Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Усяго матэрыялаў ў каталогу: 7783 Паказана матэрыялаў: 301-350 |
Старонкі: « 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 155 156 » |
Капусту нашаткаваць як мага драбней і апарыць кіпенем. Дадаць усе інгрэдыенты .Старанна перамяшаць. |
Капусту абварыць кіпенем. Затым нашаткаваць тонкай лапшой, дадаць моркву, сырыя яйкі, малако і муку. |
200 г шынкоў памыць, пачысціць, выразаць асяродак, нацерці на дробнай тарцы |
З морквай: да прадуктаў, пералічаных вышэй, дадаць 4 морквы, нацёртыя на дробнай тарцы. Робіцца гэта за 10 хвілін да канца закісання. |
Да дрожджаў дадаць трохі цукру, гарбатную лыжку малака, лыжку мукі і даць падняцца (закіснуць). |
Змяшаць муку, пекарскі парашок, соль у місцы. Узбіць рыкоту ў кухонным камбайне ці прапусціць праз сіта. |
Размягчыць булачкі ў цёплай вадзе, затым добра адціснуць і падзяліць на кавалачкі. Грыбы дробна нарэзаць. |
З сасісак зняць скурку і нарэзаць невялікімі кубікамі. Гэтак жа нарэзаць пачышчаныя, прамытыя грыбы і сала. |
Бекон нарэзаць тонкімі лустачкамі і абсмажыць на сухой тэфлонавай патэльні 3 хвіліны. |
Яйка расцерці з арахісавым маслам і мёдам. Муку змяшаць з разрыхляльнікам і прасеяць горкай у міску. |
Сухія дрожджы разводзім у цёплым топленым малацэ. |
Намачыць наламаную мацу ў вадзе і зліць. Узбіць яйкі з вадой і соллю, выліць у мацу і перамяшаць. |
Вычышчаную моркву нацерці на дробнай тарцы, дадаць малако, яйкі,цукар, соль муку. |
3 яйкі ўзбіць з дробкай солі, дадаць 100 г смятаны, 2 ст. л. мукі,100 г сыра і 250 г сырой морквы |
У міску ўліць 1 шклянку кефіру, усыпаць 4 сталовыя лыжкі манных круп, цукар па густу і пакінуць на 10-20 хвілін. |
Сварыць манную кашу на малацэ, астудзіць, дадаць па адным жаўткі, соль, цукар, |
Пакладзіце ў міску кукурузную муку, белую муку, пекарскі парашок ці соду, соль, цукар, тоўчаны чырвоны перац і кроп і добра перамяшайце. |
У муку тонкім струменьчыкам, старанна змешваючы, уліваюць цёплую салёную ваду, а затым сырыя яйкі; цеста добра ўзбіваюць лапаткай. |
Кукурузу, яйка і муку перамяшаць. Смажыць на масле. |
У місцы злучыць кукурузную і пшанічную муку, соду, соль, цукар, чырвоны перац, кроп і ўсё добра перамяшайце. |
Ў місцы змяшайце кукурузныя крупы, муку, 1 гарбатную лыжку солі і цукар. У цэнтры зрабіце паглыбленне і ўліце яечны жаўток, малако і аліўкавы алей. |
Перамяшаць муку, арэхі, жаўткі, цукар, ванільны цукар і малако. Узбіць бялкі і ўвесці іх у цеста. Пакінуць яго падыходзіць. |
У цёплай вадзе ці малацэ развесці дрожджы, дадаць соль, у гэту сумесь высыпаць прасеяную палову мукі, добра перамяшаць і паставіць у цёплае месца для закісання. |
Гарох перабраць, заліць трыма шклянкамі халоднай вады, паставіць на агонь і адварыць да мяккасці. |
Гарох адварыць да мяккасці і, не зліваючы рэштак вады, расцерці, дадаўшы 0,5 шклянкі пшанічнай мукі на 750 г гарохавага пюрэ. |
Першым чынам лепш прыгатаваць соус. Вяндліну і агуркі нарэзаць дробнымі кубікамі, змяшаць з кропам, смятанай, маянэзам і перцам. |
Бататы нацерці на дробнай тарцы, вадкасць адціснуць. Перакласці ў міску |
Раскладзіце кружочкі баклажанаў на падносе і багата пасыпце соллю. Пакіньце на паўгадзіны, каб выдаліць лішак вільгаці. |
Шматкі заліць малаком і пакінуць на 20-25 хвілін, тым часам нацерці на буйнай тарцы моркву, адлучыць бялкі ад жаўткоў, жаўткі расцерці з цукрам, ванільным цукрам і соллю, бялкі ўзбіць у дужую пену. |
Аўсяныя шматкі, сыр, соль, соду перамяшаць з маслам і добра расцерці. |
Адвараную моркву буйна нарэзаць і здрабніць у блендэры ці расцерці таўкачом. Атрыманае пюрэ перакласці ў рондаль. |
Выліць у рондаль смятану, дадаць расцёртыя з соллю і цукрам яечныя жаўткі, размякчанае сметанкавае масла, муку і ўсё добра размяшаць. |
Расцерці яйкі з цукрам, малако і муку, збіць цеста да гушчыні смятаны. |
Замясіць цеста з мукі, яйкаў, малака і солі і пакінуць на 20 хвілін. |
Муку прасеяць, з 1/3 мукі, 20 г малака і дрожджаў замясіць рошчыну. |
Працерці сырую бульбу, перамяшаць з мукой, яйкам, наліць на растопленую патэльню, пакласці свіны фарш і зноў накрыць бульбяной масай. |
Узбіць яйкі, падсаліць і дадаць цукар. Умяшаць муку і сліўкі. |
Падрыхтаваць апарнае цеста звычайным спосабам. |
Прыгатаваць апарнае цеста звычайным спосабам. Выпякаць аладкі, як і бліны, але памерам у 2-2.5 разы меншыя. |
Яйкі, цукар і дробку солі ўзбіць да утварэння ўстойлівай пены, падмяшаць расцёрты міндаль, прасеяную муку, астуджанае сметанкавае масла і раствораны ў каньяку |
Свежую белакачанную капусту нашаткаваць ці пасекчы, адварыць у невялікай колькасці падсоленай вады, дадаўшы 2 сталовыя лыжкі смятаны. |
Капусту ачысціць, прамыць, нашаткаваць і тушыць у малацэ, пакуль яна не стане мяккай. |
Развесці дрожджы ў цёплым малацэ, усыпаць муку і вымесіць. |
У місцы трохі ўзбіць яйка з соллю, цукрам. Дадаць кефір, муку (да кансістэнцыі густой смятаны), соду. |
Pазбіць два яечка, дадаць трохі солі, лыжкі тpы сталовых цукру, каля літpа кіслага малака (мала кіслага - дадаць свежанькага і вадзіцы трохі), |
З мукі, малака і дрожджаў замясіць цеста, накрыць сурвэткай і паставіць у цёплае месца для ўздыму. |
Яйкі ўзбіць, злучыць з кефірам ці сыроваткай, дадаць соль, цукар, муку і замясіць пышнае, лёгкае, паўгустое цеста, і дадаць у яго дробна насечаную свежую капусту. |
Крапіву апарыць, адкінуць на друшляк і даць вадзе цалкам сцячы. |
Разатрыце жаўткі. Ўліце малако і масла, дадайце ванільны цукар і каньяк, соду, цукар, соль і карыцу. |
Усё, за выключэннем крэветак/крабаў змяшаць у блендэры, дадаць рэзаныя крэветкі/крабы. |
|