Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 797 Паказана матэрыялаў: 351-400 |
Старонкі: « 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 15 16 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Гародніну вымыць і ачысціць, нарэзаць кубікамі вялічынёй 1 см і пакласці ў рондаль. Часнык ачысціць, здрабніць і дадаць да гародніны. Змяшаць гародніну з карычневым цукрам. |
Перац разрэзаць напалову, затым на чвэртачкі, выняць зерні, памыць, абсушыць і пакласці на бляху. Затым іх на блясе абсмажыць, зняць скурку. |
Зерне кукурузы павінны быць свежым ці замарожаным. Зерне кукурузы ў слоіках не падыходзяць. Востры і салодкі перац вымыць, выняць зерні, хораша парэзаць і пакласці ў рондаль. |
Разагрэйце аліўкавы алей ў невялікім сатэйніку на сярэднім агні. Складзіце ў сатэйнік цыбулю, часнык, размарын і трохі солі. Рыхтуйце да празрыстасці цыбулі. |
Нам спатрэбіцца 300 г адваранага і вычышчанага бурака, які пасля астуджэння трэба нарэзаць маленькімі кубікамі. Натром на тарцы 1 - 2 ст. л. хрэна. |
Яблыкі ачысціць ад лупіны і насення,нарэзаць кавалачкамі. Апельсін вымыць і нарэзаць на сегменты са скурай, але выняўшы насенне. |
З ананаса зліць сок, сабраўшы яго ў асобны посуд, кружочкі ананаса парэзаць на дробныя кубікі, чылі і імбір таксама моцна здрабніць. |
Таматы, грушы, яблыкі і цытрыну разам з вадой пакласці ў рондаль. На слабым агні варыць 30 хвілін, пакуль садавіна стане мяккай. Масу працерці скрозь сіта і вымераць. |
Спелыя памідоры апарыць кіпенем, зняць скурку і варыць на павольным агні. Звараныя памідоры астудзіць, працерці праз сіта. Працёртую масу раскласці ў слоікі. |
Спелыя памідоры вымыць, нарэзаць долькамі і разам са здробненай цыбуляй распарыць у эмаляваным рондалі пад вечкам. Працерці памідоры праз рэдкае сіта ці друшляк. |
Спелыя памідоры вымыць, нарэзаць долькамі, распарыць у эмаляваным рондалі пад вечкам і працерці праз рэдкае сіта ці друшляк. |
Спелыя таматы нарэзаць долькамі, распарыць у рондалі пад вечкам, дадаць насечаную цыбулю і тушыць, пакуль цыбуля не стане мяккай. Працерці масу праз рэдкае сіта. |
Базілік вымыць і абсушыць. Усё здрабніць, а затым у міксеры здрабніць да кансістэнцыі пюрэ. |
Вымыць і прасушыць 4 пучка базіліка. Ачысціць і дробна насекчы 2-3 долькі часныку. |
Усё парэзаць, скласці ў ёмістасць і паставіць на невялікі агонь на 1-1,5 гадзіны. Усё павінна стаць мяккім, памідоры пусцяць сок. Абавязкова мяшаць, каб не папрыгарала, драўлянай лыжкай. |
Рыхтуюць так, як сказана ў рэцэпце "Паста з базілікам". |
Рыхтуюць так, як сказана ў рэцэпце "Паста з базілікам". |
Таматы заліць кіпенем і пакінуць на 10-20 хвілін. Затым даць сцячы вадзе, злёгку адціснуць. Таматы парэзаць на кавалачкі. Часнык ачысціць і парэзаць. |
Разагрэць духоўку на 220 градусаў. Струкі перцу вымыць і разрэзаць уздоўж. Абарваць сцеблы, абраць насенне і белыя перагародкі. Перац пакласці на бляху і паставіць у духоўку. |
Падрыхтаваць слоікі. Міндаль пасекчы. У падыходнай патэльні, без тлушчу, памешваючы, міндаль падсмажыць да змены колеру. Астудзіць. |
Асятрыну, вымачаную і вычышчаную ад скуры і костак, прапусціць праз мясасечку, дадаць плаўлены сыр і сметанкавае масла. Старанна перамяшаць. |
Рыхтуюць так, як сказана ў рэцэпце "Паста з базілікам". |
Прамыты чарнасліў чысцяць ад лупіны, выдаляюць костачкі, падліваюць трохі вады і пад вечкам адварваюць да размякчэння. |
Часнык растаўчы ў ступцы, дадаць базілік, перамяшаць, дадаць сметанкавае масла і сыр і добра размяшаць да атрымання аднастайнай масы. |
Памідоры нарэзаць на долькі, цыбулю здрабніць. Яблыкі разрэзаць на долькі, выдаліўшы пашкоджаныя часткі і насенныя камеры. |
Часнык расцерці з соллю і чырвоным струкавым перцам. Дадаць аліўкавы ці сланечнікавы алей, перамяшаць. Нашмароўваць на чорны хлеб. |
Рыхтуюць так, як сказана ў рэцэпце "Паста з базілікам". |
Рыхтуюць так, як сказана ў рэцэпце "Паста з базілікам". |
Рыхтуюць так, як сказана ў рэцэпце "Паста з базілікам". |
Спелыя таматы і яблыкі нарэзаць долькамі. Цыбулю дробна насекчы. Таматы, яблыкі і цыбулю распарыць у рондалі пад вечкам да размякчэння. |
Спелыя таматы вымыць і нарэзаць долькамі. Цыбулю дробна насекчы. Перац ачысціць ад пладаножак і насення і нарэзаць дробнымі кавалачкамі. |
Яйка расцерці відэльцам, сыр нацерці на тарцы. Змяшаць, дадаць смятану ці маянэз, можна дадаць таўчоны часнык. |
Падрыхтаваць слоікі, базілік вымыць, абсушыць, абарваць лісцікі. Часнык ачысціць і пасекчы. |
Філе селядца папярэдне вымачыць, затым прапусціць праз мясасечку з белым хлебам, вымачаным у малацэ. |
З рысу прыгатаваць кашу на малацэ. Свежае лісце мяты прамыць, абсушыць, дробна пасекчы. |
Рыхтуюць так, як сказана ў рэцэпце паста з базілікам. |
Рыхтуюць так, як сказана ў рэцэпце "Паста з базілікам". |
Спелыя памідоры нарэзаць долькамі. Цыбулю ачысціць і здрабніць. Перац ачысціць ад пладаножак і насення і нарэзаць дробнымі кавалачкамі. |
100 г лісця мядзведжай цыбулі вымыць, абсушыць і пасекчы. |
Цыбулю вымыць, старанна абсушыць. Усё здрабніць, пакласці ў міксер і здрабніць да кансістэнцыі пюрэ. |
Рыхтуюць так, як сказана ў рэцэпце "Паста з базілікам". |
Змяшаць масла, сыр, кроп, узбіць масу і накласці ў стэрыльныя слоікі. |
Кісліцу прамыць, абсушыць, здрабніць на мясасечцы. Дадаць сметанкавае масла, гарчыцу і соль. |
100 г лісця кервеля вымыць, абсушыць і пасячы. Кервель разам з 7 г марской солі і 100 мл алею ў міксеры здрабніць да кансістэнцыі пюрэ. |
1. Кладуць усе рэзкія затаўкі і цытрынавую цэдру ў адзін кубак.
2. Злёгку абсмажваюць цыбулю і часнык у алеі да гатовасці, але без афарбоўвання. |
Працёртыя прадукты перамяшаць і ўзбіць, пакласці ў стэрыльны слоік. |
Грыбы старанна прамыць, дробна пасекчы, змяшаць з тварагом, брынзай, зелянінай пятрушкі. |
Змяшаць тварог з сырам, грыбным адварам, зелянінай кропу. Масу ўзбіць, дадаць у яе дробна насечаныя адварныя баравікі. |
Струкі перцу пакласці ў рондаль, заліць гарачай вадой і пакінуць на 1 гадзіну. Перац пакласці ў сіта, даць сцячы вадзе. Часнык ачысціць. |
Падрыхтаваць слоікі. Перац вымыць, выняць насенне і парэзаць на кавалачкі, пры гэтым выразаць пладаножкі. |
|