Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 5
    Гасцей: 5
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 797
    Паказана матэрыялаў: 401-450
    Старонкі: « 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 15 16 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Брынзу расцерці, дадаць пюрэ з адварной морквы, жаўткі, звараных укрутую яйкаў, зеляніну кропу, перац, сланечнікавы алей, усё старанна перамяшаць.

    Прыправы | Просмотров: 229 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    100 г базіліка вымыць, абсушыць і пасекчы.

    Прыправы | Просмотров: 223 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Часнык дробна пасекчы, усё змяшаць, расцерці з маслам, узбіць. Пасту пакласці ў стэрыльны слоік так, каб не патрапіла паветра, заліць алеем, пластом 2 см і захоўваць у халадзільніку.

    Прыправы | Просмотров: 199 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Працёрты тварог змяшаць з цёртым сырам, дадаць арэхі, каляндру, усё ўзбіць.

    Прыправы | Просмотров: 212 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Рыхтуюць так, як сказана ў рэцэпце "Паста з базілікам".

    Прыправы | Просмотров: 240 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Прыгатаваць пюрэ з абрыкосаў, давесці да кіпення, варыць 15-20 хвілін, затым дадаць цукар.

    Прыправы | Просмотров: 206 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Свежэнацерты корань васабі, які можна купіць у Японіі, пышны на густ, але ў Еўропе рэч рэдкая, таму часцей выкарыстоўваюць гатовую пасту "Васабі", якая прадаецца ў цюбіках, ці парашок у слоіках.

    Прыправы | Просмотров: 216 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Крэветкі ачысціць. Аліўкавы алей разагрэць на патэльні, дадаць крэветкі і злёгку абсмажыць.

    Прыправы | Просмотров: 189 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Ачысціць крэветкі і варыць іх да гатовасці. Затым дробна пасекчы і расцерці з тварагом.

    Прыправы | Просмотров: 245 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Грыбы пакласці ў сіта, вымыць халоднай вадой, заліць кіпенем і на 20 хвілін паставіць брыняць. Ядры пініі пакласці ў патэльню без тлушчу, падсмажыць да залаціста-жоўтага колеру, астудзіць.

    Прыправы | Просмотров: 241 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Куркуму, імбір і часнык ачысціць і здрабніць ці нацерці на тарцы. Перац вымыць і здрабніць.

    Прыправы | Просмотров: 217 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Прарослыя зерні пшаніцы падсушыць у цяпле (напрыклад, на батарэі), здрабніць у міксеры (можна ў кавамолцы), дадаць алею, соль, працёрты часнык, старанна ўзбіць.

    Прыправы | Просмотров: 206 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Часнык, арэхі і сыр прапусціць праз мясасечку з паштэтнай дробнай рашоткай. Дадаць масла, маянэз, соль, перац, усё старанна перамяшаць.

    Прыправы | Просмотров: 176 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    3 цыбуліны пасекчы і патушыць у 2 стал. лыжках сланечнікавага алею.

    Прыправы | Просмотров: 222 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Вельмі было б прыемна ведаць, што хуткі марынад для шашлыка - гэта менавіта той рэцэпт, дзеля якога Вы да нас прыйшлі.

    Прыправы | Просмотров: 196 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Кавалкі мяса вымочваюць у марынадзе на працягу 2 гадзін, час ад часу памешваючы.

    Прыправы | Просмотров: 189 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Вычышчаную і дробна нашаткаваную гародніну заліць віном, вадой і воцатам, дадаць соль і прыправы для водару (акрамя часныку), праварыць на слабым агні 10-15 хвілін зняць з агню, дадаць дробна нарэзаны часнык і добра астудзіць.

    Прыправы | Просмотров: 217 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Марынад трымаць на слабым агні да выварвання вадкасці на 1/3 аб'ёму, затым астудзіць і заліць ім мяса дзічыны.

    Прыправы | Просмотров: 194 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Ўсё перамяшаць і заліць марынадам прыгатаванае для шашлыка мяса.

    Прыправы | Просмотров: 204 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    1. Пакласці ўсе інгрэдыенты соусу ў слоік (1 літр) ці бутэльку, зачыніць шчыльна.

    Прыправы | Просмотров: 216 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Ўсе складовыя часткі здрабніць і перамяшаць. Нацерці мяса атрыманай аднастайнай сумессю і загарнуць у ліст пергаментнай паперы ці сурвэтку.

    Прыправы | Просмотров: 229 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Здрабніць у ступцы сухія заправы, а ліставыя дробна пасекчы і змяшаць з астатнімі.

    Прыправы | Просмотров: 201 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Чатыры зубчыка часныку расцерці, дадаць да жаўтка і ўзбіць разам з ім пры даданні алею, - спачатку па кроплі, а потым маленькім струменьчыкам (1 шклянка).

    Прыправы | Просмотров: 191 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Змяшаць яблычны і цытрынавы сок. Дадаць цукар, соль і цэдру і добра перамяшаць.

    Прыправы | Просмотров: 221 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Дробна нарэзаны струк перцу расцерці драўлянай таўкушкай з соллю да атрымання пюрэ, якое змяшаць з дробна насечаным яйкам.

    Прыправы | Просмотров: 223 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Дробна нарэзаны струк перцу расцерці драўлянай таўкушкай з соллю да атрымання пюрэ, якое змяшаць з дробна насечаным яйкам.

    Прыправы | Просмотров: 210 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Змяшаць яблычны і цытрынавы сок. Дадаць цукар, соль і цэдру і добра перамяшаць.

    Прыправы | Просмотров: 186 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Змяшаць разам воцат, віно, раствораную ў вадзе соль, цукар і палову алею.

    Прыправы | Просмотров: 215 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Самае простае марынаванне маладога мяса зайца ці казулі - гэта заліць мяса квасам, сыроваткай, кефірам ці знятым малаком на 10-12 гадзін.

    Прыправы | Просмотров: 158 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    2 цыбуліны трэба здрабніць у блендэры, а кольцамі нарэжце гэтулькі цыбулі, колькі вы жадаеце.

    Прыправы | Просмотров: 200 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Рыхтуецца марынад у перуянскай керамічнай чары - там у гліны нейкі неперадаваемы водар. Зразумела, мяса дадаваць адразу пасля вырабу марынаду.

    Прыправы | Просмотров: 250 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Вычышчаныя араматычныя карэнні, цыбулю, часнык і яблыкі нацерці на тарцы і змяшаць са здробненай зелянінай салеры і пятрушкі, заправамі і паловай алею.

    Прыправы | Просмотров: 231 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Цыбуліну дробна нарэзаць, мяту насекчы, змяшаць з астатнімі інгрэдыентамі, марынаваць птушку толькі 1 гадзіну.

    Прыправы | Просмотров: 220 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Цыбуліну дробна нарэзаць, мяту насекчы, змяшаць з астатнімі інгрэдыентамі, марынаваць птушку толькі 1 гадзіну.

    Прыправы | Просмотров: 228 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Змяшаць усё да растварэння мёда, змясціць у марынад птушку і марынаваць 1-2 гадзіны.

    Прыправы | Просмотров: 183 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Ў місцы злучыць летні мёд, соевы соус, кунжутны алей, цёрты імбір і раздушаны часнык.

    Прыправы | Просмотров: 210 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Ў місцы злучыць летні мёд, соевы соус, кунжутны алей, цёрты імбір і раздушаны часнык.

    Прыправы | Просмотров: 247 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Усе рэзкія затаўкі, акрамя часныку, скласці ў марлевы мяшочак і заліць кіпенем.

    Прыправы | Просмотров: 214 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    1. Змяшаць усе інгрэдыенты, закіпяціць.

    2. Астудзіць, выкарыстоўваць для марынавання мяса парасяці.

    Прыправы | Просмотров: 212 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Мяса зайца ці труса адлучыць ад костак, зачысціць ад плёнак і сухажылляў. Нарэзаць на тонкія палоскі, шырынёй 1 см.

    Прыправы | Просмотров: 212 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Змяшаць цытрынавы сок, цыбулю, часнык і лаўровы ліст. Дадаць чабор, молаты чорны перац і соль.

    Прыправы | Просмотров: 207 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Ваду пракіпяціць, змяшаць з сокам цытрыны. Дадаць цыбулю, перац і расцёртыя з соллю долькі часныку.

    Прыправы | Просмотров: 219 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Паляндвіцу свежага селядца (можна іншай рыбы) нацерці сумессю са здробненай цыбулі, цёртай цытрынавай цэдры і цытрынавага соку.

    Прыправы | Просмотров: 221 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Прамыць і абсушыць мяту і цыбулю. З мяты абарваць лісточкі, сцеблы выкінуць. Дробна пасекчы ўсю зеляніну.

    Прыправы | Просмотров: 193 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    1. Сок цытрыны выціснуць у шклянку, даліць вадой.

    2. У эмаляваны ці гліняны посуд пакласці пласт мяса, пасыпаць соллю, перцам і цёртым мушкатавым арэхам.

    Прыправы | Просмотров: 217 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Цытрыну выціснуць у шклянку, затым амаль да паловы шклянкі даліць вадой.

    Прыправы | Просмотров: 187 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    1. Змяшаць усе інгрэдыенты.

    2. Замочваць прадукты як мага даўжэй.

    Прыправы | Просмотров: 201 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    1. Змяшаць усе кампаненты.

    2. Мяса з кавалачкамі сала пакласці ў марынад.

    Прыправы | Просмотров: 200 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    1. Змяшаць інгрэдыенты.

    2. Паставіць на слабы агонь. Выпарыць вадкасць на 1/3 аб'ёму.

    Прыправы | Просмотров: 180 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Нашаткаваную цыбулю спасераваць на алеі, дадаць тамат-пасту і смажыць яшчэ 3 - 5 хвілін. У пасераваную цыбулю дадаць рыбны булён, спецыі і пракіпяціць, затым уліць соус "Паўднёвы" і пасаліць па густу.

    Прыправы | Просмотров: 232 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)