам і цёртым мушкатавым арэхам. |
Цытрыну выціснуць у шклянку, затым амаль да паловы шклянкі даліць вадой. |
1. Змяшаць усе інгрэдыенты.
2. Замочваць прадукты як мага даўжэй. |
1. Змяшаць усе кампаненты.
2. Мяса з кавалачкамі сала пакласці ў марынад. |
1. Змяшаць інгрэдыенты.
2. Паставіць на слабы агонь. Выпарыць вадкасць на 1/3 аб'ёму. |
Нашаткаваную цыбулю спасераваць на алеі, дадаць тамат-пасту і смажыць яшчэ 3 - 5 хвілін. У пасераваную цыбулю дадаць рыбны булён, спецыі і пракіпяціць, затым уліць соус "Паўднёвы" і пасаліць па густу. |
|