Галоўная | Рэгістрацыя | Уваход
КАРЧМА "НА РОСТАНЯХ"
Меню сайту
  • Каталог артыкулаў
Форма увахода
Катэгорыя раздзелу
Закускі [80]
Салаты [1267]
Першыя стравы [1037]
Галоўныя мясныя стравы [260]
Галоўныя стравы з птушак [161]
Галоўныя стравы з рыбы [190]
Галоўныя стравы з морапрадуктаў [26]
Галоўныя стравы з субпрадуктаў [49]
Грыбныя стравы [28]
Крупяныя стравы [147]
Малочныя стравы [38]
Мучныя стравы [358]
Гароднінныя стравы [81]
Стравы з яек [119]
Запяканка [315]
Стравы з садавіны і ягад [120]
Дэсерт [221]
Напоі [1083]
Прыправы [797]
Соусы [110]
Спецыі і духмяныя травы [120]
Дзічына [46]
Печыва [30]
Тарты [7]
Экзатычная кухня [32]
Экстрымальная кухня [4]
Эратычная кухня [109]
Алкагольныя напоі [206]
Нарыхтоўка садавіны і ягад [54]
Нарыхтоўка гародніны [381]
Нарыхтоўка іншых прадуктаў [87]
Рытуальная кухня [191]
Лекавая кухня [21]
Гістарычныя кухні [8]
Пошук
Сябры сайту
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статыстыка

    Анлайн усяго: 1
    Гасцей: 1
    Карыстальнікаў: 0
    Галоўная » Артыкулы » Нарыхтоўка гародніны

    Ў катэгорыі матэрыялаў: 381
    Паказана матэрыялаў: 151-200
    Старонкі: « 1 2 3 4 5 6 7 8 »

    Сартаваць па: Даце · Назову · Рэйтынгу · Каментарам · Праглядам

    Адбіраюць маладыя карняплоды сталовых гатункаў з добра развітай каровай часткай памяранцавага колеру і маленькім асяродкам.

    Нарыхтоўка гародніны | Просмотров: 81 | Добавил: wawkalaki | Дата: 07.08.2014 | Комментарии (0)

    Адабраць самыя маленькія і самыя зялёныя агурочкі (карнішоны) без зярняткаў, выцерці іх добра, апусціць у моцна падсоленую ваду, пакласці туды ж капусны ліст, паставіць у цёплае месца на некалькі дзён, каб агурочкі пажоўклі.

    Нарыхтоўка гародніны | Просмотров: 139 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2014 | Комментарии (0)

    Самыя маленькія і зялёныя агурочкі, без зерняў, вымыць і добра выцерці, апусціць у моцна пасоленую ваду

    Нарыхтоўка гародніны | Просмотров: 98 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2014 | Комментарии (0)

    Агуркі, моркву і цыбулю нарэзаць кружочкамі, усё змяшаць з астатнімі індыгрыентамі

    Нарыхтоўка гародніны | Просмотров: 95 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2014 | Комментарии (0)

    2 кг агуркоў вымыць пад праточнай вадой са шчоткай. Відэльцам насекчы вакол агуркі.

    Нарыхтоўка гародніны | Просмотров: 104 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2014 | Комментарии (0)

    Агуркі нарэзаць кольцамі, цыбулю паўколамі, зеляніну дробна пасекчы.

    Нарыхтоўка гародніны | Просмотров: 105 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2014 | Комментарии (0)

    Вядома, што агуркі дрэнна паддаюцца замарозцы: пасля адтавання выглядаюць непрывабна і не вельмі прыемныя на густ.

    Нарыхтоўка гародніны | Просмотров: 90 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2014 | Комментарии (0)

    Агуркі замачыць у халоднай вадзе. Раскласці ў слоікі, дадаць спецыі. Заліць кіпенем, даць пастаяць, зліць ваду.

    Нарыхтоўка гародніны | Просмотров: 115 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2014 | Комментарии (0)

    Вычышчаныя і нарэзаныя лустачкамі агуркі скласці ў слоікі і заліць астыўшым ўскіпячоным (не занадта моцным) воцатам. Калі здасца цвіль, зліць воцат і заліць свежым.

    Нарыхтоўка гародніны | Просмотров: 102 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2014 | Комментарии (0)

    Вам запатрабуюцца дужыя неперазрэўшыя агурочкі. Ачысціце іх ад скуркі і нарэжце тонкімі кружочкамі. Складзіце іх у слоікі невялікага памеру.

    Нарыхтоўка гародніны | Просмотров: 91 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтаваныя агуркі нарэжце лустачкамі і складзіце ў слоік. Заліце воцатным растворам, не занадта моцным, ўскіпячоным і астыўшым. Захоўвайце ў прахалодным месцы.

    Нарыхтоўка гародніны | Просмотров: 112 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2014 | Комментарии (0)

    У літровы слоік на дно пакладзіце соль. Пастаўце агуркі ўніз хвосцікамі. Агуркі толькі што сабраныя з градкі і добра выцертыя. Закатайце.

    Нарыхтоўка гародніны | Просмотров: 91 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2014 | Комментарии (0)

    На дно 1-л слоіка паскладаць перац кольцамі, кроп зялёны, затым парэзаныя кольцамі агуркі (ледзь больш паловы слоіка), потым цыбулю кольцамі, зверху парэзаныя долькамі памідоры (не моцна чырвоныя).

    Нарыхтоўка гародніны | Просмотров: 95 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2014 | Комментарии (0)

    Агуркі парэзаць кружочкамі таўшчынёй 3-4 мм, цыбулю - кольцамі ці пласцінкамі шырынёй 2-3 см.

    Нарыхтоўка гародніны | Просмотров: 78 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2014 | Комментарии (0)

    Рэжам агуркі. А тым часам паставім награвацца алей. Пальём агурочкі соевым соусам (ён замест солі), прысыпаем іх трохі цукрам і насеннем каляндры. Перамяшаем.

    Нарыхтоўка гародніны | Просмотров: 104 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтаваную гародніну парэзаць, дадаць ўсе астатнія інгрэдыенты, даць настаяцца. Разліць ў падрыхтаваныя слоікі, пастэрылізаваць і закатаць.

    Нарыхтоўка гародніны | Просмотров: 122 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2014 | Комментарии (0)

    Агуркі, памідоры, цыбулю рэпчатую парэзаць як на салату, пасаліць, заправіць алеем ( ўсё на густ, спрабуйце),

    Нарыхтоўка гародніны | Просмотров: 117 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2014 | Комментарии (0)

    Агурочкі парэзаць (калі маленькія - кружочкам, вялікія кружочкі напалову). Моркву пацерці на тарцы (лепш на тарцы для карэйскай морквы, салата атрымліваецца смачней).

    Нарыхтоўка гародніны | Просмотров: 104 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2014 | Комментарии (0)

    Агуркі нашаткаваць кавалачкамі па паўсантыметра ці нават па сантыметру. Дадаць нарэзаную тонкай саломкай цыбулю і дробна нарэзаны ці прапушчаны праз прэс часнык.

    Нарыхтоўка гародніны | Просмотров: 103 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2014 | Комментарии (0)

    Моркву нарэзаць тонкай саломкай (можна пацерці папярок на тарцы для морквы па-карэйску). Цыбулю дробна парэзаць. Балгарскі перац ачысціць і парэзаць паўколамі.

    Нарыхтоўка гародніны | Просмотров: 80 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2014 | Комментарии (0)

    Усё перамяшаць і паставіць на 1 суткі ў халадзільнік. Праз суткі раскласці ў стэрылізаваныя слоікі і стэрылізаваць 15 хвілін на на вадзяной лазні (для літровых слоікаў).

    Нарыхтоўка гародніны | Просмотров: 104 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2014 | Комментарии (0)

    Свежыя агуркі парэзаць кружочкамі, як на салату, таўшчынёй 3 мм. Часнык долькі - 4-5 шт. (парэзаць дробна кубікамі). Усё змяшаць у эмаляваным посудзе (вялікі рондаль ці вядро).

    Нарыхтоўка гародніны | Просмотров: 107 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтаваныя свежыя агуркі абрэзаць на 0,5 см з абодвух канцоў, вытрымаць у халоднай вадзе 6-8 гадзін, змяняючы яе 2-3 разы.

    Нарыхтоўка гародніны | Просмотров: 115 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2014 | Комментарии (0)

    Агуркі (2 кг), яблыкі (1 кг) і зеляніну (эстрагону, кропу - па 50 г) вымыць, агуркі нарэзаць кружкамі.

    Нарыхтоўка гародніны | Просмотров: 113 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2014 | Комментарии (0)

    Свежыя агуркі перабраць, прамыць. Дробныя плады парэзаць на кружочкі таўшчынёй да 1 см, буйнейшыя - спачатку па даўжыні, затым на пласцінкі таўшчынёй да 1 см.

    Нарыхтоўка гародніны | Просмотров: 86 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2014 | Комментарии (0)

    Свежыя агуркі перабраць, прамыць. Дробныя плады парэзаць на кружочкі таўшчынёй да 1 см, буйнейшыя - спачатку па даўжыні, затым на пласцінкі таўшчынёй да 1 см.

    Нарыхтоўка гародніны | Просмотров: 98 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2014 | Комментарии (0)

    Агуркі, памідоры, цыбулю і салодкі перац парэзаць. Паскладаць у стэрылізаваныя слоікі і заліць расолам. Паставіць у рондаль і заліць вадой да гарлавіны слоіка.

    Нарыхтоўка гародніны | Просмотров: 101 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2014 | Комментарии (0)

    Узяць пароўну агуркоў і цыбулі, памідораў напалову менш. Усё парэзаць лустачкамі, перамяшаць у тазе і засыпаць цукрам, соллю, перцам ( тут прапорцыі няма, усё па Вашым густу і на вока - толькі цукру трэба больш солі, так смачней).

    Нарыхтоўка гародніны | Просмотров: 107 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2014 | Комментарии (0)

    Цыбулю ачысціць, нарэзаць дробнымі кубікамі, выкласці ў рондаль, дзе будзе тушыцца салата. Да цыбулі дадаць нацёртую на буйнай тарцы моркву, нарэзаныя чвэртачкамі свежыя агуркі - 1 кг.

    Нарыхтоўка гародніны | Просмотров: 98 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2014 | Комментарии (0)

    Салату рыхтуюць у канцы агурочнага сезону з жоўтых ці нават злёгку бронзавых, але яшчэ цвёрдых агуркоў.

    Нарыхтоўка гародніны | Просмотров: 80 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2014 | Комментарии (0)

    Агуркі памыць, ачысціць ад скуркі і семечак, парэзаць на тонкія лустачкі, паставіць на 4 гадзіны, паклаўшы ўсе кампаненты, уключаючы воцат.

    Нарыхтоўка гародніны | Просмотров: 101 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2014 | Комментарии (0)

    Пераспелыя агуркі старанна прамываюць, разразаюць, вызваляюць ад насення. Падрыхтаваныя кавалачкі перасыпаюць соллю (20 г на 1 кг агуркоў) у вялікім посудзе і ставяць у халоднае месца на 10-12 гадзін.

    Нарыхтоўка гародніны | Просмотров: 117 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2014 | Комментарии (0)

    У вялікай місцы змяшайце агуркі, цыбулю, салодкі перац, часнык і соль. Дайце пастаяць прыкладна 3 гадзіны.

    Нарыхтоўка гародніны | Просмотров: 97 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2014 | Комментарии (0)

    Агурочкі прамыць, нарэзаць кружочкамі. Цыбулю нарэзаць паўколамі. Прыгатаваць марынад - гэтак жа, як у рэцэпце марынаваных агуркоў .

    Нарыхтоўка гародніны | Просмотров: 92 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2014 | Комментарии (0)

    Усё перамяшаць. Даць пастаяць 40-50 хвілін, каб з'явіўся сок. Затым дадаць 12 ст.л. алею. Паставіць на агонь.

    Нарыхтоўка гародніны | Просмотров: 99 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2014 | Комментарии (0)

    Вычышчаныя ад лупіны агуркі і моркву шаруем на буйнай тарцы, цыбуліны і пярчынкі крышым.

    Нарыхтоўка гародніны | Просмотров: 104 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2014 | Комментарии (0)

    Цыбулю нарэзаць паўколамі. Агуркі наразаць паўкружкамі.

    Нарыхтоўка гародніны | Просмотров: 93 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2014 | Комментарии (0)

    4 кг агуркоў нарэзаць кружочкамі (дробнымі), паўколамі, калі вельмі перарослыя і цвёрдая лупіна, зрэжце яе.

    Нарыхтоўка гародніны | Просмотров: 75 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2014 | Комментарии (0)

    Усё перамяшаць, пакінуць на 4-5 гадзін (змешваючы).Стэрылізаваць 0,5 л слоікі 15 хвілін.

    Нарыхтоўка гародніны | Просмотров: 103 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2014 | Комментарии (0)

    Вычышчаныя ад лупіны агуркі і моркву шаруем на буйнай тарцы, цыбуліны і пярчынкі крышым.

    Нарыхтоўка гародніны | Просмотров: 96 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2014 | Комментарии (0)

    Агуркі вымыць, высушыць і нарэзаць кружкамі (можна выкарыстоўваць фігурную тарку).

    Нарыхтоўка гародніны | Просмотров: 74 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2014 | Комментарии (0)

    Алей нагрэць да бурбалак ( не кіпяціць ) і астудзіць. Нарэзаць агуркі, цыбулю ,кроп, пакласці соль і цукар, дадаць воцат . У гэту гатовую салату дадаць астыўшы алей.

    Нарыхтоўка гародніны | Просмотров: 87 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2014 | Комментарии (0)

    Агуркі памыць, зрэзаць кончыкі і тонка нарэзаць. Змяшаць усе інгрэдыенты ў вялікім рондалі і варыць 15 хвілін, памешваючы.

    Нарыхтоўка гародніны | Просмотров: 67 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2014 | Комментарии (0)

    Агуркі парэзаць кружочкамі прыблізна 3 мм. Пятрушку дробна парэзаць. Часнык выдушыць праз прэс.

    Нарыхтоўка гародніны | Просмотров: 89 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2014 | Комментарии (0)

    Агуркі вымыць і ачысціць ад скуркі (калі агуркі вялікія, а калі маленькія, то не трэба) і парэзаць на 4 -8 частак уздоўж.

    Нарыхтоўка гародніны | Просмотров: 93 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2014 | Комментарии (0)

    Агуркі нарэзаць брусочкамі (ці паўколамі). Цыбулю нарэзаць кольцамі. Усе кампаненты перамяшаць і пакінуць на некалькі гадзін (прыкладна 3-4), каб сок пакрыў усю гародніну.

    Нарыхтоўка гародніны | Просмотров: 110 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2014 | Комментарии (0)

    Агуркі парэзаць тонкімі кружкамі. Цыбулю парэзаць тонкімі кольцамі. Перац, гэтак жа парэзаць тонкімі палоскамі ці кружкамі, як Вам падабаецца.

    Нарыхтоўка гародніны | Просмотров: 71 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2014 | Комментарии (0)

    Агуркі нарэзаць кружочкамі, усё змяшаць і пакінуць на 1 гадзіну, раскласці па слоіках і паставіць стэрэлізаваць: 0,5 літровыя слоікі - 10 хвілін, 1 літровыя - 15 хвілін. Закатаць.

    Нарыхтоўка гародніны | Просмотров: 85 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2014 | Комментарии (0)

    Агуркі старанна прамыць шчоткай, разрэзаць, спачатку ўздоўж - напалову, затым тонкімі лустачкамі папярок.

    Нарыхтоўка гародніны | Просмотров: 83 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2014 | Комментарии (0)

    Падрыхтаваныя агуркі, цыбулю нарэзаць кружочкамі. Зеляніну пасекчы. Усю гародніну і зеляніну перамяшаць, дадаць соль, воцат, ізноў перамяшаць.

    Нарыхтоўка гародніны | Просмотров: 74 | Добавил: wawkalaki | Дата: 06.08.2014 | Комментарии (0)