Статыстыка |
Анлайн усяго: 3 Гасцей: 3 Карыстальнікаў: 0 |
|
Ў катэгорыі матэрыялаў: 381 Паказана матэрыялаў: 151-200 |
Старонкі: « 1 2 3 4 5 6 7 8 » |
Сартаваць па:
Даце ·
Назову ·
Рэйтынгу ·
Каментарам ·
Праглядам
Адбіраюць маладыя карняплоды сталовых гатункаў з добра развітай каровай часткай памяранцавага колеру і маленькім асяродкам. |
Адабраць самыя маленькія і самыя зялёныя агурочкі (карнішоны) без зярняткаў, выцерці іх добра, апусціць у моцна падсоленую ваду, пакласці туды ж капусны ліст, паставіць у цёплае месца на некалькі дзён, каб агурочкі пажоўклі. |
Самыя маленькія і зялёныя агурочкі, без зерняў, вымыць і добра выцерці, апусціць у моцна пасоленую ваду |
Агуркі, моркву і цыбулю нарэзаць кружочкамі, усё змяшаць з астатнімі індыгрыентамі |
2 кг агуркоў вымыць пад праточнай вадой са шчоткай. Відэльцам насекчы вакол агуркі. |
Агуркі нарэзаць кольцамі, цыбулю паўколамі, зеляніну дробна пасекчы. |
Вядома, што агуркі дрэнна паддаюцца замарозцы: пасля адтавання выглядаюць непрывабна і не вельмі прыемныя на густ. |
Агуркі замачыць у халоднай вадзе. Раскласці ў слоікі, дадаць спецыі. Заліць кіпенем, даць пастаяць, зліць ваду. |
Вычышчаныя і нарэзаныя лустачкамі агуркі скласці ў слоікі і заліць астыўшым ўскіпячоным (не занадта моцным) воцатам. Калі здасца цвіль, зліць воцат і заліць свежым. |
Вам запатрабуюцца дужыя неперазрэўшыя агурочкі. Ачысціце іх ад скуркі і нарэжце тонкімі кружочкамі. Складзіце іх у слоікі невялікага памеру. |
Падрыхтаваныя агуркі нарэжце лустачкамі і складзіце ў слоік. Заліце воцатным растворам, не занадта моцным, ўскіпячоным і астыўшым. Захоўвайце ў прахалодным месцы. |
У літровы слоік на дно пакладзіце соль. Пастаўце агуркі ўніз хвосцікамі. Агуркі толькі што сабраныя з градкі і добра выцертыя. Закатайце. |
На дно 1-л слоіка паскладаць перац кольцамі, кроп зялёны, затым парэзаныя кольцамі агуркі (ледзь больш паловы слоіка), потым цыбулю кольцамі, зверху парэзаныя долькамі памідоры (не моцна чырвоныя). |
Агуркі парэзаць кружочкамі таўшчынёй 3-4 мм, цыбулю - кольцамі ці пласцінкамі шырынёй 2-3 см. |
Рэжам агуркі. А тым часам паставім награвацца алей. Пальём агурочкі соевым соусам (ён замест солі), прысыпаем іх трохі цукрам і насеннем каляндры. Перамяшаем. |
Падрыхтаваную гародніну парэзаць, дадаць ўсе астатнія інгрэдыенты, даць настаяцца. Разліць ў падрыхтаваныя слоікі, пастэрылізаваць і закатаць. |
Агуркі, памідоры, цыбулю рэпчатую парэзаць як на салату, пасаліць, заправіць алеем ( ўсё на густ, спрабуйце), |
Агурочкі парэзаць (калі маленькія - кружочкам, вялікія кружочкі напалову). Моркву пацерці на тарцы (лепш на тарцы для карэйскай морквы, салата атрымліваецца смачней). |
Агуркі нашаткаваць кавалачкамі па паўсантыметра ці нават па сантыметру. Дадаць нарэзаную тонкай саломкай цыбулю і дробна нарэзаны ці прапушчаны праз прэс часнык. |
Моркву нарэзаць тонкай саломкай (можна пацерці папярок на тарцы для морквы па-карэйску). Цыбулю дробна парэзаць. Балгарскі перац ачысціць і парэзаць паўколамі. |
Усё перамяшаць і паставіць на 1 суткі ў халадзільнік. Праз суткі раскласці ў стэрылізаваныя слоікі і стэрылізаваць 15 хвілін на на вадзяной лазні (для літровых слоікаў). |
Свежыя агуркі парэзаць кружочкамі, як на салату, таўшчынёй 3 мм. Часнык долькі - 4-5 шт. (парэзаць дробна кубікамі). Усё змяшаць у эмаляваным посудзе (вялікі рондаль ці вядро). |
Падрыхтаваныя свежыя агуркі абрэзаць на 0,5 см з абодвух канцоў, вытрымаць у халоднай вадзе 6-8 гадзін, змяняючы яе 2-3 разы. |
Агуркі (2 кг), яблыкі (1 кг) і зеляніну (эстрагону, кропу - па 50 г) вымыць, агуркі нарэзаць кружкамі. |
Свежыя агуркі перабраць, прамыць. Дробныя плады парэзаць на кружочкі таўшчынёй да 1 см, буйнейшыя - спачатку па даўжыні, затым на пласцінкі таўшчынёй да 1 см. |
Свежыя агуркі перабраць, прамыць. Дробныя плады парэзаць на кружочкі таўшчынёй да 1 см, буйнейшыя - спачатку па даўжыні, затым на пласцінкі таўшчынёй да 1 см. |
Агуркі, памідоры, цыбулю і салодкі перац парэзаць. Паскладаць у стэрылізаваныя слоікі і заліць расолам. Паставіць у рондаль і заліць вадой да гарлавіны слоіка. |
Узяць пароўну агуркоў і цыбулі, памідораў напалову менш. Усё парэзаць лустачкамі, перамяшаць у тазе і засыпаць цукрам, соллю, перцам ( тут прапорцыі няма, усё па Вашым густу і на вока - толькі цукру трэба больш солі, так смачней). |
Цыбулю ачысціць, нарэзаць дробнымі кубікамі, выкласці ў рондаль, дзе будзе тушыцца салата. Да цыбулі дадаць нацёртую на буйнай тарцы моркву, нарэзаныя чвэртачкамі свежыя агуркі - 1 кг. |
Салату рыхтуюць у канцы агурочнага сезону з жоўтых ці нават злёгку бронзавых, але яшчэ цвёрдых агуркоў. |
Агуркі памыць, ачысціць ад скуркі і семечак, парэзаць на тонкія лустачкі, паставіць на 4 гадзіны, паклаўшы ўсе кампаненты, уключаючы воцат. |
Пераспелыя агуркі старанна прамываюць, разразаюць, вызваляюць ад насення. Падрыхтаваныя кавалачкі перасыпаюць соллю (20 г на 1 кг агуркоў) у вялікім посудзе і ставяць у халоднае месца на 10-12 гадзін. |
У вялікай місцы змяшайце агуркі, цыбулю, салодкі перац, часнык і соль. Дайце пастаяць прыкладна 3 гадзіны. |
Агурочкі прамыць, нарэзаць кружочкамі. Цыбулю нарэзаць паўколамі. Прыгатаваць марынад - гэтак жа, як у рэцэпце марынаваных агуркоў . |
Усё перамяшаць. Даць пастаяць 40-50 хвілін, каб з'явіўся сок. Затым дадаць 12 ст.л. алею. Паставіць на агонь. |
Вычышчаныя ад лупіны агуркі і моркву шаруем на буйнай тарцы, цыбуліны і пярчынкі крышым. |
Цыбулю нарэзаць паўколамі. Агуркі наразаць паўкружкамі. |
4 кг агуркоў нарэзаць кружочкамі (дробнымі), паўколамі, калі вельмі перарослыя і цвёрдая лупіна, зрэжце яе. |
Усё перамяшаць, пакінуць на 4-5 гадзін (змешваючы).Стэрылізаваць 0,5 л слоікі 15 хвілін. |
Вычышчаныя ад лупіны агуркі і моркву шаруем на буйнай тарцы, цыбуліны і пярчынкі крышым. |
Агуркі вымыць, высушыць і нарэзаць кружкамі (можна выкарыстоўваць фігурную тарку). |
Алей нагрэць да бурбалак ( не кіпяціць ) і астудзіць. Нарэзаць агуркі, цыбулю ,кроп, пакласці соль і цукар, дадаць воцат . У гэту гатовую салату дадаць астыўшы алей. |
Агуркі памыць, зрэзаць кончыкі і тонка нарэзаць. Змяшаць усе інгрэдыенты ў вялікім рондалі і варыць 15 хвілін, памешваючы. |
Агуркі парэзаць кружочкамі прыблізна 3 мм. Пятрушку дробна парэзаць. Часнык выдушыць праз прэс. |
Агуркі вымыць і ачысціць ад скуркі (калі агуркі вялікія, а калі маленькія, то не трэба) і парэзаць на 4 -8 частак уздоўж. |
Агуркі нарэзаць брусочкамі (ці паўколамі). Цыбулю нарэзаць кольцамі. Усе кампаненты перамяшаць і пакінуць на некалькі гадзін (прыкладна 3-4), каб сок пакрыў усю гародніну. |
Агуркі парэзаць тонкімі кружкамі. Цыбулю парэзаць тонкімі кольцамі. Перац, гэтак жа парэзаць тонкімі палоскамі ці кружкамі, як Вам падабаецца. |
Агуркі нарэзаць кружочкамі, усё змяшаць і пакінуць на 1 гадзіну, раскласці па слоіках і паставіць стэрэлізаваць: 0,5 літровыя слоікі - 10 хвілін, 1 літровыя - 15 хвілін. Закатаць. |
Агуркі старанна прамыць шчоткай, разрэзаць, спачатку ўздоўж - напалову, затым тонкімі лустачкамі папярок. |
Падрыхтаваныя агуркі, цыбулю нарэзаць кружочкамі. Зеляніну пасекчы. Усю гародніну і зеляніну перамяшаць, дадаць соль, воцат, ізноў перамяшаць. |
|