Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 797
    Паказана матэрыялаў: 351-400
    Старонкі: « 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 15 16 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Гародніну вымыць і ачысціць, нарэзаць кубікамі вялічынёй 1 см і пакласці ў рондаль. Часнык ачысціць, здрабніць і дадаць да гародніны. Змяшаць гародніну з карычневым цукрам.

    Прыправы | Просмотров: 208 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Перац разрэзаць напалову, затым на чвэртачкі, выняць зерні, памыць, абсушыць і пакласці на бляху. Затым іх на блясе абсмажыць, зняць скурку.

    Прыправы | Просмотров: 194 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Зерне кукурузы павінны быць свежым ці замарожаным. Зерне кукурузы ў слоіках не падыходзяць. Востры і салодкі перац вымыць, выняць зерні, хораша парэзаць і пакласці ў рондаль.

    Прыправы | Просмотров: 244 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Разагрэйце аліўкавы алей ў невялікім сатэйніку на сярэднім агні. Складзіце ў сатэйнік цыбулю, часнык, размарын і трохі солі. Рыхтуйце да празрыстасці цыбулі.

    Прыправы | Просмотров: 192 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Нам спатрэбіцца 300 г адваранага і вычышчанага бурака, які пасля астуджэння трэба нарэзаць маленькімі кубікамі. Натром на тарцы 1 - 2 ст. л. хрэна.

    Прыправы | Просмотров: 200 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Яблыкі ачысціць ад лупіны і насення,нарэзаць кавалачкамі. Апельсін вымыць і нарэзаць на сегменты са скурай, але выняўшы насенне.

    Прыправы | Просмотров: 248 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    З ананаса зліць сок, сабраўшы яго ў асобны посуд, кружочкі ананаса парэзаць на дробныя кубікі, чылі і імбір таксама моцна здрабніць.

    Прыправы | Просмотров: 253 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Таматы, грушы, яблыкі і цытрыну разам з вадой пакласці ў рондаль. На слабым агні варыць 30 хвілін, пакуль садавіна стане мяккай. Масу працерці скрозь сіта і вымераць.

    Прыправы | Просмотров: 198 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Спелыя памідоры апарыць кіпенем, зняць скурку і варыць на павольным агні. Звараныя памідоры астудзіць, працерці праз сіта. Працёртую масу раскласці ў слоікі.

    Прыправы | Просмотров: 326 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Спелыя памідоры вымыць, нарэзаць долькамі і разам са здробненай цыбуляй распарыць у эмаляваным рондалі пад вечкам. Працерці памідоры праз рэдкае сіта ці друшляк.

    Прыправы | Просмотров: 209 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Спелыя памідоры вымыць, нарэзаць долькамі, распарыць у эмаляваным рондалі пад вечкам і працерці праз рэдкае сіта ці друшляк.

    Прыправы | Просмотров: 179 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Спелыя таматы нарэзаць долькамі, распарыць у рондалі пад вечкам, дадаць насечаную цыбулю і тушыць, пакуль цыбуля не стане мяккай. Працерці масу праз рэдкае сіта.

    Прыправы | Просмотров: 231 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Базілік вымыць і абсушыць. Усё здрабніць, а затым у міксеры здрабніць да кансістэнцыі пюрэ.

    Прыправы | Просмотров: 228 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Вымыць і прасушыць 4 пучка базіліка. Ачысціць і дробна насекчы 2-3 долькі часныку.

    Прыправы | Просмотров: 221 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Усё парэзаць, скласці ў ёмістасць і паставіць на невялікі агонь на 1-1,5 гадзіны. Усё павінна стаць мяккім, памідоры пусцяць сок. Абавязкова мяшаць, каб не папрыгарала, драўлянай лыжкай.

    Прыправы | Просмотров: 254 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Рыхтуюць так, як сказана ў рэцэпце "Паста з базілікам".

    Прыправы | Просмотров: 215 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Рыхтуюць так, як сказана ў рэцэпце "Паста з базілікам".

    Прыправы | Просмотров: 198 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Таматы заліць кіпенем і пакінуць на 10-20 хвілін. Затым даць сцячы вадзе, злёгку адціснуць. Таматы парэзаць на кавалачкі. Часнык ачысціць і парэзаць.

    Прыправы | Просмотров: 192 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Разагрэць духоўку на 220 градусаў. Струкі перцу вымыць і разрэзаць уздоўж. Абарваць сцеблы, абраць насенне і белыя перагародкі. Перац пакласці на бляху і паставіць у духоўку.

    Прыправы | Просмотров: 187 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтаваць слоікі. Міндаль пасекчы. У падыходнай патэльні, без тлушчу, памешваючы, міндаль падсмажыць да змены колеру. Астудзіць.

    Прыправы | Просмотров: 186 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Асятрыну, вымачаную і вычышчаную ад скуры і костак, прапусціць праз мясасечку, дадаць плаўлены сыр і сметанкавае масла. Старанна перамяшаць.

    Прыправы | Просмотров: 202 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Рыхтуюць так, як сказана ў рэцэпце "Паста з базілікам".

    Прыправы | Просмотров: 190 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Прамыты чарнасліў чысцяць ад лупіны, выдаляюць костачкі, падліваюць трохі вады і пад вечкам адварваюць да размякчэння.

    Прыправы | Просмотров: 212 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Часнык растаўчы ў ступцы, дадаць базілік, перамяшаць, дадаць сметанкавае масла і сыр і добра размяшаць да атрымання аднастайнай масы.

    Прыправы | Просмотров: 196 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Памідоры нарэзаць на долькі, цыбулю здрабніць. Яблыкі разрэзаць на долькі, выдаліўшы пашкоджаныя часткі і насенныя камеры.

    Прыправы | Просмотров: 183 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Часнык расцерці з соллю і чырвоным струкавым перцам. Дадаць аліўкавы ці сланечнікавы алей, перамяшаць. Нашмароўваць на чорны хлеб.

    Прыправы | Просмотров: 239 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Рыхтуюць так, як сказана ў рэцэпце "Паста з базілікам".

    Прыправы | Просмотров: 219 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Рыхтуюць так, як сказана ў рэцэпце "Паста з базілікам".

    Прыправы | Просмотров: 219 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Рыхтуюць так, як сказана ў рэцэпце "Паста з базілікам".

    Прыправы | Просмотров: 181 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Спелыя таматы і яблыкі нарэзаць долькамі. Цыбулю дробна насекчы. Таматы, яблыкі і цыбулю распарыць у рондалі пад вечкам да размякчэння.

    Прыправы | Просмотров: 213 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Спелыя таматы вымыць і нарэзаць долькамі. Цыбулю дробна насекчы. Перац ачысціць ад пладаножак і насення і нарэзаць дробнымі кавалачкамі.

    Прыправы | Просмотров: 170 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Яйка расцерці відэльцам, сыр нацерці на тарцы. Змяшаць, дадаць смятану ці маянэз, можна дадаць таўчоны часнык.

    Прыправы | Просмотров: 158 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтаваць слоікі, базілік вымыць, абсушыць, абарваць лісцікі. Часнык ачысціць і пасекчы.

    Прыправы | Просмотров: 173 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Філе селядца папярэдне вымачыць, затым прапусціць праз мясасечку з белым хлебам, вымачаным у малацэ.

    Прыправы | Просмотров: 215 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    З рысу прыгатаваць кашу на малацэ. Свежае лісце мяты прамыць, абсушыць, дробна пасекчы.

    Прыправы | Просмотров: 207 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Рыхтуюць так, як сказана ў рэцэпце паста з базілікам.

    Прыправы | Просмотров: 179 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Рыхтуюць так, як сказана ў рэцэпце "Паста з базілікам".

    Прыправы | Просмотров: 189 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Спелыя памідоры нарэзаць долькамі. Цыбулю ачысціць і здрабніць. Перац ачысціць ад пладаножак і насення і нарэзаць дробнымі кавалачкамі.

    Прыправы | Просмотров: 224 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    100 г лісця мядзведжай цыбулі вымыць, абсушыць і пасекчы.

    Прыправы | Просмотров: 220 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Цыбулю вымыць, старанна абсушыць. Усё здрабніць, пакласці ў міксер і здрабніць да кансістэнцыі пюрэ.

    Прыправы | Просмотров: 220 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Рыхтуюць так, як сказана ў рэцэпце "Паста з базілікам".

    Прыправы | Просмотров: 198 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Змяшаць масла, сыр, кроп, узбіць масу і накласці ў стэрыльныя слоікі.

    Прыправы | Просмотров: 232 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Кісліцу прамыць, абсушыць, здрабніць на мясасечцы. Дадаць сметанкавае масла, гарчыцу і соль.

    Прыправы | Просмотров: 204 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    100 г лісця кервеля вымыць, абсушыць і пасячы. Кервель разам з 7 г марской солі і 100 мл алею ў міксеры здрабніць да кансістэнцыі пюрэ.

    Прыправы | Просмотров: 234 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    1. Кладуць усе рэзкія затаўкі і цытрынавую цэдру ў адзін кубак.

    2. Злёгку абсмажваюць цыбулю і часнык у алеі да гатовасці, але без афарбоўвання.

    Прыправы | Просмотров: 254 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Працёртыя прадукты перамяшаць і ўзбіць, пакласці ў стэрыльны слоік.

    Прыправы | Просмотров: 229 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Грыбы старанна прамыць, дробна пасекчы, змяшаць з тварагом, брынзай, зелянінай пятрушкі.

    Прыправы | Просмотров: 220 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Змяшаць тварог з сырам, грыбным адварам, зелянінай кропу. Масу ўзбіць, дадаць у яе дробна насечаныя адварныя баравікі.

    Прыправы | Просмотров: 208 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Струкі перцу пакласці ў рондаль, заліць гарачай вадой і пакінуць на 1 гадзіну. Перац пакласці ў сіта, даць сцячы вадзе. Часнык ачысціць.

    Прыправы | Просмотров: 202 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтаваць слоікі. Перац вымыць, выняць насенне і парэзаць на кавалачкі, пры гэтым выразаць пладаножкі.

    Прыправы | Просмотров: 195 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)