Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 358 Паказана матэрыялаў: 201-250 |
Старонкі: « 1 2 3 4 5 6 7 8 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Курыную паляндвіцу парэзаць кубікамі, пасаліць, паперчыць, дадаць маянэз, перамяшаць і паставіць у халадзільнік на 1-2 гадзіны. |
Паляндвіцу нарэзаць кубікамі. Злучыць яйка, маянэз і крухмал. |
Паставіць цеста з 3 фунтаў мукі, 1/2 шкл. сланечнікавага алею, 4-5 шкл. вады, солі па густу, ст. лыжку цукру, пакласці разведзеныя дрожджы. |
Моркву і яблыкі ачысціць, нацерці на тарцы, дадаць яйка, муку, соль, старанна перамяшаць. |
Моркву сварыць, зрабіць пюрэ, дадаць масла, малако, манку, соль і цукар, закіпяціць і астудзіць. |
З мукі і вады замесіце цеста, дадайце разрыхляльнік, тоўчаны міндаль, 3 сталовыя лыжкі алею і, калі неабходна, уліце яшчэ трохі вады. |
Мяса памыць, як мага больш дробна парэзаць, дадаць яйкі, крухмал, маянэз, пасечаны часнок, соль, перац. |
Муку развесці ў арэхавым малацэ так, каб не было камякоў. |
Яйка размешваюць з цёплым (30°) малаком, соллю і цукрам. Дадаюць разведзеныя дрожджы, прасеяную муку. |
Усё размяшаць. Дадаць мукі ( як на аладкі) Усё размяшаць і пакінуць на хвілін 10-15 стаяць на стале. |
1 яйка расцерці з 2-3 ст. лыжкамі цукру. Усыпаць 10-15 лыжак мукі. Перамяшаць. Ўліць 0,5 літра кефіру. Змешваць, пачынаючы ад сценкі рондаля. |
Соду я кладу ў кубак і, непасрэдна перад выпечкай, заліваю крутым кіпенем, колькасць яе залежыць ад гушчыні папярэдне прыгатаванага цеста, я звычайна наліваю ~1/3 кубка. |
Цыбуліну ачысціць, нарэзаць маленькімі кубікамі і абсмажыць з 1 ст. л. алею. |
Топленае малако, муку і сухія дрожджы размяшаць. Калі цеста дойдзе да кансістэнцыі смятаны |
Дрожджы развесці ў цёплай вадзе, дадаць цукар, соль, усыпаць муку і замясіць цеста. |
Дрожджы развесці ў цёплай вадзе, усыпаць палову мукі, выбіць добра лапаткай, накрыць сурвэткай і паставіць у цёплае месца. |
Для падрыхтоўкі малака, яго трэба змяшаць з цытрынавым сокам і даць трохі пастаяць. |
Наліце ў рондаль ваду, дадайце сметанкавае масла, соль і давядзіце да кіпення. |
Разрэжце кожны шынок уздоўж на палоскі. Вялікія грыбы разрэжце напалову ці на 4 часці, астатнія пакіньце цэлымі. Наліце воцат у маленькую міску. |
Бульбу нацерці, усыпаць муку, пасаліць. |
Зялёную цыбулю нарэзаць кольцамі. Абсмажыць арэшкі. Пятрушку насекчы, перамяшаць з цыбуляй, арэшкамі і спагецці. |
На малацэ з цукрам і 5 грамамі масла сварыць кашу, злёгку астудзіць, дадаць у яе сырыя бялкі і дробна нарэзаныя яблыкі, усё добра перамяшаць, злучыць з узбітымі бялкамі і ст. лыжкай выкласці на патэльню з маслам. |
Сварыць манную кашу на малацэ, астудзіць, дадаць па адным жаўтку, соль, цукар, старанна ўзбіць |
Бульбу ачысціце, натрыце на дробнай тарцы. Цыбулю дробна нарэжце, змяшайце з бульбай, дадайце яйкі, муку, кефір і соль. |
Кавалкі чэрствага хлеба стаўчы ў ступе і заліць гарачым малаком. |
Ў міску наліць ваду (тэмпература 35-37 градусаў), растварыць у вадзе цукар і соль, затым развесці дрожджы. |
Раскладзіце кавалачкі баклажанаў (нарэзаныя папярок на кавалачкі таўшчынёй 1.5 см) на падносе і багата пасыпце соллю. |
Палову малака наліць у міску, дадаць муку, яйка, соус песто, соль і молаты чорны перац. Перамяшаць да атрымання аднастайнага цеста. |
Молатыя сухары заліць гарачым малаком, ўсыпаць цукар, соль і астудзіць. |
Размалоць сухары і заліць гарачым малаком. Дадаць соль, цукар, яйка, разынкі і дрожджы. |
Старанна перамяшаць 3 яйкі, 50 г цёртага сыра, сечаную зеляніну, 2 шклянкі адваранай вермішэлі. |
Аладкі, выпечаныя з адной гарохавай мукі, атрымліваюцца недастаткова пышнымі. |
Бульбу нашаткаваць, дадаць яйка, соль, перац, трохі мукі і алей. |
Нацерці на дробнай тарцы моркву, дадаць узбітыя яйкі, соль, соду, муку і расцёрты чэрствы хлеб. |
Моркву ачысціце, натрыце на тарцы, змяшайце з яйкамі, цукрам і соллю. |
Узбіце бялкі ў моцную пену. Злучыце разам усе астатнія інгрэдыенты і перамяшайце. |
Грэчку тонка памалоць у млыне для круп. З паказаных кампанентаў, выключаючы алей, замясіць дражджавое цеста. |
Сварыць аўсяную кашу на вадзе, астудзіць, дадаць соль, цукар, жаўткі, добра перамяшаць. |
Паляндвіцу гарбушы парэзаць на маленькія кавалачкі, дадаць дробна нарэзаную цыбулю, ледзь узбітыя яйкі, соль, перац па густу. |
Гарбуз і бульбачку вымыць, нацерці на буйнай тарцы, дадаць усё астатняе, добра вымесіць. |
Гарбуз і моркву нарэзаць долькамі і сварыць у невялікай колькасці вады, затым гародніну прапусціць праз мясасечку ці працерці праз сіта. |
У цёплым малацэ развесці дрожджы, дадаць масла, яйкі, цукар, соль, паступова ўсыпаць муку, накрыць ручніком і паставіць у цёплае месца на паўгадзіны. |
Ржаны хлеб наразаюць на кавалкі і заліваюць гарачым малаком. |
Бульбу вымыць, ачысціць і нацерці на дробнай тарцы, злёгку адціснуць, адцадзіўшы лішкі соку. |
Узяць гарбуз ачысціць ад скуркі і семечак. Затым нацерці гарбуз на тарцы. |
Праўда гэта страва з кансерваванага гароху! |
Жаўткі расцерці з цукрам і соллю і перамяшаць са смятанай. Усыпаць муку, дадаць узбітыя бялкі і замясіць аднастайнае цеста. |
Моркву прыпусціце ў грыбным адвары. Затым разам з марской капустай прапусціце праз мясасечку. |
Яйкі сырыя, цёрты сыр і зеляніну перамяшайце, дадайце вермішэль. |
Бабовыя адварыце і прыгатуйце пюрэ. Астудзіце да 40-50 С. |
|