Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Прыправы

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 797
    Паказана матэрыялаў: 451-500
    Старонкі: « 1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 15 16 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Цыбулю, парэзаную саломкай, абсмажыць на алеі, дадаць таматавую пасту і працягнуць абсмажванне яшчэ 3 - 5 хвілін, затым уліць булён, пакласці спецыі і праварыць.

    Прыправы | Просмотров: 247 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Ачысціць і дробна нарэзаць карэнні. Заліць віном, вадой, воцатам. Дадаць соль і заправы для водару (акрамя часныку).

    Прыправы | Просмотров: 193 | Добавил: wawkalaki | Дата: 31.07.2014 | Комментарии (0)

    Віно змяшаць з воцатам. Дадаць парэзаныя карэнні, рэзкія затаўкі.

    Прыправы | Просмотров: 195 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.07.2014 | Комментарии (0)

    Змяшаць дробна нарэзаную цыбулю, соль, чорны молаты перац, молатае насенне каляндры ў вінным воцаце.

    Прыправы | Просмотров: 217 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.07.2014 | Комментарии (0)

    Гародніну дробна нарэзаць і заліць віном, вадой і воцатам.

    Прыправы | Просмотров: 240 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.07.2014 | Комментарии (0)

    Рыбную паляндвіцу нарэзаць тонкімі лустачкамі. Вышмараваць таматавай пастай, пасыпаць цёртай цыбуляй і сечанай зелянінай.

    Прыправы | Просмотров: 220 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.07.2014 | Комментарии (0)

    1. Смятану пасаліць.

    2. Тушкі птушкі нацерці з усіх бакоў смятанай. Паперчыць.

    Прыправы | Просмотров: 202 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.07.2014 | Комментарии (0)

    Дробна нарэзаць цыбуліну і змяшаць з расцёртымі з соллю долькамі часныку.

    Прыправы | Просмотров: 205 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.07.2014 | Комментарии (0)

    Кіслы хатні квас развесці халоднай кіпячонай вадой, дадаць вадкі мёд і цёртую на дробнай тарцы цыбулю.

    Прыправы | Просмотров: 235 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.07.2014 | Комментарии (0)

    Заліць мяса квасам, сыроваткай, кефірам ці знятым малаком на 10-12 гадзін.

    Прыправы | Просмотров: 243 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.07.2014 | Комментарии (0)

    Мяса заліць воцатам, дадаць зеляніну пятрушкі, кавалачкі лаўровага ліста, кружочкі цыбулі, соль, перац, марынаваць 2 гадзіны.

    Прыправы | Просмотров: 207 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.07.2014 | Комментарии (0)

    У Ташкенце практыкуецца марынаванне мяса ў мінеральнай вадзе з даданнем спецый.

    Прыправы | Просмотров: 230 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.07.2014 | Комментарии (0)

    Цыбулю буйна нашаткаваць, змяшаць з багата перчаным чорным молатым перцам мясам.

    Прыправы | Просмотров: 242 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.07.2014 | Комментарии (0)

    Змяшаць алей з насечанымі лісцікамі свежай мяты, белым віном, здробненай цыбулінай, часнычным парашком і размарынам.

    Прыправы | Просмотров: 199 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.07.2014 | Комментарии (0)

    Змяшаць алей з насечанымі лісцікамі свежай мяты, белым віном, здробненай цыбулінай, часнычным парашком і размарынам.

    Прыправы | Просмотров: 217 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.07.2014 | Комментарии (0)

    1 цыбуліну нашпігаваць 4 гваздзічкамі і варыць 5 хвілін у 1 л курынага булёна, дадаўшы па 1 г. лыжцы размарына і чабора. Бланшаваць у адвары 4 паляндвіцы качынай грудкі 5 хвілін.

    Прыправы | Просмотров: 216 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.07.2014 | Комментарии (0)

    Заліць соль і цыбулю воцатам. Нагрэць да растварэння солі. Дадаць рэзкія затаўкі і цэдру цытрыны.

    Прыправы | Просмотров: 194 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.07.2014 | Комментарии (0)

    Моркву і пятрушку нарэзаць саломкай, цыбулю - паўколамі і абсмажыць на алеі, дадаць таматавую пасту і смажыць яшчэ 3-5 хвілін, пасля чаго дадаць булён, воцат, цукар і тушыць у зачыненым посудзе 15 - 20 хвілін, пакуль карэнні не стануць мяккімі. У канцы варкі пасаліць.

    Прыправы | Просмотров: 241 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.07.2014 | Комментарии (0)

    Змяшаць здробненую рэпчатую цыбулю з парэзаным вострым струкавым перцам, вінным воцатам, кунжутным алеем, цукрам, таўчоным часныком, карыцай, лаўровым лістом, гваздзікай, чаборам, цім’янам, размарынам, соллю і перцам.

    Прыправы | Просмотров: 223 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.07.2014 | Комментарии (0)

    Змяшаць чырвонае сухое віно і цытрынавы сок.

    Прыправы | Просмотров: 205 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.07.2014 | Комментарии (0)

    Соль растварыць у кіпячай вадзе, дадаць рэзкія затаўкі, кружочкі кораня пятрушкі, варыць 3 - 5 хвілін.

    Прыправы | Просмотров: 197 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.07.2014 | Комментарии (0)

    Дробна нарэзаць карэнні і цыбулю, змяшаць з рэзкімі затаўкамі (акрамя часныку), заліць воцатам, вадой, закіпяціць.

    Прыправы | Просмотров: 195 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.07.2014 | Комментарии (0)

    Часнык раздушыць, ачысціць і дробна нарэзаць мяту. Да ёгурта дадаць часнык, ці салодкую папрыку і свежую мяту.

    Прыправы | Просмотров: 247 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.07.2014 | Комментарии (0)

    Моркву і белыя карэнні ачысціць, нарэзаць тонкімі кружочкамі. Рэпчатую цыбулю ачысціць і нарэзаць паўколамі.

    Прыправы | Просмотров: 208 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.07.2014 | Комментарии (0)

    Адну частку морквы нарэзаць зорачкамі, а другую і белыя карэнні нарэзаць саломкай, рэпчатую цыбулю нарэзаць кольцамі і паўколамі і ўсё гэта спасераваць на алеі, затым дадаць тамат-пасту і смажыць яшчэ 3-5 хвілін.

    Прыправы | Просмотров: 201 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.07.2014 | Комментарии (0)

    Карэнні нарэзаць саломкай, тонкімі кружочкамі, а цыбулю - кольцамі ці паўколамі. Усё гэта спасераваць на сланечнікавым алеі, дадаць тамат-пюрэ і працягваць пасероўку 10-15 хвілін.

    Прыправы | Просмотров: 201 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.07.2014 | Комментарии (0)

    У адной місцы змяшайце гарчыцу, белае віно, цытрынавы сок і дробна нацёртую цэдру, паперчыце і добранька змяшайце ўсе інгрэдыенты.

    Прыправы | Просмотров: 215 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.07.2014 | Комментарии (0)

    Бяром міску і змешваем у ёй па дзве сталовых лыжкі маянэза і таматавай пасты, потым солім, перчым, выціскаем дольку часныку.

    Прыправы | Просмотров: 201 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.07.2014 | Комментарии (0)

    Прыгатуйце марынад з усіх паказаных інгрэдыентаў, парэзаўшы цыбулю. Разрэжце качку на кавалкі, пакладзіце ў марынад і мінімум на 4 гадзіны выстаўце на холад.

    Прыправы | Просмотров: 226 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.07.2014 | Комментарии (0)

    Цыбулю пачысціць, буйна парэзаць і перакласці ў міску. Туды ж уліць алей, чырвонае віно, воцат, дадаць размарын, цім’ян і перац - добра перамяшаць.

    Прыправы | Просмотров: 212 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.07.2014 | Комментарии (0)

    Заліць мяса марынадам і пакінуць на ноч.

    Прыправы | Просмотров: 220 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.07.2014 | Комментарии (0)

    Нарэзаць цыбулю рэпчатую ў наступных суадносінах: на 1 кг мяса 2 кг цыбулі.

    Прыправы | Просмотров: 186 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.07.2014 | Комментарии (0)

    Праварыць у вадзе спецыі 8-10 хвілін, дадаць соль, цукар, воцат, даць закіпець, затым працадзіць і астудзіць.

    Прыправы | Просмотров: 220 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.07.2014 | Комментарии (0)

    2-3 кіслых яблыка спячы ў духавой шафе і працерці праз сіта. Воцат давесці да кіпення, дадаць рэзкія затаўкі і спецыі, адставіць і працадзіць.

    Прыправы | Просмотров: 226 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.07.2014 | Комментарии (0)

    Зерне гарчыцы і рэзкіх затавак размалоць у кавамолцы і перамяшаць у пасудзіне.

    Прыправы | Просмотров: 247 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.07.2014 | Комментарии (0)

    Парашок гарчыцы прасейваюць праз сіта, заварваюць крутым кіпенем, змешваюць, каб атрымалася густое цеста.

    Прыправы | Просмотров: 237 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.07.2014 | Комментарии (0)

    Ўзяць самай лепшай гарчыцы, дадаць трохі дробнага цукру, заварыць кіпенем, размяшаць да атрымання аднастайнай масы.

    Прыправы | Просмотров: 192 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.07.2014 | Комментарии (0)

    Парашок гарчыцы прасейваюць праз сіта і заварваюць кіпенем пры старанным перамешванні, каб атрымалася густое цеста.

    Прыправы | Просмотров: 246 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.07.2014 | Комментарии (0)

    Парашок гарчыцы прасейваюць праз сіта, заварваюць крутым кіпенем, змешваюць, каб атрымалася густое цеста.

    Прыправы | Просмотров: 231 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.07.2014 | Комментарии (0)

    Да звычайнай сталовай гарчыцы дадаюць па густу мёд (лепш грэчневы), трохі сланечнікавага алею, воцату і перцу (молатага чорнага).

    Прыправы | Просмотров: 174 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.07.2014 | Комментарии (0)

    Змяшаць усе кампаненты з вадой у пасудзіне з пайрэкса. Мешаць датуль пакуль не атрымаецца вадкае цеста.

    Прыправы | Просмотров: 224 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.07.2014 | Комментарии (0)

    Спячыце кіслыя яблыкі, гарачымі пратрыце скрозь сіта. Пакладзіце гарчыцу, перамяшайце, дадайце цукар, развядзіце воцатам, ўскіпячоным са спецыямі, як для марынавання;

    Прыправы | Просмотров: 207 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.07.2014 | Комментарии (0)

    Парашок абодвух гатункаў гарчыцы порцыямі перамяшаць у шкляной салатніцы з воцатам і цытрынавым сокам і пакінуць на 7 гадзін пры цёплай тэмпературы.

    Прыправы | Просмотров: 223 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.07.2014 | Комментарии (0)

    Рыхтуюць так, як сказана ў рэцэпце "Гарчыца дамашняй падрыхтоўкі з хрэнам".

    Прыправы | Просмотров: 246 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.07.2014 | Комментарии (0)

    Парашок гарчыцы старанна расцерці да пылупадобнага стану, заліць невялікай колькасцю кіпеню, размяшаць у густую масу, заліць 2 шклянкамі гарачай вады і настаяць на працягу сутак.

    Прыправы | Просмотров: 175 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.07.2014 | Комментарии (0)

    Ў гарачую ваду дадаць цукар, соль, лаўровы ліст, гваздзічку, карыцу, пракіпяціць 5-7 хвілін, працадзіць і ўліць у гарчычны парашок, старанна размешваючы.

    Прыправы | Просмотров: 196 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.07.2014 | Комментарии (0)

    Гарчычны парашок заліць крутым кіпенем, увесь час змешваючы, каб не засталося сухіх камячкоў.

    Прыправы | Просмотров: 169 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.07.2014 | Комментарии (0)

    Гарчыцу і цукар змяшаць, дадаць воцату гэтулькі, каб атрымалася маса, меўшая кансістэнцыю густой смятаны.

    Прыправы | Просмотров: 191 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.07.2014 | Комментарии (0)

    Антонаўскія ці дзікія кіслыя яблыкі спячы, прыгатаваць з іх пюрэ (без скуркі), змяшаць з парашком гарчыцы і цукрам, расцерці, развесці да неабходнай кансістэнцыі араматызаваным воцатам, ўскіпячоным з гваздзікай, анісам, базілікам і бадзянам, пасаліць.

    Прыправы | Просмотров: 174 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.07.2014 | Комментарии (0)

    Парашок гарчыцы заліваюць цёплай вадой у талерцы ці іншым плоскім посуду, пакідаюць на ноч, а затым зліваюць лішнюю ваду.

    Прыправы | Просмотров: 189 | Добавил: wawkalaki | Дата: 30.07.2014 | Комментарии (0)