Статыстыка |
Анлайн усяго: 1 Гасцей: 1 Карыстальнікаў: 0 |
|
Усяго матэрыялаў ў каталогу: 7783 Паказана матэрыялаў: 401-450 |
Старонкі: « 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 155 156 » |
Бабовыя адварыце і прыгатуйце пюрэ. Астудзіце да 40-50 С. |
Для падрыхтоўкі аладак можна выкарыстоўваць адвараную ці сырую моркву. |
Гатовую астуджаную аўсяную кашу змяшаць са здробненым на тарцы яблыкам, мукой, соллю і цукрам. |
Змяшаць усе кампаненты, разагрэць патэльню і выкладваць сталовай лыжкай аладкі. |
Яйкі ўзбіце з соллю, цукрам і маслам, развядзіце іх шклянкай кефіру і ўсыпце муку. |
Муку прасеяць. Малако трохі падагрэць і развесці ў ім дрожджы. |
Кефір выліваем у рондальчык. Разбіваем у яго яйка, выкладваем цукровы пясок, соду і змешваем. |
Змяшайце яйкі з соллю і цукрам, дадайце ў іх палову шклянкі кефіру, бесперапынна памешваючы, паступова ўсыпце муку і замесіце гладкае цеста. |
Замясіць цеста з малака, масла, дрожджаў, цукру, яечных жаўткоў, мукі, каб цеста магло раскочвацца. |
500 г кефіру, лепш тлустага (3,2%), соль на кончыку нажа, прыкладна 2 сталовых лыжкі цукру, |
Замясіць цеста, змяшаўшы яйкі, муку, малако і трохі солі. Пакінуць на 30 хвілін. |
Гарбуз ачысціць ад скуркі і насення, і здрабніць на буйнай тарцы. |
Прыкладна 2/3 патрэбнага па рэцэптуры малака награваюць да 30-35 градусаў, раствараюць дрожджы, дадаюць цукар, соль, яйкі, растопленае масла і ўсё добра змешваюць. |
Змяшаць 15 г свежых дрожджаў і гарбатную лыжку солі з 250 г пшанічнай мукі. Заліць 0,5 л цёплага малака напалову з вадой і размяшаць. |
Расцерці яйкі з цукрам, малако і муку, змяшаць і ўзбіць цеста да гушчыні смятаны. |
Арэхі растаўчы ў ступцы, часнык расцерці з соллю, змяшаць, дадаўшы сланечнікавы алей. |
Арэхі растаўчы ў ступцы, часнык расцерці з соллю, змяшаць, дадаўшы сланечнікавы алей. |
Цыбулю-парэю злёгку спасераваць, злучыць з нарэзанымі кавалачкамі кабачкоў ці гарбузы, заліць булёнам ці вадой, дадаць масла, трохі солі і прыпусціць. |
Кабачкі ачысціце, нарэжце лустачкамі, пакладзіце ў сатэйнік, дадайце нарэзаную цыбулю-парэй, масла, 1/2 шклянкі вады, соль і прыпускайце да гатовасці. |
Вычышчаныя кабачкі нарэзаць лустачкамі і прыпусціць у невялікай колькасці кіпячага малака з маслам. |
Вычышчаныя баклажаны ці кабачкі нарэзаць кружочкамі, абкачаць у муце з соллю і абсмажыць на алеі. |
Ачысціць бульбу і прамыць цыбулю. Дробна парэзаць і адварыць у булёне з салерай да мяккасці. |
Сварыць ці патушыць у вадзе 1/2 кабачка, працерці скрозь сіта ці прапусціць праз мясасечку. |
Кабачок, цыбулю і вычышчаныя ад скуркі памідоры парэзаць кубікамі. |
Нарэжце кабачок невялікімі кубікамі. У рондалі ці жароўні разагрэйце 2 гарбатныя лыжкі аліўкавага алею і смажце ў ім кабачок і дробна нарэзаную цыбулю да залацістага колеру - прыкладна 10 хвілін. |
Кабачкі вымыйце і нарэжце кружкамі. Цыбуліну-шалот і зубчык часныку ачысціце і дробна пасечыце. |
Кабачкі ачысціце, разрэжце ўздоўж напалову, выдаліце насенне, нарэжце лустачкамі, злёгку абсмажце з 1 сталовай лыжкай масла. Уліце булён, давядзіце да кіпення і варыце 10 хвілін. |
Ачысціць кабачкі, нарэзаць кубікамі і сварыць у падсоленай вадзе. Праз 10 хвілін усыпаць манныя крупы ці рыс. |
Рыс перабраць, прамыць, усыпаць у кіпячую падсоленую ваду і добра разварыць. |
Ачысціце кабачкі, нарэжце кубікамі і сварыце ў невялікай колькасці падсоленай вады. |
Вычышчаныя кабачкі, нарэзаныя буйнымі кавалачкамі, і дробна нарэзаную цыбулю заліць 2 шклянкамі вады, пасаліць і варыць на слабым агні да мяккасці, затым працерці скрозь сіта. |
Цукіні ачысціць, тонка парэзаць і патушыць у малацэ да мяккасці. Зліць. |
Ачысціць і нацерці на тарцы кабачкі і апусціць у кіпячую падсоленую ваду. |
У кіпячую ваду спачатку апускаем нарэзаную кубікамі бульбу, праз 10 хвілін дадаем кабачок, таксама нарэзаны кубікамі. |
Вымыць і ачысціць фенхель і кабачок. Фенхель нарэзаць дробнымі кубікамі, а кабачок кружочкамі. |
Кабачкі разрэзаць уздоўж на дзве паловы, ачысціць ад насення і нарэзаць на квадрацікі таўшчынёй 0,3 см. |
Прыгатаваць белую пасероўку з мукі і расліннага алею ці сметанкавага масла, развесці яе невялікай колькасцю кіпеню, пасаліць і давесці да кіпення. |
Вычышчаныя і нарэзаныя кубікамі кабачкі сварыць у салёнай вадзе. |
Вычышчаныя кабачкі нарэзаць кубікамі, адварыць у падсоленай вадзе і дадаць да іх манныя крупы ці рыс. |
Кабачкі старанна прамыць і прапусціць праз мясасечку разам са скуркай і насеннем. |
Маладыя з тонкай скуркай кабачкі ачысціць, прамыць, нарэзаць на зусім дробныя кубікі і пакласці ў папярэдне спасераваную у масле зялёную цыбулю, абсыпаную мукой. |
Белую фасоль (1 ст. лыжку на порцыю) намачыць у вадзе на 1-2 гадзіны. |
Вычышчаную бульбу нарэзаць саломкай. Нашаткаваную белую частку цыбулі-парэя спасераваць на маслі. |
Насыпце лусканы гарох у міску, заліце халоднай вадой і пакіньце яго на некалькі гадзін ці на ноч. Зліце ваду, прамыйце гарох у халоднай вадзе і зноў зліце ваду. |
На аліўкавым алеі ў кацялку некалькі хвілін прасмажыць бекон. |
Моркву, пятрушку і цыбулю-парэй нарэжце кружочкамі, перац - саломкай. |
Курыцу сварыць у падсоленай вадзе разам з вычышчанай і дробна нарэзанай цыбуляй. |
Перац і кабачкі вымыць, ачысціць і нарэзаць кавалачкамі. Бульбу ачысціць і нарэзаць кубікамі. |
Мяса і цыбулю парэзаць, абсмажыць у масле на працягу 10-12 хвілін. |
З мякаці рыхтуюць фарш, куды дадаюць свіное сала ці тлустую свініну. |
|